2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bizde durum yakın.... babamın arabası bizde idi saat 12,30 a kadar uyuduk .. sonra babam aradı akrda araba donmuştur işte şunları şunalrı yapın diye anlattı eşime... kahvaltımızı yaptık şimdi eşim arabanın bakımalrı için aşağı indi yazık bi tanem karda uğraşıyor (((((((( ama yarın beni işe götürebilmesi için bunalrı yapması gerekli.....

ay canım ya sen bide yarın işe mi gideceksin yakındı ama değilmi işin?

ay canım ya sen bide yarın işe mi gideceksin yakındı ama değilmi işin?

bizim ev çakmakta annemler esatpaşada benim işte annemelrin evinin alt katı lojmanda lar annemler :):): ..... ama babamın araba bizde saolsun onunla 15 dakiakda giderim... biliyorsun bebeğede annem bakacak kısmetse .... babam emekli olursa da onunla birlikte bizde evi taşıyacağız annemlere yakın bir yere bebiş büyüyük anaokuluna başlayana kadar annemlerin yakınalrında oturmak ve çalışmak duurmundayız ....

ya bu arada eşim hala iş arıyor kesinleşen bişey olmadı görüşmelri devame diyor canım benim pazar geldi salı başladı görüşmelere çok dua edin bize .... bu hafta netleşsinde başlasın diye

canım isim konusunda bende çok hassasım biz kimseye söylemedik son ana kadarda sölemicez insanların yorum yapmasından nefret ediyorum çünkü
bu arada senin klavyende problem olabilir mi harfler tam çıkmı sanırım

canım yaa seni forumda görüpte hayırlı olsun diyemedim bir türlüüüüü..Hadi hayırlı uğurlu olsuuun... şimdi sıra bendeeee

keşke sizin ewin altı olsaydı işin:) neyse zaten ne zamn izne ayrılacaksın kaç haftadasın şu an? doğumdan sonra çalışsanda zor olmaz senin için istediğinde bebişini emzirme we ilgilenme imkanın war çok awantaj, tabi yakın biyere taşınırsanbayanssulusmile bizimde ew we dükkan altlı üstlü ama benim için dezawantaj her kıçları sıkıştığında el altında oluyorum we izine ayrılma gibi bi lüxüm yok maalesefmafoldumben

kocanda inşallah istediği gibi bir iş bulabilir daha yeni geldi dur bakalım şu karlar soğuklar bi çekilsin sektörler içinde daha iyi olur eminim..

Kızlar cuma günü bahsetmiştim doktora gidicektim hemen geldiğimde yazdım ama sitede sorun vardı sürekl i attı dünde temizlik ütü derkene giremedim..
Doktora gittik bahsetmiştim doktor değiştiricem Yeditepe Cem fıçıcıoğluna gittim..Gerçekten baya ilgili bir doktor güleryüz ile karşıladı ama bana biraz paracı gibi geldi...Yani dedim ki akıntım var dedim, ilaç verdiler mi daha önce hemen bir idrar kültürü yapmak lazım dedi...Bazen akıntım sulu oluor dedim amnios sıvısı olabilir bir daha olursa hemen gel test yapalım dedi..
Bebeğin durumu iyiymiş 3 hafta sonra gel dedi..1790 gr olmuş 8 gün ilerden gidiyo boyu da 43 cm miş..
erken doğum riski yokmuş ama boynuna 1 kez kordon dolanmış..Buda normal doğum olmayı engelleyebiliyomuş...Son doğum anında karar vericez normal mi sezeryan mı olacağıma dedi..
Bir arkadaş daha vardı sanırım hasretti onun bebişinede dolanmıştı 1 kez kordon ama normal doğumu etkiler diye bişi dememişti doktoru..Benim karşıda kendi doktorum ile randevum hfataya ctesi...Ozaman onada sorucam yoksa değiştircem doktoru..Biraz felaket tellalı mıdır nedir beni rahatlatıcağına daha çok telaşlandırıoooohaoldumsmile

evet çok iyi olurdu :):):
şuan 32+5 çalışabilir raporumu aldım 37. haftaya kadar çalışıyorum :):):)
eşim istediği iş için şuan görüşülüyor inşallah olumlu sonuç olur diye bekliyor ve dua ediyoruz....

beknur Alıntı:
canım yaa seni forumda görüpte hayırlı olsun diyemedim bir türlüüüüü..Hadi hayırlı uğurlu olsuuun... şimdi sıra bendeeee

teşekürler cxnaım mevlam sizlerede koalylık versin ne diyeyim gün gün zor geçiyor ama zaman su gibi inşalah hayırlısı ile geçer ... paralarınız şimdiden biriktirin ve dikaktli harcayın olur mu :):):) mevlam sabır versin.... para sıkıntısı olmaz ise hayat her aşamada daha kolay biliyrosunuz D ........

