- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.021
canım hem onlar büyüyene kadar mevsimde değişecek...ee hediyede gelir daha..hiç gerek yok....hem ne güzel şeyler çıkıyor her gün..mevsimine göre alırız bişeyler sonra...hem bebişin kilosu şeyi nasıl olçak bilemiyoki insan üstüne göre alırız hem....büyük gelirse problem değilde..küçük gelirse o kötü...evet canom annemde oyle dedı sonra aldıklarını gıydıremezsın boşver yeter felan dedı
SAĞOL BALIM YAAA SANKİ HAFTASONU GİBİYMİŞ GİBİ GELDİ İLK GÜN AMA ALIŞTIM İŞ MAİLLERİME BAKTIM ARAYAN SORAN OLUYOR TABİİİ İYİMİSİNİZ DİYE ÖĞLEDEN SONRA ÇAYA DAVETLİYİZ KAYINVALİDEYLE:hulya::hulya::hulya:
Ocak annelerinde 38+0 da bile doğum yapmışlar amann heyecan bastı beni az kaldı rabbim ağrısız sancısız bir nefeste kurtarsın bizi sağlıklı olsun bebişlerimiz
Sinpac,dila,asinaz,hijyenim nerelerdeler yaaa duyan gören var mı?
canım gerçek salep iç içine palstik katıyorlarmış yada içme sakıncalı bencesende cay hiç sevmem ya anca hamur işi ile bi ince belli bardak o kadar
ıhlamur içiyorum ben
sahlep içiyorum bi kutu aldım 2.90 realden bayadafiyatı uygun koca bir kupa bebeiş hemen harekete geciyo onu içince
Sinpac,dila,asinaz,hijyenim nerelerdeler yaaa duyan gören var mı?
günaydın hamileler evet gülencim yanıyor maalesef en azından devlet memeurlarında öyle de belki özel sektör farklıdır bilemiyorum onu
erir tabe buraya geldi kar durmaksızın yağıyo snow gelcedi bugün Trabzon a acaba ne etti burda da feci kar var artıkn
[/QUOTE]BOSNACIM;
GEL CANIM BENİM BANA YAKISIN ZATEN...SEN GELMEZSEN BEN GELİRİM BAK bayanssulusmilebayanssulusmile.KAYINVALİDE VARYA O YÜZDEN PEK BİSEY ANLAMADIM DAHA AMA EŞİMLE UYANMAK GÜZEL AYNI ZAMANDA ODA GEC GİDİYOR YA O YÜZDEN İYİ..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5.
canım benimde ancak bu kadar eşyam var..yeterli bemce...
olucam canım..biz daha önce oğlum için bakmıştık bakıcı,bana yardımcı olsun diye...ara sıra bebeğide bırakır eşimle gezeriz falan diye..keyif için.ama pahalı geldi..yabanı uyruklular var...onlar daha uygun ama onlarıda ben istemedim...
Ocak annelerinde 38+0 da bile doğum yapmışlar amann heyecan bastı beni az kaldı rabbim ağrısız sancısız bir nefeste kurtarsın bizi sağlıklı olsun bebişlerimiz
selam güzeller a.s.
bu sabah dünden kalma sırt ve bel ağrısıyla uyandım gece nasıl olduysa sadece iki kez kalktım sırtım çok ağrıyor o yüzden fazla oturmamak için geçmişi okumadan direkt günaydın demek istedim
herkes çok çok iyidir umarım
gece çok iyi uyuyamadım bu ağrılardan dolayı eşimi gönderdikten sonra yeniden yattım ve 11 de kalktım tabi kesintisiz bi uyku değildi bu sersem gibiyim şu an kahvaltımı edip öğle yemeği oldu gerçi ama sonra tekrar gelirim şimdilik kocaman öptükkkk
ben burdayım cicim a.s.
uzaktan takip ediyorum sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum pek boshayallersmile
selam kızlar
ben hala buralardayım
dün çok soğuktu çıktık ben sadece 10dk yürüdüm drum bol bol yürü dedi
bebeşin suyu azalmış
geçen gün rüyamda doğum yapmışım doğuruyorsun diyorlar bende 1-2dk doğuruyorum hiç acı çekmeden ertesi günde komşulara filan gidiyorum hemen iyileşmişim ama artık rüyalarım saçma sapan oluyor
annemlerle gezeceğiz bende biberon filan alacağım doktorum sütü alamazsa şekerin filan yükselirse biberonla veririz dedi
kızlar galiba iyice ağırlaştı artık pek yazmıyorlar
Ben iyiyim belim ve kuruk sokumum ağrıyor biraz sol tarfımda kasığıma doğru bir batma oluyor bu son 1-2 gün büyük bir ihtimal ayaklarını değdiriyor
yaz asıl senin ağrın vardı bende seni merak ettim
biz iyiyiz otururyoruz evimizde kayınvalide filan öğlen arkadaşıma gidicez çaya....ev hanımı oldım bakem nasıl oluyormus
özledik bacım seni ses seda yok kimsede pazar hava kötü olmasaydı buluşacaktık ne güzellllben burdayım cicim a.s.
Uzaktan takip ediyorum sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum pek boshayallersmile
sağa sola dönerken zorlanıyor insan kalkarken baldırımda uyuşma bile oluyor zor dönemler vallaselam güzeller a.s.
Bu sabah dünden kalma sırt ve bel ağrısıyla uyandım gece nasıl olduysa sadece iki kez kalktım sırtım çok ağrıyor o yüzden fazla oturmamak için geçmişi okumadan direkt günaydın demek istedim
herkes çok çok iyidir umarım
gece çok iyi uyuyamadım bu ağrılardan dolayı eşimi gönderdikten sonra yeniden yattım ve 11 de kalktım tabi kesintisiz bi uyku değildi bu sersem gibiyim şu an kahvaltımı edip öğle yemeği oldu gerçi ama sonra tekrar gelirim şimdilik kocaman öptükkkk
ben kendimi 40 haftaya şartlandırdı m yaaa ondandır daha temizlik ve alışveriş var gözümde büyüyor walla38 hafta geç değilki tam zamanı.ben oğlumu 36 da doğurdum bakalım bu kaçıncı haftada geleçek....?
ben almadım ememezse bebek alırız canımKızlar süt pompası aldınız mı? Hemen acilen lazım olur mu?
bu arada boşuna okumuşuz bebek bakıcılığı sektörüne transfer olmaya karar verdim. benimkiyle beraber büyürler ne güzel ohhh sıcacık evde...
pancuben
neden panık oldunn canım
sancılanmış ama dr anlamamıs kızı eve gondermıdsler
sonra suyu gelmış
gıtmış dogurmuş
aslında bızım donemde cok erken dogum olmadı şiimdiye kadar maşallahh
36 erkenmi oluyor kıslar valla ebru 36 dogurduysan haftaya dogurmuyasın skaın canım ılkını erken doguran ıkıncıyıde erjken dogururmuş genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?