- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.241
Merhaba Yaz, bence çelik yüzükler çok hoş görünüyor, altın olması şart değil, parmağınıza deneyip baktınız mı? Kimi ne ilgilendirir siz beğendikten sonra, hoşuna gittiyse al boşver.
Canım sen kaçıncı haftadasın, cetvelin yok merak ettim.. Birde bu kadar eziyet etme kendine, bebeğini düşün, herşey çok güzel olacak, olumlu şeyler düşün lütfen, güzel hayaller kur, üstüne bu kadar düşme, sakin olmaya çalış..
canım cetvelin nasıl olduğunu bilmiyorum nerden yapılıyo bi fikrim yok ben 30+5 haftalığım keşke böyle olmasaydım tek bebeğim konusunda değil ben hep böyleyim çok kızıyorum kendime
Zambak inşallah da incelme olmaz Dr kimisininki kısalıyor ama net bisi yok benim 20 .haftalarda 4.1 idi 10. Gün önce hastanede Dr ölçtü 3.1 biside demedi iyi dedi acaba öteki ölçümü hatirlatmalimiyim dosyam orda yoktu ayy bak şimdi teidrgin oldum ya
bende yemek yapıp yatıyorum zaten bı rahatı öyle buluyorum
Yaa evet magnezyum inada iyi geliyomus Şubat annelerinde okudum havvaesen yazmış ,bugün magnezyumu içmeyi unuttum bebek oynuyor asada ağrım oluyo eve gitsemd icsem bir an ince gibi biseydi. Hem magnezyum erken dogunu engelliyomus
Yaz; peki alt açmaları ykicazmi onlarda bozulur gibime geliyo
Merhaba, ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın? Ben bebeğin karyolasındaki uyku setini yıkayıp yerleştirdim, ilk zamanlar orda yatmayacak belki ama boş boş gözüme batıyordu, bebek orda yatmaya başlayınca yeniden yıkarım diye düşündüm, doğumda gelen giden olacak, bebeğin odasına bakacaklar, karyolasını boş görmesinler istedim..
Allah yardımcın olsun ınsallah hayırlısı ıle bebegını kollarına alırsın canım ya :Saruboceq:
Simenay, iyiyiz çok şükür. Tatile başladım bu hafta. Mayısa kadar izinliyim, tabii işten çıkarmazlarsa :)
Kızlar ben uyku, tuvalet problemi hiç yaşamıyorum da daha büyük bir sorun başladı, hemoroid. Hamilelik öncesi vardı ama geçmişti, şimdi yine çıktı. İki gündür kanıyor bir de( Ne güzel sorunsuz gidiyordu her şey. Yarın hastaneye doktoruma gideceğim, muayene günü değil ama bulmaya çalışacağım artık. Allah kimseye vermesin bu derdi.
Simenay, iyiyiz çok şükür. Tatile başladım bu hafta. Mayısa kadar izinliyim, tabii işten çıkarmazlarsa :)
Kızlar ben uyku, tuvalet problemi hiç yaşamıyorum da daha büyük bir sorun başladı, hemoroid. Hamilelik öncesi vardı ama geçmişti, şimdi yine çıktı. İki gündür kanıyor bir de( Ne güzel sorunsuz gidiyordu her şey. Yarın hastaneye doktoruma gideceğim, muayene günü değil ama bulmaya çalışacağım artık. Allah kimseye vermesin bu derdi.
merhaba simenaycım doğru söylüyorsun canım kimseyi ilgilendirmez aslında.denedim birkaç model çok güzel duruyor.
yaa bugün bende çok zorlandım dışarıda.aşagıda bir baskı sanki tuvalete sıkışmışım gibi sürekli değildi ama ara ara oldu.ne olduğunu anlayamadım.sanırım bebek bastırıyordu idrar kesesine.
canım cetvelin nasıl olduğunu bilmiyorum nerden yapılıyo bi fikrim yok ben 30+5 haftalığım keşke böyle olmasaydım tek bebeğim konusunda değil ben hep böyleyim çok kızıyorum kendime
Dkkat etmeye çalışıyorum. Zaten hamilelik başladığından beri hiç kabız olmamıştım neredeyse, geçen gün çok zorlandım ondan sonra oldu ne olduysa. İnşallah önemli bir problem çıkarmaz.
Sağ olun vallahi, iyi ki siz varsınız, yoksa dertleşecek çok insan yok...
Canım kabız olmamaya dıkkat et kabızlıktan dolayı da oluyor dıye bılıyorum kayısı tuket bol bol allah yardımcın olsun bıde hemoroid dogumdada sorun olabılıomus sen ne olur ne olmaz bı bakın doktora
Kabızlıkla alakası yok, ben hiç kabız olmadım ama 2 aydır hemeroidim var, doktorumda kabızlıkla alakası olmadığını söyledi, uzun süre oturmaktan da olurmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?