2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah kolay olur gidişin.... annelerin sözünü dinlemesek bile genede onalrın duası korur biziii :):):): kıymalar bize :)))))))

amin canım inşallah:) duayla ancak artık

günaydııııın a.s. kız geliyon mu burda kar felan yok ordan çık gerisi kolay kaç kurtar kendiniiiiii delikafadulden

Günaydın
geliyorum inşallah yolda kalmazsam..karla beraber gelebilirim ama kızmayın sakın :jeyyar:

Sorma, ben de ne zaman annemin sözünü dinlemesem bi iş gelir başıma :)
Otobüsle mi gideceksin?

Ayy ne tatlı yaaa...
Allah bir daha ayrılık göstermesin canımcım...

günaydın canım
kız Dila 33 e girdik ya biz :teytey:

Oyyy, maaşallah..
Selincim 4 haftan mı kaldı yani şimdi?

Gunaydın arkadaslar;

Nadiren girebiliyorum bu sebeple arkadaslıgınıza yetısemiyorum genede halinizi sormak ıstedım nasıl gıdıyor hamılelıgınız? Ben 35. haftanın ıcındeyım. Sıradısı tatsız bır olayımız yok cok sukur. sızlerın nasıl ? Hazırlıklar ne asamada?

canlar günaydın?nasılsınız..bz burda iyice kar altında kaldık....
Günaydın canım çekmeköyde çok köüydü yaa...ama ana yollar açıktı biz tın tın geldikkk :)

Günaydın canıımmm..Ben geldim işe maaleseff...çook işim vardı bgn
Sanada kolay gelsin bakalım..düzelirler düzelirler merak etmeee

Günaydın....kar heryerde anlaşılan...Erzurum'da göz gözü görmüyor resmen...gidemeyeceğim bu gidişle :çok üzgünüm:
Ayyy sen annene gidicektin dimii gidersin inşallah canım yaa

[

gunaydin annislerrrrr..................

günaydın canım:)

Sorma, ben de ne zaman annemin sözünü dinlemesem bi iş gelir başıma :)
Otobüsle mi gideceksin?

evet canım...5 saatlik yol aslında doktor da sorun olmaz git dedi ama karı hesaba katmamıştım...bu yıl Erzurumda gördüğüm en sıcak kıştı bu şimdiye kadar doğru düzgün kar bile yağmamıştı...gitmeyecek olsam bile Allahtan tatile denk geldi...dünden beri aralıksız kar yağıyor....

günaydın canım...aynı haftadayız desene...walla ilk etapta lazım olabilecek şeyleri aldım yıkadım ütüledim valizimi de hazırladım ama bunların dışında pek bir şey yok abartmadım yani...doğsun da havalar ısınınca beraber çıkalım istiyorum..sen neler yaptın?

günaydın canım
kız dila 33 e girdik ya biz :teytey:

valla bacım omu bize girdi bizmi ona bilemedim....
çöktüm resmen bugün herkesi bi öldürme isteği var içimde niyeyse...
Uykusuzluk adamı perişan ediyo be...inşallah kaynanam denk gelmez hırsımı ondan almiim yazık.

Snowwhite canım bende cok fazla bır sey almadım su anda bebısın dogum zamanı hemen gıyebılecegı 3 takımı 2 patıklı pıjaması ve dısarıda gıyebıclego fermuarlı battanıyesı var 2 tane daha takım ile 3 zıbın alıcam. baskada gıysı dusunmuyorum bende senın gıbı dogunca almak ıstıyorum kullanmadan ısraf olan gıysılerı olsun ıstemıyorum hem boyutlarınıda bılemıyorum o sebeple ne kadar cok albenılı de olsalar elımı uzatmıyorum bebek gıysılerıne ayrıca bırlıkte gezmesıde emınım cok keyıflı olucak :)
Onun dısında park yatagını aldık bız Babyhope markalı yesıl mavı bır yatagı oldu oglumun birde mavi bir küveti. subat ayındada bebek arabası planlıyoruz kendımede logusa pıjama gecelık neyım alınınca hastane cantam hazır olacak. normal dogum dusunuyorum sen ne dusunuyorsun benım gıbı normal dogum dısunen var mı?

