- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.161
aaa hasret burda.
anacım mart anneleri aynı zamanda dogum ertesi online olma konusunda 1 numara:lepi:
Yaz'a haber vereceğim kızlar doğumdan sonra. Nete girmeye de çalışırım.
Çok heyecanlıyım çoooooooooookkkkkkkkkkkkk
Yaz'a haber vereceğim kızlar doğumdan sonra. Nete girmeye de çalışırım.
Çok heyecanlıyım çoooooooooookkkkkkkkkkkkk
canım çok geçmiş olsun....dikkat et kendineherkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim o yüzden çok takip edemedim şimdi geçmiş sayfaları okudum doüum haberlerini aldım.benim ufak tefek seyler dışında herseyim hazır.bugün temizlikçi bayan geldi evde temizlik var şuan.kuzumun odasını temizledi mobilyaların kokusu anca çıktı.zaten yıkayıp ütülemştik cicilerini.annemle bende yerleştirdik bi görseniz kızlar çok güzel oldu.çok heyecanlandım valla çok duygulandım.kızım ve benim hastane çantamız da hazır şimdiden.nolur nolmaz diye hazırladım.erken doğum yapanları duyup görünce gözüm korktu valla.
biz geldik...geçmişe bakmadan hemen yazayım istedim...inşallah herkes iyidir:)
sabah doktordaydık nst ye girdim önce sancı falan yok...zaten kızım aşağı inmemiş henüz...
çatı muayenesi yapacaktı doktorum ama öyle kasmışım ki kadın bakamadı...zaten kordon da hala boyun çevresinde olduğu için...normal doğum yapamayacağımı söyledi doktorum...sezaryen gününü kararlaştırdık biz de.....güzel kızım 1 Martta dünyaya gelecek inşallah...cumartesi son kontrolüm var...sezaryen şeklini de konuşcaz...epidural mi genel mi karar veremiyorum siz ne dersiniz????? bu arada kızım beni utandırmadı sağolsun 3500gr ağırlığı karnımın büyük olmasına değdi:):):):):)
canımm senin de mi 1martt aynı gün doğum yapıcaz seninle:))
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
maşallah kıznına
güzel de bakmışsın içerde dünürcü olsak sizedelikafadulden
Biz de geldik... Hanife aynı gün doğuruyoruz. :))
Bebeğim hala tersmiş. Doktrum 38. haftada almamız lazımdı aslında ama seninki gecikecek dedi. Oğlum çıtır olacak ama2700-2900 arası doğar dedi. Üzüldüm buna ama hayırlısı artık.
Yarın yatış için tahlillerim yapılacak, Pazartesi 7'de yatacağım, öğlene kadar da bitiririz işi dedi :)) Daha fazla bekleyemezmiş, suyum falan gelirse 3 dk. içinde bebeği almaları lazımmış bu da şu an mümkün değil zaten.
Böyle kızlar 01.03.2010 Yiğit Eren ERDAL dünyamıza geliyor. (Sağlıkla gelir inşallah hepsi)
herkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim.
ayy ne güzeeel yaa ben de doğurmak istiyorum artııık Rabbim hepinizin yardımısı olsun
Canan seninle günlerimiz aynıydı dr'una desen de senle beraber beni de alsa doğuma kaydirigubbakcemile3
Biz de geldik... Hanife aynı gün doğuruyoruz. :))
Bebeğim hala tersmiş. Doktrum 38. haftada almamız lazımdı aslında ama seninki gecikecek dedi. Oğlum çıtır olacak ama2700-2900 arası doğar dedi. Üzüldüm buna ama hayırlısı artık.
Yarın yatış için tahlillerim yapılacak, Pazartesi 7'de yatacağım, öğlene kadar da bitiririz işi dedi :)) Daha fazla bekleyemezmiş, suyum falan gelirse 3 dk. içinde bebeği almaları lazımmış bu da şu an mümkün değil zaten.
Böyle kızlar 01.03.2010 Yiğit Eren ERDAL dünyamıza geliyor. (Sağlıkla gelir inşallah hepsi)
mart 10 dan sonra dogum yapacak arkadaşlar kimsennin nosu yok bende banada biri yollasın nosunu..bi asinazın nosu vardı oda malumm..bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?