2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa benim oğlum bugün çok sakin.normalde kıpır kıpır olurdu bugün neden böyle olduki üzülüyorum ama ben alışık değilim bu haline nerdeyse ağlamak üzereyim yazarkenmafoldumben

Bu sabah sıkkın olduğunu söylemiştin Yaz, o da senden etkilenmiş olabilir mi? Bir sorun yoktur. Bi şeyler yiyip içsene..

yedim canım yemem mi?oynuyor ama zayıf hareketleri.böyle değildi normalde canımı yakardı oynarken.sabahki halim geldi geçti.o böyle olunca benim moralim daha kötü oluyor canancımmafoldumben mafoldumben.

yedim canım yemem mi?oynuyor ama zayıf hareketleri.böyle değildi normalde canımı yakardı oynarken.sabahki halim geldi geçti.o böyle olunca benim moralim daha kötü oluyor canancımmafoldumben mafoldumben.

canım dün bana doktorum demişti yemekten sonra 1 saat içinde 10 hareket sayabiliyorsan sorun yoktur diye
yeri daraldı annesi artık rahat oynayamıyordur üzülme

32+0 da 5 hafta daha çalışabilir izni aldıysan 37+0 olduğun gün vizite kağıdıyla doktoruna gidip doğum iznini başatan raporu alıyorsun. Böylece bu raporu daha sonra sgk ile ilgili işlemlerinde kulanıyorsun.

İş arkadaşımı doktoru 31+2 de çağırdı 5 hafta daha çalışabilir raporu vermek için. Arkadaşım 36+2 de gidip iznini başlattı. Hiç sorun yaşamadı. 5 Ocak ta doğum izni bitti ve işe geri döndü o gün sgk ya gidip doğum parası için işlemlerini yaptı ve 5 şubatta da parasını postaneden aldı.

Yani temelde 5 hafta daha çalışabilir raporunu ne zaman düzenledilerse onun üzerine 5 hafta eklemen gerekiyor.

yazcım bozma moralini son haftalarda az az hisseder ve ağrılı hissedersin bebeğin hareketlerini doktorumuz öyle demişti son zamada hareketleri yavaşlar ve vurgulu olur dedi üzme canını

Sağol teyzesi canım beim sen dün telefonda da heyecan yaptın benim yerime dur bakalım amin cümlemize hayırlı doğumlar nasip eder

Dinleniyordur annesi. Doktorunla görüşebilir misin? Bi ara istersen onu

canım dün bana doktorum demişti yemekten sonra 1 saat içinde 10 hareket sayabiliyorsan sorun yoktur diye
yeri daraldı annesi artık rahat oynayamıyordur üzülme

birazdan akşam yemeği yiyeceğiz eşimi bekliyorum.sonra bakacağım haline.düzelme olmazsa arayacağım yada sabahı mı beklesem???bende hani hemen evham yapmayayım diyorum ama işte.oynuyor hiç oynamıyor değil sadece bundan önceki günlerdeki gibi değil.

mart bebiklerinin hepsi geliyo valla..bizimkide 10 mart en son benmi doğurucam burda yaf...
tek başıma yazar yazar cevap veririm artıkın...
of yaa hepiniz kavuşuyosunuz bebiklerinize banada zaman geçmiyo şimdi.

Eylüden beri iş yoğunluğundan foruma mesaj yazmıyorum ama ara ara gelip mesajlarınızı okuyorum. Bebeklerine kavuşan herkesin gözü aydın.

Allah nasip ederse ben senden sonra doğuracağım. Beklenilen tarihim 24 mart idi. Henüz bu tarihi öne çekecek bir gelişmemiz yok.

yazcım bozma moralini son haftalarda az az hisseder ve ağrılı hissedersin bebeğin hareketlerini doktorumuz öyle demişti son zamada hareketleri yavaşlar ve vurgulu olur dedi üzme canını

pancubencim birde senin dediğin gibi hep sağımda hissederdim hareketlerini bugün solumda oynuyor:1shok:.

kızlar çok sağolun. eşim geldi yemek yiyelim biz şimdi.birazdan hasret te gelir heralde.6 da hastaneden çıkacaktı akşama gireceğim dedi.sonra yine gelirim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan.

pancubencim birde senin dediğin gibi hep sağımda hissederdim hareketlerini bugün solumda oynuyor:1shok:.

artık son 3 hafta solda olurmuş canım geçen hafta NST de sağdaydın bugün sol aşağıda şaşırdım bende S ye benzer kıvrım şeklinde doktorum bile öyle söyledi kafa daha da aşağıya inecek....Ya birde NST deyken bir nefes alışı vardı anlatamam ....UFFFFF dermiş gibiydi 2 defa d hıçkırık sesini duydum kendi kendime güldüm walla ama şunu söyleyeyim hareketleri aşağıya doğru hissedrsin artık uyuyordur beebğin canım ... yemekten sonra ovala karnını gelir kendine

ben 15 mart canım korkma ben cevaplarım DDDDDDD

arkadaşlar bizim kız hani babası askerden geldikten sonra anlatıyordum ya babası elini koyduğu anda duruyor diye şimdi barıştı babsı ile bir oynuyor bir işve cilve anlatamam sesini duyduğu anda hopluyor elini koydumu şekilden şekle giriyor :):)) hatta gece bi kaç tekme ile uykudan uyandırmış adamcağızı :)::)

alıştı babasına da ondan canım o kadar yalnız yaşadın hamileliği anca şimdide seni unutur bak babası geldi yaaa görürsün kız bebekler babaya düşkün olur

ben 15 mart canım korkma ben cevaplarım DDDDDDD
Bende cevaplarım benim 25 mart geri gelmezse..
pencuben maşallah kuzuna,inşalah bir haftacık daha bekler üzmez annesini..
canan hadi gözün aydın günün belli olmuş, sağlıklı gelir inşalah,
peri, hepatit,selinus,yagmur, kızlar sağlıklı şekilde dogmak nasip olur inşalah,
bu akşam bol bol dua edelim kızlar,bebek bekleyenleride unutmayalım,hamişlerin duası kabul olurmuş..
yaz, sanırım seni dogum korkusu sardı,cnm fazla sıkma kendini herşey yolunda olucak Allah'IN izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…