- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.221
sorma ya wc sorunu hepimizde var gidiyorum elimi yıkıyorum tam oturcam yine gece zaten uyku haram bende kalçalarda ve belde sorun var bide uyurken karnımın altına yastık bırakıyorum bebeğime bişi olcak diye korkuyorum o psikolojiyle uyuduğum için uyuyamıyorum
Senin işin iyive zormuş yaa.. Ben gece bir uyanıyorum karnımın üstüne yatmışım, düşünsene, bişey olmaz, korkarak yaşama, sen önlemini al yine ama çokta tedirgin olarak kendine eziyet etme..
tşk canım yürüyüş çok ii geldi şimdi daha iyiyim sen nasılsın
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Biz de deli gibi uyuduk bugün. Forumda gezindim, kimseler yok. Sonra sıkıntıdan markete gittik. Sözde evde pirinç ve peçete yokru, onları alıp gelecektik ama çıkarken eşimin elinde 3 poşet vardı :) Ah bu kadınlar...
Zambak sana sormuşmuydum senin neden erken dogum riskin var
iyi akşamalr kızlarrr.herkesi iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür.
bugün bizde gezdik.size bir sorum olacak artık herşeyi sizle paylaştığımdan bunuda sormak istiyorum.biz nezamandır alyanslarımızı değiştirmek istiyorduk.osnra bugün gezinirken çelik alyanslar dikkatimizi çekti.çok güzel modeller var.zaten ben kalın istiyorum ee onlarında altın olanlarının tanesi 500 600 lira şuan alamam çok para.çelik almayı düşünüyoruz şimdi.illa altın olması şart mı sizce?böyle olsa ne olur liseli sözlüler gibi olmayız değil mi?
VADİDEKİZAMBAK geçmiş olsun canım.
Ciciko; bir nokta :)
yok cnaim ben yerleştirdim valla besik korumadna bahsdiyosun sanırım benim 4 haftadır şerik duruyo kapalı duruyo odası kimse girmiyo hem onlarida yıkamamız gerekmi korkuyorum bozulursa diye sungerli oluyorya
bende şey sordum dün kimse bisi demedi çanta takimim var ikili portbebeyle vanta hani
o cantayida birakamalimiyiz ?
Yaz ; biz evlenirken 70'er tl almıştık alyanslari da dogrusu nisanlanirken yani taa 5. Sene ince amma ucuza girmişiz o zamanlarda yoktu oyle hiç yüzükler bende şey istiyoum bulgarı mı ne ondan ama çok pahalı
gümüş alın ne olcak beyaz altınlar var nerden bilcekler ne olduklairni millt canım siz kendinize bakın
Zambak peki sende vajinada batma oluyormu ?
Benimde erken dogum riskim var
kıslar esin21 varya onunda erken dogum tehlikesi varmış thaim ağzında incelmeye başlamış inşallah hepimiz en asa 36 görürüz Şubat annelerinde bı hamile 34+3 dogum yapmış 3100 gr doğmuş ama kuveze girdi girmek bisi dememiş
ha birde gecen hafta gorudm bizim dönemden birnin Nisan'ı gelmiş ama sonra ne oldu bilmiyorum yazmamis bı da
Zambak peki sende vajinada batma oluyormu ?
Benimde erken dogum riskim var
kıslar esin21 varya onunda erken dogum tehlikesi varmış thaim ağzında incelmeye başlamış inşallah hepimiz en asa 36 görürüz Şubat annelerinde bı hamile 34+3 dogum yapmış 3100 gr doğmuş ama kuveze girdi girmek bisi dememiş
ha birde gecen hafta gorudm bizim dönemden birnin Nisan'ı gelmiş ama sonra ne oldu bilmiyorum yazmamis bı da
yok yok gerçekten çok eziyet ediyorum ben ya zaten çok duygusal kırılgan bi yapım var ve çok ince düşünürüm buyüzden de olan hep bana oluyo hep üzülen ben oluyorum nasıl vazgeçebilirim bu huyumdan bi bilgin var mı
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Biz de deli gibi uyuduk bugün. Forumda gezindim, kimseler yok. Sonra sıkıntıdan markete gittik. Sözde evde pirinç ve peçete yokru, onları alıp gelecektik ama çıkarken eşimin elinde 3 poşet vardı :) Ah bu kadınlar...
