- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.321
Günaydın arkadaşlar,
Karlı bir İstanbul sabahından herkese iyi haftalar :)
Sabah işe gelebilmek için uzun süre eşimle mücadele etmek zorunda kaldım, gitme bu havada diye tutturdu. Haklıydı aslında ama gelmem gerekiyordu benim de...
Neyse ki işe arabayla gelen arkadaşlarımdan biri gelip beni de aldı da, rahat rahat geldim.
Şirkette kaloriferler yanmıyor, oğlumla titreyip duruyoruz şimdi...
Cumartesi günü kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşey çok yolunca çok şükür...
Kuzum nihayet dönmüş, 2300 gr olmuş, ultrasonu tekmeledi durdu, yüzünü de göstermedi :)
Bundan sonraki randevumuz yine 2 hafta sonra...
Geçmişi okuyamadım, herşey yolundadır umarım...
Hanife, sen nereye gidecektin?
Günaydın arkadaşlar,
Sabah işe gelebilmek için uzun süre eşimle mücadele etmek zorunda kaldım, gitme bu havada diye tutturdu. Haklıydı aslında ama gelmem gerekiyordu benim de...
Neyse ki işe arabayla gelen arkadaşlarımdan biri gelip beni de aldı da, rahat rahat geldim.
Cumartesi günü kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşey çok yolunca çok şükür...
Kuzum nihayet dönmüş, 2300 gr olmuş, ultrasonu tekmeledi durdu, yüzünü de göstermedi :)
Günaydın arkadaşlar,
gğnaydın canım maşallah bebişine kolamaannn olmuş...gitmeseydin keşke ya...
Trabzon'a gideceğim yarın bir aksilik olmazsa annem ve ablamın yanına doğum orda olacak inşallah....ama kar yol verecek mi bilmiyorum...yarın sabah belli olur ancak:çok üzgünüm:
canım maşallah oğlunainşallah kaloriferler yanar da işe gittiğine değer...kolay gelsin...
canım bebişine maşşalh bizde sabah arabayı çıkaramadık ve taksi iel geldik bu hafta annemlerde kalacağız başka yolu yok. :) akşam git sabah gel dert olur yani.... kaloriferler burda yanıyor ama genede çok soğuk yaa resmi tatil ilan edilse ne güzel olurrrrrrrrrr........
istanbulda suanda güneş actı kar kopluyo herhal
hasret0587 günaydın kızlar bugün yatış günüm benim kociş dükkanda duruyo ama size bi günaydın demeden uyuyamadım:) dışarda lapa lapa kar yağıyor hem çok mutlu oluyorum hemde üzülüyorum dışarda çalışmak zorunda olanalar için... neyse siz keyifli sohbetler.. öğleden sonra görüşürüz
Canım inşallah açılır yollar da, rahat rahat gidebilirsin anneciğinin yanına...
Ahh canım geldin mi sen opuyorumnanaktan
Tabi tabi, hiç sıkıntıya girme, kal annende...
Şafak bitti, bu sefer hava muhalefeti yüzünden başbaşa kalamadınız kocacığınla yaw, şansa bak :)
Tabi canım, hamileleri düşünüp bi tatil ilan etmeleri lazım bence de kaydirigubbakcemile3
Gülay, yorma canım sen de kendini, dinlene dinlene yap işleri.
Seyyaltaner, günaydın... :)
SnowWhiteQueen
ya aslında hiç böyle istediğimiz gibi olamdı ama olsun gece sarılıp uyuyoruz valla acayip özleşmişiz :):)::)): dün gece ben erken yattım o bilgisayrada işleri vardı amcasına internet sitesi yapıyor ... gözümü bi açtım gelmiş yatmış yanıma beni izliyor yüzümü okşuyor ayyy 5 aydır işte bu anı bekliyordum :)))))))))))))))))))))
Trabzon'a gideceğim yarın bir aksilik olmazsa annem ve ablamın yanına doğum orda olacak inşallah....ama kar yol verecek mi bilmiyorum...yarın sabah belli olur ancak:çok üzgünüm:
gunaydin annislerrrrr..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?