- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.241
Maaşallah canım bebeğine. İnşallah sağlıklı bir doğum olur. opuyorumnanaktan
saol cnım inşallah darsıı başına olur ... acayip heycanlıyım
Bu sabah sıkkın olduğunu söylemiştin Yaz, o da senden etkilenmiş olabilir mi? Bir sorun yoktur. Bi şeyler yiyip içsene..
yedim canım yemem mi?oynuyor ama zayıf hareketleri.böyle değildi normalde canımı yakardı oynarken.sabahki halim geldi geçti.o böyle olunca benim moralim daha kötü oluyor canancımmafoldumben mafoldumben.
Bn işyerindeyim ama işlerimi aktarmakla uğraştığım için hep açık duruyor ama katılamıyorum size
ağrılarımda başladı kızlar yarın 36 oluyorum...
Bişi sorucam bilenlere hani 37. haftaya kadar çalışabilir raporu varya 37. haftam benim başladığındamı yoksa doluncamı iznim başlıyor?
yedim canım yemem mi?oynuyor ama zayıf hareketleri.böyle değildi normalde canımı yakardı oynarken.sabahki halim geldi geçti.o böyle olunca benim moralim daha kötü oluyor canancımmafoldumben mafoldumben.
PANCUBENCİM maşşallah canım kızına.büyümüş artık iyice.bekler annesi sen üzülme o bir hafta daha duracak teyzesi biliyor.
YAĞMURCUM seninde gözünaydın inşallah birgün arayla doğuracağız maşşallah bebeğine.önümüzdeki hafta faaliyet çok.
sağol caım inşallah bekler kızım usludur inşallah
Yağmur hadi gözün aydın03.03.2010 tarih verilmiş sanırım hayırlısı bakalım herseyin.
Sağol teyzesi canım beim sen dün telefonda da heyecan yaptın benim yerime dur bakalım amin cümlemize hayırlı doğumlar nasip edercanım çok sevindim maaşallah hilalimizebekler annesi 1 hafta daha üzmez seni merak etme walla senin yerine ben heyecan yaptım kendi doğumumu düşünemiyorum bile 2.5 ay kaldığı için sanırım düşünmüyorum kendimi hayırlısı olsun yüce RABBİM hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin kendine ii bak:1hug:
Dinleniyordur annesi. Doktorunla görüşebilir misin? Bi ara istersen onu
canım dün bana doktorum demişti yemekten sonra 1 saat içinde 10 hareket sayabiliyorsan sorun yoktur diye
yeri daraldı annesi artık rahat oynayamıyordur üzülme
mart bebiklerinin hepsi geliyo valla..bizimkide 10 mart en son benmi doğurucam burda yaf...
tek başıma yazar yazar cevap veririm artıkın...
of yaa hepiniz kavuşuyosunuz bebiklerinize banada zaman geçmiyo şimdi.
yazcım bozma moralini son haftalarda az az hisseder ve ağrılı hissedersin bebeğin hareketlerini doktorumuz öyle demişti son zamada hareketleri yavaşlar ve vurgulu olur dedi üzme canını
pancubencim birde senin dediğin gibi hep sağımda hissederdim hareketlerini bugün solumda oynuyor:1shok:.
dila06 kullanıcısından alıntı
mart bebiklerinin hepsi geliyo valla..bizimkide 10 mart en son benmi doğurucam burda yaf...
tek başıma yazar yazar cevap veririm artıkın...
of yaa hepiniz kavuşuyosunuz bebiklerinize banada zaman geçmiyo şimdi.
arkadaşlar bizim kız hani babası askerden geldikten sonra anlatıyordum ya babası elini koyduğu anda duruyor diye şimdi barıştı babsı ile bir oynuyor bir işve cilve anlatamam sesini duyduğu anda hopluyor elini koydumu şekilden şekle giriyor :):)) hatta gece bi kaç tekme ile uykudan uyandırmış adamcağızı :)::)
Bende cevaplarım benim 25 mart geri gelmezse..ben 15 mart canım korkma ben cevaplarımDDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?