2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum hazırlanayım kızlar görüşürüz
kendinize ve meleklerinize iyi bakın biz gelene kadar
Sevgilerrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv:

Merhaba arkadaşlarım,

Hepinize hayırlı kandiller diliyorum, bundan sonraki kandilde bebişlerimiz kucağımızda olacak Allah'ın izniyle...

Bu saate kadar doğum yapan yok gibi görünüyor, Ynur'u bekliyoruz sanırım.
Allah yardımcısı olsun.

FTY'cim çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım.

bu arada bebişlerini görenlerin gözü aydın maşallah kuzulara
hastaneye gideceklerde güzel haberlerle dönerler inşallahhh:Saruboceq:
bugün beklediğimiz bi doğum varmı? varsa Allah bi avazda kurtarsın arkadaşımızı

slm kızlar, nasılsınız geçmişe bakamadım,varmı hasretten zelişten felan haber nasıllarmış,
ben bugün bebegimin çamaşırlarını ütüleyecem işlerimde çok

Canancım, Pancubenim, doktora gidecekmişsiniz.
Güzel haberlerle gelin inşallah...

Başka doktora gidecek arkadaşlar varsa, onlardan da hayırlı haberler bekliyoruz.

Bizim de yarın randevumuz...

Merhaba kızlar.
Herkese hayırlı kandiller.Bu özel günde birbirimize bol bol dua edelim.Güzel ve hayırlı olan dularımızı Rabbim kabul etsin inş.
Hepimize sağlıklı,sancısız,sıkıntısız,kolay,rahat doğumlar nasip etsin.Gönlümüze göre versin inş. Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı ve emzirebilmeyi nasip etsin inş.Öncesindede sonrasındada ağrısız sızısız doğumlarımız olsun inş.
Ben dün nst deydim artık sancılar çıkmaya başladı sanırım.Doktor sancı olarak yorumlamadı ama asistanı sancı görür gibi oldum dedi.40-50-60 ları gördüm ilk defa ekranda.Zaten son bir haftadır ağrılarım dahada fazlalaştı.Dünde yine sırt bel ağrısından doğru dürüst yatamadım eşim sağolsun sürekli masaj yapıyor.Benim bu haftam biraz daha zor geçiyor.Sanki her geçen hafta ağrılarıma bir yenisi daha ekleniyor.Vajende idrar yollarımı üşütmüşüm gibi sabit bir yanma var hep.Doktora sordum bebek aşağıya baskı yaptığı için o ağrıyı hissediyorsun dedi.Akıntılarımda bugün itibariyle hem rengi daha sarıya dönmeye başladı hemde su gibi olmaktan çıktı daha çok hafif balgamı andırıyor gibi.Geceleri terliyorum şu sıralar wc için ayağa kalktığımda bir bakıyorum 'pıt' diye bir şey düşüyor çamaşırıma.Rengine bakıyorum kokluyorum değişik bir şey varmı diye.Gerçi şu sıralar ayaklarıma çorapta giymiyorum şişiyor diye belki kendi kendime idrar yollarımı üşütmüşde olabilirim.Bu belirtilerin nedeni o da olabilir.
Dün doktoruma sezeryan olması durumunda sonda taktırmama olayını sordum ama ikna edemedim illaki taktıracak öyle bir durumda.Çok acıdığını duymuştum.Yeğenimde sağlıkçı 'hala çok acıyor'dediği için gerildim şimdiden açıkcası.Şu sonda olayı gerçekten acıtıyormu kızlar?Birde uzun bir şey gördüğüm kadarıyla içeriye it it bitmiyor galiba.Taaa nereye gidiyor bu uzunluktaki boru anlamadım?

bana da sen s al dediler .. bez olunca tuhaf hissttm alasım yok vallaa ama gerekli sanırım

insallah guzel haberlerle gelirsin canim.

bizde sali gunu gitmistik kontrole. bebisim 3277 gr olmus. doktor herseyin normal oldugunu soyledi suyu durumu vs. nst de de sorun yoktu. bende 72 kilo olmusum.:))
maşallah canım kocaman olmuşşş

güzel haberlerle gel pacubenim..

Çok sevindim hasrette doğum yaptı demek.Kaç kilo doğdu minişi sezeryanmı oldu normalmi?Bunun dışında başka doğum yapan varmı peki?Ben artık her gün fazla kalamıyorum nette ağrılarım yüzünden.Bu nedenle kaçırıyorum doğum yapanları sanırım.Zaten belirtilere bakılırsa benimkide yakın....

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
geçmiş olsun son zamanlar daha dikkat etmek lazım üşütme kendini özellikle ayaklar çok önemli sonda olayını hiç bilmiyorum canım ablama takmışlardı ama o acıyor falan dememişti bilemiyorum inşallah gerek olmaz doğumun normal olur kurtulursun Allah kim nasıl istiyorsa gönlüne göre versin

Arkadaşlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz..
Belirli dönem süt koruyor filan diyolar ama oda çok güvenli değilmiş kiii

canım artık son günlere yaklaşıyoruz bu sıkıntılar normal. ben doktoruma yakınınca "bunun tek tedavisi doğurmak" diyor. bence doktor ne diyorsa yaptır mag.. çünkü emin ol sonrası senin için daha sıkıntılı olabilir. mesela birisi vardı kk'da doktorlarımız aynı. lavman istememiş. doktor da "daha sonra bana küfretme " demiş. gerçekten de gaz sancısından ölmüş kız. yani doktorun dediğini yapmak lazım bence. sonda acıtmıyor diyenler de var.

Canlarım bana müsaade, bugün hamile kaldığımdan beri ilk defa manikür yaptıracağım, Hasret'ten özendimm :)
Çıkmışken biraz da yürürüz annemle, dayanabildiğim kadar...
Tekrar hayırlı kandiller hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…