2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

banada TEN marka paçalı korse önerdiler...burada normal doğum yapıp 35 yaşında olan ince bi bayan var ona borçluyum göbeiğim olmamasını diyo

niye böyle olduk hepatitcim yaa.aynı bende yemek yemek bile zor geliyor.aklımda herşeye dair birsürü düşünce.beynim bile rahatsız yanisempatiksalakcinni

Sürekli doğumu ve doğum sonrası hayatımızdaki tüm değişiklikleri düşünmek beynimizi yoruyor.Benim nefesim hızlanıyor ateşim çıkıyor kalp atışım hızlanıyor dar geliyor her yer.Hele birde ağrılarla dahada sinir bir hal alıyor durumum.Yinede Rabbime şükürler olsun bugünlere sağ salim geldik inş. sağ salim yavrularımızı kucağımıza almakta nasip eder.Bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret olur inş.

Evet ben gerilince eşimde geriliyor normal konuşamaz oluyoruz bazen.Sesimiz yükseliyor farkında olmadan.O da panik ve kaygı içinde sanırım.Belli etmemeye çalışıyor ama patlayacak volkan gibiyiz galiba karı koca hepimiz.Gerçi hemen sonra 'sakin olalım aşkım herşeyin hayırlısı'deyip benide sakinleştiriyor ama gel görki işin hastane kısmını düşününce sinir geliyor insana normal olmak pek mümkün olmuyor gibi.

bugün hava çok güzel sahile çıkayım yüğrüyüşe biraz. öpüyorum sizleri ve gbüklerinizdekileri a.s.

iyi ögrendim işte kaynanalıgı :))
çık benim yerimede dolaş bende ogluşumun kıyafetlerini ütülemeye başlıyayım..
örüşmek üzre kızlar.

Kızlar merhaba.Ben geldim.Kızımdan ancak fırsat bulabildim.P.tesi epidural sezeryanla doğum yaptım.Kızım biraz zayıf doğdu ama allaha şükür sağlığı yerinde.Çok tatlı bir bebek.Çekik gözlü küçük burunlu bir kızım var.Annelik çok güzel bir duygu.Gerek eşim ve gerekse de benim için hayat 22 şubatta başladı.Daha öncesi yok gibi.Geceleri 2 saate bir emzirmek için uyanıyorum uykusuz kalıyorum ama kızım için her şeye değer.Bu arada hastaneye giderken bol bol hamile kilodu götürün , benim ayağa kalkınca içim boşaldı , kan pıhtısı geldi o yüzden çok kilot kullandım.Hepinizi çok öptüm.Sonra görüşürüz...

Canım benim senin adına çok sevindim.Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inşAllah minişini.Kokla bizim için güzel yavrunu.Tavsiyen içinde sağol canım ben 3 adet iççamaşırı koydum ama hamilelik kilodu almamıştım eşim alalım dedi ihtiyaç olursa alırsın demiştim olmazsa bir kaç tane alsakmıki ?

sorma canım felaket ağırlık var bendede.benimde birsürü iş duruyor.
canım eşimde bir gariplik yok sadece aşırı mutlu ve hevesli.aramızdada bir gerginlik yok onla herşey gayet güzelde ben kendi kendime düşünüp duruyorum seninde söylediklerini.açıkcası beni etraf geriyor.birde belki garip gelecek ama hamileliğim bitiyor ya bu biraz burukluk yapıyor nedense.Allahın gücüne gitmesin tabi.

çok haklısın geceleri uykum bölünüyor düşünmekten.tabiki tek isteğim sağsalim kucağıma almak yavrumu.ama diğer şeyleride düşünmeden edemiyorum.

