2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beknur sana dun yazamadım
napcan sımdı adamdan pek memnun kalmamışsın galba

evet snow white hayırlısı olsun hepımız ıcın bebıslerımız ıcın.. Tv de turkıyede sezaryen oranlaronın gelısmıs ulkelere nazaran daha yuksek oldugunu soylemıslerdı ınternette uzman tv dede bır dr kaan kocatepoeydı sanırım bır hastane de sezaryen dogum oranı %17 ustunde ıse o hastanede gereksız sezaryen yapılabıldıgını %17 nın altında ıse de annelerın normal doguma rısklıde olsa yonlendırıldıklerını dusunuruz demıstı bu oran uluslararası aranılan ve gecerlılıgı ıspatlanmıs bır oranmıs belkı bu bılgı kararını vermede yada hangı dr ınanacagını secmede sana yardımcı olur canım.....

gunaydin annislerrrrr..................
günaydın canım
amin canım inşallah:) duayla ancak artık

Günaydın
geliyorum inşallah yolda kalmazsam..karla beraber gelebilirim ama kızmayın sakın :jeyyar:
eşim çok memnun olur kar getirmene yoksa Palandöken e yol görünyor o gidiceğine sen kar getir ziyanı yok :))
evet 4 hafta kaldı ama geçmiyor artık günler evdeyim ya süreli sıktı valla
kız Dila gene güldürdün beni ben de çok uykusuzum haklısın adam seri katil gibi dolanıyo valla

Günaydın... Herkese mutlu ve sorunsuz bir gün diliyorum..

günadın:)

yeni de olsalar konfeksiyon ortamının tozu kumaş ip kalıntısı falan oluyor yıkayınca farkı anlarsın zaten...yıkayınca bozulmuş gibi geliyor ama ütüleyince paket gibi oluyorlar yumuşacık tertemiz....ben penye ve polar battaniyelerini de yıkadım.

ohh eline sağlık...

Kayınvalidem bana geldi... Bizde kalıyor...
evet canm...dua edin de gidebileyim.....
Günaydın:) hoşgeldin....
Hoşbulduk...

Ne olsun, gerçekten çooook keyifliyim...
Kayınvalidem bizde kalıyor....:icecream:

Valla kordon dolanmasını hiç bilmiyorum ben.
Ama fark edilirse sorun değil diye duymuştum, inşallah problem yaşatmaz size...

Şimdi napmayı düşünüyorsun doktor konusunda?

Günaydın... Herkese mutlu ve sorunsuz bir gün diliyorum..

Günaydın...

Canım ben aldığım herşeyi yıkadım...
Sonra hem içten hem dıştan ütüledim, canım çıktı :)
Düşük ısıda, kısa programda yıkadım, ütüleyince yepyeni görünüyorlar yine...
Aldıklarımın bazıları kutuda, bazıları poşette, bazıları askıda satılıyordu, kaç kişinin eli değdi kimbilir, tozlanmıştır da...
Öyle giydirmek istemedim ben...

Cumartesi ben de sordum artık, ne olacak benim durumum diye...
Normal doğum yapacaksın dedi :)
38. haftada çatı muayenesi yapacakmış, onda da bir problem çıkmazsa, bence normal doğum yapabilirsin dedi.
Ben öyle istiyordum zaten...
Hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsin de kuzum, normal yollardan gelirse daha çok sevinirim tabi :)

amin canım inşallah...bakalım hele bir gideyim Trabzona orda netleşecek zaten:)
eşim çok memnun olur kar getirmene yoksa Palandöken e yol görünyor o gidiceğine sen kar getir ziyanı yok :))

anlaştık o zamanyerimseniben

ben oturamıyorum burda valla size iyi kaynatmalar ben tv izlicem

ben de gideyim az daha ütü işim var..valizlerimi bir gözden geçireyim...sonra görüşürüz arkadaşlar...

Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...

Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?

Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay herkesde bebısın gıysılerını yıkıyor uf hıc yıkamak ıstemıyorum ya nerden cıkardınız bu yıkama olayını ? (

Yıka yıka, onların cildi çok hassas olacak şimdi, giydirme öyle tozlu tozlu, yazık :)

biz çıkarmadık canım senin içine sinermi onları öyle giydirmek yaw benim sinmedi şahsen sen de yıkıcan mecbur kaçmak yok kaydirigubbakcemile

Katılıyorum ...

Kayınvalidem bana geldi... Bizde kalıyor...

Hoşbulduk...

Ne olsun, gerçekten çooook keyifliyim...
Kayınvalidem bizde kalıyor....:icecream:

Çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile3
Darısı başıma...

Doğuma kadar kalacak mı?

Anam ne hızlı konuşuyorsunuz siz, okumaktan lafa giremiyorum bile... :)

Canancım, burda mıydın sen?
Görmemişim ben de yazılanlara yetişicem diye...
Nasılsın?

Ben maksimum cumaya kadar zaman tanıyorum, Eğer cuma da gitmezse; zannediyorum mutfağı çamaşır suyu ile yıkmasını isteyeceğim... Balkonlar da olabilir...
Henüz karar veremedim...sırnaşık şey

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus 7 değil 7.5

BOSNA, doktora gitmişsin, gözünaydın, maşallah senin kuzuya, tombiş olacak yegenimiz..
BEKNUR, kordon dolanması problem değil diye biliyorum, bebek hareketlerini takip et ama sen yine de..
MODESTY, bebeğinin mikrop kapmasını istiyorsun sanırım, üşenme de yıka anacım, şimdilik hastane çıkışlarını yıkayıp ütülesen yeter, ben hastanede kendi giyeceğim gecelik-pijama sabahlık v.s. bile yıkayıp hazırladım.. Ki bebek daha savunmasız olacak, mikrop kapmasın yazık..

3 gün boyunca anacığımdaydım, sağolsun bana çok iyi baktı, bir enerji toplamışım sormayın, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım modundayım, bu arada bebeğimle ilgili nerdeyse hiç eksiğimiz kalmadı, dolap ve çekmecelerini bile yerleştirdim.. Darısı sizlere olsun..

Canancım, burda mıydın sen?
Görmemişim ben de yazılanlara yetişicem diye...
Nasılsın?

Buradayım canım okuyorum. Artık doğuma kadar her gün buradayım :)

Dün konuştuk kızlarla, berbat bir hemoroid problemi çıktı, onunla uğraşıyorum. Bugün 1.30 da genel cerraha 4 gibi de kendi doktoruma gideceğim. Çok dikkat edin kızlari kabız olmamaya çalışın. Ben bir gün zorlandım şimdi çekiyorum, sürekli kanıyor. Rabb'im kimseye vermesin bu derdi. Yattım doktor saatimi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…