- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.261
slm anne ve anne adaylarııı;
Biz geldik kızımla gayet iyiyiz 37+4 haftalığız SAT tarihiyle uyumlu 50 cm bıyu 3100 kg' su olmuş kızımın doktorumuz gayet iyi boyu biraz(52 cm) uzun ve kilosu yerinde(3500-3700 arası) bir kızımız olucak dedi....
NST ye girdik 25 dk kaldık suanda ara ara sancımız olmuş hemşire sancınız var dedi ben de yooo ağrım yok benim ben iyiyim dedim sonra doktoruma gayet iyi dedi haftaya perşembe kontrolümüz var yine dedi Tabiii doğurmazsan dedi.Bende hemşirenin söylediğini söyledim oda hazırlıyor kendini çünkü hareketlerini hep solunda hissediyorsun dedi doğum kanalına yakın dedi....Aman kızlar bu hafta daha dişimi sıkayım ne olur dua edin az kaldı işlerim var evde az kaldı.
Ve MAVİ DÜŞLERİN yanına uğradım oğlusu çok tatlı ama yatmak bilmiyor zilli hiç beşiğinde yatmamış hep kucakta gazı çok varmış Mavi Düşler '' Yaaa sorma bende az sancı çıktı gece hastaneye geldik dedi ....Normal doğum olacakken oğluşu ters duruş yapmış ve mecburen sezeryan olmuş ...Biraz ağrıları olmuş tabiii doktoru Ferda hanıma artık dayanamamış sezeryana almışlar....Çok memnun oldum walla Laptop'ıda yanında artık akşama girerim dedi....
Bebek şekerinden de aldım GÖKÇE ATA'nın annesi doğum sırasında hastanede hazırlamış yaaa nerden bilicen işte aniden gelen doğum işte .....
Ayyy bana anlattıkça 1 hafta daha sabret kızım diyip durdum hep ....Sol elim hafif şişmiş sağ ayağım hafif şiş birde tuzu kısmam lazım ve bol su içmem gerekiyor Dahiliye doktorumuda gördüm miğden iyi mi diye sordu bende evet çok rahatım dedim LANSOR'u bulanlardan Allah razı olsun dedim gülüyor bana....
EEE sizler neler yaptınız?Dünür damadım nasıl?
canım valla merak ettik seni yat hayatım kalkma enerji topla seninde gözün aydın pazartesi bebişlerimiz çoğaldı ne güzel Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla al kuzularını kucağınaherkese selam bi baktım bir sürü bebecik dolmuş buralar Allah hepsine uzun uzun ömürler versin annelerimizin gözleri aydın olsun :dance: ben uzun zamandır yatış pozisyonundaydım canlar durumum içler acısı belden altım kütük gibi ama pazartesi yani 1 Mart ta sezeryanla bebeklerimize kavuşuyoruz inşallah herkesi çok özledim yaw a.s. kendinize iyi bakın canlar öpüldünüz....
selam arkadaşlar bende bu gün doktora gittim doktor 3 marta gün verdi Allah izin verirse sezeryanla alacak boyunda kordon varmış doktor riske girmeyelim normal doğum yaptırarark dedi bebeğimde 3 buçuk kilo olmuş. maşallah allah yardımcımız olsunn
arkadaşlar bizim kız hani babası askerden geldikten sonra anlatıyordum ya babası elini koyduğu anda duruyor diye şimdi barıştı babsı ile bir oynuyor bir işve cilve anlatamam sesini duyduğu anda hopluyor elini koydumu şekilden şekle giriyor :):)) hatta gece bi kaç tekme ile uykudan uyandırmış adamcağızı :)::)
kızlarr yaa sabahatan beri benim minik 4-5 sefer hareket etti sadece şimdide korkuyorum dr a gitmeyee ama hiç bölede olmazdı en azından yemek yerken felekat şekilde oynardı
hastane cantasına hastane cıkışının tamamını mı koydunuz kızlar?çıtçıtlı bodyleri falan giydiriyorlar mı kine?? kac takım koydunuz 2 takım yetiyormuymuşş?
ben telaşlandım iyice eksik cokmuş gibi geliyor?
son bir sey bebek bezini paketiylen koyuyorum ben artanı getiririz ne yapayım:))
şimdi aradım Dr gel dior kızlarr dua edin beni için olurmuu şimdi çıkıyoz
şimdi aradım Dr gel dior kızlarr dua edin beni için olurmuu şimdi çıkıyoz
hayırlı haberlerle gel cnm, istermisin bugün doğsun.:)
yaa dimi kandil gecesi annecim ben p tesiyi bekleyemicem mi diyosun diede konusyom ama yanıt vermiyor
Ya acayıp sıkıldım ben hamılelıkten kımsede yok tek basıma evde afakanlar basıyor
Bazen kendımı balkondan atasım gelıyor ya
Yarın doktor kontrolum var solıcem doktora acayıp hıssedıyorum kendımı mafoldumben
Ya acayıp sıkıldım ben hamılelıkten kımsede yok tek basıma evde afakanlar basıyor
Bazen kendımı balkondan atasım gelıyor ya
Yarın doktor kontrolum var solıcem doktora acayıp hıssedıyorum kendımı mafoldumben
AAAA sende isyankar olma yaaa ben açık bıraktım da yemek yedik işte anca güzel şeyler düşün yarın için güzel şeyler düşün
Kız iki hafta daha sabret çok az kaldı. Ben de bugün doktora aynısını söyledim. Bugün doğum planı yapalım dedi "Tamam yarın alalım" dedim ben de. Gülüyorlar eşimle. Ama dediğim oldu üç gün sonra gelecek bebeğim.
Beni de korku sardı. Normal doğum sürecine girmemelisin dedi ya doktor, ya suyum gelirse, ya bebeğime bir şey olursa diye çok korkuyorum. Doğal olarak ağrım da oluyor. Ah bu psikoloji ahhh!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?