- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.141
napayım dayanamıyorum mayısta evlendik hemen hamile kaldım ve eşim sürekli yani havalr kötü olunca gidiyo haklı işi bu sonuçta ama inanın dayanamıyorum sonuçta daha yeni geldim buraya ben buraları bilmiyorum artı nedense bu evden çok korkuyorum sanki odaların birinden birileri çıkıp gelcekmiş gibi bi tıkırdı geliyo ödüm kopuyo kendimi kasmaktan bi hal oldum ya
Canım benim anlıyorum seni.Geçen yıl eşim askerdeydi ve ben koca evde bir yıl tek başıma kaldım. Evim merkezde de değil Şimdi buna bir de hamilelik eklendi, iyice hassas oldun. Ben nette zaman geçiriyordum, işlerimi hallediyordum, gece de ışıklar açık müzik dinleyerek uyuyordum. Kldı ki eşin işini halledip gelecek yanına. Allah uzun ayrılıklar yaşatmasın. Gerçi ne desem boş, insan yaşayınca anlıyor sadece. İnşallah hiçbir kötülükle karşılaşmazsın. Yavrun gelince yalnız da kalmayacaksın hiç. Bunları düşün canım...
evet hayırlısıyla yavrumun gelmesini bekliyorum o gelince daha ii olcam
bende öyle yapıyorum dualr okuyorum biraz rahatlıyorum sadece çok sıkıldım
hak veriyorum ona ama ne bileyim işte nişanlyken hemen bu evi tuttular hiç bana sormadan eşim bursada iki ilçede sürekli zornlu durması gerekiyo ama orda tutmamış evi annesine yakın yerde karşılıklı binalarımız ona yakın olmak için tuttular burayı ben istemiyorum ve bebeğimi dünyaya getirdikten 1 ay sonra gitcem burdan küçüçük ev eşyalarım üst üste iki misafir gelince nereye oturtcağm ı bilmiyorum ist den ablamlar geliyo evimde kalamıyolar babamlara gidiyolar eşyalarımın çoğu kayınvalidemde işte ben buna kızıyorumm eve çıkcam dedim geçende görümceme surat yaptı aynını kayınvalidemde yapcak allahtan eşim beni dinliycek
iyi geceler h<yırdır ne bu yaa bu saatte herkes burda vadideki zamnbak korkma cnaım ...bende evde yanlız kalamayanalrdanım hemde gece güdüz farketmez yani ........... dua oku müzik aç televizyon felan izle .....
kızlar kocişlle avatarı izledik geldik şimdi eve sizlere bi bakayım dedim..... biizm deli hala sigarayı bırakamadı balkonda içiyor gene((((((((
neyse ama azaltacağına dair söz verdi ve bugünde sözünde durdu inşallah devame der.....
ayyy sizleride çok özledim acayip kar var sanırım ayrın istanbuş buluşması felan olmuyrodur değil mi ?[/QUOT
hg canım çok güzel bi filme gitmişsin ben beğenmiştim siz beğendiniz mi bu arada eşinle zaman nasıl geçiyo hasret giderme
inşallah gönlüne göre güzel bi ev bulursun canım eşin seni dinliyorsa gerisini boşver surat yaparlarsa yapsınlar önemli dğlll canını sıkma sen
iyi geceler h<yırdır ne bu yaa bu saatte herkes burda vadideki zamnbak korkma cnaım ...bende evde yanlız kalamayanalrdanım hemde gece güdüz farketmez yani ........... dua oku müzik aç televizyon felan izle .....
kızlar kocişlle avatarı izledik geldik şimdi eve sizlere bi bakayım dedim..... biizm deli hala sigarayı bırakamadı balkonda içiyor gene((((((((
neyse ama azaltacağına dair söz verdi ve bugünde sözünde durdu inşallah devame der.....
ayyy sizleride çok özledim acayip kar var sanırım ayrın istanbuş buluşması felan olmuyrodur değil mi ?
slm canım hoşgeldin buluşma olmuyor havalar çok kötü
aynı dert bizdede var benim eşimde bırakamıyor bi türlü pazartesiden beri bırakmıştı güyaa ama bugün yine paket almış az içicem hatta almıycam bi daha dedi ama benim hiç ümidim yokk
nişnlıyken evlenelim bırakıyorum dedi
evlendik tatil dönüşü söz dedi
tatilden döndük kış gelsin söz dedi
kış geldi içmedi bi süre sonra babaannesini kaybetti(o büyütmüş)çok üzüldü yeniden başladı
hamile kal söz dedi
hamileyim ama yok bilmiyorum ne olacakk
[
hg canım çok güzel bi filme gitmişsin ben beğenmiştim siz beğendiniz mi bu arada eşinle zaman nasıl geçiyo hasret giderme
canımmmmmmmmmm ........... ayyy yemin ediyorum eşimede okudum ve gülmekten öldüm......... çünki aynı senaryo birebir bizde yaşandı............. hani yazsam aynı kelimelri kullanırdım........ eşimin eşine selamı var nedir sizden çektiğimiz diyor .:)))))))))))
vadideki_zambak kullanıcısından alıntı
bende öyle yapıyorum dualr okuyorum biraz rahatlıyorum sadece çok sıkıldım
hak veriyorum ona ama ne bileyim işte nişanlyken hemen bu evi tuttular hiç bana sormadan eşim bursada iki ilçede sürekli zornlu durması gerekiyo ama orda tutmamış evi annesine yakın yerde karşılıklı binalarımız ona yakın olmak için tuttular burayı ben istemiyorum ve bebeğimi dünyaya getirdikten 1 ay sonra gitcem burdan küçüçük ev eşyalarım üst üste iki misafir gelince nereye oturtcağm ı bilmiyorum ist den ablamlar geliyo evimde kalamıyolar babamlara gidiyolar eşyalarımın çoğu kayınvalidemde işte ben buna kızıyorumm eve çıkcam dedim geçende görümceme surat yaptı aynını kayınvalidemde yapcak allahtan eşim beni dinliyceka
bizmi çekiyoruz acaba yoksa onlarmı iki yıl oturma odamızda içti bende yanında tabii sonra mutfağa bi tv koydum sırf yanımda içmesin diye bakalım şimdide bebek olsun der diye bekliyorum
selamını ilettim aynı şeklide slm söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?