2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iznin hayırlı olsun, bu arada hemoroitmi neyse artık ilk dönemlerde bendede kanama oluyodu özellikle kabızken ama şimdi bir sorunum yok, korkuyorum ama dogumda çıkarsa diye, gerçekten ALLAH yardımın olsun..
OCD hoşgeldin cnm aramıza, bebeginede maşallah..

canlar günaydın?nasılsınız..bz burda iyice kar altında kaldık....

edebiyatcı bendede aynı sorun var...oğlumda doğum esnasında çıktı ..bol kayısı,incir,erik,ceviz ve ılık süt bana iyi geliyor....ishal yapacak şeyler tüketmeye bak.birde tahin helvası öneririrm bol miktarda tüket ...birde ayaklarını falan sıcak tut.....çok zor bilirim..geçer ,inşallah....

ocd hoşgeldin..bebeğin hayırlı olsun

Son düzenleme:
Günaydın anneler ve bebekleri
sabah uyandık eşimi işe gönderdim neredeyse yarım saat arabayı temizledi ve gitti gidebildim yere kadar dedi umarım yollar kapalıdır nedense hep yanımda olsun istiyorum
kahvaltıyıda öyle oturup yapasım gelmedi sandvic yaptım hemen actım sizi bi yandan yemek bbi yandan siz
umarım bu havada hamilelerişe gitmez gercekten cok dikkatli olmaları gerek heryerde buz var düşerler allah korusun
Bugün kendime iş edindim Bebegin kıyafetleirni ütülücem eşim masayı sandalyede oturacak şekilde ayarladı bakalım umaırm zorlanmam
birde sanki yıkanınca cazibeleri kaybolmuş hissine kapıldım umarum ütülenince da güzel gözükürler gözüme

Ebru günaydınn

canım günaydın...ben ancak şöyle size bakınayım dedim...daha kahaltı falan edemedim...oğluma kahvaltı hazırlıcam... :) oooo bugün çok işin var demekki senin kolay gelsin...ama zevkli ş unlar...bende bu hafta artık beşiğimizi falan sereyim diyorum....

Ser Serr
hazır olsun artık benim doktor beni 27 subatta dogurtcakmış yani 39 artı 1 de
bence o zamana kadar duramam 38 alsın beni suyum muyum gelir o zamana kadar normal dogururum amann amann
ondan dolayı artıkın 4 hafta var dıyorum kendime
önceden dogumdan korkuyodum şimdi erken gelmesinden dolayı dogum korkusunuda unuttum gitti
allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin deli yürek gördüm kendimii ehuuu

ben ac ac duramıyom kalktıktan 1 saat sonra yemediysem daha başım dönüyor
malum vucut alıştı deli gibi yemeye

Günaydın kızlar...

Ebru sağ ol canım tavsiyelerin için. Tuvaletimi yapmasam da kanıyor artık. Bugün için Genel Cerrahiden randevu aldım. Kendi doktoruma da ulaşmaya çalışacağım. ılçede olduğum için sizin gibi her istediğimde ulaşamıyorum doktoruma.

buırada cok kar yagıyo suanda kocaman kocamn parcalarla hemdee

canan acık acık yapcam zaten canımm umarım sonradan dotum basım agrımaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…