- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.061
Arkadaşlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz..
Belirli dönem süt koruyor filan diyolar ama oda çok güvenli değilmiş kiii
Canlarım bana müsaade, bugün hamile kaldığımdan beri ilk defa manikür yaptıracağım, Hasret'ten özendimm :)
Çıkmışken biraz da yürürüz annemle, dayanabildiğim kadar...
Tekrar hayırlı kandiller hepinize...
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
geçmiş olsun son zamanlar daha dikkat etmek lazım üşütme kendini özellikle ayaklar çok önemli sonda olayını hiç bilmiyorum canım ablama takmışlardı ama o acıyor falan dememişti bilemiyorum inşallah gerek olmaz doğumun normal olur kurtulursun Allah kim nasıl istiyorsa gönlüne göre versin
Merhaba arkadaşlarım,
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum, bundan sonraki kandilde bebişlerimiz kucağımızda olacak Allah'ın izniyle...
Bu saate kadar doğum yapan yok gibi görünüyor, Ynur'u bekliyoruz sanırım.
Allah yardımcısı olsun.
FTY'cim çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım.
bana da sen s al dediler .. bez olunca tuhaf hissttm alasım yok vallaa ama gerekli sanırım
maşallah canım kocaman olmuşşş
güzel haberlerle gel pacubenim..
Canımmm hadi bakalım hayırlısı inşallah...Bende evde olacağım için çooook mutluyum :)
bol boooll dinlenmek istiyorummmm
Hasret ile Zeliş yaptı dün..Mutlu da yapmışş...Bgn de Ynur sanırım
Ne gibi bir gıcıklık yapar kaynanan
Hı hı benimde cuma son canım aslında aynı seninki gibi 2 marttı..ben de dayanamadım daha fazlaaa...
ayyy tüylerim diken diken oldu çok duygulandım valla gözlerim doldu yaaa..
Hayırlısı ile bizde o mutluluğa bir erişsekkkk
Canım nerelerdesin uzun zamandır..geçmiş olsun...herkes farklı şeyler önermiş ama bal ile tarçın karışı da ii geliooo
Ayy ne çabuk eklemiş yahuuu..o laptopla da doğuma girmiştir Allah bilir
hiç rastlamadım yazana canım
Ya bu arada doğum sonrası korse aldınız mı yada alıcakmısnız?
Öneriniz var mı??
ya evde olunca fazla giremez oldum bilgisayara. is yerinde mecbur butun gun basindaydik. arada giriyorum sadece.
bu arada korse degilde ben mumkun oldugunda yuz ustu yatmaya calisacagim o da bayagi topluyormus. tabi normal dogum yapabilirsek. sezeryan olursa hicbirsey yapamayacagiz orasi ayri tabi.
sutun korumasina hic guvenme canim. ben cok duydum sut koruyo diye korunmayip hamile kalanlari. ust komsumuzda hatta oyle 40 i cikmadan tekrar hamile kalmis.
canım artık son günlere yaklaşıyoruz bu sıkıntılar normal. ben doktoruma yakınınca "bunun tek tedavisi doğurmak" diyor. bence doktor ne diyorsa yaptır mag.. çünkü emin ol sonrası senin için daha sıkıntılı olabilir. mesela birisi vardı kk'da doktorlarımız aynı. lavman istememiş. doktor da "daha sonra bana küfretme " demiş. gerçekten de gaz sancısından ölmüş kız. yani doktorun dediğini yapmak lazım bence. sonda acıtmıyor diyenler de var.
merhaba arkadaslar. Mevlut kandilimiz mubarek olsun.
ne guzel haberler var. teker teker bebisler geliyor. Allahim hepsine saglikli uzun omurler versin. annislere de gecmisler olsun.
Yuce Allahim bekleyenler icin de insallah sorusuz sıkıntısız dogumlar nasip eder.
kizlar bu arada 8.5 ay durdum durdum hic hastalanmadim ama dunden beri grip olmus durumdayim. ablamada demistim zaten kesin doguma giderken hasta olurum ben bak gor diye. insallah kisa zamanda atlatirimda doguma boyle gitmem.
oyyy...
bir gün girmedim yine pıtırcıklar yollara düşmüş...
