- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.301
kılon kac pekı? kesın az kılo almıssındır.ben cesaret bıle edemıyorum aksam yemegınden sonra yemeye :)))
ya kilo aldım ama abartı değil toplamda 10 almışımdır ama bnde şişlik fazla çünkü erken doğumdan dolayı kortizon yaptılar doktorum normal dedi kilo alımın içim rahat bebişim ii ya daha ne olsn
erken dogum mu yaptın ?
yok yapmadım 30+5 haftalık hamileyim daha ama erken doğum tehditi altındayım yatıp dinleniyorum sürekli
iznin hayırlı olsun, bu arada hemoroitmi neyse artık ilk dönemlerde bendede kanama oluyodu özellikle kabızken ama şimdi bir sorunum yok, korkuyorum ama dogumda çıkarsa diye, gerçekten ALLAH yardımın olsun..Simenay, iyiyiz çok şükür. Tatile başladım bu hafta. Mayısa kadar izinliyim, tabii işten çıkarmazlarsa :)
Kızlar ben uyku, tuvalet problemi hiç yaşamıyorum da daha büyük bir sorun başladı, hemoroid. Hamilelik öncesi vardı ama geçmişti, şimdi yine çıktı. İki gündür kanıyor bir de( Ne güzel sorunsuz gidiyordu her şey. Yarın hastaneye doktoruma gideceğim, muayene günü değil ama bulmaya çalışacağım artık. Allah kimseye vermesin bu derdi.
canım cok gecmıs olsun.hayırlısı ıle allah zamanında bebısını kucagına saglıkla sıhhatle almayı nasıp etsın.
Günaydın anneler ve bebekleri
sabah uyandık eşimi işe gönderdim neredeyse yarım saat arabayı temizledi ve gitti gidebildim yere kadar dedi umarım yollar kapalıdır nedense hep yanımda olsun istiyorum
kahvaltıyıda öyle oturup yapasım gelmedi sandvic yaptım hemen actım sizi bi yandan yemek bbi yandan siz
umarım bu havada hamilelerişe gitmez gercekten cok dikkatli olmaları gerek heryerde buz var düşerler allah korusun
Bugün kendime iş edindim Bebegin kıyafetleirni ütülücem eşim masayı sandalyede oturacak şekilde ayarladı bakalım umaırm zorlanmam
birde sanki yıkanınca cazibeleri kaybolmuş hissine kapıldım umarum ütülenince da güzel gözükürler gözüme
Ebru günaydınn
Günaydın Arkadaşlar dışarısı gerçekten çok soğuk bu haftada bitse artık evde olacam ... hayırlsııyla ... nasılsınız ..
Günaydın canım. Az önce konuştum Esk.te kar yokmuş sanırım. Son hafta çabuk geçer, sonra tatil... Süper... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?