Son düzenleme:

Az kaldı sabır versin Rabbim hepimize dayanma gücü versin inş. Zor şu sıralar hepimize zor.Neresinden tutsak elimizde kalıyor.Neyseki az kaldı bir nebze o rahatlatıyor insanı.Ama bu defada sonrasını düşünüp geriliyoruz.Bol bol dua okuyalım bari başka türlü delireceğiz giderayak hastanaye kafamçokkarıştı

meg cim seni daha bir gergin gördüm canım..hastane kısmı evet biraz ürkütücü ama yaşanacak sonucta sağlıkla hayırla gecsin de gerisi boşş demi:))
eşler konusunda da bebişlerimiz de de bizlere çooookk iş düşüyor.en azından biz 9 aydır bu bebekleri içimizde taşıyoruz ve farkındayız eşlerimizse soyut kavramlar üzerinden yaşıyorlar haliyle gergin olacaklar ve bizz onları da hoşgörücez:) benimde kafam karışıyor ne yapalım ben hep hormonlara veriyorum:))hepimiz için herşey cok güzel olur umarımmm

gözünaydın canım rabbim uzun ömürler versin bebeğine güzel yazılar yazsın anlına analı babalı büyüsün.Bende zaten hasta pedi alıcam

CANIM TEKRAR GÖZÜN AYDIN.ALLAH UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI HAYIRI EVLAT ETSİN.
KİLOT 6 TANE KOYDUM YETERMİ?
KORSEYİ HEMEN TAKABİLİR MİYİZ SEN TAKTINMI?
DAHA SONRA SANCIN ÇOK OLDUMU YANİ NEKADAR? ÇÜNKÜ GENELDE SEZERYAN İÇİN BERBAT AĞRI OLUYO UYANINCA DİYORLAR SENİN NASILD?mafoldumben
SÜT HEMEN GELİYOR MU? BEN Bİ BUNU ANLAYAMADIM YANİ DOĞUNCA GELİYO SÜT ÖLE Mİ? DOĞMADAN VARDA BİZ Mİ ANLAMIYOZ ACABA ?CADIARZU

yazcım ne güzel bak eşin de iyiymişş.benimki dalgın da valla dalgınlığı iştede yapar onun yüzünden uçak düşer diye korkuyormmm..
etraf ne diyor kine ?
kız sen hamiş olmaktan sıkılmadın mııı ben hep böyleymişim gibi geliyor...bitsin isteyrumm.....

herkese merhaba kandiliniz mübarek olsun
BUGÜN YNURUN allah yardımcısı olsun.
HASRET YA valla duygulandım kızımın doğumu aklıma geldide sersem gibi oluyo insan ama kucağına alınca senin gözlerinin içine bakınca ozaman ben ANNE oldum diyosun çok güzel bir duygu ya anlatamam size yaşayınca anlarsınız.
CEREN VE FTY MAŞALLAH KUZULARINIZA.
CANAN VE PANCUBEN GÜZEL HABERLERLE GELıN ıNŞALLAH
MEGRYANN sanırım sezeryan olucaksın uyuşturunca doktor madem korkuyosun ondan sonra taksın sontayı sen ayılmadanda çıkartsınlar bez bağlıyolar zaten

Canım ben biraz şeyede taktım.Bütün ağrıyı sızıyı ben çekiyorum şurda kısa bir süre sonra yine ağrı sızılar başlayacak doğumla ilgili sonra bebeğin temposu falan gelen giden derken her şey benim üzerimdeymiş bütün yük benimmiş hissine kapılıp gidin başımdan diye bağırasım geliyor.Emzirme yetisi olsa valla eşime vercem al sen emzir diye.Deliksiz ağrısız sızısız uyku uyumayı günü ağrısız sızısız geçirmeyi şimdiden özledim.Bundan daha fazlasını yaşayacağımı düşününce birde eşimin heyecanını görünce haksızlık gibi hissediyorum kendime.Bazen anne olacağımı unutuyorum herhalde.Fedakarlığı annelerin yaptığını unutuyorum kıyas yapmaya çalışıyorum kafamda sonra sinirlerim zıplıyor.O rahat uyuyor falan ya deli oluyorum bende öyle uyumak istiyorum diye.Kıskançlık yapıyorum herhalde.... Neyse az kaldı hepimiz için.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…