Zeliş, Mutlu, HAsret doğurmuş..
helal olsun Hasrete dedi dedi normal doğurdu sonunda... alkisalkisalkis
Allah hiçbirine acı,dert,keder vermesin... Analı,babalı büyüsün kuzular, hayırlı evlat olsunlar...
kızlar bu arada Kandiliniz mübarek olsun... RAbbim her zaman yar ve yardımcımız olsun...
biz dün kontroldeydik... benim minik sıpa kızım dün benim epey canımı sıktı... gittik.. zaten hemşire bizi bekliyormuş. hemen NST'ye bağladı. gitti. biz anladık bir anormallik olduğunu çünkü hiç çizgi çıkmıyordu... bizim kız bam güm tekmeliyor, yerinde durmuyor. bir de hemşire: " aç değilsin umarım, açsan bebk uyur" dedi. ben de açtım ama bir de tok olsam demek ki benim kız alete kafayı yedirecekmiş. hemşire tekrar geldi "bu hiç ölçmemiş ki" dedi. neyse kocam eliyle tuttu aleti ancak ölçtürebildik 1-2 dak. doktor güldü nst kağıdını görünce "ceren bu ne biçim nst" dedi. sonra ultrasona girdik. benim zilli kafayı tekrar yukarı çevirmiş. yani 37. haftaya girerken benim kız yine tersleşti. doktor: "bu senin kız aksi. ille sezeryana aldırtacak seni" dedi. kilosu 35+2'de 2800 gr. 49 cm. her şeyi çok normal. doğsun ısırcam o popoyu!!!
Hasret bu akşam üstü hastaneden çıkacakmış canlar...
Facebook'a fotoğraf eklemiş arkadaşı olanlar fotoğrafları burada paylaşabilirler...
hiçbirşey yapasım yok nedense aklımdan birsürü şey geçiyor ama gerçekleştirmiyorum.üstümde bir garip ruh halimirmirmirmir.hayır olsun ne diyeyim.
3180 gr heralde canım...normal doğum olmuş..ve maşallah sürekli emiyomuşşşÇok sevindim hasrette doğum yaptı demek.Kaç kilo doğdu minişi sezeryanmı oldu normalmi?Bunun dışında başka doğum yapan varmı peki?Ben artık her gün fazla kalamıyorum nette ağrılarım yüzünden.Bu nedenle kaçırıyorum doğum yapanları sanırım.Zaten belirtilere bakılırsa benimkide yakın....
aynıyız yazcım:))pc başından kalkasım yok yemek bile istemiyor canımm o kadar da cok iş varrr....leyla oldum bennnnnboshayallersmile
3180 gr heralde canım...normal doğum olmuş..ve maşallah sürekli emiyomuşşş
Seninde kandilin Mübarek olsun bu arada
hiçbirşey yapasım yok nedense aklımdan birsürü şey geçiyor ama gerçekleştirmiyorum.üstümde bir garip ruh halimirmirmirmir.hayır olsun ne diyeyim.
Canlarım bana müsaade, bugün hamile kaldığımdan beri ilk defa manikür yaptıracağım, Hasret'ten özendimm :)
Çıkmışken biraz da yürürüz annemle, dayanabildiğim kadar...
Tekrar hayırlı kandiller hepinize...
niye böyle olduk hepatitcim yaa.aynı bende yemek yemek bile zor geliyor.aklımda herşeye dair birsürü düşünce.beynim bile rahatsız yanisempatiksalakcinni
cerencim maşallah bebegineyerim onun totosunu ben nede olsa gelinim olcak demia.s.
Evet aslında haklısın.Ben ikna etmeye çalıştım sonda acıtıyormuş yapmayalım diye ama doktorum pek yanaşmadı.Lavman yapmayacakmış sanırım öyle bir durumda.Belkide aç olunca gerek duymayacaklar.Kimisi çok acıtıyor sonda diyor kimisi hiç hissetmedim bile diyor.Gerçi doğum ve dikiş acısının yanında sonda hiçbir şeydir eminim.
Bir şekilde hepimiz acı çekeceğiz napalım?Bebeklerimiz hayırlı sağlıklı olsunlarda inş. bizlerde ağrı ve sızılarımız fazla olmadan kurtuluruz.Hepimizin son zamanları bana kalırsa haftaya git gide azalmış olacağız hamiş olarak.Bende gidenlerden olacağım çünkü 2 haftam kaldı öylede böylede...
Doğum yaparsam zaten sağ salim inş. haber vermeye çalışırım.Sitede arkadaşım var melisdeniz diye ona ulaşırım o size bilgi verir burdan.
MAAŞALLAH KİLOSUNA ANNESİ.NAZAR DEĞMESİN. HERŞEY NORMAL DEMİŞSİN ÇOK SEVİNDİM. AH POPOLARI ZATEN MINCIK MIMNCIK YAPİCEZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?