- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.261
Bende sorun bitermi ;
vajinanin üst kısmı agriyo yani hani nası desem uyleirn oldu yer üst taraf deidmiz yer sanki ordaki kemik sizlerede oluyomu
Tuylerin oldu yer dımı hani üst alt kısım diye ayırırız ya biz bayanlar üst kısım ama çok yukairya yakın değil buarada bende bugün yere egilirken oldu
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ozledim hepinzi...
tasınma ıslerıyle ugraıyorum bu hafta tasınıcam ınsallah, kendimi yormadan yavas yavas toplamaya calısıyorum ama bu arada burayı cok ıhmal ettım farkındayım ama sanıyorum ki bir hafta daha buralarda olamayacagım, hepiniz kenidinizee cok cok iyi bakın...
unutmayın beni heeeee :)
tasınma ıslerıyle ugraıyorum bu hafta tasınıcam ınsallah, kendimi yormadan yavas yavas toplamaya calısıyorum ama bu arada burayı cok ıhmal ettım farkındayım ama sanıyorum ki bir hafta daha buralarda olamayacagım, hepiniz kenidinizee cok cok iyi bakın...
Olabilir canimmm aman ne yapalım uzun surmuş. Ağrılardan endişe etme dıyı diktor
bende cikiyim fiyonklar beni bekliyor benim icim gecmek üzre mamun gece kayannayi yuramda gorunca uyku tutmadı 5 te ayagaaa hadi yairn gorusuruz 9'da
Nevin kacta yıkadın peki hiç siktirmadinmi
Birde sana soracaktım iyi denk geldiilbenn memorialde doumlar ne kadar SSK geçmiyor degilmi orada
birde emel hanım klinikten ayrildimi bı bilgin varmi
Dkkat etmeye çalışıyorum. Zaten hamilelik başladığından beri hiç kabız olmamıştım neredeyse, geçen gün çok zorlandım ondan sonra oldu ne olduysa. İnşallah önemli bir problem çıkarmaz.
Sağ olun vallahi, iyi ki siz varsınız, yoksa dertleşecek çok insan yok...
selam kizlar,
bende mart anne adayiyim.
gecmisi okumaya calistim ve su sonuca vardim ben de bi tuhaflik var :))
benim agrim , sikintim, catlagim,sinirim falan yok.gayet iyiyim masallah.esimde oyle is guc yardim etmez ki istemem zaten :)
yalniz neden bugun itibariyle 30 + 5 oldugum halde doktorum bana gecen hafta salı gunu rapor aldirdi.37.haftaya kadar calisacagim.anlamadim.bebegimin iri olmasindan mi kaynaklaniyor.bilgisi olan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?