2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ olun kızlar.

Ben çantama hastabezi koydum. Eşim L olanını almış. Biz de tam olur dedik bu kilolarla ama çok büyük. Gördüğüm kadarıyla M-L-XL var. M almanızı tavsiye ederim alacaksanız da. ir ay önce doğum yapan arkadaşım burada kullanmış hastane de verebilir.

geçmiş olsun canım
limon sık balla tatlandırıp iç iyi gelir
opuyorumnanaktan

fty geçmiş olsun bir an evvel iyileşmeye bak.benim de durdu durdu eşim iyi bir nezle oldu.yanıma yaklaştırmıyorum ben doğuma gitcem benden uzak dur diyorum yazık adamcağızakaydirigubbakcemile3

FTY, geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol meyve ve ballı limonlu su tüket.

sagolun kizlar hepinize. insallah iyi edicem kendimi. normal dogum istiyorum Allahin izniyle bu burunla nasil nefes alip veririm bilmiyorum. dua edinde dogum baslamadan once iyi edeyim kendimi kizlar ya....
umarim baska kimse son zamanlarinda hastalanmaz.

FTY gcmiş lsn canm..yzduk yuzduk kuyruguna geldk bundan sonrada dikkat et kendine bence hemen ıhlamur zencefil birebir..

günaydın güzel annelera.s.
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bütün dualarınızı dileklerinizi bu gecenin hörmetine kabul etsin inşallah :Saruboceq:
geçmişe bakamadım biraz işlerim var bu sabah daha kahvaltı bile yapamadım birazdan yapıcam
doktora gidecek arkadaşlar var bugün hepsi güzel haberlerle dönerler inşallah
ben bi kahvaltı edeyim sonra yine gelirim çok acıktık oğluşumla
şimdilik çok öptüm canlarımm

saat 13.30 gibi orda olurum canım işim erken biterme MAVİ DÜŞLERin yanına da uğrarım aynı hastaneye gidiyoruz çünkü doktorlarımız farklı sadece
İnşallah normal olur ben öyle istiyorum walla
HASRET Face koymamış daha resimleri baktım ben sanırım daha sonra koyucak

sende guzel haberlerle gel insallah canim.
mavi duslere de cok selam soyle ve gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…