- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.381
kıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın
hadi geçmiş olsuunnnohh utu bıttı
evcılık oynuyomuşum gıbı hıssettım
dötüme kadar terledım ayol
patladım
dolabına yerlestıremem bugun valla raflkarın tozu alınmalı bugun bu kadar ıs yeter bana
hastane cantasını hazırlıcamda bebek esyalarını jelatıne koycam hastanede dusurmesınler dıye evet cantaya neler konulmalı yarduım edermısınız
canım yaa banada bişi olmaz didi ama normal doğum olmayabilir dedi bende acaba doğrumu sölüyo yoksa sezeryan yapmak için mi yapıo bilemedim sana etkiler dedimi doğumu???korkma fıstığım benim bıdığın hala boynunda o kordon kaç hafta oldu bi çıkaramamış kendini zilloşum...
oraya dolanmasa bacağına dolancak ne korkuyosun ordan nefes almıyo doğumda bile boyundan o kordonu aldıklarım oldu benim dedi...
yani ben onu dert etmeyi geçeli çokkk oldu sende korkma hareketlerini hissettiğin sürece problem yok.kendi kendine çözülür o.
Canım kendi doktorumu aradım hastası vardı yine arıycam ona şunu sorucam doğumda ben oraya gidebilirmiyim (benim ev çekmeköyde ümraniyeden biraz ötede) yani bana sorun olmaz sancıların tutarsa gelirsin ambulansla filan derse ona gitmeye dvm edicem...Valla göze aldım Gülencim Yeditepede Memorialde ve Kadıköy Şİfada benim doğum ücretsiz olucak diğer hastanelerde yaparsam 2000 TL karşılıcak üstünü karşılamıcak..farkını vermeye razıyım yani artık bu iş canımı sıkmaya başladı çokbeknur sana dun yazamadım
napcan sımdı adamdan pek memnun kalmamışsın galba
Bende sorun değil diye duydum kendi doktorumla bu ctesi randevum var ztn bu konuyu onlada konuşçam bakalım normal doğuma etkilimiymişşşşValla kordon dolanmasını hiç bilmiyorum ben.
Ama fark edilirse sorun değil diye duymuştum, inşallah problem yaşatmaz size...
Şimdi napmayı düşünüyorsun doktor konusunda?
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus 7 değil 7.5
BOSNA, doktora gitmişsin, gözünaydın, maşallah senin kuzuya, tombiş olacak yegenimiz..
BEKNUR, kordon dolanması problem değil diye biliyorum, bebek hareketlerini takip et ama sen yine de..
MODESTY, bebeğinin mikrop kapmasını istiyorsun sanırım, üşenme de yıka anacım, şimdilik hastane çıkışlarını yıkayıp ütülesen yeter, ben hastanede kendi giyeceğim gecelik-pijama sabahlık v.s. bile yıkayıp hazırladım.. Ki bebek daha savunmasız olacak, mikrop kapmasın yazık..
3 gün boyunca anacığımdaydım, sağolsun bana çok iyi baktı, bir enerji toplamışım sormayın, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım modundayım, bu arada bebeğimle ilgili nerdeyse hiç eksiğimiz kalmadı, dolap ve çekmecelerini bile yerleştirdim.. Darısı sizlere olsun..
5 takım nerden nası yanı 5 tane ayrı ayrı takımmıgulencım; 5 takım 2 patıklı pantolon 1 fermuarlı battanıye- pazen battanıyesı. Dogum zamanı ıcın atılabılecek bır gecelık...
ve 1 pıjama takım ..
dogum sonrası şık gecelık alıcam ve şık bır sabahlık ve pıjama takım.
Havlu - bebek bezı yenı dogan için .... kanamam ıcın hasta bezı .... badem yagı.. bol ıc camasırı koydum. Bebıse kusarsa dıye bol tulbent bez koyucam .. kırlı posetı koyucam. şampuan el sabunu alt sımdılık boylee
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
dualarınıza ihtiyacım var bebek hastanede bana dua edin
kendinize dikkat edin
sinpac senden tattıkler ıstıyebılırmıyım sen çözmüşsün işi
konu:gaynana
slm güzel anne adayları uzun zamandır giremiyodum herkez iyidir umarım benim cadı dayanamadı cumartesi günü doğurdum martı bekleyemedik darısı başınıza çok tatlı ocak annesi oldum
kendinize dikkat edin
Sinpac kullanıcısından alıntı
Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacak
Dün camları sildi....
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...
aklinialirimsmil e...
Modesty kullanıcısından alıntı
ay herkesde bebısın gıysılerını yıkıyor uf hıc yıkamak ıstemıyorum ya nerden cıkardınız bu yıkama olayını ?(
kendinize dikkat edin
5 takım nerden nası yanı 5 tane ayrı ayrı takımmı
atılabılecek gecelık ney çöpemı atıcaz nedenkıı
kıslar ya bebekler yıkanıyomu dogumdan sora
sinannuray kullanıcısından alıntı
kendinize dikkat edin
Konunun püf noktası ağlamada...
Ama gerçek ağlama değil...
Vicdanını burkacak düzeyde acitasyon yapmayı başarırsan herşeyi yaptırabiliyorsun....
Asla inatlaşma, zıtlaşma... Hep anneciğim de ve her sözünde acındır kendine...
Yemek konusunda da, "şurada şu yemeği gördüm anneciğim(gazetede mesela) öyle güzeldi ki, inanın kokusu burnuma geldi... Keşke olsa da yesek..." gibi...
