2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işte çekmece içi bu kıslar

pembiş ayakkabılarda gelinimizin :)

mevlüt takımın ordaki alttaki mavi takımlarda abimin bebeğimnin mevlüdünde gelen hediyelerde 4 takım ucuz takımlardan bebeğin içine giydirmez için

ben o batmaları kasılmaları bayağıdır yaşıyorum aslında alıştım sanki :))) amin canım inşallah vakitlice gelir bebekler :Saruboceq:

Öperim koklarım ben o minik ayaklarını :)

Canım sen evde olmayacak mısın zaten doğumdan sonra?

1500 çok, benim net maaaşım bile o kadar değil...
Daha uygun fiyata gelen bakıcılar var, gerekirse arayıp bulucaz.
Ama tabi bebeğe ne verebilecek, donanımı ne, onlar hep havada kalacak...
Amaaan, annemle kayınvalidem sanki profesör !!!
Kendin bakamıyorsan, para da ceplerinden taşmıyorsa, kaderine razı olacaksın işte

heh da büyük koydum :)

ne bilim tuhaf hissettim aldıklarımız yetmicek gibi geldi bi anda :)

BOSNACIM;
GEL CANIM BENİM BANA YAKISIN ZATEN...SEN GELMEZSEN BEN GELİRİM BAK bayanssulusmilebayanssulusmile.KAYINVALİDE VARYA O YÜZDEN PEK BİSEY ANLAMADIM DAHA AMA EŞİMLE UYANMAK GÜZEL AYNI ZAMANDA ODA GEC GİDİYOR YA O YÜZDEN İYİ..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5.[/QUOTE]

Pancuben, iznin hayırlı olsun, bir süre sonra ev hanımı moduna geçiyor insan, sana da böyle olacak, gezmeler çok güzel oluyor, bende seviyorum ev gezmelerini, uzun bir iş hayatından sonra özlemişim evde olmayı, bebekler gelince nasıl olacak bakalım, umarım sıkılmayız..

aynı şekilde şekerim bi cıkarıyorum corapları bi giyiyorum zaetn corap giymekte bana copk zor geliyor karnım agrıyo
oyy cok güzell yaa bizlerinde böyle olcakmı yaa

ben o batmaları kasılmaları bayağıdır yaşıyorum aslında alıştım sanki :))) amin canım inşallah vakitlice gelir bebekler :Saruboceq:
aynen bende artık agrıyor sallamıyorumda ama bazen rahatsız ediyoo
yeter yeter :ecrin_bebek:

): çok yakın olmuş dimi :)

Gülencim; merak etme hediye gelir sana azda olsa yeter bence eşyaların zaten ilk 3 ay bebek çok çabuk büyüyor o yüzden küçük kıyafet almamak lazım

ayyy ben bu ocak bebişlerini görünce çook duygulandım gözlerim doldu vallaha..Ben ota ..oka herşeye ağlıorum zaten
Kimbilir ben kendim doğurunca napıcam eminimki 1 saat boyunca hüngür hüngür ağlarım..şuan yazarken bile gözlerim doldu...

SAĞOL BALIM YAAA SANKİ HAFTASONU GİBİYMİŞ GİBİ GELDİ İLK GÜN AMA ALIŞTIM İŞ MAİLLERİME BAKTIM ARAYAN SORAN OLUYOR TABİİİ İYİMİSİNİZ DİYE ÖĞLEDEN SONRA ÇAYA DAVETLİYİZ KAYINVALİDEYLE:hulya::hulya::hulya:

Gülencim; merak etme hediye gelir sana azda olsa yeter bence eşyaların zaten ilk 3 ay bebek çok çabuk büyüyor o yüzden küçük kıyafet almamak lazım

evet canom annemde oyle dedı sonra aldıklarını gıydıremezsın boşver yeter felan dedı

Ocak annelerinde 38+0 da bile doğum yapmışlar amann heyecan bastı beni az kaldı rabbim ağrısız sancısız bir nefeste kurtarsın bizi sağlıklı olsun bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…