Günaydın canıımmm..Ben geldim işe maaleseff...çook işim vardı bgn
Sanada kolay gelsin bakalım..düzelirler düzelirler merak etmeee

Ayyy sen annene gidicektin dimii gidersin inşallah canım yaa

[

Beknurcum gidebildin mi yeni doktoruna?
Nasıl geçti, memnun kaldın mı?

Hoşgeldin...
Maaşallah diyelim...
Ben dün itibariyle biraz rahatladım.
Oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim, hastane çantamızı büyük ölçüde hazırladım, stresim hafifledi biraz...
Aslında daha vakit var ama ne olur ne olmaz...

Günaydııınn...
Ben geldim...

Hoşgeldinn...
Naber?

kaydirigubbakcemile3
Ben de uyuyamıyoruuumm...
Sürekli kaburgalarıma vuruyor bıdık :)
Midem de çok kötü...
Bundan sonraki günler böyle geçecek sanırım tatlım, önümüzdeki haftalar hep bize geçecek yani :)

valla benim kıyafet eksiğim yok ama ıvır zıvır var onalrıda haleltmek lazım birde benim hastane malzemelerim var ... ya bişey soracağım hastanede duş alıyormuyuz hastane için kendime havlu koyayım mı ?

maşallah canım bebiş kocaman olmuşşş...
Ya bu arada dün bahsetmiştim olan arkadaşlar yardımcı oldular saolsun..hani ben cuma doktora gitçektim ya gittim ama doktordan memnun kalmadım açıkçası...
Bir de bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 kez dedi..Normal doğumu olmasını engelleyebilir o yüzden son anda karar vericez sezeryan yada normal doğuma dedibilmiyorumkismile...

Dilacım seninde bebeğin boynuna dolanmış galiba???
Sana ne demişti doktorun??

Bosnacım sende mı yıkadın bebegın gıysılerını ya ben yıkamadım hıc aklıma gelmedı neden yıkıyorsunuzzz.... Battenıye dıs gıysısde mı yıkanıyo.... takımlar neyım yıkanınca yenı gıbı durur mu ?? ????

aynen...biz de park yatak almıştık..arabayı biz de nisan ya da mayısta alırız en erken buralar ancak ısınır...bence de beraber alışveriş yapmak daha keyifli olur:)
ben normal doğum düşünüyordum ama aklım karışık bu konuda çünkü ne olacağım belli değil..gittiğim 3 doktordan 2si sezaryen adayısın dedi...boyum tam sınırda(150cm) kısalarda zor oluyormuş normal doğum..diğeri normal olabilir belki de dedi...ama hepsnin hem fikir olduğu nokta bunun son haftalardaki çatı muayenesine bebeğimin ve benim kiloma göre kesinleşeceği...beklemedeyim Allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz için....

korkma fıstığım benim bıdığın hala boynunda o kordon kaç hafta oldu bi çıkaramamış kendini zilloşum...
oraya dolanmasa bacağına dolancak ne korkuyosun ordan nefes almıyo doğumda bile boyundan o kordonu aldıklarım oldu benim dedi...
yani ben onu dert etmeyi geçeli çokkk oldu sende korkma hareketlerini hissettiğin sürece problem yok.kendi kendine çözülür o.

ohh utu bıttı
evcılık oynuyomuşum gıbı hıssettım
dötüme kadar terledım ayol
patladım
dolabına yerlestıremem bugun valla raflkarın tozu alınmalı bugun bu kadar ıs yeter bana
hastane cantasını hazırlıcamda bebek esyalarını jelatıne koycam hastanede dusurmesınler dıye evet cantaya neler konulmalı yarduım edermısınız

sankı bana yıkayınca cazıbesı gıttı gıbı gelmıştı ancak utu yıne fırca gıbı yaptı gıysıler jıletmıı demelıyımm
battanıyelerıde utuledım corapları utulemedım ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…