- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.041
ben çıkıyorum hazırlanayım kızlar görüşürüz
kendinize ve meleklerinize iyi bakın biz gelene kadar
Sevgilerrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv:
Güzel haberlerle gel inşallah dünür. :))
Ben de hazırlanmya gidiyorum kızlar, görüşmek üzere opuyorumnanaktan
güzel haberlerle dön inşallahben çıkıyorum hazırlanayım kızlar görüşürüz
kendinize ve meleklerinize iyi bakın biz gelene kadar
Sevgilerrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv:
ok tatlımm:lepi:..Ebru özel mesajına bak. :)
Sağ olun kızlar.
Ben çantama hastabezi koydum. Eşim L olanını almış. Biz de tam olur dedik bu kilolarla ama çok büyük. Gördüğüm kadarıyla M-L-XL var. M almanızı tavsiye ederim alacaksanız da. ir ay önce doğum yapan arkadaşım burada kullanmış hastane de verebilir.
maşallah canım kocaman olmuşşşinsallah guzel haberlerle gelirsin canim.
bizde sali gunu gitmistik kontrole. bebisim 3277 gr olmus. doktor herseyin normal oldugunu soyledi suyu durumu vs. nst de de sorun yoktu. bende 72 kilo olmusum.:))
saat 13.30 gibi orda olurum canım işim erken biterme MAVİ DÜŞLERin yanına da uğrarım aynı hastaneye gidiyoruz çünkü doktorlarımız farklı sadece
İnşallah normal olur ben öyle istiyorum walla
HASRET Face koymamış daha resimleri baktım ben sanırım daha sonra koyucak
Canımmm hadi bakalım hayırlısı inşallah...Bende evde olacağım için çooook mutluyum :)evet canim yaaa bizim aynı gün görünüyor zaten...
Bakalım aynı gün mü gelicek bıdıklarrrr..
Ve ben bu halimle hala çalışmaya çalışıyorum...Allahtan yarın son günüm..
Ama bu hafta doğurmassam bir daha bıdıkımın erken gelme ihtimali olmaz heraldeeee :)
merveege ve beknur merak etmeyin yalnız değilsiniz sanırım tarihlerimiz aynı 35+5 im bende beraber doğururuz artık :)))) benimde haftaya cuma son günüm inşallah sonra evdeyim
bol boooll dinlenmek istiyorummmm
Hasret ile Zeliş yaptı dün..Mutlu da yapmışş...Bgn de Ynur sanırımgünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun ya ben giremedim pek geçmişede bakamadım oğlum pek izin vermiyo altını aç meme ver gazı falan derken zaman akıyo doğum yapanlar var mı herkes ii mi
Ne gibi bir gıcıklık yapar kaynananevet canım p.tesi ve sez. olacak..umarım iyi olur ..heyecanlıyım aslında daha cok şaşkın:))eşim daha beter durumda adam baba oluyor ama hissedemediği için bebeği anlamıyor kara kara düşünüyor..senle 1 gün var aramızda..az kaldı seninde her an gelebilir birden gelmesi daha iyi beklemek cok zor valla....günleri gectim saat sayıyorum ben gecmiyor zaman
kızlar bu arada eşimin ailesi normal doğum olmuyor diye gıcıklık yapacak gibikeyfi de değil yani bebeğim ters duryor eşimi de atkilemişler bu konuda ..insanın kaynanatörünün ebe olması feci birşeyy (bi de buna küserler şimdi:))
unuttum valla strestenn
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Hı hı benimde cuma son canım aslında aynı seninki gibi 2 marttı..ben de dayanamadım daha fazlaaa...Herkese Günaydın kızlar.Kandiliniz mübaek olsun , tüm dualarımız kabul olur inşallah.
HEPATİTazartesi doğum!!!! canım çok heycanlandım.güzel haberlerini bekliyoz
PERİİİ:canım sninde pazartesi doğum varmış.Süper kavuşuyorsun miniğine
YNUR:sanırım bugün doğumu olacaktı dimi.canım Allah yardımcın olsun bizi merakta bırakma .