canım önce maşşalah bbeğine.... ikinciside dilanın bebeğine dolanmıştı kordon ama doktoru bişeycik olmaz demişti.... doğum zamanına doğru belli olur herşey demişti...diye ahtırlıyorum... kendi dokorrunla akrşıalştır abkalım ne diyecek...

o doktr bncede biraz paracı gibi canım. bnce sen kendi doktorunada sormadan sezaryenci ellere teslim olma kordon dolanması artık normal doğumu engelleyici bi durum olarak görülmüyo çoğu kez zararıda olmuyo bildiğim kadarıyla. ben değildim canım dilaydı sanırım bebeğine kordon dolanan, maşallah kilosuda iyi , we doktorun sni son doğum anaına kadar sallaması çok anlamsız o sancı anında seni mecbur edecek belliki amacı o bnce. neysse sen başka doktorada görünmeden hareket etme ama bu cem bey seni son ana kadar bi bahaneyle sezaryene döndürecek gibi bir his war içimde... hayırlısı olur umarım

banada ölyle geldi...Zaten doğum odalarını dolaştım normal doum oadsına baktım hastanede tek mi dedim evet zaten çok kullanılmıo hastalar sezeryanı tercih edio dedi hemsire orada ben işgillendim ztn bişeylerdeneyvahedigeldismile

kendi doktorumla bi konuşçam..Ya o beni bırakmıyaydı ben hiç bırakmazdım..bakırköyden kozyatağında yada kadıköye gelemem didi bakalım artıkın...ya ben doğum başladığında çekmeköyden bakırköye gidebilirmiyim kızlar acabaaa??

Para biriktirmeye çalışıos..Ama küpün dibi bile dolmadı kiiii..sanırım bi yerinde delik vaaarr...kaydirigubbakcemile2

ay Ebru Llahim ya çok sinirlendim sen gene iyi durmuşsunuz esın bisi demiyomu
kaynan kendi adını itemiyodur inşallah
benimde tlefondan griiyorum zor yazılıyor
bisi sorucam tulumlari yıkadım açık maviler maviler beyazlar aicm renklileri riste bı baktım koyü renkten sadece dört tane kalmış turkuaz -mavi-turuncu ve kırmızı kadife tulumlar dört tane tulun icin makine çalışırmış ya napcam onları keske battaniyelerle atsaydım ya
ben kuzen gelcek küçük 14 yasında hafta ici utulemeye ben ugrasamam ya yormuyorum hemen ağrım oluyo

oooo burdan belli işte bnce sen burdan wazgeç cnm, çok kullanılmıyomuş muş bakseeeenohaoldumsmile
saçmalama cnm bakırköy we çekmeköy sakın kalkışma öyle bişeye:mymeka:

beklet onları sende çocuk 3 ulum eksik die çıplak kalmazya yei bişeyler alınca onlarla atarsın yada doğumda gelen hediyelerle...

iyi pazarlar güzeller a.s.
maşallah canım meleğine kordondan kurtulabilirde merak etme daha zaman var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

canım eşinin işi olur inşallah elbet görüştüğü yerlerden biri cvp verir hakkınızda hayırlısı neresiyse orası olur inşallahh

oooo burdan belli işte bnce sen burdan wazgeç cnm, çok kullanılmıyomuş muş bakseeeenohaoldumsmile
saçmalama cnm bakırköy we çekmeköy sakın kalkışma öyle bişeye:mymeka:
ya kendi doktoruma okadar güveniyorum ki bırakmak istemiyorum napıyım
off sırf bunu sıkıntı yapmaktan erken doğurcam heee

bende bu hafta kar yağmasaydı annem gelcekti birlikte yıkayıp ütülücektik olmadı
eşimle de modokoya gidip bebek oadsı bakçaktık 2 gündür evde tıkıldık kaldıkkk

BEKNUR,KUJU,BEKO herkese merhaba.beknurcum maşallah canım bebişine.Bizim bebişlerin kilolarıda hemen hemen aynı benimkide 29+5 1723 tü.Ayrıca doğum son haftalarda belli olur.Benim son haftaya kadar normaldi ama bebiş dönmeyince sezeryan oldum hadi görüşürüz annem çağırdı misafir gelmiş.

Merhabalar canım..seninkinede maşallah şimdi dahada büyümüştür...Yok benimki dönüktü kafa aşağıdaydı inşallah hareket edip pozisyon değiştiripte makat aşağı kalmazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…