2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz..
Belirli dönem süt koruyor filan diyolar ama oda çok güvenli değilmiş kiii

valla bizde ben korunmadım ilaç falan kullanmadım hiç eski düzenimizde devam ederiz sanırım süt korumuyor orası kensin öyle sanıp da çok hamile kalan biliyorum

iyi yapmışsın canım havada güzel valla benim içinde gez biraz evde tıkılı kaldım ben
seninde kandilin mübarek olsun tekrar opuyorumnanaktan

Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Genelde dayanmaya çalışıyordum pek yakınmıyordum ama bu gittiğimde doktor sorunca doğurcam herhalde dedim.Sıkıntılarımı bir bir anlattım.Son zamanlar artık az kaldı normal bunlar dedi.Sabretmeye çalışıyoruz Rabbimin izniyle.Yeterki yavrularımız sağlıklı olsun az daha büyüsünler içeride.
1 hafta daha dayanabilirim inş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....:Saruboceq:

BEKNUR cum doğum sonrası korse almadım ben ama gerekli diye duydum .ben biraz iyileştikten sonra büstiyer şeklindekilerden alcamm
kaynanatör nasıl gıcıklık yapar demişsinn yapt bile eşimi etkiliyor doğum şekli konusunda..bebeği ters tutan benim sanki..bana da emir vermişti normal doğur diye bisürü şey der ama kim tınlar sağlık bu:))
doğum sonrası korunmayı dr a sorucam ben..hap kullanıyordum önce ama ozaman bile yumurtlamam olmuştu o yüzden süte falan güvenemem:))spiral çok çekici gelmiyor acıkcası..
P.S. alıntı uzun oluyor diye toptan cevap verdim:))

sagol canim. bende bir an once iyilesmeyi umuyorum.

bana da sen s al dediler .. bez olunca tuhaf hissttm alasım yok vallaa ama gerekli sanırım

maşallah canım kocaman olmuşşş

güzel haberlerle gel pacubenim..

sagool canim nasil hizli buyuyorlar son zamanlarda anlasilmiyor valla.

hiçbirşey yapasım yok nedense aklımdan birsürü şey geçiyor ama gerçekleştirmiyorum.üstümde bir garip ruh halimirmirmirmir.hayır olsun ne diyeyim.

Evet aslında haklısın.Ben ikna etmeye çalıştım sonda acıtıyormuş yapmayalım diye ama doktorum pek yanaşmadı.Lavman yapmayacakmış sanırım öyle bir durumda.Belkide aç olunca gerek duymayacaklar.Kimisi çok acıtıyor sonda diyor kimisi hiç hissetmedim bile diyor.Gerçi doğum ve dikiş acısının yanında sonda hiçbir şeydir eminim.
Bir şekilde hepimiz acı çekeceğiz napalım?Bebeklerimiz hayırlı sağlıklı olsunlarda inş. bizlerde ağrı ve sızılarımız fazla olmadan kurtuluruz.Hepimizin son zamanları bana kalırsa haftaya git gide azalmış olacağız hamiş olarak.Bende gidenlerden olacağım çünkü 2 haftam kaldı öylede böylede...
Doğum yaparsam zaten sağ salim inş. haber vermeye çalışırım.Sitede arkadaşım var melisdeniz diye ona ulaşırım o size bilgi verir burdan.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN YAT DİNLEN. IHLAMUR VE KARA ÜZÜM KAYNAT İÇ.İÇİNE LİMON SIK BİRAZD BAL.ŞİFA OLSUN.

MAAŞALLAH KİLOSUNA ANNESİ.NAZAR DEĞMESİN. HERŞEY NORMAL DEMİŞSİN ÇOK SEVİNDİM. AH POPOLARI ZATEN MINCIK MIMNCIK YAPİCEZZZ

Hasret bu akşam üstü hastaneden çıkacakmış canlar...

Facebook'a fotoğraf eklemiş arkadaşı olanlar fotoğrafları burada paylaşabilirler...

YA BEN FACE BOOK DA VARIM AMA O SAYFAYA NASIL GİRİLİR BİRİ ÖZEL ANLATIR MI :))

CANIM BEN SPRAL TAKTIRICAM. DOĞUM KONTROL HAPI ZATEN EMZİRİRKEN İÇEMEYİZ.EŞİMDEN KORUNMAKTAN NEFRET EDİYO.:umursamaz:
ŞİMDİYE KADAR ZATEN ( 3 YILDIR EVLİYİZ ) HAMİLE KALMAM MUCİZE. NE O NE EN KOUNMADIK.MALUMŞEKİLDE EŞİM KORUNDU.SÖZDE KORUNMA DENİRSE. AMA ARTIK RİSKE EDEMEM.SANIRIM SPRAL TAKTIRIRIM.O DA ZOR BİŞİ Mİ BİLMEM TABİ kafamçokkarıştı

hiçbirşey yapasım yok nedense aklımdan birsürü şey geçiyor ama gerçekleştirmiyorum.üstümde bir garip ruh halimirmirmirmir.hayır olsun ne diyeyim.

