- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.201
Bn işyerindeyim ama işlerimi aktarmakla uğraştığım için hep açık duruyor ama katılamıyorum size
ağrılarımda başladı kızlar yarın 36 oluyorum...
Bişi sorucam bilenlere hani 37. haftaya kadar çalışabilir raporu varya 37. haftam benim başladığındamı yoksa doluncamı iznim başlıyor?
Bn işyerindeyim ama işlerimi aktarmakla uğraştığım için hep açık duruyor ama katılamıyorum size
ağrılarımda başladı kızlar yarın 36 oluyorum...
Bişi sorucam bilenlere hani 37. haftaya kadar çalışabilir raporu varya 37. haftam benim başladığındamı yoksa doluncamı iznim başlıyor?
Kızlar ben telefon nomu Hepatit e verdim .Bir iki kişiye daha versem iyi olur. ama özelden nasıl mesaj yazcam.ancak bana gönderene cvp yazıyom.peki ben birine nasıl direk mesaj yazıcam bi nalatırmısınız lütfen?
Birinize daha versem iyi olur .
Benim işt yarın son günüm.evde internet yok.işi evden takip etmem bağalayacaklarını söylüyorlar ama ne olaağı tam belli değil.olurda bağlanmaz.ben sizle irtibatı kesmek istemiyom.çok alıştım.sizlerden de hep haberim olmalı.sizde haberdat etmek isterim.
cumartesi doktor kontrolüm olacak. bakalım ne diyecek.internet bağlanmazsa ben nsı haber alcam yaww.off ne çok alışmışım buraya ben böyle.::.:..
egecim, onu diyorum işte 37+0 damı çıkmam lazım yani bu cuma yoksa 37+7 demi????ben ctesi 36+0 oluyorum hafta cumada son iş günüm 37+0 da izinliyim artık :))) bu arada şubat annelerinin doğum hikayelerini okudum .Okudum okudum ağladım .Ayyyy ben doğumda çok ağlarım yaw
şimdi aldım canım msjını:)) fırsat bulunca arıycam seni:)
özel msj en kısa msj yollamak istediğin kişinin adına tıkla özel mesaj gönder i sec yaz ve yolla
öptüm:)
egecim, onu diyorum işte 37+0 damı çıkmam lazım yani bu cuma yoksa 37+7 demi????
Benim bildiğim 37 hafta dolu dolu bitecek ki benim öle ayarlandı rapor.37+1 oldumu artık iznin başlamış demektir şeker.
Benimde sormak istediğim başka bişi var peki ben 37 ye kadar çalışır raporu laldım ya. tekrar doktordan bi rapor daha alacakmıyım ben şimdi iznimi başlatmak için? bilemedim yine????
Bide sanırım bana kimse özelden nası msj atılır anlatmıcak.
Neyse ozaman sadece Hepatit beni arayabilecek demektir.Çokda ilgilenilmiyo sanırım bu durumla kimse yorum yapmadı ben sadece numaramı verecektim.neyse öğrenmek isteyen arkadaşlar topikde nerde hiloş falan diye sorarlr bende artık vakit bulunca yazarım yaşadıklarımı merak eden varsa ki pek var gibi durmuyo.((((((((((
Neyse herkese iyi akşamlar.Sağlıkla kalın bebişlerinize iyi bakın.
Offf ozaman tekrar hesapladım benim 1 haftam daha var ama istersem ayrılabilirm...
selam arkadaslar. dogum yapanların gözleri aydın darısı bizlerin basına. Bu arada hepiniz kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:
canım senin de kandilin mübarek olsun ve tabii ki tüm annişlerin. Mevlam yavrularımızla nice kandillere erişmeyi nasip etsin hepimize
slm anne ve anne adaylarııı;
Biz geldik kızımla gayet iyiyiz 37+4 haftalığız SAT tarihiyle uyumlu 50 cm bıyu 3100 kg' su olmuş kızımın doktorumuz gayet iyi boyu biraz(52 cm) uzun ve kilosu yerinde(3500-3700 arası) bir kızımız olucak dedi....
NST ye girdik 25 dk kaldık suanda ara ara sancımız olmuş hemşire sancınız var dedi ben de yooo ağrım yok benim ben iyiyim dedim sonra doktoruma gayet iyi dedi haftaya perşembe kontrolümüz var yine dedi Tabiii doğurmazsan dedi.Bende hemşirenin söylediğini söyledim oda hazırlıyor kendini çünkü hareketlerini hep solunda hissediyorsun dedi doğum kanalına yakın dedi....Aman kızlar bu hafta daha dişimi sıkayım ne olur dua edin az kaldı işlerim var evde az kaldı.
