2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senağlamaselam falan yazmıstım sadece ama kımseden bı cevap gelmedı. bugun benım canım cok sıkkında paylasmak ıstemıstım

ne oldu canım bende de aynı sorun var banada yardım edin fikrinizi söyleyin
eşim işinden dolayı (elektrik elektronik mühendisi ve arıza müdürü) havalar yağışlı loduslu karlı oldumu eşimi göremiyorum ilçelere gidiyo ve ödüm kopuyo bişi olcak elektrik bu sonuçta ve bende hamileyim sorunlu bi hamilelik bunalıyorum kızıyorum böyle gidince ağlıyorum sinirden az önce aradı yola çıkcakmış telefonu kapadım dinlemedim ve bunları yazarkende ağlıyorum çok seviyoruz birbirimizi onsuzluğa dayanamıyorum korkuyorumda evde yalnız konuşmuyorum küstüm şimdii ona offfff
o

gidemedim zaten facebook da arkadaşlara takıldım...hala uyku düzenimi değiştiremedim aylardır erkenden yatıp kalkınca...uykum geliyor hemen zaten sabah da erken kaltım

Ben de öyle olurum sanıyordum da yorulmuşum sanırım sabah 11de kalktık 2 de kahvaltı yaptık. :) Şimdi de uykum gelmiyor. Maaşallah benim uykumda hiç sorun yok...

canım ben yazmıştım ama görmemişsin sanırım [/QUOTE]

hayır gormedım kacırmısım demekkı kusura bakma sende. sinirlerim cok bozuk cok gerginim dokunsalar aglayacagım senağlama

Ben de öyle olurum sanıyordum da yorulmuşum sanırım sabah 11de kalktık 2 de kahvaltı yaptık. :) Şimdi de uykum gelmiyor. Maaşallah benim uykumda hiç sorun yok...

maşallah Allah nazardan saklasın...benim de öyleydi...kendi kendimi nazar ettim galiba ne güzel uyuyorum diye diye....şimdide gecenin yarısnı dönerek geçiriyoruz kalan yarısı güzel uyuyoruz ama Allahtan :)

Canım keyfi yapmıyor ya, işi sonuçta. Üzme kendini. Bizim ilgiye çok ihtiyacımız var. Benimki dibimden ayrılmıyor ama geçen gün arkadaşıyla Bilecik'e gitti kıyameti kopardım vallahi, burnundan geldi adamın. :) az kaldı aazzz 2 aya kadar normale döneceğiz, mutlu mesut günlere devam...

canım ben yazmıştım ama görmemişsin sanırım

hayır gormedım kacırmısım demekkı kusura bakma sende. sinirlerim cok bozuk cok gerginim dokunsalar aglayacagım senağlama[/QUOTE]

önemli değil canım...oluyor böyle şeyler....
hamileyken zaten hassas oluyor insan çok daha özenli davranmak lazım ama en anlayışlı eş bile ne yaşadığımızı anlayamaz bence...

eşlerden bizim kadar duyarlı olmalarını beklemiyorum biz çok hassasız ve herşeyin biran önce olmasını istiyoruz erkekler bizim gibi düşünmüyor aynı durumları ara sıra bende yaşıyorum yüzüm asılınca anlıyor benimki hemen telafi etmeye çalışıyor bende ne hissettiğimi anlatıyorum ona sadece hamilelik için dğl erkekler "istisnalar hariçççç" hep böyle sende üzme kendini konuşmayı dene

napayım dayanamıyorum mayısta evlendik hemen hamile kaldım ve eşim sürekli yani havalr kötü olunca gidiyo haklı işi bu sonuçta ama inanın dayanamıyorum sonuçta daha yeni geldim buraya ben buraları bilmiyorum artı nedense bu evden çok korkuyorum sanki odaların birinden birileri çıkıp gelcekmiş gibi bi tıkırdı geliyo ödüm kopuyo kendimi kasmaktan bi hal oldum ya

