2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik...geçmişe bakmadan hemen yazayım istedim...inşallah herkes iyidir:)
sabah doktordaydık nst ye girdim önce sancı falan yok...zaten kızım aşağı inmemiş henüz...
çatı muayenesi yapacaktı doktorum ama öyle kasmışım ki kadın bakamadı...zaten kordon da hala boyun çevresinde olduğu için...normal doğum yapamayacağımı söyledi doktorum...sezaryen gününü kararlaştırdık biz de.....güzel kızım 1 Martta dünyaya gelecek inşallah...cumartesi son kontrolüm var...sezaryen şeklini de konuşcaz...epidural mi genel mi karar veremiyorum siz ne dersiniz????? bu arada kızım beni utandırmadı sağolsun 3500gr ağırlığı karnımın büyük olmasına değdi:):):):):)

ah seyhanım ah senin şu ev işlerind bir türlü bitmiycek benimkide tam gaz devam kolay gelsin sana.Bende dün valizimi hazırlamaya başladım.Akşam pijamalar bebek kıyafetleri hepsi ütülendi.3 takım kıyafet koydum bebeğe.iki kundak bide alt açma pot bebe ve polar battaniye ıslak mendil pişik kremi bineron kaşık falan alıcam yarın benimde kontrol var eksikleri tamamlayıp valizi kapatıcam.

hadi gözün aydın canım gününüz belli olmuş ve kuzucuğuna maşallah annesi pazartesi hayırlısıyla bebeğin kucağında olacak inşallah

valla canım yaa ev işi bitmiyo işte neyseki büyük işler bitti de kafam rahat ufak tefek işler kaldı onları pek umursamıyorum
sanada Allah kolaylıklar versin ben bebişin kıyafetlerini çoktan hazır ettimde çantaya konulacak bi kaç eksik var onlarıda yarın alıcaz inşallah onuda halledince işimiz bitiyo

ayyy Allah korusun neden bişey olsun düşünme böyle kötü şeyler canım.kızını hastaneye götürmesen bakabilecek kimse yok mu?yada babası oyalayamaz mı orda?
var aslındada kimseye güvenemiyorum ben kızımı şimdiye kadar hiçkimseye bırakmadım hep gözümün önünde olsun istedim annem yanımda olucak eşim ve kızımda babası ilgilenicek ben onunla ameliyata girerken konuşucam zaten akşam isterse yanımda yatıcak veya babasıyla evde kendine bırakıcam artık kararı.Ogün gelsin karar vericez artık sıkılırsa babası gezdirecek zaten.AY bilmiyorum yazgı ya belkide hata yaptım hep gözümün önümde tutmakla kızımı belkide annenesinde kalmaya alışmalıydı ama bırakamadım işte hiç her anımız hep beraber.

maşallah canım kızına gözünaydın doğum tarihide belli olmuş.Ogün üç bebeğimiz gelecek desene bir sen,hepatit,periii.

canımmm güzel haberlerle gelmişsin gözünaydın sezeryan olacakmışsın hayırlısı böyleymiş demekki.1 mart haa son 4 gün yani.maşşallah kızına.Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize.

KUZUM SEN MEREKALANMA SENDEN ALDIGIM HABERLERİ ARKADAŞLARINLA PAYLAŞITRIM....:Saruboceq::Saruboceq:SAGLIKLA GELSİN BÜTÜN YAVRULARNIZ

canımm senin de mi 1martt aynı gün doğum yapıcaz seninle:))
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
maşallah kıznına
güzel de bakmışsın içerde dünürcü olsak sizedelikafadulden

Biz de geldik... Hanife aynı gün doğuruyoruz. :))

Bebeğim hala tersmiş. Doktrum 38. haftada almamız lazımdı aslında ama seninki gecikecek dedi. Oğlum çıtır olacak ama 2700-2900 arası doğar dedi. Üzüldüm buna ama hayırlısı artık.

Yarın yatış için tahlillerim yapılacak, Pazartesi 7'de yatacağım, öğlene kadar da bitiririz işi dedi :)) Daha fazla bekleyemezmiş, suyum falan gelirse 3 dk. içinde bebeği almaları lazımmış bu da şu an mümkün değil zaten.