Selam arkadaslar nasılsınız
Ya benım bı sorum olacak sıze ben bebegımın kıyafetlerını falan yıkadım yerlestırdım newresım takımları falan kaldı erken gıbı gelıor bana tozlanır dıye dusunuyorum kı bı yandanda herseyını yerlestırım kalsın dıyorum sız bebegınızın karyolasını falan hazırladınız mı Sizce erken mı ?
iyi akşamalr kızlarrr.herkesi iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür.
bugün bizde gezdik.size bir sorum olacak artık herşeyi sizle paylaştığımdan bunuda sormak istiyorum.biz nezamandır alyanslarımızı değiştirmek istiyorduk.osnra bugün gezinirken çelik alyanslar dikkatimizi çekti.çok güzel modeller var.zaten ben kalın istiyorum ee onlarında altın olanlarının tanesi 500 600 lira şuan alamam çok para.çelik almayı düşünüyoruz şimdi.illa altın olması şart mı sizce?böyle olsa ne olur liseli sözlüler gibi olmayız değil mi?
Merhaba Yaz, bence çelik yüzükler çok hoş görünüyor, altın olması şart değil, parmağınıza deneyip baktınız mı? Kimi ne ilgilendirir siz beğendikten sonra, hoşuna gittiyse al boşver..
Karnımı yaglattim yine ! Zaten kocisle pek sıkı fikiyiz dogum olana kadar yatak kdaisnda olcaz hem da rahat ordan oraya donüyorum gündüz yatarken hem da sıcak oluy benide esimin eli her an karnımda :) sık sık isteklerde bulunuyorum hhehee :)) buarada su bebeğin. Aşağıya baskı yapması canımızı acitmaisni magnezyum azaltiyomus bende dünden beti tekrar başladım sabahm iciyonuz akşamki ben aksam yemeklerinden sonra iciyomusunuz şimdiki
Gülencim merhaba, ben magnezyumu hergün akşam yemeklerinden sonra tok karnına içiyorum, demek ondan kaç gündür kendimi enerjik hissediyorum, bilmiyordum aşağıya yaptığı baskıya iyi geldiğini...
evet erkek için ideal dinimzce erkekler altın takmamalıymış ya zaten.tşk canım ben altını tercih ederim ama çeliklerde güzel erkek için de ideal zaten
canım bizimde aynen 5 sene önce falandı.ve nişan bayramda oldu eşimde ozaman arife günü yanıma geldi.oyüzden tek bir seçenek vardı kuyumcuda onu aldık çıktık kötü değil alyansımız ama değiştirmek istiyorum işte.bende bulgari istiyorum ama eşimin parmaklar kalın ona yakışmıyor ama daha ne güzel modeller var.doğru söylüyorsun aslında.Ciciko; bir nokta :)
yok cnaim ben yerleştirdim valla besik korumadna bahsdiyosun sanırım benim 4 haftadır şerik duruyo kapalı duruyo odası kimse girmiyo hem onlarida yıkamamız gerekmi korkuyorum bozulursa diye sungerli oluyorya
bende şey sordum dün kimse bisi demedi çanta takimim var ikili portbebeyle vanta hani
o cantayida birakamalimiyiz ?
Yaz ; biz evlenirken 70'er tl almıştık alyanslari da dogrusu nisanlanirken yani taa 5. Sene ince amma ucuza girmişiz o zamanlarda yoktu oyle hiç yüzükler bende şey istiyoum bulgarı mı ne ondan ama çok pahalı
gümüş alın ne olcak beyaz altınlar var nerden bilcekler ne olduklairni millt canım siz kendinize bakın
oluyo canım özelliklede ayakta biraz durayım çok fena oluyorum benim serviks boyu 2cm ve rahimde biraz incelme var ben bayadır yatıyorum evde canım
İste o canta takimindaki çantayı yikicazmi hani bebek eşyaları koyuluyor ya
Tuh ya ben onunda carsafini unutum zaten 4 adet Tulumda kaldı koyü renkli oldu için belki onları bı yıkayım carsafla ,
o yanlar umarım da sonra bozulmaz. Enimki beyazlı genelde
bebek şekerlerinin sus fiyonklairni yaomamiz gerek kurdeleden canımda cekmiyo neysede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?