2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar :)
benurcum maşallah bebişine
pazar keyfinin üstüne 2den sonra temizlik hareketi başlattım son kez...mutfağı halledip kalanını eşime ve erkek kardeşime bıraktım sağolsunlar bir güzel yapıyorlar:dance:
salı Trabzona gidiyorum annemin yanına ama burda da çok kar var inşallah yollar kapanmaz.....

maşallah beknurcum bebeğinekordonu da dert etme şimdiden doğuma girmeden hemen öncesine ancak belli olur herşey..dr konusunda rahat hissetmediysen kafanda soru işareti kaldıysa eski dr una devam et ya da başkasıyla da görüş..o konu önemli çünkü gittiğim hasatanenin devlet mem. anlaşması bitti ama devam ediyorum ben de güven duyunca insan parayı da veriyor:))

canımcım tezelden hayırlısıyla iş bulur eşin inşallah..bebişinizin kısmeti gelir merak etme:))

kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür....
beknur canım maşalllah bebişine.....

biz de iyiyiz çok şükür...sabah çok güldüm kızlar bana mı öyle geldi bilmiyorum ama kaburgama yakın bir yerde bir sertlik vardı...aha kızım ayağını dayamış bi gıdıklıyım dedim gıdı gıdı deyip gıdıklamamla bir hareket edişi vardı karnımdan çıkacak sandım...acaba cidden gıdıklandı mı yoksa rahatsız mı ettim yavrucağı bilemedim ama çok güldük eşimledelikafadulden

snoıwcum cok güzel olmuşşş maşallah bebişine:)) gıdıklanır mı kine:uhm: seni hissedince kımıldanmıştır o..
benim ki de babası işten gelince tüm gün sesi yok ya evde ne tarafta konuşuyosa o tarafa yığılıyo yamultuyo beni:)) kıpır kıpır eşim elini koyunca da duruluyo:)) ben de bozuluyorum valla benim sesimden cok onunkine duyarlı diye-tatlicadiarzu-

walla canım bilmem ki gıdıklandığını sanmıyorum ama öyle güzel denk geldi ki:sm_cool:
bu sabah bir yazı okudum bir süre sonra babanın sesini bizim sesimizden daha net duyarlarmış arada karnımıza yaklaşıp konuşuyorlar ya ondandır... o yüzden daha iyi bilir ve daha çok tepki verirlermiş....insan kıskanıyo cidden:dilcikar: ama bebeğin zeka gelişimi için çok önemliymiş babanın konuşması....

Saol canımcım
Benimde dün eşim sildi süpürdü ben sadece toz aldım ama bir dünyada ütü vardı onları yaptım oturarak

Saol canımcım
Benimde dün eşim sildi süpürdü ben sadece toz aldım ama bir dünyada ütü vardı onları yaptım oturarak

ayyy işlerimi devrettim diye seviniyorum ben de ama benim de bir sürü ütü işim var ben yokken eşim yapamaz diye tüm gömlek ve pantolonlarını ütüleyip bırakayım istiyorum artık elimden geldiğince ütülerim ben de oturarak....
senin de eşinin ellerine sağlık...Allah onlardan razı olsun:Saruboceq:

ara sıra gelip bakıyorum nasılsınız diye eşimde evde o yüzden çok kalmıyorum hava okadar soğukki hiç bir işe elimi atamıyorum sanki sobalı evde oturuyoruz bu merkezi sistem olayına sinir oluyorum sürekli yanmıyo kalarüferler ufonun olduğu odaya hapisiz yani
sanki evim çok pis gibi geliyo bana artık yarın bi temizlik yapmam şart kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle:sinifsinif:

ay seninki de mi yaklaşp ta konuşuyoookaydirigubbakcemile3 benimki de dudaklarını dayıyo bi de yüksek sesleedelikafaduldenyavaş diyom ben sağır oldumm
bak bu dediğini bilmiyordum canım nerden okudun ?

Katılıyorum Allah razı olsun valla benden temiz yaptı güçlü kuvvetliii :)
ama ütü yapmasını beceremez..Yemek yapmayı da bilmez..onları ben yapmak zorundayım..BUnada şükür dimi amaaaolumunekankayizsmile
Arkana mutlaka yastık al çünkü belin ver sırtın ağrıyabilir

gıdı gıdı hee bende deniyimkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana seni hissetmiştir annesi çok tatlı ama yaa
bizde sabah eşim göbeğime dürttü dur dedim uyuyo oğlum rahatsız etme sonra sıraladı oğlum tekmeleri senin yüzünden ben yiyorum tepikleri dedim
herşeyleri okadar özelki Rabbime çok şükür kızlar Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallahhh

selam arkadaşlar bugün belimde bir ağrı var.. ara ara karnımda da oluyor sanki.. bunu yaşayan var mı aranızda.. her hafta nst ye giriyorum sancı falan çıkmadı.. sadece doktorum çok aşağıda baskı hissedersen dinlen dedi. şimdi dinleniyorum ama aynı zamanda da korkuyorum.. bana yardımcı olursanız sevinirim acaba boşuna mı telaşlanıyorum..

