- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.281
Yok galba hatirlaodm kadarıyla senin suyunmu fazla
31 oluyorusn benim de bebgim 3 hafta knde diyor 37 uyumlu çıkıyor ama ben raporumu falan kendi tarihle göre aldım 32+4 rapor açtırdım calisamaz raporu
selam kizlar,
bende mart anne adayiyim.
gecmisi okumaya calistim ve su sonuca vardim ben de bi tuhaflik var :))
benim agrim , sikintim, catlagim,sinirim falan yok.gayet iyiyim masallah.esimde oyle is guc yardim etmez ki istemem zaten :)
yalniz neden bugun itibariyle 30 + 5 oldugum halde doktorum bana gecen hafta salı gunu rapor aldirdi.37.haftaya kadar calisacagim.anlamadim.bebegimin iri olmasindan mi kaynaklaniyor.bilgisi olan varmi ?
Yok galba hatirlaodm kadarıyla senin suyunmu fazla
31 oluyorusn benim de bebgim 3 hafta knde diyor 37 uyumlu çıkıyor ama ben raporumu falan kendi tarihle göre aldım 32+4 rapor açtırdım calisamaz raporu
Bu arada suyun fazla olunca ne oluyormus bı tehlıkesı war mıymıs ben nerdeyse bı gunde 20 bardaga yakın su tuketıyorum belkıde gecıyodur
Bebeğin amniyosentez sıvısından bahsediyor ciciko
sıvı fazlalilimda hareketsizlik oneriyolar istirat veriyolar ani su kesesi aiclabiliyomus
ayrıca bu sıvı fazlalığı tamamen bizim içtiniz sudan bağımsız bebek amniyosentez siviisndna yutar ve tekrar iser bkbrekleriyle alakalı böyle böyle devir daim olur :))
ocd kız kendine iyi bı Dr bul yad ahunu fark eden Dr devam et
evet uyumaliyim artık rüyamda kaynana görmeme dileğiyle
Anladımm senın bı rahatsızlıgın war mı kı istanbul un neresındesın sen hangı hastaneye gıdıyorsun
Zambak yemek derken baya kantini doyurcaksan hafif bisiler ye yok öyle yemek diyosaniz
meyve ye :)
bır nokta
sana cevap yazarken bırden sınır bastı nazarlaramı geldım ayol nedır :))) canım kocamı azarladım resmen.
dusundukce sınır bastı doktorların hepsının ayrı bırseyler demesı
kız meyve daha çok acıktırır beni bende 2 yumurta kırdım bi bardakta süt alkisalkisalkis
Canım relax o stres herkeste war sen az once ılk defa mı hastaneye gıttım dedın onceden hıc gıtmemıs mıydın :bbo::bbo:
kılon kac pekı? kesın az kılo almıssındır.ben cesaret bıle edemıyorum aksam yemegınden sonra yemeye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?