Temizlikte: "Ah anneciğim popom ve belim öyle acıyor ki, kalkıp şurayı süpüremedim. Her geçişte de görüyorum, öyle içime dokunuyor ki....Keşke iki süpürebilsem... Eğilince bebek iki büklüm oluyor, o zaman çok canımı acıtıyor... Orası da gözüme öyle batıyor ki... Ben böyle değildim, ahhh ahhh..." modelinde başlarsan, 10 dk sonra kalkıp dediğin şeyi yapıyor...sırnaşık şey
Kayınvalidem İstanbuldaki kızından bize geldi...
Ben de tabii yalnız kalmasına izin veremezdim... Bize çağırdım...
Tabii 7 aylık hamile ben, bu halimle ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum...
Gelir gelmez evi temizlettim, yemek yaptırdım...
Bugün avizlerimi parlatacaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dün camları sildi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Galiba yarın da halılarımı banyoda yıkatacağım... Çocuğun hijyenik bir ortama doğması lazım değil mi?
Bu arada akşamları çay demliyor bana ve meyve soyuyor... Ben kendim yapabilcek durumda değilim o yüzden yoksa yanlış anlamayın... Koskoca kadına bunları yaptırmazdım yoksa...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tabii bu arada canımın çok istediği yemekler var... Tahmin edebileceğiniz gibi zahmetli şeyler... Onlar için de ufaktan ağlamaya başladım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kıss
hastane cantasına ne koydunuz bebe ıcın
Gülencim,
Ben listeyi yaptım,
Ama hepsini çantaya koyarsam bebek+benim için kocaman bavul götürmem gerekiyor...
Bu işi kolaya bağlayan varsa bir yardım etse....
Ben maksimum cumaya kadar zaman tanıyorum, Eğer cuma da gitmezse; zannediyorum mutfağı çamaşır suyu ile yıkmasını isteyeceğim... Balkonlar da olabilir...
Henüz karar veremedim...sırnaşık şey
BOSNA, doktora gitmişsin, gözünaydın, maşallah senin kuzuya, tombiş olacak yegenimiz..
BEKNUR, kordon dolanması problem değil diye biliyorum, bebek hareketlerini takip et ama sen yine de..
MODESTY, bebeğinin mikrop kapmasını istiyorsun sanırım, üşenme de yıka anacım, şimdilik hastane çıkışlarını yıkayıp ütülesen yeter, ben hastanede kendi giyeceğim gecelik-pijama sabahlık v.s. bile yıkayıp hazırladım.. Ki bebek daha savunmasız olacak, mikrop kapmasın yazık..
3 gün boyunca anacığımdaydım, sağolsun bana çok iyi baktı, bir enerji toplamışım sormayın, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım modundayım, bu arada bebeğimle ilgili nerdeyse hiç eksiğimiz kalmadı, dolap ve çekmecelerini bile yerleştirdim.. Darısı sizlere olsun..
Buradayım canım okuyorum. Artık doğuma kadar her gün buradayım :)
Dün konuştuk kızlarla, berbat bir hemoroid problemi çıktı, onunla uğraşıyorum. Bugün 1.30 da genel cerraha 4 gibi de kendi doktoruma gideceğim. Çok dikkat edin kızlari kabız olmamaya çalışın. Ben bir gün zorlandım şimdi çekiyorum, sürekli kanıyor. Rabb'im kimseye vermesin bu derdi. Yattım doktor saatimi bekliyorum...
bunlar benimkine işlemez çünkü kendisi teşrüf edip benim burnuma kadar gelinceye kadar artık dayanamıyorum ve temizlik yapmaya cagırıyorum o zaman çok temizliyor hakkıını yiyemem kendini yer biitiryo bak konu şu
kaynanam egeye bir sürü şey aldı hastane çıkışları tulumlar bornoz takımları nevresim takımları 12 adet şapka 12 adet onluk 12 adet eldiven 12 adet corap
ayakkabılar
battaniyeler
yelekler hırkalar
vb aklıma gelmiyo bi hurc dolusu
ancak hiç birini getirmiyor
bende hastane cantamı hazırlıcam beşiktaş hastane çıkışı onda bir tanede bende arımayalı var ıkısını alıcaktım yanıma tehlikem devam ettiği için canatama koymam gerek ancak getirmiyor eşyaları bir aydan fazla bi zaman önce odamız geldinde
-annecim ne zaman getiriceksin eşyaları dedim yıkıyacağımda (bunu söyledimden 2 ay öncede anne sen kıyafetleir yıkama emi ben benimkilerle bebe deterjanı ile yıkıcam doguma yakın tamam demişti )
dediki aa ben da getirmicem konu komşum görecek daha ne zaman istersem o zmaan getiririm hem ben onları yıkadım dedi ve kesti attı
daha sonra bi aramızda tatsızlık oldu kaynanam bana biişi dedi bende eşime anlattım oda gitmiş annesine hesap sormuş gerizekalı kaynanam araya mesafe koydu kimseye caktırmıyor ama ben anlıyorum ve hala eşyaları getirmedi doguma 4 hafta var zamanı beklerse tabi yok beklemezse 2 hafta falan sanırım dr karar vericek ancak hastaen çıkılşını istemelimiyim ondan benim umrunmda değil onu giydirmesekte olur ama dogumdan sonra laf duymak istemiyorum işte ben hastane çıkışı aldım giydirmediler vs diye ancak tekrar isteyipte ona muhtac oldumuda göstermek istemiyorum çünkü o hiç evyallah etiyo bana :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?