- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.021
Kontrol için 1,5 saatim var ama zaman geçmiyor bir türlü. Doğumu nasıl bekleyeyim...
geçmiş olsun canım
limon sık balla tatlandırıp iç iyi gelir opuyorumnanaktan
Günaydın anne ve anne adayları ;
Mevlid Kandiliniz tekrardan mübarek olsun gece yazdım ama olsun.....
Canan NST den gelmişsin hadi bakalım hayırlısı doktor ne diyecek
FTY geçmiş olsun bu zamanda evet yaa yine grip mevsimi başladı yine grip olanlar var dikket et
Hijyenim yazdıkların ne güzel öyle 2010 MELEKLER geliyor bölümünde....
Perii aman dikkat et kendine yat dinlen bol bol
Hepatit az kaldı canım seninde yaaa
FTY canım geçmiş olsuna.s.dinlen bol bol
CERENORA maşallah kızınaanlaşılan yaramaz bir kız olacak:)) 36 ya kadar döner gibi geliyor canım dr un ne dedi? ben bugün 38 i doldurdum hala ters benim ki de:) hayırlısı olsun ..
PANCUBEN evet az kaldııı sen de normal olsun diye bekliyorsun demi? dr a ne zaman gidecektin?
fty geçmiş olsun bir an evvel iyileşmeye bak.benim de durdu durdu eşim iyi bir nezle oldu.yanıma yaklaştırmıyorum ben doğuma gitcem benden uzak dur diyorum yazık adamcağızakaydirigubbakcemile3
FTY, geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol meyve ve ballı limonlu su tüket.
Kontrol için 1,5 saatim var ama zaman geçmiyor bir türlü. Doğumu nasıl bekleyeyim...
Mavidüşler'in bebeği de çok güzel. Face e eklemiş. Cin gibi bir çcuk olacak maaşallah...
FTY gcmiş lsn canm..yzduk yuzduk kuyruguna geldk bundan sonrada dikkat et kendine bence hemen ıhlamur zencefil birebir..merhaba arkadaslar. Mevlut kandilimiz mubarek olsun.
ne guzel haberler var. teker teker bebisler geliyor. Allahim hepsine saglikli uzun omurler versin. annislere de gecmisler olsun.
Yuce Allahim bekleyenler icin de insallah sorusuz sıkıntısız dogumlar nasip eder.
kizlar bu arada 8.5 ay durdum durdum hic hastalanmadim ama dunden beri grip olmus durumdayim. ablamada demistim zaten kesin doguma giderken hasta olurum ben bak gor diye. insallah kisa zamanda atlatirimda doguma boyle gitmem.
face teki ismi neydi, mavidüşlerin??Mavidüşler'in bebeği de çok güzel. Face e eklemiş. Cin gibi bir çcuk olacak maaşallah...
FTY gcmiş lsn canm..yzduk yuzduk kuyruguna geldk bundan sonrada dikkat et kendine bence hemen ıhlamur zencefil birebir..
FTY canım geçmiş olsuna.s.dinlen bol bol
CERENORA maşallah kızınaanlaşılan yaramaz bir kız olacak:)) 36 ya kadar döner gibi geliyor canım dr un ne dedi? ben bugün 38 i doldurdum hala ters benim ki de:) hayırlısı olsun ..
PANCUBEN evet az kaldııı sen de normal olsun diye bekliyorsun demi? dr a ne zaman gidecektin?
saat 13.30 gibi orda olurum canım işim erken biterme MAVİ DÜŞLERin yanına da uğrarım aynı hastaneye gidiyoruz çünkü doktorlarımız farklı sadece
İnşallah normal olur ben öyle istiyorum walla
HASRET Face koymamış daha resimleri baktım ben sanırım daha sonra koyucak
sende guzel haberlerle gel insallah canim.
mavi duslere de cok selam soyle ve gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen....
tabii söylerim MAVİ DÜŞLER koymuş FACE bebeğinin resimleri çok şekerrrr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?