2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın

gulencım; 5 takım 2 patıklı pantolon 1 fermuarlı battanıye- pazen battanıyesı. Dogum zamanı ıcın atılabılecek bır gecelık...
ve 1 pıjama takım ..
dogum sonrası şık gecelık alıcam ve şık bır sabahlık ve pıjama takım.

Havlu - bebek bezı yenı dogan için .... kanamam ıcın hasta bezı .... badem yagı.. bol ıc camasırı koydum. Bebıse kusarsa dıye bol tulbent bez koyucam .. kırlı posetı koyucam. şampuan el sabunu alt sımdılık boylee

hadi geçmiş olsuunnn

canım yaa banada bişi olmaz didi ama normal doğum olmayabilir dedi bende acaba doğrumu sölüyo yoksa sezeryan yapmak için mi yapıo bilemedim sana etkiler dedimi doğumu???

beknur sana dun yazamadım
napcan sımdı adamdan pek memnun kalmamışsın galba
Canım kendi doktorumu aradım hastası vardı yine arıycam ona şunu sorucam doğumda ben oraya gidebilirmiyim (benim ev çekmeköyde ümraniyeden biraz ötede) yani bana sorun olmaz sancıların tutarsa gelirsin ambulansla filan derse ona gitmeye dvm edicem...Valla göze aldım Gülencim Yeditepede Memorialde ve Kadıköy Şİfada benim doğum ücretsiz olucak diğer hastanelerde yaparsam 2000 TL karşılıcak üstünü karşılamıcak..farkını vermeye razıyım yani artık bu iş canımı sıkmaya başladı çok

Valla kordon dolanmasını hiç bilmiyorum ben.
Ama fark edilirse sorun değil diye duymuştum, inşallah problem yaşatmaz size...

Şimdi napmayı düşünüyorsun doktor konusunda?
Bende sorun değil diye duydum kendi doktorumla bu ctesi randevum var ztn bu konuyu onlada konuşçam bakalım normal doğuma etkilimiymişşşş
Bgnde onu arıcam işte yukarıda yazdığım şeyleri sorucam bakalım ondan sonra karar vericezz...

ay bu mesele yüzünden erken doğum sancılarım tutçak heeeeee...

sinpac senden tattıkler ıstıyebılırmıyım sen çözmüşsün işi
konu:gaynana

slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
dualarınıza ihtiyacım var bebek hastanede bana dua edin
kendinize dikkat edin

yok sımenay hıc ıster mıyım mıkrop kapsın ... yıkıcam artık napıyım gonlum el vermıyo ıste mecbur yıkıcam..... Hangı deterjanı kullandınız???

5 takım nerden nası yanı 5 tane ayrı ayrı takımmı

atılabılecek gecelık ney çöpemı atıcaz nedenkıı

kıslar ya bebekler yıkanıyomu dogumdan sora

:) superrr gecmıs olsunn tebrık ederımm nasılsın ??? bebek nasıl ve kacıncı haftadaydınızzz?? Allah yardımcınız olsun??? bebek nıcın hastanede ??

Ben omo baby ve yumoş baby kullandım (yumoş yumuşatıcı)
dalin sıvı alacaktım bulamayınca bunları almış eşim ama çok hafif soft bi kokusu var ancak bunlar bitince dalin alıcam çünkü çok pahalı yani para yetişmez bunlara yumoş baby 18 tl mesela
omo babyde o civardaymış

sinpac senden tattıkler ıstıyebılırmıyım sen çözmüşsün işi
konu:gaynana

Konunun püf noktası ağlamada...
Ama gerçek ağlama değil...
Vicdanını burkacak düzeyde acitasyon yapmayı başarırsan herşeyi yaptırabiliyorsun....

Asla inatlaşma, zıtlaşma... Hep anneciğim de ve her sözünde acındır kendine...
Yemek konusunda da, "şurada şu yemeği gördüm anneciğim(gazetede mesela) öyle güzeldi ki, inanın kokusu burnuma geldi... Keşke olsa da yesek..." gibi...

Temizlikte: "Ah anneciğim popom ve belim öyle acıyor ki, kalkıp şurayı süpüremedim. Her geçişte de görüyorum, öyle içime dokunuyor ki....Keşke iki süpürebilsem... Eğilince bebek iki büklüm oluyor, o zaman çok canımı acıtıyor... Orası da gözüme öyle batıyor ki... Ben böyle değildim, ahhh ahhh..." modelinde başlarsan, 10 dk sonra kalkıp dediğin şeyi yapıyor...sırnaşık şey

sirannurr
çok heycanlandım
lütfen anlatırmısın benimde erken dogum tehlikem var
küveze girdimi cadı kızın kaç klo kacıncı haftada dogdu

Canım geçmiş olsun ve gözün aydın. Allah şifa versin size... İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini bebeğini kucağına..

e haketmişlerdi çoktan :))))))))))))

Modesty kullanıcısından alıntı
ay herkesde bebısın gıysılerını yıkıyor uf hıc yıkamak ıstemıyorum ya nerden cıkardınız bu yıkama olayını ? (

görümcem yıkamamış bişeycikte olmamış ama belki sonra kalıcı bişi olur sen yıka genede ben yıkadım ütüledim misler gibi oldular ....

Hoşgeldin...
Tebrik ederim...
Nasıl doğdu bebek?

