2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim anlıyorum seni.Geçen yıl eşim askerdeydi ve ben koca evde bir yıl tek başıma kaldım. Evim merkezde de değil Şimdi buna bir de hamilelik eklendi, iyice hassas oldun. Ben nette zaman geçiriyordum, işlerimi hallediyordum, gece de ışıklar açık müzik dinleyerek uyuyordum. Kldı ki eşin işini halledip gelecek yanına. Allah uzun ayrılıklar yaşatmasın. Gerçi ne desem boş, insan yaşayınca anlıyor sadece. İnşallah hiçbir kötülükle karşılaşmazsın. Yavrun gelince yalnız da kalmayacaksın hiç. Bunları düşün canım...

Mersaayris, erkekler çok düz mantıklı. Detayları düşünmüyor. Onlara sürekli ne yapmaları gerektiğini söyleyeceksin, surat asmaktan falan hiç anlamıyorlar. O yüzden neyse içindeki söyle, hatırlat. Yoksa üzülen biz oluyoruz.

Mersaayris, erkekler çok düz mantıklı. Detayları düşünmüyor. Onlara sürekli ne yapmaları gerektiğini söyleyeceksin, surat asmaktan falan hiç anlamıyorlar. O yüzden neyse içindeki söyle, hatırlat. Yoksa üzülen biz oluyoruz.[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet gecen gun tv de ızledım erkekler beyınlerının sadece sol tarafını kullanırlarmıs o yuzden kadınlar gıbı dusunmezlermıs

iyi geceler h<yırdır ne bu yaa bu saatte herkes burda vadideki zamnbak korkma cnaım ...bende evde yanlız kalamayanalrdanım hemde gece güdüz farketmez yani ........... dua oku müzik aç televizyon felan izle .....

kızlar kocişlle avatarı izledik geldik şimdi eve sizlere bi bakayım dedim..... biizm deli hala sigarayı bırakamadı balkonda içiyor gene ((((((((

neyse ama azaltacağına dair söz verdi ve bugünde sözünde durdu inşallah devame der.....

ayyy sizleride çok özledim acayip kar var sanırım ayrın istanbuş buluşması felan olmuyrodur değil mi ?

neyse bıraz konuyu degıstıreyım barı kafam dagılsın. seyyaltaner merhaba nasılsın esıne kavustun degıl mı sonunda nasıl ayrı gecen gunlerın acısını cıkarmaya basladınız mı?

inşallah gönlüne göre güzel bi ev bulursun canım eşin seni dinliyorsa gerisini boşver surat yaparlarsa yapsınlar önemli dğlll canını sıkma sen

inşallah gönlüne göre güzel bi ev bulursun canım eşin seni dinliyorsa gerisini boşver surat yaparlarsa yapsınlar önemli dğlll canını sıkma sen

evet aynen öyle ilk zaman eşimde anne sözü dinleyen biriydi yaşadığımız olaydan sonra çok hemde çok değişti bitanem o benim kayınvalidem suyun sessiz akanından ama bana sökmez kusura bakmasınlar

slm canım hoşgeldin buluşma olmuyor havalar çok kötü
aynı dert bizdede var benim eşimde bırakamıyor bi türlü pazartesiden beri bırakmıştı güyaa ama bugün yine paket almış az içicem hatta almıycam bi daha dedi ama benim hiç ümidim yokk
nişnlıyken evlenelim bırakıyorum dedi
evlendik tatil dönüşü söz dedi
tatilden döndük kış gelsin söz dedi
kış geldi içmedi bi süre sonra babaannesini kaybetti(o büyütmüş)çok üzüldü yeniden başladı
hamile kal söz dedi
hamileyim ama yok bilmiyorum ne olacakk

canımmmmmmmmmm ........... ayyy yemin ediyorum eşimede okudum ve gülmekten öldüm......... çünki aynı senaryo birebir bizde yaşandı............. hani yazsam aynı kelimelri kullanırdım........ eşimin eşine selamı var nedir sizden çektiğimiz diyor .:)))))))))))

[

hg canım çok güzel bi filme gitmişsin ben beğenmiştim siz beğendiniz mi bu arada eşinle zaman nasıl geçiyo hasret giderme

hb. canım evet film güzeldi ama koltukta saatlerce oturmak malum yerleri ağrıtıyor artık :)))))

zaman güzel geçiyor o benim ben onun başlarımızın etlerini yemeye başladık işte yani evliyiz ve beraberiz malum :))))))))))

bizmi çekiyoruz acaba yoksa onlarmı iki yıl oturma odamızda içti bende yanında tabii sonra mutfağa bi tv koydum sırf yanımda içmesin diye bakalım şimdide bebek olsun der diye bekliyorum
selamını ilettim aynı şeklide slm söylüyo

canımcım sen sallama suratalrını felan çık evine rahat et kocan dinledikten sonra biş iderlersde eşine at suçu o öyle istedi ben napabilirm de geç o uğraşsın anasıyla.............şimdiye kadar o evle sne uğraştın öyle değil mi :))))))))))))

tatlılarım saat epey geç olmuş yatıyoruzz biz hepinizi çok öpüyorumm Allah rahatlık versin rahat ve kesintisiz uykular diliyorummopuyorumnanaktan

:)))))))))))) ben de yaptın o hatayı evin perdeleri leş gibi oldu tabi sonra kovdfum balkonda içsin bide onun pisliği ile uğraşamam evde :))))))))) yaa bıraksında valla ne isterse yapacağım......... ama işte gel görki elli tane sebebi bahanesi var bırkamammk için..........

neyse şekerler ben kaçayımmmm... öpüyprum hepinizi ...

vadideki zambak canım sneide kocaman öptüm bebeğinle sohbet et dua oku korkma evde bişecik olmaz ............ mevlam korusun siziç.........