ZELİŞ-HASRET-MAVİDÜŞLER: kızlar hepinizi tebrik ederim. ne güzel kavuşmuşsunuz bebiklerinize.Allah sağlık versin hiç ayırmasın.Herşey gönlünüze göre olsun .
Bugün kontrole gitcek arkadaşlar : bize güzel güzel haberlerle gelin inşallah.
LAVINYAEBRU: canım kafanı bukadar karıştırma.rahat olmaya bak.herşeyiakışına bırak.herşey güzel olacak güven.sııntı yapıp bebişide strese koyma annesi :)))
BEKNUR:canım benimde cuma sn.seninde dimi? aslında 2 martdı benim son ama ben duramıcam daha .cuma son dedim patrona. bii demediler.
Ben artık uyuyamıyorum arkadaşlar. zaten uyku yoktu şimdi hiç yok ya. çok ağarlaştım.kalkarken yataktan gözümden yaş akıyor. sinirlerimde bozuk.iyi olcam deyip moral veriyom ama biraz işimiz zor.
ayyy tüylerim diken diken oldu çok duygulandım valla gözlerim doldu yaaa..Hasretciğim mesaj atmış aktarıyorum...
'' Böyle bir duygu yok böyle bir aşk yokmuş meğer...
Gerçek mutluluk şu an kullarımda...
Sürekli emiyor maşallah gece hep mememdeydi sütümde bol çok şükür...
Ona baktıkça ağlıyorum...
Cin göz bi bebek herkesin suratına bakıyor çok güzel...
Allah sizlerede nasip etsin...''
:gitme:
Hayırlısı ile bizde o mutluluğa bir erişsekkkk
Canım nerelerdesin uzun zamandır..geçmiş olsun...herkes farklı şeyler önermiş ama bal ile tarçın karışı da ii geliooomerhaba arkadaslar. Mevlut kandilimiz mubarek olsun.
ne guzel haberler var. teker teker bebisler geliyor. Allahim hepsine saglikli uzun omurler versin. annislere de gecmisler olsun.
Yuce Allahim bekleyenler icin de insallah sorusuz sıkıntısız dogumlar nasip eder.
kizlar bu arada 8.5 ay durdum durdum hic hastalanmadim ama dunden beri grip olmus durumdayim. ablamada demistim zaten kesin doguma giderken hasta olurum ben bak gor diye. insallah kisa zamanda atlatirimda doguma boyle gitmem.
Ayy ne çabuk eklemiş yahuuu..o laptopla da doğuma girmiştir Allah bilirHasret bu akşam üstü hastaneden çıkacakmış canlar...
Facebook'a fotoğraf eklemiş arkadaşı olanlar fotoğrafları burada paylaşabilirler...
hiç rastlamadım yazana canımedebiyatcı beklemek zor oluyor gercektenn ama doğum belli olunca insan daha zor bekliyor inan ki..
güzel haberler al da hepberaber bekleriz:)
kızlar doğum yapan arkadaşlardan yazan oldu mu hiç hasta bezi lazım oluyormuymuşş eksiğim o kaldı gerekirse alıcamm
Ya bu arada doğum sonrası korse aldınız mı yada alıcakmısnız?
Öneriniz var mı??
Merhaba kızlar.
Herkese hayırlı kandiller.Bu özel günde birbirimize bol bol dua edelim.Güzel ve hayırlı olan dularımızı Rabbim kabul etsin inş.
Hepimize sağlıklı,sancısız,sıkıntısız,kolay,rahat doğumlar nasip etsin.Gönlümüze göre versin inş. Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı ve emzirebilmeyi nasip etsin inş.Öncesindede sonrasındada ağrısız sızısız doğumlarımız olsun inş.