aynıyız yazcım:))pc başından kalkasım yok yemek bile istemiyor canımm o kadar da cok iş varrr....leyla oldum bennnnnboshayallersmile

3180 gr heralde canım...normal doğum olmuş..ve maşallah sürekli emiyomuşşş
Seninde kandilin Mübarek olsun bu arada

Ben 2,5 yıl boyunca hapla korunmuştum ama eğer süt olayım olursa bebek için sakıncalı bu nedenle eşim bir süre fedakarlık edip korunmak zorunda.Söyledim ilaç içemem diye.İnş. o da dikkatli olur.En güvenilir hangisiyse o yöntemi kullansın yoksa yanaşmasın bana... Tekrar bu acıları çekmek istemiyorum gitsin başımdan.Zaten daha şimdiden ikincinin hayallerini kurmaya başladı.Kendisi doğursun onuda banane....

aynıyız yazcım:))pc başından kalkasım yok yemek bile istemiyor canımm o kadar da cok iş varrr....leyla oldum bennnnnboshayallersmile

niye böyle olduk hepatitcim yaa.aynı bende yemek yemek bile zor geliyor.aklımda herşeye dair birsürü düşünce.beynim bile rahatsız yanisempatiksalakcinni

3180 gr heralde canım...normal doğum olmuş..ve maşallah sürekli emiyomuşşş
Seninde kandilin Mübarek olsun bu arada

Oyy maaşallah ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş.Zaten normal doğum istiyordu.İyi olmuş sevindim böyle olmasına.Yavrusunada maaşallah kilosu falanda iyi... Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş. Emmeside iyi olmuş çok sıkılıyordu son zamanlar hasret ama bak kurtulmuş çok şükür hemde her şey istediği gibi olmuş ne güzel.Rabbim nazarlardan korusun ikisinide....

aynen valla kendi dolabimi düzenliycem mutfak dolaplarının örtülerini yıkamıştım onlar öyle bekliyor yerleşmek için evi süpürücem ama hiç:sinifsinif: yapasım yok üzerimde bi ağırlık bi yorgunluk aynı şekilde hayır olsun diyelim bizdee

Canım ben 2 gün önce temizlik olayımı falan hallettim çok şükür.Bikini bölgemi elime ağda alıp tek tek çekerek üst kısımları ortaları görebildiğim kadarıyla aynayla aldım.Altlar kaldı sadece onuda eğilemedim yarım yamalak kaldı öylece ani bir şey olursa o alt kısmıda jiletle almayı düşünüyorum gördüğüm kadarıyla bakalım.Bacaklarımda azar azar tüyler vardı onları aldım ıkına sıkına.Manikürümü,cilt bakımımı falan kendim yaptım evde.Ayak bakımımı biraz zorlanarakta olsa yaptım.Ne olur ne olmaz diye her an tetikteyim.Bu nedenle temiz olsun diye uğraşıyorum her yerim.Evi zaten her gün temiz tutmaya çalışıyorum ama kendimle pek ilgilenememiştim onuda hallettim çok şükür 2 gün önce.Bana kalsa gidip saçlarımıda kestireyim istiyorum ama herkes doğumdan sonra kestir dediği için bıraktım süpürge gibi uzadılar zaten.Bir kol altı tüylerim hafif hafif yine çıkmaya başlamış onlarda ağdaya gelmez diye alamıyorum bir şey olursa artık napıyım onlarıda jiletle alıp giderim herhalde...

niye böyle olduk hepatitcim yaa.aynı bende yemek yemek bile zor geliyor.aklımda herşeye dair birsürü düşünce.beynim bile rahatsız yanisempatiksalakcinni

söyleyeyim canım:))çünkü bebeklerimiz gelecek tedirginiz..doğum nasıl olacak sağlıklı olacaklar mı doğum sonrası hayatımız nasıl olacak..lohusalık dönemimiz nasıl gececek gelen giden aileler...sen demi böylesin?
senin ki nasıl bilmiyorum ama benim eşim de tuhaf..bir de o eklenince tamammm:) tuz biber.
dğum yapan arkadaşlarım bunların normal olduğunu hatta doğumdan sonra eşler arasında soğukluk olabileceğini erkeklerin ve kadınların alışma sürecinin sancılı olabileceğini söylüyor..bunlara da hazırlıklı olmalıyız:))

cerencim maşallah bebegine yerim onun totosunu ben nede olsa gelinim olcak demia.s.

sorma dünür... benim kızdan çekeceği var senin oğlanın aksi bu aksi :umursamaz: a.s.

inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

MAAŞALLAH KİLOSUNA ANNESİ.NAZAR DEĞMESİN. HERŞEY NORMAL DEMİŞSİN ÇOK SEVİNDİM. AH POPOLARI ZATEN MINCIK MIMNCIK YAPİCEZZZ

sağol canım Allahım hepimizinkini nazarlardan kötü gözlerden korusun. ben bir de ayacıkları bekliyorum ısırmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…