Allah en kısa zamanda annesiyle beraber eve gitmeyi nasip eder inşallah...

5 takım nerden nası yanı 5 tane ayrı ayrı takımmı

atılabılecek gecelık ney çöpemı atıcaz nedenkıı

kıslar ya bebekler yıkanıyomu dogumdan sora

evet bebısın gıyebıcelgı 5 takımı olcak (patıklı pantolonu beresı eldıvenı pantolonun ustu ve zıbını....) Tabı dogum sonrası kullan at takımıda var. dogum esnasında giyebileceegım cok batarsa atmaya cekınmeyecegım bır gecelık satın aldım (15 lıra) penye uzun kollu bır gecelık.. bır de yedek pıjama aldım ama allah nasıp ederde bebsımle asagıya ındıgımızde gıymek ıcın hos şık bır gecelık sabahlık ve pıjama takımıda alıcammm...ben o konuyu okudum saıbelı bır durum ama ben yıkamıcam karar verdım sadece yumusakca sılerım dıye dusunuyorum bebıs bıraz buyuyunce yıkıcam ..

canım dualrımız seninle anlatsan ya doğumunu bizede bilgi ve tecrübelerinden faydalansak....

beknur
benimde bebeğimim boynuna bir kere dolanmuış ama doktor korkulacak birşey yok dedi çünkü günde zaten bir kaç kere koluna ayağına dolanırmış eğer dolanma 1den fazla olursa sorun olurmuş o hareket ettikce çıkartır dedi çıkarmasada sorun değil 1 kere dolanması dedi korkma sende benim 2 hafta sonra kontrol var doktor tekar bakacakmış. ve günde 10dan az hareket ederse haber ver yeter dedi ....

bunlar benimkine işlemez çünkü kendisi teşrüf edip benim burnuma kadar gelinceye kadar artık dayanamıyorum ve temizlik yapmaya cagırıyorum o zaman çok temizliyor hakkıını yiyemem kendini yer biitiryo bak konu şu
kaynanam egeye bir sürü şey aldı hastane çıkışları tulumlar bornoz takımları nevresim takımları 12 adet şapka 12 adet onluk 12 adet eldiven 12 adet corap
ayakkabılar
battaniyeler
yelekler hırkalar
vb aklıma gelmiyo bi hurc dolusu
ancak hiç birini getirmiyor
bende hastane cantamı hazırlıcam beşiktaş hastane çıkışı onda bir tanede bende arımayalı var ıkısını alıcaktım yanıma tehlikem devam ettiği için canatama koymam gerek ancak getirmiyor eşyaları bir aydan fazla bi zaman önce odamız geldinde
-annecim ne zaman getiriceksin eşyaları dedim yıkıyacağımda (bunu söyledimden 2 ay öncede anne sen kıyafetleir yıkama emi ben benimkilerle bebe deterjanı ile yıkıcam doguma yakın tamam demişti )
dediki aa ben da getirmicem konu komşum görecek daha ne zaman istersem o zmaan getiririm hem ben onları yıkadım dedi ve kesti attı
daha sonra bi aramızda tatsızlık oldu kaynanam bana biişi dedi bende eşime anlattım oda gitmiş annesine hesap sormuş gerizekalı kaynanam araya mesafe koydu kimseye caktırmıyor ama ben anlıyorum ve hala eşyaları getirmedi doguma 4 hafta var zamanı beklerse tabi yok beklemezse 2 hafta falan sanırım dr karar vericek ancak hastaen çıkılşını istemelimiyim ondan benim umrunmda değil onu giydirmesekte olur ama dogumdan sonra laf duymak istemiyorum işte ben hastane çıkışı aldım giydirmediler vs diye ancak tekrar isteyipte ona muhtac oldumuda göstermek istemiyorum çünkü o hiç evyallah etiyo bana :bbo:

Hayranım sana opuyorumnanaktan

kıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın

İnce battaniye, kalın battaniye, bebek bezi, yenidoğan için alt temizleme mendili, iki tane de tam takım kıyafet koydum ben...

Gülencim,
Ben listeyi yaptım,
Ama hepsini çantaya koyarsam bebek+benim için kocaman bavul götürmem gerekiyor...
Bu işi kolaya bağlayan varsa bir yardım etse....

Benim öyle bir bavul oldu hastane çantam :)

Ben maksimum cumaya kadar zaman tanıyorum, Eğer cuma da gitmezse; zannediyorum mutfağı çamaşır suyu ile yıkmasını isteyeceğim... Balkonlar da olabilir...
Henüz karar veremedim...sırnaşık şey

Mutfak daha uygun kanımca :)

Sağol Simenaycım...

Hazırlıklar tamamlanmış nerdeyse, ellerine sağlık...
Annende vakit geçirebildiğin için de çok sevindim ayrıca, harika doping olmuştur, sana da, annene de, İklimciğim'e de :)

Süper o zaman :)

Çok geçmiş olsun, hamilelikte hemoroid çok görülürmüş.
Çabuk geçer inşallah...

Kendindeki eşyalarla hastane çıkışını hazırla bence...
O hastaneye getirince de eşine yada hemşireye sordurt, bunlar bebe deterjanıyla yıkandı di mi diye...
Gulencim boşver, bu kadar inatlaşma... Hakediyorlar ama inatlaşınca birşey geçmiyor eline... Anneciğim anneciğim de, istediğini yaptırt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…