2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy oyy maşaallahh
mutlumuz ve hasretimiz de doğumlarını gerçekleştirmiş çok şükür :lepi:
Maşaallah hem de normal doğum :lepi:

neyse canlarım benin çıkmam lazım.belim ağrıyo biraz.hepinizi öpüyorum.kendinize çok ama çok dikkat edin olur mu?bye yarın görüşürüz.

canım çok geçmiş olsun....dikkat et kendine

ayy ne güzeeel yaa ben de doğurmak istiyorum artııık Rabbim hepinizin yardımısı olsun
Canan seninle günlerimiz aynıydı dr'una desen de senle beraber beni de alsa doğuma kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun Allah'ım korusun seni de bebişini de

Son düzenleme:
mart 10 dan sonra dogum yapacak arkadaşlar kimsennin nosu yok bende banada biri yollasın nosunu..bi asinazın nosu vardı oda malumm..bekliorum

selam kızlar edebiyatçı aynı sorun bende de var ben 36. haftadan beri iki doktora gidiyorum. biri doğum yapacağım hastanenin doktoru diğeri kendi doktorum. 36 .hafta kızım aşağıya dönmüş idi. ertesi gün diğer doktorda sağ göğsümün altında çıktı. 37. haftada da sağ göğsümün altında idi kendi doktorum dönmesi biraz zor bekleyelim demişti. 38. hafta yani dün sabah kendi doktorum başını aşağıda gördü. aa ii normal doğum şansı var suyu iyi bekleyelim 1 hafta daha dedi. nts çok iyi idi sancı yok. akşam doğum yapmayı düşündüğüm kadına gittik kız nerde yukarıda bu arada kilosu 3 ile 3,5 kg arasında dedi oda suyu iyi bekleyelim ama sancın olupta suyun gelirse hastaneye yatar konumda gel diye uyardı. ne yapacağımı şaşırdım. kendimi sezaryana hazırlamıştım sonra normal denince sevindim şimdi sizin doktorların 38 dolunca almaları korkuttu beni. offf kızım bi yer beğenemedin. yardım edin ne yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…