2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canom annemde oyle dedı sonra aldıklarını gıydıremezsın boşver yeter felan dedı
canım hem onlar büyüyene kadar mevsimde değişecek...ee hediyede gelir daha..hiç gerek yok....hem ne güzel şeyler çıkıyor her gün..mevsimine göre alırız bişeyler sonra...hem bebişin kilosu şeyi nasıl olçak bilemiyoki insan üstüne göre alırız hem....büyük gelirse problem değilde..küçük gelirse o kötü...

oooo şanslısınızz haa kekler pogcalar

selam güzeller a.s.
bu sabah dünden kalma sırt ve bel ağrısıyla uyandım gece nasıl olduysa sadece iki kez kalktım sırtım çok ağrıyor o yüzden fazla oturmamak için geçmişi okumadan direkt günaydın demek istedim
herkes çok çok iyidir umarım
gece çok iyi uyuyamadım bu ağrılardan dolayı eşimi gönderdikten sonra yeniden yattım ve 11 de kalktım tabi kesintisiz bi uyku değildi bu sersem gibiyim şu an kahvaltımı edip öğle yemeği oldu gerçi ama sonra tekrar gelirim şimdilik kocaman öptükkkk

selam kızlar
ben hala buralardayım
dün çok soğuktu çıktık ben sadece 10dk yürüdüm drum bol bol yürü dedi
bebeşin suyu azalmış
geçen gün rüyamda doğum yapmışım doğuruyorsun diyorlar bende 1-2dk doğuruyorum hiç acı çekmeden ertesi günde komşulara filan gidiyorum hemen iyileşmişim ama artık rüyalarım saçma sapan oluyor
annemlerle gezeceğiz bende biberon filan alacağım doktorum sütü alamazsa şekerin filan yükselirse biberonla veririz dedi
sende cay hiç sevmem ya anca hamur işi ile bi ince belli bardak o kadar
ıhlamur içiyorum ben
sahlep içiyorum bi kutu aldım 2.90 realden bayadafiyatı uygun koca bir kupa bebeiş hemen harekete geciyo onu içince
canım gerçek salep iç içine palstik katıyorlarmış yada içme sakıncalı bence
Sinpac,dila,asinaz,hijyenim nerelerdeler yaaa duyan gören var mı?

kızlar galiba iyice ağırlaştı artık pek yazmıyorlar

Sinannuray doğum yapmış yeni gördüm walla iyidir inşallah bebeği ve kendisi neden erken doğum olmuş gülencim haberin vardır senin ayyy stres bastı beni( YALNISLIKLA OCAK ANNELERİNE YAZDIM BİDE YAA)

Günaydın mart annecikleri,
pek çoğumuz tatil moduna girmişiz aman ne güzel. umarım çalışan arkadaşlar da bir an önce evde bebişleri ile rahat ederler. ben de ocak bebişlerini seviyordum ki baya sert bir kaç kroşe yedim. benim kız biraz kıskanç teyzeleri. geçenlerde babası misafirin çocuğunu severken de dellenmişti :roflol:

Selinius ya benim kocam da Trabzon'da... dün garibim ilk kez kar yağarken gök gürlediğini duymuş. üşüttü memleketiniz kocamı klava:

bu arada boşuna okumuşuz bebek bakıcılığı sektörüne transfer olmaya karar verdim. benimkiyle beraber büyürler ne güzel ohhh sıcacık evde...

[/QUOTE]

Keşke gelebilsem valla, ne güzel olur....

Ben de istemem onları...

Ocak annelerinde 38+0 da bile doğum yapmışlar amann heyecan bastı beni az kaldı rabbim ağrısız sancısız bir nefeste kurtarsın bizi sağlıklı olsun bebişlerimiz

Aminnn...
38+0'a ne kaldı şurda, ben izne çıktıktan sonra 3 hafta eder :)

Günaydın Kujum, afiyet olsun...

ben burdayım cicim a.s.
uzaktan takip ediyorum sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum pek
boshayallersmile

Merak ediyoz ama biz :)

Mutlucum, rüyandaki kadar kolay olur inşallah doğumun...
Bizimkiler de öyle olur inşallah...
Üşütme canım, dikkat et opuyorumnanaktan

hee bende bebek bakıcısı olsbılırım bızım mahsallede 450 tl bakıyolar profosyonel degıl elbette dogumdan sonra artık butceye yardımımız olur eyvahedigeldismile

mutluu sen artık hakketten dogurucaksın farkındamısın kontrol ne zaman sımdı

bende iyiyim canım geçti yatınca.seninde dediğin gibi yalancı sancı dedikleri şey olsa gerek.yerim ben onun minik ayaklarını:ecrin_bebek:
hıımmm tam bir evhanımı moduna geçtin yani kayınvalide ile gezmeler falanbayanssulusmile.
bu arada asinaz havaların kötülüğünden dolayı kayınvalidesinde diye biliyorum ben.

ben burdayım cicim a.s.
Uzaktan takip ediyorum sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum pek
boshayallersmile
özledik bacım seni ses seda yok kimsede pazar hava kötü olmasaydı buluşacaktık ne güzellll

sağa sola dönerken zorlanıyor insan kalkarken baldırımda uyuşma bile oluyor zor dönemler valla

38 hafta geç değilki tam zamanı.ben oğlumu 36 da doğurdum bakalım bu kaçıncı haftada geleçek....?
ben kendimi 40 haftaya şartlandırdı m yaaa ondandır daha temizlik ve alışveriş var gözümde büyüyor walla

pancuben
neden panık oldunn canım
sancılanmış ama dr anlamamıs kızı eve gondermıdsler
sonra suyu gelmış
gıtmış dogurmuş
aslında bızım donemde cok erken dogum olmadı şiimdiye kadar maşallahh
36 erkenmi oluyor kıslar valla ebru 36 dogurduysan haftaya dogurmuyasın skaın canım ılkını erken doguran ıkıncıyıde erjken dogururmuş genelde

ben kendimi 40 haftaya şartlandırdı m yaaa ondandır daha temizlik ve alışveriş var gözümde büyüyor walla benim iş arkadasımda 36+4 te doğum yapmıştı 2400 kg

bende almadım ya az para degıl artıkın dogurunca bellı olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…