2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede kıyafetleri riske atma kocaman ütünün şeklini görebilirsin pantalonlarda kaydirigubbakcemile5

Bebiş olunca napıcan ev dağınıklığını? heran yetişemezsin ki..bende yeni evlendiğimde evde bez ile gezerdim elimde..bi yerde parmak izi leke görünce gıcık olurdum..baktım baş edemiyorum birde çalışıyorum bıraktım o huyumu şimdi daha rahatım...artık durumu olduğu gibi kabullenmeye başladım çünkü kendimi en ufak bir yorduğumda sırtım ve belim ağrıo
evet bu hafta çok yoruldum haftaya geliyim dedi..bende tamam dedim ne diyim

kızlar selamlar bilgisayar sabahtan beri açık güya yazdıklarınızı okuyacaktım ne oturabildim nede dogru düzgün okuyabildim.. umarım herkesin keyfi yerinded,r.. haftasonu tüm düzen bozuluyor.. yemek vakitleri kayıyor geç kalkılıyor sonrada hiç bir iş yetişmiyor... koçiş sagolsun evi süpürüyor şimdi...kızlar zarada süper indirim vardı yeni sezon açıyor adamlar bu karda buzda minnoşların seneye giyebilecekleri( allah kısmet ederse)şeyler var çokta uygun pantolonlar elbiseler paltolar ayakkabılar hem kız hemde erkek için...ben kendimede hep böyle sezon sonunda alışveriş yaparım artık alışkanlık oldu bende bu minnoşada kışlıklar aldım çokta hesaplı.. bir bakın isterseniz...zemuszemus

Gocam bize pudingli pasta yapmış ne aglaidm ne aglaidm ya

Ya ben hiç bı olay karsinda kaya gibi sert olamıyorum pat bir anda duygularım fışkırıyor neden tutamıyorum ki kendimi koy veriyorum
esime dedimki ; baba annenin karnına masaj yaparak konuşursa bebeğin beyn gelişimine yararı oluyomus ve bunu yapan insanların Bebekleri önce baba diyomus :) susun ha
ducks;valla benim belim sırtım kalçam kaisklarim karnım vajinam aklına geleblcek heryerim ağrıyo o yüzden bu soruna ben yanıt veremicem
bugün vajinamdaki kemikte agridinsanki az agriyan yerim varmış kimi

Benim eşimde evi supurdu mutfaga halı serdi annemin halisi vardı bende koca 5 metre kare uyumsuz oldu ama kapladı mutfağımız da sıcak artık halimiz küçüktü bizim
bici oldum
wc banyoyu yıkadı
gardolabimda 2 raf düzelttim hani biri gorurde ayiplamasin diye mağaza dürmesi yaptım!gaynana tabiki
arkaya küçük baidleri one büyük kazakları koydum arka gorukmuyo
ege'nin cicilerini peteklerin üstüne koyarak kurutmaya calisiyom kalanlarda çamaşır tinde
esime ütü yapmam lazım Allah'tan pantolonları utulu gömlek utulesem yetecek ancak yorgun hissediyorum kendimi

Benim eşimde evi supurdu mutfaga halı serdi annemin halisi vardı bende koca 5 metre kare uyumsuz oldu ama kapladı mutfağımız da sıcak artık halimiz küçüktü bizim
bici oldum
wc banyoyu yıkadı
gardolabimda 2 raf düzelttim hani biri gorurde ayiplamasin diye mağaza dürmesi yaptım!gaynana tabiki
arkaya küçük baidleri one büyük kazakları koydum arka gorukmuyo
ege'nin cicilerini peteklerin üstüne koyarak kurutmaya calisiyom kalanlarda çamaşır tinde
esime ütü yapmam lazım Allah'tan pantolonları utulu gömlek utulesem yetecek ancak yorgun hissediyorum kendimi

Beko mesela naisl fiyatlar bir iki ip ucu versen
ben cicikoyu lwc giyridircem galba hem hesaplı oluyor benide renkleir çok hos ama bakarız gene ama da şimdiden mont alınırmi ya olmazsa

mrb annişler nasılsınız ben sabahtan biraz kötüydüm ama şimdi birazcıkta olsun ağrılarım azaldı

geçmiş olsun canım hayırdır???

Beko mesela naisl fiyatlar bir iki ip ucu versen
ben cicikoyu lwc giyridircem galba hem hesaplı oluyor benide renkleir çok hos ama bakarız gene ama da şimdiden mont alınırmi ya olmazsa

canım ayakkabılar 20 , montlar 30 40,elbiseler 20, kazaklar hırkalar 15, 20.............gibi kalanlar tabi ben mersin forumda gittim dün talan etmişler.

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, nefes darlığı bu dönemlerde hepimizde oluyor sanırım, bende nefes almakta zorlanıyorum, üstüne birde burnum tıkanmışsa eyvah ki ne eyvah..! Bebekler ciğerlere baskı yaptığından oluyor bunlar, ben panikliyordum hemen nefes alamayınca, sakin olmak lazım, bir süre sonra geçiyor, yürüyüş iyi fikir, iyi yapmışsın..

tşk canım yürüyüş çok ii geldi şimdi daha iyiyim sen nasılsın

tşk canım yürüyüş çok ii geldi şimdi daha iyiyim sen nasılsın

Teşekkür ederim, ben bugunlerde çok iyiyim maşallah :)) Ama gece uykusu denen bişey kalmadı bende, sürekli wc için uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak zor oluyor, uyku düzenim alt üst oldu anlayacağın, bunun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..

Gecmis olsun zambak
hayiridr aynı dertlermi bizlerle
dün aksam fema baskı yaptı papis bana ay çok cnaim yandı şimdide pilav yapıyorum esim ev ayormuş halıların altını almadan haliyi ayakla bı düzelttim kenarda siyaah topcuklar

sorma ya wc sorunu hepimizde var gidiyorum elimi yıkıyorum tam oturcam yine gece zaten uyku haram bende kalçalarda ve belde sorun var bide uyurken karnımın altına yastık bırakıyorum bebeğime bişi olcak diye korkuyorum o psikolojiyle uyuduğum için uyuyamıyorum

tşk canım evet aynı sorunlar bide erken doğum tehditi olunca evde otur otur bunaldım işimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…