2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Walla seni beklerken canım bak kaçtane bebeklerimiz oldu hadi hayırlısı....
9 haziran dı benim SAT tarihim walla şuanda iyiyim bakalım evet doktorumuzda dedi iri ve uzun boylu bir kızımız olcak dedi zaten göbekten belli anacım bu akşam son kez çekineyim fotografta koyayım buraya...

ben anlamadım beil 8.5 ay nasıl geçti diye gerçi son 3 ay çok kötü dönemler geçirdim kusmalar filan ama gayet iyiyiz .Dedim yaa Allah razı olsun şu LANSOR u bulana....

CANAN;Anammm DÜNÜR de 1 MART'ta doğum yapacak canım sağlıkla gelsin bebeğin hiç farkettemez kilosuda gayet iyi bence 3 günde alır o kilosunu canım ben bile şaşırdım 1 haftada 2 kg almış bak .....PAZARTESİ DOĞUMLAR 4 OLDU DESENİZE yine bu sayı uğurlu geldi bize HADİ HAYIRLISI

edebiyatçı senin doğum tarihin belli olmuş ne güzel sat da benden 1 gün öncesin çok heyecan yaptım ben şimdi.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım

Amin canım sağ ol, hepimize inşallah.

Pancuben, bizimki dediğim gibi küçük hala 2700-2900 gibi doğacakmış. P.tesi Sezaryene giriyoruz biz. İnşallah o güne kadar aksi bir durum olmaz.

Maaşallah senin kızına inşallah bekler bir hafta daha, üzmez annesini.opuyorumnanaktan

mart bebiklerinin hepsi geliyo valla..bizimkide 10 mart en son benmi doğurucam burda yaf...
tek başıma yazar yazar cevap veririm artıkın...
of yaa hepiniz kavuşuyosunuz bebiklerinize banada zaman geçmiyo şimdi.

herkese iyi aksamlar arkadaslar böyle otur otur olmuyo birazda is yapayım bari hic yapasım yok ama mecbur yapılacak. yoksa ha bugun ha yarın derken doguracam isler kalacak valla

ayyy pzartesi bebişler geliyo süpeyyy kızlar bizleri haberdar edin olur mu oğluşumuzla sizden gelcek haberleri bekliyoruz hakkınızda herşeyin hayırlısı

mart bebiklerinin hepsi geliyo valla..bizimkide 10 mart en son benmi doğurucam burda yaf...
tek başıma yazar yazar cevap veririm artıkın...
of yaa hepiniz kavuşuyosunuz bebiklerinize banada zaman geçmiyo şimdi.

Walla Dilacım benim doktorum gün vermiyor sadece haftaya kadar doğurmazsan iyidir dedi ..nOrmalde 16 Mart benim dayancaz bakalım dayanabildiğimiz yere kadar....

Senin oğlunda üzmeyecek bak görürsün sen doğumdan sonra beslersin canım onu merak etme

canlar ben çıkıyorum snowun telefonu olan varsa özelden atsın da bi ariyim onu pazartesi kim bilir yan yana odalarda mı oluruz artık öptüm herkesi

abawww ne güzel snowla sanırım aynı hastanede doğuracaz telefonu felan var mı sizde kızlar

bende yok malesef gerçi kimsenin no'su yok bende sadece burdan ve face'den haber alıyorum herkesten

neyse kıslarr ben de çıkıyorum hamur yoğurdum, kendime iş çıkardım yoksa otura otura doğuramıcam naniknanik

pazartesi bir sürü bebek doğuyor demek boshayallersmile

edebiyatçı,snow,hepatit,peri,selinius gördüklerim Allah yardımcınız olsun...
ınşallah meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..

pancuben maşallah prensesine

selam arkadaşlar bende bu gün doktora gittim doktor 3 marta gün verdi Allah izin verirse sezeryanla alacak boyunda kordon varmış doktor riske girmeyelim normal doğum yaptırarark dedi bebeğimde 3 buçuk kilo olmuş. maşallah allah yardımcımız olsunn

canım çok sevindim maaşallah hilalimize bekler annesi 1 hafta daha üzmez seni merak etme walla senin yerine ben heyecan yaptım kendi doğumumu düşünemiyorum bile 2.5 ay kaldığı için sanırım düşünmüyorum kendimi hayırlısı olsun yüce RABBİM hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin kendine ii bak:1hug:

Maaşallah canım bebeğine. İnşallah sağlıklı bir doğum olur. opuyorumnanaktan

PANCUBENCıM maşşallah canım kızına.büyümüş artık iyice.bekler annesi sen üzülme o bir hafta daha duracak teyzesi biliyor.
YAĞMURCUM seninde gözünaydın inşallah birgün arayla doğuracağız maşşallah bebeğine.önümüzdeki hafta faaliyet çok.
VADıDEKıZAMBAK özel mesaj kutuna bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…