- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.001
sağol canım benim ama iyiyiz gece okudum biraz yalancı doğum sancılarını bu aralar hissetmek normalmış batmalar gaz sancısı gibi ağrılar sık tuvalete gitme zaman yaklaşıyor bakalım hepimiz için hayırlısı yaaa
1500 mü CADIARZU çok pahalıymış orda anacım ne o öyle yaw kafamçokkarıştı
Ben iyiyim belim ve kuruk sokumum ağrıyor biraz sol tarfımda kasığıma doğru bir batma oluyor bu son 1-2 gün büyük bir ihtimal ayaklarını değdiriyor
yaz asıl senin ağrın vardı bende seni merak ettim
biz iyiyiz otururyoruz evimizde kayınvalide filan öğlen arkadaşıma gidicez çaya....ev hanımı oldım bakem nasıl oluyormus
bizim burda bakıcılar 1500 tl alıyorlardı bir kaç sene önce..benim bütçem kaldırmaz....
canım benim evim zaten sıcak oluyor çok....hem güney cephe...hem sabahtan akşama kadar güneş ealıyor bütün odalar ,hem evin yalıtımı güzel....o nedenle azda yaksam çok sıcak oluyor ben kar yağana kadar doğru düzgün yakmadım kaloriferleri...
daha ne olcak kız 5 ay sonra giyeceğini şimdi almana gerek yok zaten bir de sana gelenler de getirecek inan 3 4 ay bişey almana gerek kalmayacak sonra da bahar geliyo oğluşunla çıkıp dilediğini alırsın güle güle kullansın cicilerini battaniyeyi yakından çek kız örnek alayım salakcinni
heh da büyük koydum :)
ne bilim tuhaf hissettim aldıklarımız yetmicek gibi geldi bi anda :)
bizim esyalarımız bu kadar teyzeleri annem aldı bunları bi kaç tanesi bizim aldıklarımız
yıkamadan önce böyle düzenlemiştim ancak bugün yerleştiricem esyaları askılarımız boş kaldı kayanana getirmeytince aldıklarını orayadaörme yeleklerini takmayı dusunuyorum
burada gözüken o yeşilli beyaz battaniyeleir ben ördüm[/QUOTE]
canım benimde ancak bu kadar eşyam var..yeterli bemce...
[quote="bosna, post: 11235165"]Öperim koklarım ben o minik ayaklarını :)
Canım sen evde olmayacak mısın zaten doğumdan sonra?
1500 çok, benim net maaaşım bile o kadar değil...
Daha uygun fiyata gelen bakıcılar var, gerekirse arayıp bulucaz.
Ama tabi bebeğe ne verebilecek, donanımı ne, onlar hep havada kalacak...
Amaaan, annemle kayınvalidem sanki profesör !!!
Kendin bakamıyorsan, para da ceplerinden taşmıyorsa, kaderine razı olacaksın işte :kızgın:[/QUOTE]
olucam canım..biz daha önce oğlum için bakmıştık bakıcı,bana yardımcı olsun diye...ara sıra bebeğide bırakır eşimle gezeriz falan diye..keyif için.ama pahalı geldi..yabanı uyruklular var...onlar daha uygun ama onlarıda ben istemedim...
aynı şekilde şekerim bi cıkarıyorum corapları bi giyiyorum zaetn corap giymekte bana copk zor geliyor karnım agrıyoCanım iyiyiz çok şükür...
Sen nasılsın, evde olmak nasıl ?
İzne çıkmadan bir gün sana çaya mı gelsem olumunekankayizsmile
Yok canım ya, öyle çok iyi bir maaş almıyorum, piyasadaki diğer şirketlerle aynı hatta biraz altında diyebilirim.
Ama yol, yemek, sağlık sigortası, yılların alışkanlığı falan derken, bağlayıcı oluyor tabi.
Benim ne zaman üşüyüp ne zaman terleyeceğim hiç belli olmuyor...
Bir anda ter basıyor, tek penye ile kalıveriyorum.
Sonra bir titreme geliyor, battaniye altında oturuyorum.
Akşamları 6-7 defa çoraplarımı giyip çıkarıyorum...
Isı dengem bozuk...
oyy cok güzell yaa bizlerinde böyle olcakmı yaaŞuna bakın kızlar yaa... Ben de istiyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/336659-2010-ocak-bebeklerinin-fotolari-30.html
aynen bende artık agrıyor sallamıyorumda ama bazen rahatsız ediyooben o batmaları kasılmaları bayağıdır yaşıyorum aslında alıştım sanki :))) amin canım inşallah vakitlice gelir bebekler :Saruboceq:
yeter yeter :ecrin_bebek:
Pancuben, iznin hayırlı olsun, bir süre sonra ev hanımı moduna geçiyor insan, sana da böyle olacak, gezmeler çok güzel oluyor, bende seviyorum ev gezmelerini, uzun bir iş hayatından sonra özlemişim evde olmayı, bebekler gelince nasıl olacak bakalım, umarım sıkılmayız..
Gülencim; merak etme hediye gelir sana azda olsa yeter bence eşyaların zaten ilk 3 ay bebek çok çabuk büyüyor o yüzden küçük kıyafet almamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?