bende yanlızım simdi canım ya o kadar sınır oluyorum kı bazen bunalıyorum bagırıp cagırıyorum aglıyorum bende ama yetmıyor. o kadar ılgısız kı benım esım dun gece yoktu evde dısarıya cıkmıstı bugun ıcınde bana soz verdı bebegımıze esya almaya gıdecektık ama beyefendı gecenın 4 une kadar tv ızledı ve kıcını kaldıramadı sabah 1 e kadar. sonra kalktı ben saat 3 e kadar yıne bısey demedım sonra patladım tabı tartıstık bende cektım gıttım alısverse. dun gecede tartısmıstık zaten . dedımkı gozunde hıc degerımız yokmus baska bırının ısı olsaydı gece kacta yatarsa yatsın sabah erkenden kalkıp gıderdı ama bızım ıcın bunu yapmadı ya. bıraz karısık oldu sanırım valla aklıma ne geldıyse yazıyorum ıste kusura bakmayın cok sınırlıyımde

canım yaa...eşimle alaklı dğil ama o kadar iyi nlıyorum ki seni...nefret ederim evde yalnız kalmaktan çocuk gibi ben de tedirgin olurum...99 depreminden beri böyleyim o zaman İstanbulda oturuyorduk da...
güzelce bir abdest al...dua et Allaha emanetiz hepimiz sonuçta...Allahın zinyile hiçbir şey olmaz yüreğini ferah tutmaya çalış....

canım ne yaparsın iş eşinde bu soğukda gitmek istermi seni evini bırakıp biz bu dönem hassasız ama konu iş olunca elimiz kolumuz bağlı bence ara eşini yolda kafası rahat olsun sana gelirken yani sen bilirsin tabii
birbirimizi çok seviyoruz dedin diye diyorum yanii tatlışımmkaydirigubbakcemile5

kasıtlımı yapıyo bunu insan bebeğinin eşyalarını almaya gitmezmi o apayrı bi sevinçtir bence daha sakin bi zamanda konumayı tekrar dene canım

canım benim bende evde yalnız kalanlardanım eşim nöbetci olduğunda ilk zamanlar bende korkardım ama korkma eğer çok korkuyorsan oturduğun odanın kapısını kapat hem biz varız konuşuyoruz birbirimizle duanı et Rabbim yanımızda birşey olmaz korkma canımcım

kasıtlımı yapıyo bunu insan bebeğinin eşyalarını almaya gitmezmi o apayrı bi sevinçtir bence daha sakin bi zamanda konumayı tekrar dene canım

yok kasıtlı degıl ama sanırım dun gece tartıstıgımız ıcın yaptı bunu yada o saatten sonra gıderız dıye dusundu sonra ben dedıgımde daha saat 8 e kadar acık gıderız falan dedı bende sınrılendım gıyındım cıktım evden sonra aradıgındada nerde oldugumu soylemedım suratına kapattım telefonu

bende öyle yapıyorum dualr okuyorum biraz rahatlıyorum sadece çok sıkıldım

hak veriyorum ona ama ne bileyim işte nişanlyken hemen bu evi tuttular hiç bana sormadan eşim bursada iki ilçede sürekli zornlu durması gerekiyo ama orda tutmamış evi annesine yakın yerde karşılıklı binalarımız ona yakın olmak için tuttular burayı ben istemiyorum ve bebeğimi dünyaya getirdikten 1 ay sonra gitcem burdan küçüçük ev eşyalarım üst üste iki misafir gelince nereye oturtcağm ı bilmiyorum ist den ablamlar geliyo evimde kalamıyolar babamlara gidiyolar eşyalarımın çoğu kayınvalidemde işte ben buna kızıyorumm eve çıkcam dedim geçende görümceme surat yaptı aynını kayınvalidemde yapcak allahtan eşim beni dinliycek

allahtan siz varsınız yoksa çoktan kafayı yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…