- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.181
selam kızlar edebiyatçı aynı sorun bende de var ben 36. Haftadan beri iki doktora gidiyorum. Biri doğum yapacağım hastanenin doktoru diğeri kendi doktorum. 36 .hafta kızım aşağıya dönmüş idi. Ertesi gün diğer doktorda sağ göğsümün altında çıktı. 37. Haftada da sağ göğsümün altında idi kendi doktorum dönmesi biraz zor bekleyelim demişti. 38. Hafta yani dün sabah kendi doktorum başını aşağıda gördü. Aa ii normal doğum şansı var suyu iyi bekleyelim 1 hafta daha dedi. Nts çok iyi idi sancı yok. Akşam doğum yapmayı düşündüğüm kadına gittik kız nerde yukarıda bu arada kilosu 3 ile 3,5 kg arasında dedi oda suyu iyi bekleyelim ama sancın olupta suyun gelirse hastaneye yatar konumda gel diye uyardı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi sezaryana hazırlamıştım sonra normal denince sevindim şimdi sizin doktorların 38 dolunca almaları korkuttu beni. Offf kızım bi yer beğenemedin. Yardım edin ne yapıyım
tmm egecim..bugün sen ve bi kaç kişi ekledim face me..bende sana yolliimm:lepi:canım faceden msj atıyorum numaramı
alkisalkisalkisdelikafadulden:lepi:kızlar giren hasret değilmiş kardeşiymiş.
hasret 6 da taburcu olacakmış.cingöz bir kızım var diyor uyumuyor bakınıyor diyor.telle konuştum şimdi sesi çok iyi.akşama tüm haberleri yazacağım diyor.birazdan da facebooktan resimleri getireceğim arkadaşı eklesin.
tmm egecim..bugün sen ve bi kaç kişi ekledim face me..bende sana yolliimm:lepi:
aynen canısı biz asker arkadaşı gibi olduk burda bizi bizden baska kimse bukadariyi anlayamaz su dönemde..:içelim:evet tşk ederim ii oldu , birbirimize destek oluyoruz ben sizlerden çok güç aldım şahsen
Allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah meleklerimizle birlikte
Biz de geldik... Hanife aynı gün doğuruyoruz. :))
Bebeğim hala tersmiş. Doktrum 38. haftada almamız lazımdı aslında ama seninki gecikecek dedi. Oğlum çıtır olacak ama2700-2900 arası doğar dedi. Üzüldüm buna ama hayırlısı artık.
Yarın yatış için tahlillerim yapılacak, Pazartesi 7'de yatacağım, öğlene kadar da bitiririz işi dedi :)) Daha fazla bekleyemezmiş, suyum falan gelirse 3 dk. içinde bebeği almaları lazımmış bu da şu an mümkün değil zaten.
Böyle kızlar 01.03.2010 Yiğit Eren ERDAL dünyamıza geliyor. (Sağlıkla gelir inşallah hepsi)
masallah snoww bebegine..demek sende sezeryan ..hayırlısı canım..bizi haberdar et..
seyhan bende iyice eve verdim kendimi ama benim amacım farklı bi an önce dogurmaaaaaaaaaaaaaaaakkk dayanamıorum artık biraz yorsammı kendimi..sempatiksalakcinni
herkese mrb kızlar.doğum yapan arkadaşların gözü aydın.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almanın darısı hepimizin başına olsun.dün biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü hafif bi baygınlık geçirdim Allahım beni de bebeğimi de korudu Allahtan karnımın üstüne düşmemişim.çok şükür bebeğim hemen hareket etti çok korktum ama ağlamaya başladım ki kızım hemen tepki verdi.şimdi bi sorun yok iyiyim o yüzden çok takip edemedim şimdi geçmiş sayfaları okudum doüum haberlerini aldım.benim ufak tefek seyler dışında herseyim hazır.bugün temizlikçi bayan geldi evde temizlik var şuan.kuzumun odasını temizledi mobilyaların kokusu anca çıktı.zaten yıkayıp ütülemştik cicilerini.annemle bende yerleştirdik bi görseniz kızlar çok güzel oldu.çok heyecanlandım valla çok duygulandım.kızım ve benim hastane çantamız da hazır şimdiden.nolur nolmaz diye hazırladım.erken doğum yapanları duyup görünce gözüm korktu valla.
selam kızlar edebiyatçı aynı sorun bende de var ben 36. haftadan beri iki doktora gidiyorum. biri doğum yapacağım hastanenin doktoru diğeri kendi doktorum. 36 .hafta kızım aşağıya dönmüş idi. ertesi gün diğer doktorda sağ göğsümün altında çıktı. 37. haftada da sağ göğsümün altında idi kendi doktorum dönmesi biraz zor bekleyelim demişti. 38. hafta yani dün sabah kendi doktorum başını aşağıda gördü. aa ii normal doğum şansı var suyu iyi bekleyelim 1 hafta daha dedi. nts çok iyi idi sancı yok. akşam doğum yapmayı düşündüğüm kadına gittik kız nerde yukarıda bu arada kilosu 3 ile 3,5 kg arasında dedi oda suyu iyi bekleyelim ama sancın olupta suyun gelirse hastaneye yatar konumda gel diye uyardı. ne yapacağımı şaşırdım. kendimi sezaryana hazırlamıştım sonra normal denince sevindim şimdi sizin doktorların 38 dolunca almaları korkuttu beni. offf kızım bi yer beğenemedin. yardım edin ne yapıyım
tamam canım...pazartesi doğum yapacak olan arkadaşlar mutlaka bizleri haberdar edin ama.
kalbin küt küt atıyodur şimdi. ok ozaman.SNOW SEN HANGİ HASTENEDE SAAT KAÇTA DOĞUM YAPCEN VE BEBEĞİN ADI NE?
ayy ne güzeeel yaa ben de doğurmak istiyorum artııık Rabbim hepinizin yardımısı olsun
Canan seninle günlerimiz aynıydı dr'una desen de senle beraber beni de alsa doğuma kaydirigubbakcemile3
hanife ve canan topikdeki doğum yapacağınız tarihleri değiştiriyorum o zaman
eklenmek isteyen varsa da bilgilerini yazabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/337699-2010-mart-anneleri-sat-dogum-tarihleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?