2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anne ve anne adayları ;
Mevlid Kandiliniz tekrardan mübarek olsun gece yazdım ama olsun.....
Canan NST den gelmişsin hadi bakalım hayırlısı doktor ne diyecek
FTY geçmiş olsun bu zamanda evet yaa yine grip mevsimi başladı yine grip olanlar var dikket et
Hijyenim yazdıkların ne güzel öyle 2010 MELEKLER geliyor bölümünde....
Perii aman dikkat et kendine yat dinlen bol bol
Hepatit az kaldı canım seninde yaaa

sende mi annenden uzaktasınn..doğuma gelebilecek mi yanına?insan bu günlerde annesini çok arıyorrr
çok kalamayacak annem malum okullar acık ..ama olsun doğumda yanımda olacak yaa

uzakta değilim ama pek görüşemiyoruz çoook yakın olaydım keşke canım anama
dediğin gibi insan annesini çok arıyor canım... boshayallersmile

maşallah senin kıza canım

HASRET ..ondanda bu beklenirsi 24 ünde dogurmak istiorum dedi 24 te dogurdu:lepi: normal istiorum dedi normal oldu.:lepi:..ALLAH hepimize böyle dogumdan sonra güzel cümlelerle dönmeyi nasip etsin.:Saruboceq:.coook sewişndimkaydirigubbakcemile2 ve coook duygulandımm..:sinifsinif:

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.:Saruboceq:

hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.:Saruboceq:

Darısı başımıza:):Saruboceq:

merhaba arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.kandiliniz mübarek olsun....
kontrole giden arkadaşlar sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah....

Hasret bu akşam üstü hastaneden çıkacakmış canlar...

Facebook'a fotoğraf eklemiş arkadaşı olanlar fotoğrafları burada paylaşabilirler...

Ceren, maaşallah bebeğine. Daha zamanı var, bakarsın tekrar döner.

sağol canım inşallah döner... doktor da tekrar dönebilir tekrar dedi. bakalım...

uzakta değilim ama pek görüşemiyoruz çoook yakın olaydım keşke canım anama
dediğin gibi insan annesini çok arıyor canım... boshayallersmile

maşallah senin kıza canım

teşekkür ederim canım. Allah cümlemizinkini nazarlardan korusun...

FTY canım geçmiş olsuna.s.dinlen bol bol
CERENORA maşallah kızınaanlaşılan yaramaz bir kız olacak:)) 36 ya kadar döner gibi geliyor canım dr un ne dedi? ben bugün 38 i doldurdum hala ters benim ki de:) hayırlısı olsun ..
PANCUBEN evet az kaldııı sen de normal olsun diye bekliyorsun demi? dr a ne zaman gidecektin?

fty geçmiş olsun bir an evvel iyileşmeye bak.benim de durdu durdu eşim iyi bir nezle oldu.yanıma yaklaştırmıyorum ben doğuma gitcem benden uzak dur diyorum yazık adamcağızakaydirigubbakcemile3

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.:Saruboceq:

hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.:Saruboceq:

Darısı başımıza:):Saruboceq:

sağol canım darısı cümlemizin başına...

CERO ..masllah bebişinin kilosu coook iyi helal sana iyi beslemişssin....masallah..

teşekkür ederim canım.. şimdi de çok mu şişman yaptık acaba diyorum kaydirigubbakcemile3

sorma canım benim ufaklık şimdiden kendini ortaya koyuyor. doktor dönebilir daha dedi. ama öyle bir sıkışmış ki içeride nedense benim hiç umudum yok :umursamaz:

edebiyatcı beklemek zor oluyor gercektenn ama doğum belli olunca insan daha zor bekliyor inan ki..
güzel haberler al da hepberaber bekleriz:)

kızlar doğum yapan arkadaşlardan yazan oldu mu hiç hasta bezi lazım oluyormuymuşş eksiğim o kaldı gerekirse alıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…