- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.001
sende mi annenden uzaktasınn..doğuma gelebilecek mi yanına?insan bu günlerde annesini çok arıyorrr
çok kalamayacak annem malum okullar acık ..ama olsun doğumda yanımda olacak yaa
oyyy...
bir gün girmedim yine pıtırcıklar yollara düşmüş...
Zeliş, Mutlu, HAsret doğurmuş..
helal olsun Hasrete dedi dedi normal doğurdu sonunda... alkisalkisalkis
Allah hiçbirine acı,dert,keder vermesin... Analı,babalı büyüsün kuzular, hayırlı evlat olsunlar...
kızlar bu arada Kandiliniz mübarek olsun... RAbbim her zaman yar ve yardımcımız olsun...
biz dün kontroldeydik... benim minik sıpa kızım dün benim epey canımı sıktı... gittik.. zaten hemşire bizi bekliyormuş. hemen NST'ye bağladı. gitti. biz anladık bir anormallik olduğunu çünkü hiç çizgi çıkmıyordu... bizim kız bam güm tekmeliyor, yerinde durmuyor. bir de hemşire: " aç değilsin umarım, açsan bebk uyur" dedi. ben de açtım ama bir de tok olsam demek ki benim kız alete kafayı yedirecekmiş. hemşire tekrar geldi "bu hiç ölçmemiş ki" dedi. neyse kocam eliyle tuttu aleti ancak ölçtürebildik 1-2 dak. doktor güldü nst kağıdını görünce "ceren bu ne biçim nst" dedi. sonra ultrasona girdik. benim zilli kafayı tekrar yukarı çevirmiş. yani 37. haftaya girerken benim kız yine tersleşti. doktor: "bu senin kız aksi. ille sezeryana aldırtacak seni" dedi. kilosu 35+2'de 2800 gr. 49 cm. her şeyi çok normal. doğsun ısırcam o popoyu!!!
Ceren, maaşallah bebeğine. Daha zamanı var, bakarsın tekrar döner.
uzakta değilim ama pek görüşemiyoruz çoook yakın olaydım keşke canım anama
dediğin gibi insan annesini çok arıyor canım... boshayallersmile
maşallah senin kıza canım
Hijyenim yazdıkların ne güzel öyle 2010 MELEKLER geliyor bölümünde....
hayır canım görmedim resim falan yok face baktım amaHasret bu akşam üstü hastaneden çıkacakmış canlar...
Facebook'a fotoğraf eklemiş arkadaşı olanlar fotoğrafları burada paylaşabilirler...
hayır canım görmedim resim falan yok face baktım ama
Kandiliniz mübarek olsun kızlar.:Saruboceq:
hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.:Saruboceq:
Darısı başımıza:):Saruboceq:
CERO ..masllah bebişinin kilosu coook iyi helal sana iyi beslemişssin....masallah..
FTY canım geçmiş olsuna.s.dinlen bol bol
CERENORA maşallah kızınaanlaşılan yaramaz bir kız olacak:)) 36 ya kadar döner gibi geliyor canım dr un ne dedi? ben bugün 38 i doldurdum hala ters benim ki de:) hayırlısı olsun ..
PANCUBEN evet az kaldııı sen de normal olsun diye bekliyorsun demi? dr a ne zaman gidecektin?
kontrol için 1,5 saatim var ama zaman geçmiyor bir türlü. Doğumu nasıl bekleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?