Ben dün nst deydim artık sancılar çıkmaya başladı sanırım.Doktor sancı olarak yorumlamadı ama asistanı sancı görür gibi oldum dedi.40-50-60 ları gördüm ilk defa ekranda.Zaten son bir haftadır ağrılarım dahada fazlalaştı.Dünde yine sırt bel ağrısından doğru dürüst yatamadım eşim sağolsun sürekli masaj yapıyor.Benim bu haftam biraz daha zor geçiyor.Sanki her geçen hafta ağrılarıma bir yenisi daha ekleniyor.Vajende idrar yollarımı üşütmüşüm gibi sabit bir yanma var hep.Doktora sordum bebek aşağıya baskı yaptığı için o ağrıyı hissediyorsun dedi.Akıntılarımda bugün itibariyle hem rengi daha sarıya dönmeye başladı hemde su gibi olmaktan çıktı daha çok hafif balgamı andırıyor gibi.Geceleri terliyorum şu sıralar wc için ayağa kalktığımda bir bakıyorum 'pıt' diye bir şey düşüyor çamaşırıma.Rengine bakıyorum kokluyorum değişik bir şey varmı diye.Gerçi şu sıralar ayaklarıma çorapta giymiyorum şişiyor diye belki kendi kendime idrar yollarımı üşütmüşde olabilirim.Bu belirtilerin nedeni o da olabilir.
Dün doktoruma sezeryan olması durumunda sonda taktırmama olayını sordum ama ikna edemedim illaki taktıracak öyle bir durumda.Çok acıdığını duymuştum.Yeğenimde sağlıkçı 'hala çok acıyor'dediği için gerildim şimdiden açıkcası.Şu sonda olayı gerçekten acıtıyormu kızlar?Birde uzun bir şey gördüğüm kadarıyla içeriye it it bitmiyor galiba.Taaa nereye gidiyor bu uzunluktaki boru anlamadım?
Merhaba kızlar.
Herkese hayırlı kandiller.Bu özel günde birbirimize bol bol dua edelim.Güzel ve hayırlı olan dularımızı Rabbim kabul etsin inş.
Hepimize sağlıklı,sancısız,sıkıntısız,kolay,rahat doğumlar nasip etsin.Gönlümüze göre versin inş. Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı ve emzirebilmeyi nasip etsin inş.Öncesindede sonrasındada ağrısız sızısız doğumlarımız olsun inş.
Ben dün nst deydim artık sancılar çıkmaya başladı sanırım.Doktor sancı olarak yorumlamadı ama asistanı sancı görür gibi oldum dedi.40-50-60 ları gördüm ilk defa ekranda.Zaten son bir haftadır ağrılarım dahada fazlalaştı.Dünde yine sırt bel ağrısından doğru dürüst yatamadım eşim sağolsun sürekli masaj yapıyor.Benim bu haftam biraz daha zor geçiyor.Sanki her geçen hafta ağrılarıma bir yenisi daha ekleniyor.Vajende idrar yollarımı üşütmüşüm gibi sabit bir yanma var hep.Doktora sordum bebek aşağıya baskı yaptığı için o ağrıyı hissediyorsun dedi.Akıntılarımda bugün itibariyle hem rengi daha sarıya dönmeye başladı hemde su gibi olmaktan çıktı daha çok hafif balgamı andırıyor gibi.Geceleri terliyorum şu sıralar wc için ayağa kalktığımda bir bakıyorum 'pıt' diye bir şey düşüyor çamaşırıma.Rengine bakıyorum kokluyorum değişik bir şey varmı diye.Gerçi şu sıralar ayaklarıma çorapta giymiyorum şişiyor diye belki kendi kendime idrar yollarımı üşütmüşde olabilirim.Bu belirtilerin nedeni o da olabilir.
Dün doktoruma sezeryan olması durumunda sonda taktırmama olayını sordum ama ikna edemedim illaki taktıracak öyle bir durumda.Çok acıdığını duymuştum.Yeğenimde sağlıkçı 'hala çok acıyor'dediği için gerildim şimdiden açıkcası.Şu sonda olayı gerçekten acıtıyormu kızlar?Birde uzun bir şey gördüğüm kadarıyla içeriye it it bitmiyor galiba.Taaa nereye gidiyor bu uzunluktaki boru anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?