2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ters olduğunda acil bir durum olmaması için 38 dolduğunda alıyormuş. Suyu geldiğinde kordon da sarkabiliyormuş bu da bebek için çok tehlikeliymiş. Allah'ım korusun hepimizi ve bebeklerimizi.

Ayyy Allah korusun tabiki. Yani 38+6 da almıyor dimi? 37+6 da alıyorlar. Daha çok küçük benim bebeğimde dün gittiğimizde 2200 gr dedi. Geriye kalan 3 haftada inşallah 2800 falan olur.Ya nasıl zormuş bu dönemler. İnsan stres yapıyor artık doğum yaklaşıkça.

tamam canım yazarım..anadoluda olacak doğum..sabah 8 de yatış tahliller falan 9 gibi de alıcaklar:) epidural olacak filizcim..

Ters olduğunda acil bir durum olmaması için 38 dolduğunda alıyormuş. Suyu geldiğinde kordon da sarkabiliyormuş bu da bebek için çok tehlikeliymiş. Allah'ım korusun hepimizi ve bebeklerimizi.
hadi bakalım bi bebikimiz daha gelioo..canım ya ne güzel sende bi dogum haberiyle geldin..demek haftaya..ALLAH senide kurtarsın saglıkla..bende işstioruum ya artık benmki basından beri dogum pozisyonunda basasssagı normal yoldan dogurturcak kendini galiba..

Senin zamanın var daha canım. Ben 38+1'de yapacağım doğumu. Bir hafta önce olsa daha iyi olurdu dedi. Ama NST'de sancı yok, Rahim ağzın da normal, acil bir şey olmaz p.tesiye kadar dedi.

canım ben epidural sezeryan olucam artı bir aksilik olmazsa bir gece kalıcam.Doğru belkide bana düşkün olmamalıydı annelik işte bırakamıyosun kimseye.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
pazartesi bir bebeğimiz daha geliyor 3 doğum var pazartesi.Allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi.canancım çok az kaldııııı hihoyyytmaşşallah bebeğine üzülme besler büyütürsün sen onu.

geçmiş olsun canım.

çok teşekkürler canım.ne güzel pztesi 3 bebeiş daha geliyor.Allah sağ salim kurtulmak nasip eder inşallah.bizde güzel haberlerinizi alır seviniriz.

ben de cumartesi son kontorüm de konuşacağım doktorumla biraz daha araştırcam artı ve eksilerini...Rabbim kolaylık versin hepimize:)

gecmiş olsun şeker dikkat et ..

ay geçmiş olsun canım allah korumuş yine.Valla benimde gözüm korktu.Hazırlıklara hız verdim.
tamam canım yazarım..anadoluda olacak doğum..sabah 8 de yatış tahliller falan 9 gibi de alıcaklar:) epidural olacak filizcim..
ay hadi hayırlısı canım 3 gün sonra bebiş elinde neyse bende 10 gibi kalkıyodum kahvaltı falan derken ogün erken kalkıyım direkt pcyi açayım.Ogün 5 bebeğimiz olcek kolay değil hepinizi rabbim bir avazda kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…