- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.201
bencede kıyafetleri riske atma kocaman ütünün şeklini görebilirsin pantalonlarda kaydirigubbakcemile5tamam canım yastık iyi fikir...benimki yemek yapabiliyor ama evlendiğimizden beri bir iki kez yaptı...ben yemek yapmayı sevdiğim için sorun olmuyor onun da işine geliyor ama ütü yapamaz benimki de mahvedecek o canım çizgileri ütülemeye kalkarsakaydirigubbakcemile3
yapıcam mecbur ben oturamam böyle ev biraz dağıldımı bende dağılıyorum annemler diyo biz gelir yaparız ama hiç huyum dğl ben illa kendim yapıcam
iyiymiş valla yorgunum gelemem başka bi mazereti olsa neyse diycem
mrb annişler nasılsınız ben sabahtan biraz kötüydüm ama şimdi birazcıkta olsun ağrılarım azaldı
Beko mesela naisl fiyatlar bir iki ip ucu versen
ben cicikoyu lwc giyridircem galba hem hesaplı oluyor benide renkleir çok hos ama bakarız gene ama da şimdiden mont alınırmi ya olmazsa
geçmiş olsun canım hayırdır???
ya kalbim çok sıkışıyodu nefes alamıyodum kalçalarım ayaklarım çok ağrıyodu halsizlik ara ara sancı boğuldum evde bende ağrılarıma rağmen çıktım dışarı karda biraz yürüdüm hava aldım kalbim ii şimdi
ya kalbim çok sıkışıyodu nefes alamıyodum kalçalarım ayaklarım çok ağrıyodu halsizlik ara ara sancı boğuldum evde bende ağrılarıma rağmen çıktım dışarı karda biraz yürüdüm hava aldım kalbim ii şimdi
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, nefes darlığı bu dönemlerde hepimizde oluyor sanırım, bende nefes almakta zorlanıyorum, üstüne birde burnum tıkanmışsa eyvah ki ne eyvah..! Bebekler ciğerlere baskı yaptığından oluyor bunlar, ben panikliyordum hemen nefes alamayınca, sakin olmak lazım, bir süre sonra geçiyor, yürüyüş iyi fikir, iyi yapmışsın..
tşk canım yürüyüş çok ii geldi şimdi daha iyiyim sen nasılsın
Teşekkür ederim, ben bugunlerde çok iyiyim maşallah :)) Ama gece uykusu denen bişey kalmadı bende, sürekli wc için uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak zor oluyor, uyku düzenim alt üst oldu anlayacağın, bunun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
Gecmis olsun zambak
hayiridr aynı dertlermi bizlerle
dün aksam fema baskı yaptı papis bana ay çok cnaim yandı şimdide pilav yapıyorum esim ev ayormuş halıların altını almadan haliyi ayakla bı düzelttim kenarda siyaah topcuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?