2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok galba hatirlaodm kadarıyla senin suyunmu fazla
31 oluyorusn benim de bebgim 3 hafta knde diyor 37 uyumlu çıkıyor ama ben raporumu falan kendi tarihle göre aldım 32+4 rapor açtırdım calisamaz raporu

evet suyum fazlaymıs 4.doktorum oyle dıyor :))) ve 3 hafta sonrasına randevu verıyor.aylardır gıttıgım 2.doktorum ve bı kere sırf merakdan gıttıgım doktor farkına bıle varmadılar.
artık kıme hangı doktora nasıl guvenecegım anlamadım.
artık dıyorumkı nasıp kısmet ne ıse o olur

Hosgeldın aramıza sekerım a.s.a.s.

Bu arada suyun fazla olunca ne oluyormus bı tehlıkesı war mıymıs ben nerdeyse bı gunde 20 bardaga yakın su tuketıyorum belkıde gecıyodur

Yok galba hatirlaodm kadarıyla senin suyunmu fazla
31 oluyorusn benim de bebgim 3 hafta knde diyor 37 uyumlu çıkıyor ama ben raporumu falan kendi tarihle göre aldım 32+4 rapor açtırdım calisamaz raporu

Bu arada suyun fazla olunca ne oluyormus bı tehlıkesı war mıymıs ben nerdeyse bı gunde 20 bardaga yakın su tuketıyorum belkıde gecıyodur

hosbuldukkkk
netten arastırdıgım kadarıyla bunun su ıcme ıle alakası yok canımcım.bende cok su ıcerım :))) netten alıntıdır asagıdakıler

Nedenlerı
Annede şeker hastalığı (diyabet) olması
Fetüsün yutmasını engelleyen anomaliler (sindirim sistemi veya merkezi sinir sistemi anomalileri, anensefali)
Solunum yolu anomalileri
Diyafragma hernisi
Doğumsal kalp hastalıkları
Fetüste hidrops fetalis varlığı
Fetusa ait enfeksiyonlar
İkiz gebelik

Bebeğin amniyosentez sıvısından bahsediyor ciciko
sıvı fazlalilimda hareketsizlik oneriyolar istirat veriyolar ani su kesesi aiclabiliyomus
ayrıca bu sıvı fazlalığı tamamen bizim içtiniz sudan bağımsız bebek amniyosentez siviisndna yutar ve tekrar iser bkbrekleriyle alakalı böyle böyle devir daim olur :))
ocd kız kendine iyi bı Dr bul yad ahunu fark eden Dr devam et
evet uyumaliyim artık rüyamda kaynana görmeme dileğiyle

Zambak yemek derken baya kantini doyurcaksan hafif bisiler ye yok öyle yemek diyosaniz
meyve ye :)

e bunu farkeden doktorda bısı demedıkı anacım :))) hepsını ben arastırıyorum neymıs ne degılmıs dıye.sadece suyun fazla bı dahakı randevuya kadar aclık tokluk seker testı yaptır gel dedı.
yarın aylardır gıttıgım doktorumu arayacagım ve soracagım ne oluyor dıye
kaynanamı :)))) ben bızzat kayınvalıdem ıle yasıyorum.bazen kendımı amazonların en guclusu en dayanıklısı gıbı hıssedıyorum.
sana huzurlu guzel mısıl mısıl uykular dılıyorum..

Anladımm senın bı rahatsızlıgın war mı kı istanbul un neresındesın sen hangı hastaneye gıdıyorsun

bı rahatsızlıgım yok sukur.kendımıde gayet ıyı hıssedıyorum.ılk defa hastanaye gıttım o da hangı hastanade dogum yapayım bı gıdıp bakayım dıye oldu.
begendıgım hastanede doktorlarından bırıne muayene olmak gerekıyormus dogum yapabılmek ıcın.

bır nokta

sana cevap yazarken bırden sınır bastı nazarlaramı geldım ayol nedır :))) canım kocamı azarladım resmen.
dusundukce sınır bastı doktorların hepsının ayrı bırseyler demesı

bır nokta

sana cevap yazarken bırden sınır bastı nazarlaramı geldım ayol nedır :))) canım kocamı azarladım resmen.
dusundukce sınır bastı doktorların hepsının ayrı bırseyler demesı

Canım relax o stres herkeste war sen az once ılk defa mı hastaneye gıttım dedın onceden hıc gıtmemıs mıydın :bbo::bbo:

kılon kac pekı? kesın az kılo almıssındır.ben cesaret bıle edemıyorum aksam yemegınden sonra yemeye :)))

ya kilo aldım ama abartı değil toplamda 10 almışımdır ama bnde şişlik fazla çünkü erken doğumdan dolayı kortizon yaptılar doktorum normal dedi kilo alımın içim rahat bebişim ii ya daha ne olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…