Ve MAVİ DÜŞLERİN yanına uğradım oğlusu çok tatlı ama yatmak bilmiyor zilli hiç beşiğinde yatmamış hep kucakta gazı çok varmış Mavi Düşler '' Yaaa sorma bende az sancı çıktı gece hastaneye geldik dedi ....Normal doğum olacakken oğluşu ters duruş yapmış ve mecburen sezeryan olmuş ...Biraz ağrıları olmuş tabiii doktoru Ferda hanıma artık dayanamamış sezeryana almışlar....Çok memnun oldum walla Laptop'ıda yanında artık akşama girerim dedi....
Bebek şekerinden de aldım GÖKÇE ATA'nın annesi doğum sırasında hastanede hazırlamış yaaa nerden bilicen işte aniden gelen doğum işte .....
Ayyy bana anlattıkça 1 hafta daha sabret kızım diyip durdum hep ....Sol elim hafif şişmiş sağ ayağım hafif şiş birde tuzu kısmam lazım ve bol su içmem gerekiyor Dahiliye doktorumuda gördüm miğden iyi mi diye sordu bende evet çok rahatım dedim LANSOR'u bulanlardan Allah razı olsun dedim gülüyor bana....
EEE sizler neler yaptınız?Dünür damadım nasıl?
slm anne ve anne adaylarııı;
Biz geldik kızımla gayet iyiyiz 37+4 haftalığız SAT tarihiyle uyumlu 50 cm bıyu 3100 kg' su olmuş kızımın doktorumuz gayet iyi boyu biraz(52 cm) uzun ve kilosu yerinde(3500-3700 arası) bir kızımız olucak dedi....
NST ye girdik 25 dk kaldık suanda ara ara sancımız olmuş hemşire sancınız var dedi ben de yooo ağrım yok benim ben iyiyim dedim sonra doktoruma gayet iyi dedi haftaya perşembe kontrolümüz var yine dedi Tabiii doğurmazsan dedi.Bende hemşirenin söylediğini söyledim oda hazırlıyor kendini çünkü hareketlerini hep solunda hissediyorsun dedi doğum kanalına yakın dedi....Aman kızlar bu hafta daha dişimi sıkayım ne olur dua edin az kaldı işlerim var evde az kaldı.
Ve MAVİ DÜŞLERİN yanına uğradım oğlusu çok tatlı ama yatmak bilmiyor zilli hiç beşiğinde yatmamış hep kucakta gazı çok varmış Mavi Düşler '' Yaaa sorma bende az sancı çıktı gece hastaneye geldik dedi ....Normal doğum olacakken oğluşu ters duruş yapmış ve mecburen sezeryan olmuş ...Biraz ağrıları olmuş tabiii doktoru Ferda hanıma artık dayanamamış sezeryana almışlar....Çok memnun oldum walla Laptop'ıda yanında artık akşama girerim dedi....
Bebek şekerinden de aldım GÖKÇE ATA'nın annesi doğum sırasında hastanede hazırlamış yaaa nerden bilicen işte aniden gelen doğum işte .....
Ayyy bana anlattıkça 1 hafta daha sabret kızım diyip durdum hep ....Sol elim hafif şişmiş sağ ayağım hafif şiş birde tuzu kısmam lazım ve bol su içmem gerekiyor Dahiliye doktorumuda gördüm miğden iyi mi diye sordu bende evet çok rahatım dedim LANSOR'u bulanlardan Allah razı olsun dedim gülüyor bana....
EEE sizler neler yaptınız?Dünür damadım nasıl?
herkese selam bi baktım bir sürü bebecik dolmuş buralar Allah hepsine uzun uzun ömürler versin annelerimizin gözleri aydın olsun :dance: ben uzun zamandır yatış pozisyonundaydım canlar durumum içler acısı belden altım kütük gibi ama pazartesi yani 1 Mart ta sezeryanla bebeklerimize kavuşuyoruz inşallah herkesi çok özledim yaw a.s. kendinize iyi bakın canlar öpüldünüz....
herkese selam bi baktım bir sürü bebecik dolmuş buralar Allah hepsine uzun uzun ömürler versin annelerimizin gözleri aydın olsun :dance: ben uzun zamandır yatış pozisyonundaydım canlar durumum içler acısı belden altım kütük gibi ama pazartesi yani 1 Mart ta sezeryanla bebeklerimize kavuşuyoruz inşallah herkesi çok özledim yaw a.s. kendinize iyi bakın canlar öpüldünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?