2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 32. haftada aldım ama 32 dolunca sanırım 37 dolunca alırsın sende yani 38+0 da alıyosun..

ben ctesi 36+0 oluyorum hafta cumada son iş günüm 37+0 da izinliyim artık :))) bu arada şubat annelerinin doğum hikayelerini okudum .Okudum okudum ağladım .Ayyyy ben doğumda çok ağlarım yaw

şimdi aldım canım msjını:)) fırsat bulunca arıycam seni:)
özel msj en kısa msj yollamak istediğin kişinin adına tıkla özel mesaj gönder i sec yaz ve yolla
öptüm:)

Benim bildiğim 37 hafta dolu dolu bitecek ki benim öle ayarlandı rapor.37+1 oldumu artık iznin başlamış demektir şeker.

Benimde sormak istediğim başka bişi var peki ben 37 ye kadar çalışır raporu laldım ya. tekrar doktordan bi rapor daha alacakmıyım ben şimdi iznimi başlatmak için? bilemedim yine????

Bide sanırım bana kimse özelden nası msj atılır anlatmıcak.

Neyse ozaman sadece Hepatit beni arayabilecek demektir.Çokda ilgilenilmiyo sanırım bu durumla kimse yorum yapmadı ben sadece numaramı verecektim.neyse öğrenmek isteyen arkadaşlar topikde nerde hiloş falan diye sorarlr bende artık vakit bulunca yazarım yaşadıklarımı merak eden varsa ki pek var gibi durmuyo.((((((((((
Neyse herkese iyi akşamlar.Sağlıkla kalın bebişlerinize iyi bakın.

evet canım dr dan rapor alacaksın tekrar ben geçen hafta sordum 37+0 oldunmu yeni bi rapor vereceğim dedi

selam arkadaslar. dogum yapanların gözleri aydın darısı bizlerin basına. Bu arada hepiniz kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

selam arkadaslar. dogum yapanların gözleri aydın darısı bizlerin basına. Bu arada hepiniz kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

canım senin de kandilin mübarek olsun ve tabii ki tüm annişlerin. Mevlam yavrularımızla nice kandillere erişmeyi nasip etsin hepimize

edebiyatçı senin doğum tarihin belli olmuş ne güzel sat da benden 1 gün öncesin çok heyecan yaptım ben şimdi.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım

slm anne ve anne adaylarııı;
Biz geldik kızımla gayet iyiyiz 37+4 haftalığız SAT tarihiyle uyumlu 50 cm bıyu 3100 kg' su olmuş kızımın doktorumuz gayet iyi boyu biraz(52 cm) uzun ve kilosu yerinde(3500-3700 arası) bir kızımız olucak dedi....

NST ye girdik 25 dk kaldık suanda ara ara sancımız olmuş hemşire sancınız var dedi ben de yooo ağrım yok benim ben iyiyim dedim sonra doktoruma gayet iyi dedi haftaya perşembe kontrolümüz var yine dedi Tabiii doğurmazsan dedi.Bende hemşirenin söylediğini söyledim oda hazırlıyor kendini çünkü hareketlerini hep solunda hissediyorsun dedi doğum kanalına yakın dedi....Aman kızlar bu hafta daha dişimi sıkayım ne olur dua edin az kaldı işlerim var evde az kaldı.

Ve MAVİ DÜŞLERİN yanına uğradım oğlusu çok tatlı ama yatmak bilmiyor zilli hiç beşiğinde yatmamış hep kucakta gazı çok varmış Mavi Düşler '' Yaaa sorma bende az sancı çıktı gece hastaneye geldik dedi ....Normal doğum olacakken oğluşu ters duruş yapmış ve mecburen sezeryan olmuş ...Biraz ağrıları olmuş tabiii doktoru Ferda hanıma artık dayanamamış sezeryana almışlar....Çok memnun oldum walla Laptop'ıda yanında artık akşama girerim dedi....

Bebek şekerinden de aldım GÖKÇE ATA'nın annesi doğum sırasında hastanede hazırlamış yaaa nerden bilicen işte aniden gelen doğum işte .....

Ayyy bana anlattıkça 1 hafta daha sabret kızım diyip durdum hep ....Sol elim hafif şişmiş sağ ayağım hafif şiş birde tuzu kısmam lazım ve bol su içmem gerekiyor Dahiliye doktorumuda gördüm miğden iyi mi diye sordu bende evet çok rahatım dedim LANSOR'u bulanlardan Allah razı olsun dedim gülüyor bana....

EEE sizler neler yaptınız?Dünür damadım nasıl?

herkese selam bi baktım bir sürü bebecik dolmuş buralar Allah hepsine uzun uzun ömürler versin annelerimizin gözleri aydın olsun :dance: ben uzun zamandır yatış pozisyonundaydım canlar durumum içler acısı belden altım kütük gibi ama pazartesi yani 1 Mart ta sezeryanla bebeklerimize kavuşuyoruz inşallah herkesi çok özledim yaw a.s. kendinize iyi bakın canlar öpüldünüz....

canım senin de kandilin mübarek olsun ve tabii ki tüm annişlerin. Mevlam yavrularımızla nice kandillere erişmeyi nasip etsin hepimize

sagolasın canım amin insallah.

canım gözün aydın bebisinin kilosu falan cok iyi masallah. bizim sat larımız aynı seninle, bizim kızda o kadar olmusmudur acaba? ben 3 kilo olsa bile razıyım ama hayırlısı artık Mevlam saglıkla kucagımızda görmeyi nasip etsin of cok sabırsızlanıyorum ben böyle dogumları duydukca. icimde cok garip duygular var. vede bugun bi sıkıntı var Rabbim hayırlara cıkarsın

Canım çok sevindim iyi olmana .bebekde iyiymiş.37-38 nezaman oluucam ya.demin yanlış yazmışım ben daha 35 + 1 im geçmiyor zamannnnnnnnnnn. MAAŞALLAH bebeğine teyzesinden .zaman daralıyor.yormadan bitir işlerini canım.

canım Allah yardımcın olsun yanına 4 aday daha yolluyoruz yalnız değilsin yani Allah izin verirse 6 bebikimiz olcak pzt

Bzde seni özledik.Allah kurtarsın canım.bizi habersiz bırakma olurmu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…