- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.361
günaydın canımgunaydin annislerrrrr..................
eşim çok memnun olur kar getirmene yoksa Palandöken e yol görünyor o gidiceğine sen kar getir ziyanı yok :))amin canım inşallah:) duayla ancak artık
Günaydın
geliyorum inşallah yolda kalmazsam..karla beraber gelebilirim ama kızmayın sakın :jeyyar:
evet 4 hafta kaldı ama geçmiyor artık günler evdeyim ya süreli sıktı vallaSorma, ben de ne zaman annemin sözünü dinlemesem bi iş gelir başıma :)
Otobüsle mi gideceksin?
Ayy ne tatlı yaaa...
Allah bir daha ayrılık göstermesin canımcım...
Oyyy, maaşallah..
Selincim 4 haftan mı kaldı yani şimdi?
kız Dila gene güldürdün beni ben de çok uykusuzum haklısın adam seri katil gibi dolanıyo vallavalla bacım omu bize girdi bizmi ona bilemedim....
çöktüm resmen bugün herkesi bi öldürme isteği var içimde niyeyse...
Uykusuzluk adamı perişan ediyo be...inşallah kaynanam denk gelmez hırsımı ondan almiim yazık.
Günaydın... Herkese mutlu ve sorunsuz bir gün diliyorum..
Bosnacım sende mı yıkadın bebegın gıysılerını ya ben yıkamadım hıc aklıma gelmedı neden yıkıyorsunuzzz.... Battenıye dıs gıysısde mı yıkanıyo.... takımlar neyım yıkanınca yenı gıbı durur mu ?? ????
ohh utu bıttı
evcılık oynuyomuşum gıbı hıssettım
dötüme kadar terledım ayol
patladım
dolabına yerlestıremem bugun valla raflkarın tozu alınmalı bugun bu kadar ıs yeter bana
hastane cantasını hazırlıcamda bebek esyalarını jelatıne koycam hastanede dusurmesınler dıye evet cantaya neler konulmalı yarduım edermısınız
ay herkesde bebısın gıysılerını yıkıyor uf hıc yıkamak ıstemıyorum ya nerden cıkardınız bu yıkama olayını ?(
Kayınvalidem bana geldi... Bizde kalıyor...valla bacım omu bize girdi bizmi ona bilemedim....
çöktüm resmen bugün herkesi bi öldürme isteği var içimde niyeyse...
Uykusuzluk adamı perişan ediyo be...inşallah kaynanam denk gelmez hırsımı ondan almiim yazık.
Hoşbulduk...evet canm...dua edin de gidebileyim.....
Günaydın:) hoşgeldin....
Beknurcum gidebildin mi yeni doktoruna?
Nasıl geçti, memnun kaldın mı?
Hoşgeldin...
Maaşallah diyelim...
Ben dün itibariyle biraz rahatladım.
Oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim, hastane çantamızı büyük ölçüde hazırladım, stresim hafifledi biraz...
Aslında daha vakit var ama ne olur ne olmaz...
Hoşgeldinn...
Naber?
kaydirigubbakcemile3
Ben de uyuyamıyoruuumm...
Sürekli kaburgalarıma vuruyor bıdık :)
Midem de çok kötü...
Bundan sonraki günler böyle geçecek sanırım tatlım, önümüzdeki haftalar hep bize geçecek yani :)
maşallah canım bebiş kocaman olmuşşş...
Ya bu arada dün bahsetmiştim olan arkadaşlar yardımcı oldular saolsun..hani ben cuma doktora gitçektim ya gittim ama doktordan memnun kalmadım açıkçası...
Bir de bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 kez dedi..Normal doğumu olmasını engelleyebilir o yüzden son anda karar vericez sezeryan yada normal doğuma dedibilmiyorumkismile...
Dilacım seninde bebeğin boynuna dolanmış galiba???
Sana ne demişti doktorun??
Günaydın... Herkese mutlu ve sorunsuz bir gün diliyorum..
Bosnacım sende mı yıkadın bebegın gıysılerını ya ben yıkamadım hıc aklıma gelmedı neden yıkıyorsunuzzz.... Battenıye dıs gıysısde mı yıkanıyo.... takımlar neyım yıkanınca yenı gıbı durur mu ?? ????
aynen...biz de park yatak almıştık..arabayı biz de nisan ya da mayısta alırız en erken buralar ancak ısınır...bence de beraber alışveriş yapmak daha keyifli olur:)
ben normal doğum düşünüyordum ama aklım karışık bu konuda çünkü ne olacağım belli değil..gittiğim 3 doktordan 2si sezaryen adayısın dedi...boyum tam sınırda(150cm) kısalarda zor oluyormuş normal doğum..diğeri normal olabilir belki de dedi...ama hepsnin hem fikir olduğu nokta bunun son haftalardaki çatı muayenesine bebeğimin ve benim kiloma göre kesinleşeceği...beklemedeyim Allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz için....
evet snow white hayırlısı olsun hepımız ıcın bebıslerımız ıcın.. Tv de turkıyede sezaryen oranlaronın gelısmıs ulkelere nazaran daha yuksek oldugunu soylemıslerdı ınternette uzman tv dede bır dr kaan kocatepoeydı sanırım bır hastane de sezaryen dogum oranı %17 ustunde ıse o hastanede gereksız sezaryen yapılabıldıgını %17 nın altında ıse de annelerın normal doguma rısklıde olsa yonlendırıldıklerını dusunuruz demıstı bu oran uluslararası aranılan ve gecerlılıgı ıspatlanmıs bır oranmıs belkı bu bılgı kararını vermede yada hangı dr ınanacagını secmede sana yardımcı olur canım.....
eşim çok memnun olur kar getirmene yoksa Palandöken e yol görünyor o gidiceğine sen kar getir ziyanı yok :))
ben oturamıyorum burda valla size iyi kaynatmalar ben tv izlicem
kıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın
ay herkesde bebısın gıysılerını yıkıyor uf hıc yıkamak ıstemıyorum ya nerden cıkardınız bu yıkama olayını ?(
biz çıkarmadık canım senin içine sinermi onları öyle giydirmek yaw benim sinmedi şahsen sen de yıkıcan mecbur kaçmak yok kaydirigubbakcemile
Kayınvalidem bana geldi... Bizde kalıyor...
Hoşbulduk...
Ne olsun, gerçekten çooook keyifliyim...
Kayınvalidem bizde kalıyor....:icecream:
Anam ne hızlı konuşuyorsunuz siz, okumaktan lafa giremiyorum bile... :)
Yıka yıka, onların cildi çok hassas olacak şimdi, giydirme öyle tozlu tozlu, yazık :)
Katılıyorum ...
Çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile3
Darısı başıma...
Doğuma kadar kalacak mı?
Canancım, burda mıydın sen?
Görmemişim ben de yazılanlara yetişicem diye...
Nasılsın?
Anam ne hızlı konuşuyorsunuz siz, okumaktan lafa giremiyorum bile... :)
Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Canancım, burda mıydın sen?
Görmemişim ben de yazılanlara yetişicem diye...
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?