Böyle kızlar 01.03.2010 Yiğit Eren ERDAL dünyamıza geliyor. (Sağlıkla gelir inşallah hepsi)

hadi gözün aydın canım gününüz belli olmuş ve kuzucuğuna maşallah annesi pazartesi hayırlısıyla bebeğin kucağında olacak inşallah

maşallah canım kızına gözünaydın doğum tarihide belli olmuş.Ogün üç bebeğimiz gelecek desene bir sen,hepatit,periii.

sağolun arkadaşlar...ben hep hayırlısı için dua ettim..normal doğum yapabilmeyi isterdim aslında....bebeğim sağlıkla doğsun onu kucağıma alayım da gerisi mühim değil....
aynı gün selinius da doğum yapacak....5 bebeğimiz olacak o gün inşallah:)

masallah snoww bebegine..demek sende sezeryan ..hayırlısı canım..bizi haberdar et..

seyhan bende iyice eve verdim kendimi ama benim amacım farklı bi an önce dogurmaaaaaaaaaaaaaaaakkk dayanamıorum artık biraz yorsammı kendimi..sempatiksalakcinni

ne güzel aynı gün doğum yapacağımızı bilmek beni şimdiden rahatlattı:)Rabbim sağlık versin bebeklerimize.....
hangi tür sezaryen olacak karar verdiniz mi??????

canım tabii karar senin ama senle gelmese daha iyi gibi bence.sonuçta oda daha küçük ve sen ameliyata girerken bundan etkilenmemesi mümkün değil.ayrıca ayılma evrende onu üzebilir.biri onu herşey olup bitince getirse yanına daha iyi olmaz mı?yani senle hastanede olması çokzor olur hele gece kalması dahada zor.ama sen bilirsin.tabii sana düşkün olması güzel ama ben birazda ayrı kalmayı bilmeleri taraftarıyım.çünkü bunun gerekli olduğu durumlar olabilir ve ozaman zorluk çekmemeleri açısından bu önemli gibi geliyor.

herkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim o yüzden çok takip edemedim şimdi geçmiş sayfaları okudum doüum haberlerini aldım.benim ufak tefek seyler dışında herseyim hazır.bugün temizlikçi bayan geldi evde temizlik var şuan.kuzumun odasını temizledi mobilyaların kokusu anca çıktı.zaten yıkayıp ütülemştik cicilerini.annemle bende yerleştirdik bi görseniz kızlar çok güzel oldu.çok heyecanlandım valla çok duygulandım.kızım ve benim hastane çantamız da hazır şimdiden.nolur nolmaz diye hazırladım.erken doğum yapanları duyup görünce gözüm korktu valla.

Benim bebeğimin de 2800-2900 civarı olacağını söyledi doktorum.Üzülme canım biz doğduklarında bakarız bebeklerimize. Sağlıklı olsunlar da. Benim kızım da hala ters ve boynunda bir tur kordon dolanmış durumda. Benim de sanırım kesin sezeryan olur. 3:uhm:8 demi alıyorlar sezeryan ile yani benimde aslında çok vaktim kalmadı dimi? Ben en iyisi artık evimi temizleteyim. Valla daha hiçbişey hazır değil.

çok geçmiş olsun...iyi olmanıza sevindim...Allah korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepimizi......

Ters olduğunda acil bir durum olmaması için 38 dolduğunda alıyormuş. Suyu geldiğinde kordon da sarkabiliyormuş bu da bebek için çok tehlikeliymiş. Allah'ım korusun hepimizi ve bebeklerimizi.

canan gözün aydın allah sağsalim kavuştursun bebeğine ay pazartesi büyük gün ozaman 5 tane bebeğimiz olucak herbiriniz en yakın arkadaşına nosunu bıraksında hemen alalım haberlerinizi valla bende heycanlandım.
hepatit sen kesin anadoluda doğum yapcaksın dimi bebişin adını verde bide tabii istersen nonu özelden yaz kaçta gircen doğuma ve epiduralmi genel anestezimi.

pazartesiye hareket getiriyoruz arkadaşım:))üçümüz de aynı gün :)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh..benim de p.tesi sabah 8 de yatışım olacak.

ne güzel aynı gün doğum yapacağımızı bilmek beni şimdiden rahatlattı:)Rabbim sağlık versin bebeklerimize.....
hangi tür sezaryen olacak karar verdiniz mi??????

valla beni de rahatlattı canım:))
epidural olacak benimki dr zaten onu önerdi.bir de ben görmek isterim hemen uyuyup rüya gibi yanıma konsun itemem..uyutulmakan da korktum acıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…