2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sana bir ara cetvel yapalım o halde, bana hatırlat ben sana yaparım.. Tatlım hayatın iyi yönlerine bak, zehir etme kendine, eskiden bende senin gibiydim, çok ince düşünür karşımdakinden karşılığını göremezsem kendi kendime çok üzülürdüm, çok şükür yendim o huyumu, beklenti içinde olmayınca hayal kırıklığı da olmuyor, senin yaşadığın resmen kendi kendini yiyip bitirmek, yapma, çok zarar verirsin kendine..

tamam canım ne zaman hatırlatayım evet kendime zarar veriyorum hep kendimden ödün veriyorum nasıl atlattın bana da yardımcı olur musun

Bende sorun bitermi ;
vajinanin üst kısmı agriyo yani hani nası desem uyleirn oldu yer üst taraf deidmiz yer sanki ordaki kemik sizlerede oluyomu

Canım ozellıkle yemek yıyınce falan yada sık oturup bı an kalkınca bıde temızlık yaparken ıkı buklum yapıorum hatta temıslıgı ben bende sormustum bu soruyu herkese oluyor sanırım bu

Nevin kacta yıkadın peki hiç siktirmadinmi

Birde sana soracaktım iyi denk geldin memorialde doumlar ne kadar SSK geçmiyor degilmi orada
birde emel hanım klinikten ayrildimi bı bilgin varmi

Tuylerin oldu yer dımı hani üst alt kısım diye ayırırız ya biz bayanlar üst kısım ama çok yukairya yakın değil buarada bende bugün yere egilirken oldu

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ozledim hepinzi...
tasınma ıslerıyle ugraıyorum bu hafta tasınıcam ınsallah, kendimi yormadan yavas yavas toplamaya calısıyorum ama bu arada burayı cok ıhmal ettım farkındayım ama sanıyorum ki bir hafta daha buralarda olamayacagım, hepiniz kenidinizee cok cok iyi bakın...
unutmayın beni heeeee :)

Hanımlar iyi geceler size, ben çıkmak zorundayım, eşim takılacakmış nette :))

Vadideki_Zambak, yarın foruma girersen yaparız sana cetvel, şimdi zamanım olmadığımdan yapamıyorum, kusura bakma olur mu?

Hepinizi öptüm..

Kendıne dıkkat et sekerım fazla yorma kendını allah yardımcın olsun bebişinle sana cok kolay gelsın

Kolay gelsin canım, yorma kendini sakın...

Olabilir canimmm aman ne yapalım uzun surmuş. Ağrılardan endişe etme dıyı diktor
bende cikiyim fiyonklar beni bekliyor benim icim gecmek üzre mamun gece kayannayi yuramda gorunca uyku tutmadı 5 te ayagaaa hadi yairn gorusuruz 9'da

Gorusuruz tatlım dıkkat et kendıne bayanssulusmilebayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nevin kacta yıkadın peki hiç siktirmadinmi

Birde sana soracaktım iyi denk geldiilbenn memorialde doumlar ne kadar SSK geçmiyor degilmi orada
birde emel hanım klinikten ayrildimi bı bilgin varmi

Gülaycım hassas yıkamada 30 derecede yıkadım yıkama süresi 35 dakika.Valla ben kendi kurutması dışında 2. kez sıktırdım tüm çamaşırları hiç bir şey olmadı...Memorialda doğum ne kadar bilmiyorum ama cuma günü dr. gideceğim sorar sana bildiririm canım...
Emel hanımla sonradan görüşmedim ne oldu hayırdır???

selam kizlar,

bende mart anne adayiyim.
gecmisi okumaya calistim ve su sonuca vardim ben de bi tuhaflik var :))
benim agrim , sikintim, catlagim,sinirim falan yok.gayet iyiyim masallah.esimde oyle is guc yardim etmez ki istemem zaten :)
yalniz neden bugun itibariyle 30 + 5 oldugum halde doktorum bana gecen hafta salı gunu rapor aldirdi.37.haftaya kadar calisacagim.anlamadim.bebegimin iri olmasindan mi kaynaklaniyor.bilgisi olan varmi ?

canım çok geçmiş olsun düzelir biran önce inşallahh

bizde seni özledik canım Allah kolaylık versin hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz ama sen çok yorma kendini öpüyorumm canımmolumunekankayizsmile

slm canım hoşgeldin
valla ben evde olduğum için bu konuyla ilgili pek bilgim yok
bu arada bebeğinede maşallahh

Ocd;hosgeldiniz aramıza sana maşallah diyorum ama bende senin haftandayken kuş gibi sakıyordum :) sonradan carpildim 33+0 da sancilandim
cekiyoum surunuyorum agrimayan yerim kalmadı artık bu haftalarda olup sıkıntı yaşamayan aman aman yok aslında herkez çekiyor bı yerden
bebeğin iri olmaisa karsi neden rapor aldinmi bebeğini da küçük bırak ise başlamak zorunda kala aksın o zaman dımı

Ha 37. Çalışabilir raporumu verdi ben yanlış anlamisim k zaman olabilir bebek iri olunca yapiyolar onu

ben bu ısden bısey anlamadım :))
e sımdı ben kac haftalık hamıle oluyorum.31 mı yoksa 33 mu?
Rapora gore subatın 28 ıne kadar calısabılıyorum.Martın 23 undeyse sezeryanla dogum yapacagım.
ay bayılazaammmm :))))
bu arada suyu fazla olan var mı aranızda ?

Yok galba hatirlaodm kadarıyla senin suyunmu fazla
31 oluyorusn benim de bebgim 3 hafta knde diyor 37 uyumlu çıkıyor ama ben raporumu falan kendi tarihle göre aldım 32+4 rapor açtırdım calisamaz raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…