2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım iki doktorunda suyunun iyi olduğunu beklemeni söylemiş.hemen alınması gereken bir durum olsaydı alrlardı zaten bence bekle çantanı hazır et ani bir durumda hemen gidersin hastaneye

kızlar giren hasret değilmiş kardeşiymiş.
hasret 6 da taburcu olacakmış.cingöz bir kızım var diyor uyumuyor bakınıyor diyor.telle konuştum şimdi sesi çok iyi.akşama tüm haberleri yazacağım diyor.birazdan da facebooktan resimleri getireceğim arkadaşı eklesin.

alkisalkisalkisdelikafadulden:lepi:

yaaaa ne güzel herkesin doğum tarihi belli olmuşş.. benim oğlumun gelmeye niyeti yok off ya 40. haftama giriyorum.. hadi oğlum artık... inşallah yarın gelir benim oğlum babasının içine öyle doğuyor...

hadi gözün aydın canım sende pazartesi hayırlısıyla kavuşuyorsun bebişine
bu arada kuzucuğa da maşallah kilosunu hiç dert etme annesi sen büyütürsün bebeğini o sağlıcakla doğsundayerimseniben

az kaldı hayatım sabret doğurucam diye sakın yüklenme kendine heelmaz: bebişin geleceği zamanı bilir annesi

canım geçmiş olsun Allah korumuş aman fazla dolaşma bu tansiyon şakaya gelmez çok yorma kendini

hayatım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun Rabbim bir avazda kurtarsın zamanı gelince

dolabımı da düzenledim bu arada birtek kendi geceliklerimi ütülemek kaldı neyse kaynanacığım kendi aldıklarını da getirsin o zaman hepsini birlikde hallederim

pazartesi doğum yapacak olan arkadaşlar mutlaka bizleri haberdar edin ama.
tamam canım...

kalbin küt küt atıyodur şimdi. ok ozaman.SNOW SEN HANGİ HASTENEDE SAAT KAÇTA DOĞUM YAPCEN VE BEBEĞİN ADI NE?

canım pazartesi sabah 7.30 hastanede olursun dedi doktorum...annemin yanındayım Trabzon Özel İmperial hast. olacak doğum...kızmın adı Nihan Sena....bana tel.num. özelden yazarsan ilk fırsatta msj atarım sana:)

ayy ne güzeeel yaa ben de doğurmak istiyorum artııık Rabbim hepinizin yardımısı olsun
Canan seninle günlerimiz aynıydı dr'una desen de senle beraber beni de alsa doğuma kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden çok heyecanlıyım...darısı sizlerin başına:)

hanife ve canan topikdeki doğum yapacağınız tarihleri değiştiriyorum o zaman
eklenmek isteyen varsa da bilgilerini yazabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/337699-2010-mart-anneleri-sat-dogum-tarihleri.html

sağol canım...eline sağlık:)

Kızlar ben telefon nomu Hepatit e verdim .Bir iki kişiye daha versem iyi olur. ama özelden nasıl mesaj yazcam.ancak bana gönderene cvp yazıyom.peki ben birine nasıl direk mesaj yazıcam bi nalatırmısınız lütfen?
Birinize daha versem iyi olur .
Benim işt yarın son günüm.evde internet yok.işi evden takip etmem bağalayacaklarını söylüyorlar ama ne olaağı tam belli değil.olurda bağlanmaz.ben sizle irtibatı kesmek istemiyom.çok alıştım.sizlerden de hep haberim olmalı.sizde haberdat etmek isterim.
cumartesi doktor kontrolüm olacak. bakalım ne diyecek.internet bağlanmazsa ben nsı haber alcam yaww.off ne çok alışmışım buraya ben böyle.::.:..

yaaaa ne güzel herkesin doğum tarihi belli olmuşş.. benim oğlumun gelmeye niyeti yok off ya 40. haftama giriyorum.. hadi oğlum artık... inşallah yarın gelir benim oğlum babasının içine öyle doğuyor...

Bn işyerindeyim ama işlerimi aktarmakla uğraştığım için hep açık duruyor ama katılamıyorum size
ağrılarımda başladı kızlar yarın 36 oluyorum...

Bişi sorucam bilenlere hani 37. haftaya kadar çalışabilir raporu varya 37. haftam benim başladığındamı yoksa doluncamı iznim başlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…