2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah analı babalı büyütsün sağlık versin mutluluğunuz daim olsun.maşşallah kızında darısı bizlerin başına.

doğru söylüyorsun canım.Allaha sığınıyorum bende bebeğimle.

canım göğüslerin süt damarları belli olur irileşir sızlar artı bazende su gibi bir sıvı olur g.uçlarında sıkınca çıkar.Kiminin sütü hemen iner kimini daha sonra kişiye bağlı.

Canım onuda söyledim ama bebeğe daha az narkoz gitmesi açısından sondayı önce yapmak istiyorlar.Sonda da bebeği çıkarmakta 1-2 dakikalık bir olay sanırım doktor sondaya vereceği 2 dakikayı bebeği çıkarmaya vermek istiyor.Haklı tabii yavruma daha az narkoz gitsin isterim bende.Napıyım öyle bir durumda dayanmaya çalışcam artık....

canım çekicen ağrı sızı bir bir buçuk ay ondan sonra herşey düzene girer zaten bebeğin uykusu zaten 40 çıkınca düzene girecek biraz sıkıcaksın dişini anne olmak kolay değil sen şimdi böyle konuşuyosun ama bebeğini kucağına alınca acıymış uykusuzlukmuş vız gelicek sana.

mrb annişler doğum yapcak anneler doğumda yanınıza bol bol iç çmaşırı alın bide kesinlikle hafif bi gecelik götürün ben epidural sezeryan oldum korse almadım hastane kendisi takıyo korse doktor gelip yapıyo o korseyi çok ii oluyo ağrılarıda alıyo oğlum uyanmaya başlıyo her an çıkabilirim annelik bambaşka ya

yapma sakın kıyaslama falannlmaz:bu bizim secimimiz değil kader bu...tanrının işi canım:)hem bak cennet anaların ayağının altında neden dersinyerimseniben

KIZLAR SANIRIM BUGÜN ÇENEM DÜŞTÜ HAKİM OLAMIYORUM KENDİMEdelikafadulden

etraf derken gelen giden diyorum canım biliyorsun bu dönemde herkes bizden lohusa herkes anne oluyor yaa.senin eşinde hamile baba sendromu başlamış galiba.yanlış hatırlamıyorsam adı buydu.
sıkılmadım onu içimde hissetmek bana öyle deli duygular hissettiriyorki sanırım bunla vedalaşmak zor geliyor.birde içimde o tamamen bana ait paylaşacak olmakta koyuyor galiba ama eşimle değil tabi başkalarıyla.off işte doğumu yaklaşan anne psikolojisi bu heralde.öyle yada böyle Allahtan tek isteğim onu sağsalim kucaklamak:Saruboceq:.

Son düzenleme:

sontayı hemen takarlar ya saniyelik bir iş biraz yanma hissediyosun okadar.

canım benim 5-6 hafta once bir kaç dalma süt gelmisti mememden. ben bebeğimi acil-sezeryanla doğurdum. doğumdan 45 dak sonra kucağıma verdiler ve emmeye basladı, süt gelmisti. ben de hamilelik boyunca bunu merak ediyordum, geliyor yani bir sekilde. 2-3 gün içinde de birden artıyor. hastanede bol bol komposto, hoşaf vb veriyorlar.

İnş. dediğin gibi olur.Kendimi hep acıdan kimseyi görmek istemeyen huysuz biri gibi hayal ediyorum.... Hiç sakin düşünemiyorum galiba.Bir tek dua edince rahatlıyorum Rabbime sığınıyorum bol bol.Hepimizin yardımcısı olsun inş.

Evet zaten o kısmı düşününcede rahatlıyor insan.Rabbim boşuna dememiş bunu.Elbetteki zor annelik... Bunada şükür bugünlere sağ salim geldik inş. sağlıcakla kucağımızada alır geliriz yavrularımızı.Belki tam olarak yüzünü görmediğimiz için duygularımız üst düzeyde değil belki biraz korkularımız nedeniyle böyleyiz bilemiyorum ama inş. geçicek.Hiç bir acı kalıcı değil değilmi?

sontayı hemen takarlar ya saniyelik bir iş biraz yanma hissediyosun okadar.

Anlatılanlara göre idrar yollarını üşütünce yanma olurmuş öyle bir yanma diyorlar.Kimiside hiç bir şey hissetmedim diyor.İnş. bizimkide hiç acımaz.Çabucacık takarlar biter... Doğum sonrasıda ağrımız sızımız olmaz inş.
Birde aklımdayken göğüs ucum çok büyük değil.Alırmı bebiş?

herhalde benim bu ikinci bebeğim olunca bunları aştım kızımda bunları yaşamışmıydım hatırlamıyorum benimse tek korkum kızımın ben ameleyata giderken ağlaması veya bana bişey olması o bensi ne yapar duygusu offfff offffffffffff

İnş. bizimde sütümüz hemen gelir.Göğüslerimde pek ağrı yada büyüme yok ama bir iki gündür göğsümün alt kısmında koyu renkli ince yada kalın tam anlayamadığım damarlar çıktı.Büyüseydi çatlıyor sanırdım ama o damarlar ne anlamadım renkleri yeşil değil...

alır alır almazsa gögüs uçları var bi koşu onlardan alır eşin yada sağarsınız selkiede bu sorundan muzdaripti sanırım.

mutfak dolaplarının örtülerini serdim
ya vajinamdan yukarı doğru ince ince sızılar oluyo
yarın kontrolümüz var ordan da yine eminönü yaparız son eksiklerimizi de alırız çantamızı hazırlarız böylece işimiz biter
şimdide dolabimi düzenliyim hazır iş yapmaya başlamışken devam edeyim barii

TOPRAK gözünaydın canım..ben artık cook kıskanmaya basladım gecmio zaman gec mi yoooooooooooakannehir..HASRET foto ekledimi acaba cok merak ettim kızısını..

ayyy Allah korusun neden bişey olsun düşünme böyle kötü şeyler canım.kızını hastaneye götürmesen bakabilecek kimse yok mu?yada babası oyalayamaz mı orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…