2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Yaz, bence çelik yüzükler çok hoş görünüyor, altın olması şart değil, parmağınıza deneyip baktınız mı? Kimi ne ilgilendirir siz beğendikten sonra, hoşuna gittiyse al boşver.

merhaba simenaycım doğru söylüyorsun canım kimseyi ilgilendirmez aslında.denedim birkaç model çok güzel duruyor.

yaa bugün bende çok zorlandım dışarıda.aşagıda bir baskı sanki tuvalete sıkışmışım gibi sürekli değildi ama ara ara oldu.ne olduğunu anlayamadım.sanırım bebek bastırıyordu idrar kesesine.

Zambak inşallah da incelme olmaz Dr kimisininki kısalıyor ama net bisi yok benim 20 .haftalarda 4.1 idi 10. Gün önce hastanede Dr ölçtü 3.1 biside demedi iyi dedi acaba öteki ölçümü hatirlatmalimiyim dosyam orda yoktu ayy bak şimdi teidrgin oldum ya
bende yemek yapıp yatıyorum zaten bı rahatı öyle buluyorum

Yaa evet magnezyum inada iyi geliyomus Şubat annelerinde okudum havvaesen yazmış ,bugün magnezyumu içmeyi unuttum bebek oynuyor asada ağrım oluyo eve gitsemd icsem bir an ince gibi biseydi. Hem magnezyum erken dogunu engelliyomus

Yaz; peki alt açmaları ykicazmi onlarda bozulur gibime geliyo

Evet bende o baskı yaptinda tam o tuylerin başladı yerde hissediyom aya kalsam bebek çıkacak gibi baya ızdırap verici veyahut şimdide oldu kasiklarima doğru şah kazığımın orda ayakları duruyo belki vuruyo bilmiyorum ama zorluyor

ben onuda yıkamayacağım gülencim zaten paket içerisinde.bencede bozulur gerek yok onlara canımcım yaa.

Doğru haklisin ya yazın yıkarız onlarida elde hemen şimdi yapamam dogrusu bak aklıma geldi girim tulumlair bakım bozulan eden varmı

Simenay, iyiyiz çok şükür. Tatile başladım bu hafta. Mayısa kadar izinliyim, tabii işten çıkarmazlarsa :)

Kızlar ben uyku, tuvalet problemi hiç yaşamıyorum da daha büyük bir sorun başladı, hemoroid. Hamilelik öncesi vardı ama geçmişti, şimdi yine çıktı. ıki gündür kanıyor bir de ( Ne güzel sorunsuz gidiyordu her şey. Yarın hastaneye doktoruma gideceğim, muayene günü değil ama bulmaya çalışacağım artık. Allah kimseye vermesin bu derdi.

Bende ııyım canım tesekkurler

Bende bu hafta ıcı yerlestırım barı gıt gıde agırlasıyoruz ne olur ne olmaz cantamı falanda hazırlım daha cok ısım war benm ya gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ayy canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun geçer inşallah

Canım kabız olmamaya dıkkat et kabızlıktan dolayı da oluyor dıye bılıyorum kayısı tuket bol bol allah yardımcın olsun bıde hemoroid dogumdada sorun olabılıomus sen ne olur ne olmaz bı bakın doktora

geçmiş olsun canancım.

Dkkat etmeye çalışıyorum. Zaten hamilelik başladığından beri hiç kabız olmamıştım neredeyse, geçen gün çok zorlandım ondan sonra oldu ne olduysa. ınşallah önemli bir problem çıkarmaz.

Sağ olun vallahi, iyi ki siz varsınız, yoksa dertleşecek çok insan yok...

Kesinlikle idrar torbasına yapılan baskıdan oluyor, bende öyleyim, kaç gündür dışarıdayım, alışveriş yaptık biraz, ben sürekli wc de idim :))

canım cetvelin nasıl olduğunu bilmiyorum nerden yapılıyo bi fikrim yok ben 30+5 haftalığım keşke böyle olmasaydım tek bebeğim konusunda değil ben hep böyleyim çok kızıyorum kendime

Sana bir ara cetvel yapalım o halde, bana hatırlat ben sana yaparım.. Tatlım hayatın iyi yönlerine bak, zehir etme kendine, eskiden bende senin gibiydim, çok ince düşünür karşımdakinden karşılığını göremezsem kendi kendime çok üzülürdüm, çok şükür yendim o huyumu, beklenti içinde olmayınca hayal kırıklığı da olmuyor, senin yaşadığın resmen kendi kendini yiyip bitirmek, yapma, çok zarar verirsin kendine..

Ohh hayırlı olsun iznin, işten çıkarmazlar inşallah, çıkarırlarsa da başka iş bulursun napalım, bebişler için herşeye hazırız bence :))

Hemeroid bende de var 2 aydır falan çekiyorum hemde, doktoruma sordum, piyasadaki hemeroid kremlerini rahatlıkla kullanabilirsin dedi, ben kendi kendime iyileştirmeye çalışmıştım ama olmadı o kremlerden alacam en kısa zamanda, benimde kanıyordu ama bu ara kanama yok..

Bir Nokta ve Gülencim, ben kenar korumalıklarını da yıkadım, içindeki süngerlere hiç bişey olmadı, ev ortamında 2 günde kurudu, annem alt açma dikmişti balık şeklinde, onun içinde de elyaf var, onu da yıkadım o da bozulmadı..

Canım zaten hemoroid hamılelegın wazgecılmezı ıllakı her hamıle yasıcak arastırdıysan eger normal bısı olarak bahsedıyor doktorlar bende hamılelıgımın ılk aylarında oluyordum ama gectı suan dıkkat et kendıne ınsallah bı sorun yasamazsın

Gecmis olsun Canan bende bugün dusta dusa kabine çarptım git sen popisi kesmiş haberim yok rustan sknra wc gttik camasirdimda kan lekesi neredeyse düşüp bayilacaktimnneyseki bı Ağrı hissettim popiste da onceden bı kere vajinanin yanında sivilce kanamıştı ben bebek gitti diye yakiirken aynayla bakıp svilcenin kanadını ark etmiştim aynayla baktım nevar diye koca bir çizik sanki camla cizmisler gibi

Kabızlıkla alakası yok, ben hiç kabız olmadım ama 2 aydır hemeroidim var, doktorumda kabızlıkla alakası olmadığını söyledi, uzun süre oturmaktan da olurmuş..

Kızlar merhaba...Gülencim ben kenar korumalarını da yıkadım alt açmalarıda hibir şey olmadı.Kaloriferin üstünde kuruttum yarım günde kurudu...Edebiyatçı geçmiş olsun magnezyum kabızlığıda engelliyor mgn düzenli içmeye çalış...

Bende sorun bitermi ;
vajinanin üst kısmı agriyo yani hani nası desem uyleirn oldu yer üst taraf deidmiz yer sanki ordaki kemik sizlerede oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…