Rüyamda kanyananmi gördüm çok kötü seyler soyeldi bı uyandım ter içindeyim saçlarıma kadar leş gibide ter kokuyorum kalkım bı tuvalete gittim dışarı baktım olacak gibi değil malummu oldu acaba rüyamda beni sevmedini onlarla oturmayı tekli etti birde ben annemlere yakın oturuyorum benim annemler haberisz bana gelebiliyolarmis ama onlar uzak ofuruuyolwr haberisz gelemiyolwrmis çok ağır geldi ya malummu oldu bana acaba of icim daraldı sabah esime anlatıp ağlamak istiyorum
hamileliğe gelince gerek manada ckk zorluyor ebrunun dedi gibi bı sikistiriyo beni sanki ya bebek cikicak asadan ya altıma isicem sanıyorum wc gidiyorum bazen suyu açıp öyle yapıyorum kda iski uç damla birde bende cisını yaparken sayma huyu var 7 bine gelince halayapiuodam idrarım vardı diyorum ama 3 binde bitti oluyor cidden dün gece 34. Öyle ise 38 hiç düşünemiyorum oturdum yerden kalmamıyorum bir daha hamile olmayı dusunemiyorumm en cokta bu ağrılar normalmi ona takılıyorum yasadım şey öyle tuhafki dr oturup bunu anlatmak hakketten zaman alır yani bı tarifi yok size sorarkende anlatamadım pek ama Ebru anlamış oda bende yasıyorum demiş :)
off amma konusmussunuz ha oku oku bitiremedim herifleir nisbetin ya benimkide iyidir hosgut ama ev I'sine geldimi yan çizer yan onu kandırmamış gerek çünkü dolabımı duzeltmeliyim ben oturdu. Yerden katlarım ancak yerlestiremem evide supurmeli
yaparmi acaba
yapsa iyi olur çok ağırlaştım cunku aciktimmi ne ya ahzim bı tuhaf

rüyan haylaa cksn gülncim..ne, ,b ,kaynana ,,,e,ndromu ,ya ,n ,iyisi ,bile, olsa, bişe, dese ,insan ,kafayA TAkıyo..,,bizd ,dün ,esimle oturmaya gittik,, onlara..haftada 1 gideriz..basından ,beri ,bebegime koyaCAGIM,, ıSMı ,ALAY KONUSU EDıYOIR yada,, esprı ,yapmaya calısıyo ,ama beceremiyor....yag,m,,r, o,lucak, insallah ,kız,ımınb, ,adı..n,,e,,ymiş, her ,de,fasında ,i,s,,im, ,kesinmi,, be,llimi,,, ,ben ,ta ,,3,,, ,aylıkken ,söyledim,, ,,k,,e,s,,inlest,ig,ini ,, ,d,,ün,, yi,n,e, ,sor,u,yo, ,ayyyy, yagmur, olursda, altına, işer ,h, kesinmi,ya,ni ,diye......klava:..,ben,de,, ,,i,,,n,,an, hiçbişy, söyl,m,,i,,oır,,u,mö,, gülüp, gec,iorum, ,am,a, ,,,fen,a,, ,,b,,o,za,,c,a,m, ,,b,,i,,d,aha, ,,,,ko,,n,,, ed,er,se..,copk, ,,s,,i,,,ni,,r,,li,y,,i,,m.,.,e,si,,,m,l,,e,de,, ,,k,o,nu,,s,tum, ,,,,,s,a,,k,a,,,, 1,,, ,,dfa ,y,apılır, g,ü,l,ünü,r, ,,geci,l,i,r ,,a,,m,,a, ,,an,n,,,e,,n, ,ab,a,r,tt,,ı, ,,bi,dahak,ı,n,e,, ,bo,zar,ı,m,.,,.,dedi,m,..,,ben ,an,n,em,k,l,e ,,,,k,o,n,u,su,,m dedi.bid b zamana kada hiçbi agız sürtüşmemz bile olmAMIST..ama sözkns bebegm oldugunda kimseyi tanımamö eski ebruyu bulamaz karsısnda..ya bildiginiz gibi dgil cook sinirlendm sabah uyandım, nası bi sinirle..benmi cook abartıyrum diorum bazen inanın ama bu gibi şakaları sewmioruummm,,klayyem, bozuk ,insalşlah anladnz beni

iyi pazarlar:))
gülencim hayır olsun rüyan..iyiye yoralım iyi cıksın canım

ebrucum boşveerr istedikleri olsundiye belden asağı oynuyor kaynanatörler canım :) inadına dik durmak lazım..bizde de doğum yaklaştıkca hareketlilik basladı:)) senin bebeğin istedğin adı koyarsın yağmur cok güzel bir isim bence adıyla yasasın kızın yağmur gibi kendi de bahtıda güzel olsun inşallah..
bende bugün mayışıklık var hiçbişey yapasım gelmiyor .göbeğim de ağır daha biir gerim gerim geriliyorum..

yine kimse yok bizde pazar işlerin hafif olması sebebiyle 1e kadar uyumuşuz kocişle sonra babası geldi bağırdı kocama uyan bi zahmet bi sürü sipariş war falan die eleman yetişememiş bizde uyandık mecburen şimdi o serwislere gisiyor bnde sipariş takibindeyim annemde bizde kalıyor 2 günsdür bebişin bütün herşeyi yıkandı bugün son zıbınlar, beyazlar kaldı onlar ütülenecek we bitti:) ben kahwaltıya iniyorum kızlar gelicem 15,20 dakikaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…