- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.141
çok geçmiş olsun...iyi olmanıza sevindim...Allah korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepimizi......
Ters olduğunda acil bir durum olmaması için 38 dolduğunda alıyormuş. Suyu geldiğinde kordon da sarkabiliyormuş bu da bebek için çok tehlikeliymiş. Allah'ım korusun hepimizi ve bebeklerimizi.
canan gözün aydın allah sağsalim kavuştursun bebeğine ay pazartesi büyük gün ozaman 5 tane bebeğimiz olucak herbiriniz en yakın arkadaşına nosunu bıraksında hemen alalım haberlerinizi valla bende heycanlandım.
hepatit sen kesin anadoluda doğum yapcaksın dimi bebişin adını verde bide tabii istersen nonu özelden yaz kaçta gircen doğuma ve epiduralmi genel anestezimi.
hadi bakalım bi bebikimiz daha gelioo..canım ya ne güzel sende bi dogum haberiyle geldin..demek haftaya..ALLAH senide kurtarsın saglıkla..bende işstioruum ya artık benmki basından beri dogum pozisyonunda basasssagı normal yoldan dogurturcak kendini galiba..Ters olduğunda acil bir durum olmaması için 38 dolduğunda alıyormuş. Suyu geldiğinde kordon da sarkabiliyormuş bu da bebek için çok tehlikeliymiş. Allah'ım korusun hepimizi ve bebeklerimizi.
Ayyy Allah korusun tabiki. Yani 38+6 da almıyor dimi? 37+6 da alıyorlar. Daha çok küçük benim bebeğimde dün gittiğimizde 2200 gr dedi. Geriye kalan 3 haftada inşallah 2800 falan olur.Ya nasıl zormuş bu dönemler. İnsan stres yapıyor artık doğum yaklaşıkça.
canım tabii karar senin ama senle gelmese daha iyi gibi bence.sonuçta oda daha küçük ve sen ameliyata girerken bundan etkilenmemesi mümkün değil.ayrıca ayılma evrende onu üzebilir.biri onu herşey olup bitince getirse yanına daha iyi olmaz mı?yani senle hastanede olması çokzor olur hele gece kalması dahada zor.ama sen bilirsin.tabii sana düşkün olması güzel ama ben birazda ayrı kalmayı bilmeleri taraftarıyım.çünkü bunun gerekli olduğu durumlar olabilir ve ozaman zorluk çekmemeleri açısından bu önemli gibi geliyor.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytBiz de geldik... Hanife aynı gün doğuruyoruz. :))
Bebeğim hala tersmiş. Doktrum 38. haftada almamız lazımdı aslında ama seninki gecikecek dedi. Oğlum çıtır olacak ama2700-2900 arası doğar dedi. Üzüldüm buna ama hayırlısı artık.
Yarın yatış için tahlillerim yapılacak, Pazartesi 7'de yatacağım, öğlene kadar da bitiririz işi dedi :)) Daha fazla bekleyemezmiş, suyum falan gelirse 3 dk. içinde bebeği almaları lazımmış bu da şu an mümkün değil zaten.
Böyle kızlar 01.03.2010 Yiğit Eren ERDAL dünyamıza geliyor. (Sağlıkla gelir inşallah hepsi)
herkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim o yüzden çok takip edemedim şimdi geçmiş sayfaları okudum doüum haberlerini aldım.benim ufak tefek seyler dışında herseyim hazır.bugün temizlikçi bayan geldi evde temizlik var şuan.kuzumun odasını temizledi mobilyaların kokusu anca çıktı.zaten yıkayıp ütülemştik cicilerini.annemle bende yerleştirdik bi görseniz kızlar çok güzel oldu.çok heyecanlandım valla çok duygulandım.kızım ve benim hastane çantamız da hazır şimdiden.nolur nolmaz diye hazırladım.erken doğum yapanları duyup görünce gözüm korktu valla.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
pazartesi bir bebeğimiz daha geliyor 3 doğum var pazartesi.Allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi.canancım çok az kaldııııı hihoyyytmaşşallah bebeğine üzülme besler büyütürsün sen onu.
geçmiş olsun canım.
pazartesiye hareket getiriyoruz arkadaşım:))üçümüz de aynı gün :)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh..benim de p.tesi sabah 8 de yatışım olacak.
valla beni de rahatlattı canım:))
epidural olacak benimki dr zaten onu önerdi.bir de ben görmek isterim hemen uyuyup rüya gibi yanıma konsun itemem..uyutulmakan da korktum acıkcası..
canım ben epidural sezeryan olucam artı bir aksilik olmazsa bir gece kalıcam.Doğru belkide bana düşkün olmamalıydı annelik işte bırakamıyosun kimseye.
gecmiş olsun şeker dikkat et ..herkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim o yüzden çok takip edemedim şimdi geçmiş sayfaları okudum doüum haberlerini aldım.benim ufak tefek seyler dışında herseyim hazır.bugün temizlikçi bayan geldi evde temizlik var şuan.kuzumun odasını temizledi mobilyaların kokusu anca çıktı.zaten yıkayıp ütülemştik cicilerini.annemle bende yerleştirdik bi görseniz kızlar çok güzel oldu.çok heyecanlandım valla çok duygulandım.kızım ve benim hastane çantamız da hazır şimdiden.nolur nolmaz diye hazırladım.erken doğum yapanları duyup görünce gözüm korktu valla.
ay geçmiş olsun canım allah korumuş yine.Valla benimde gözüm korktu.Hazırlıklara hız verdim.herkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim o yüzden çok takip edemedim şimdi geçmiş sayfaları okudum doüum haberlerini aldım.benim ufak tefek seyler dışında herseyim hazır.bugün temizlikçi bayan geldi evde temizlik var şuan.kuzumun odasını temizledi mobilyaların kokusu anca çıktı.zaten yıkayıp ütülemştik cicilerini.annemle bende yerleştirdik bi görseniz kızlar çok güzel oldu.çok heyecanlandım valla çok duygulandım.kızım ve benim hastane çantamız da hazır şimdiden.nolur nolmaz diye hazırladım.erken doğum yapanları duyup görünce gözüm korktu valla.
ay hadi hayırlısı canım 3 gün sonra bebiş elinde neyse bende 10 gibi kalkıyodum kahvaltı falan derken ogün erken kalkıyım direkt pcyi açayım.Ogün 5 bebeğimiz olcek kolay değil hepinizi rabbim bir avazda kurtarsın.tamam canım yazarım..anadoluda olacak doğum..sabah 8 de yatış tahliller falan 9 gibi de alıcaklar:) epidural olacak filizcim..
gecmiş olsun şeker dikkat et ..
bence kızlar hepiniz doğum saatinizi hastenenizi ve bebk isimlerinizi yazın hastaneden bilem bilgi alabiliriz.Ayrıca istersen canan nomu göderebilirim özeldenBende kimsenin numarası yok kızlar. Biriniz gönderirseniz haber vermeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?