arada da olsa uğra güzel oluyor...merkezi sistem iyi değil o zaman!!! biz Erzurumda koca evde hamdolsun çok iyi ısnıyoruz kombinin derecesi 45in üstüne çıkmıyor ve ben kısa kolla kapriyle geziyorum ayıptır söylemesi....ısınamayız diye çok korkmuştum ben de ama binanın mantolaması varmış cidden çok farkediyor demekki...

ev pis olunca insan bir yapamayınca çok sinir bozucu oluyor yapsam belki o kadar yorulmam görmek daha çok yoruyor beynimi...ama yapamıyorum ben eşim ve kardeşim olmasa yapmasalar ne olurdu hiç bilemiyorum...çok çabuk yoruluyorum ve sürekli halsizim...sen de çok yorma kendini emi....

bel ağrısı özellikle akşamları çok oluyor canım bana yerimden kalkamadığım zamanlar bile oldu karnındaki ağrılar nasıl bilemiyorum ama kasılma oluyor sertleşiyor bazen benimkide sonra geçiyor bu aylarda yalancı sancı falanda olurmuş sen dinlenmeye dvm et geçmezse doktorunu ararsın canım geçmiş olsun

yaa biz istanbulda donuyoruz bu konu beni uzun zamandır geriyor zaten neyse düşündükce daha çok sinirleniyorumm valla doğudan gelen komşularım var doğu beyazıtdan biz evde aynen dediğin gibi kısa kollularla geziyorduk diyo orasıda lojman orasıda merkezi sistem delirmemek içten değil yanii

eşinle kardeşinin eline sağlık canım ev soğuk olmasa bende eşimle yapardım ama ev soğuk odadan çıkamıyoruz biyere:sinifsinif:

ay seninki de mi yaklaşp ta konuşuyoookaydirigubbakcemile3 benimki de dudaklarını dayıyo bi de yüksek sesleedelikafaduldenyavaş diyom ben sağır oldumm
bak bu dediğini bilmiyordum canım nerden okudun ?

aynen öyle...bir de eşim hep benden erken kalkar ben uyuyorum o karnıma dolanmış kızıyla konuşuyor beni de uyandırıyor...küçükinsan diye bir site var orda okumuştum

Küçükİnsan - Baba adaylarının bebekleriyle doğum öncesi ilişkisi

tamam canım yastık iyi fikir...benimki yemek yapabiliyor ama evlendiğimizden beri bir iki kez yaptı...ben yemek yapmayı sevdiğim için sorun olmuyor onun da işine geliyor ama ütü yapamaz benimki de mahvedecek o canım çizgileri ütülemeye kalkarsakaydirigubbakcemile3

ben de öyle düşünüyorum :) amin cümlesine inşallah.....

bende de oluyor zaman zaman...ki hemen hemen herkeste var aynı durum sancın çıkmadıysa boşa telaşlanma...bana da doktor yemekten sonra bir müddet dik otur ama onun dışında dinlenme zamanlarını uzanarak geçir dedi...normal hepsi yani:)

evet canım normal istiyorum...bu taraftan bulduğum doktora gittim işte cuma günü ondan pek memnun kalmadım...bakalım başka bir çaresine bakıcaz..Çok sıkıntı yaptım kendime bu konuyu

benimde blimde ağrı var ve arada aşağılarda baskı hissediyorum..ama doktor rahim ağzı normal sıvı da iyi plesentada yerinde erken doğum riski yok ağrı olabilir diyor...

Yarın yaparsın artık azar azar kendini yormadan..benim temizlikçi bu hafta yorgunum haftaya gelirim dedi gelmedi kocamla bize kaldı...bende gıcık oldum haftayada ben çağırmıycam patron gibi mübarek kafasına göre takılıyo

canım ya bizim de İstanbuladaki akrabalar tanıdıklar hep şikayetçi bu konuda sobadan bir farkı olmuyor o zaman hatta soba olsa daha iyi olurdu diyorlar....
doğu da hele lojmansa zaten onlar cehennem misali devlet malı diye mi bu kadar yükleniyorlar yoksa evler küçük de mi o kadar ısınıyor bilmiyorum...DSİ lojmanlarında oturan bir arkadaşım var walla bu yıl doğru düzgün oturmaya bile gidemedim zaten nefes alamıyorum bir de ev çok sıcak...
inşallah şu soğuk hava dalgası fazla uzun sürmez de çok zorlamaz sizi....bu soğukta bence boş ver işi oturun sıcak odanızda için çayınızı:)

yapıcam mecbur ben oturamam böyle ev biraz dağıldımı bende dağılıyorum annemler diyo biz gelir yaparız ama hiç huyum dğl ben illa kendim yapıcam
iyiymiş valla yorgunum gelemem başka bi mazereti olsa neyse diycem

yaa doğu olunca oralar soğuk yaa devlet her ile göre yakma saati vermiş doğuda 18 hatta 20 saat istanbula 10 saat verilmiş sanki günlük güneşlik biryer istanbul düşün artık nasıl ısınalım bizz başka birşey söylememe gerek yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…