2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım maşallahhh fıstığına
bi hafta daha bekler annesi üzmez güzel kızın seni

canım valla merak ettik seni yat hayatım kalkma enerji topla seninde gözün aydın pazartesi bebişlerimiz çoğaldı ne güzel Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla al kuzularını kucağına

maşallah canım bebekine gözün aydın gününüz belli olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşalllah

kızlar babacı olurmuş zaten öyle derleer hep seninkide bunun sinyallerini veriyor şimdiden

yemek yedik ağırlık bastırdı bana uzanayım biraz yine bakarım sonra öptüm çok artık uzun süre oturamıyorum pc başındaopuyorumnanaktan

yemek yapmadan önce bir bakayım dedim size:))
PANCUBEN maşallah canım kızına gözün aydın..
EFTEL teşkür canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh
YAZ cım takılma sakın benimki de cok durgundu dün bugün kudurdu.yerleri dar zaman yakın..tatlı ye bak nasıl coşacak:))
kızlar bu gün de akşam oldu:) işleri yavaştan aldığım iyi olmuş çok yaydım diyordum.yoksa zaman geciremiycektim:))
bu arada eşim yine bebeğin adını değiştirdi:))sanırım kimlik cıkana dek kesinleşmeyecek bizim sıpanın adı:))

kızlarr yaa sabahatan beri benim minik 4-5 sefer hareket etti sadece şimdide korkuyorum dr a gitmeyee ama hiç bölede olmazdı en azından yemek yerken felekat şekilde oynardı

hastane cantasına hastane cıkışının tamamını mı koydunuz kızlar?çıtçıtlı bodyleri falan giydiriyorlar mı kine?? kac takım koydunuz 2 takım yetiyormuymuşş?
ben telaşlandım iyice eksik cokmuş gibi geliyor?
son bir sey bebek bezini paketiylen koyuyorum ben artanı getiririz ne yapayım:))

kızlarr yaa sabahatan beri benim minik 4-5 sefer hareket etti sadece şimdide korkuyorum dr a gitmeyee ama hiç bölede olmazdı en azından yemek yerken felekat şekilde oynardı

cnm bu son ayında artık dr da 24 saat içinde 10 defa oynarsa sorun yok dedi,
biz alıştık galiba içerde coşmasına azcık durulsa oynamıyo gibi geliyo,
takma fazla gece onun acısını çıkartır..

bende merak ediyorum bunu dogum yapan biri cevaplarsa sevinirim,
kararsız kaldım ne koyulcagı konusunda..

Selam herkese nasılsınız
Arkadaslar ben bugun cok halsızım sureklı yatıyorum uyuyorum oturamıyorum bıle bebegımde 3 gundur cok durgun 2 oynuyor daha oynamıyor sanırım yerı daraldı kuzumun totosunu yedıgım

Pazartesı gunu dogum yapacak arkadasların Allah yardımcısı olsun
Canan cım bu arada pazartesı kuzunu kollarına alacakmısın hayırlısı olsun canım
Bebiklerini gören annişlerin gözü aydın olsun ,
Ve herkesın kandılı mubarek olsun

Ya acayıp sıkıldım ben hamılelıkten kımsede yok tek basıma evde afakanlar basıyor
Bazen kendımı balkondan atasım gelıyor ya
Yarın doktor kontrolum var solıcem doktora acayıp hıssedıyorum kendımı mafoldumben

AAAA sende isyankar olma yaaa ben açık bıraktım da yemek yedik işte anca güzel şeyler düşün yarın için güzel şeyler düşün

Kız iki hafta daha sabret çok az kaldı. Ben de bugün doktora aynısını söyledim. Bugün doğum planı yapalım dedi "Tamam yarın alalım" dedim ben de. Gülüyorlar eşimle. Ama dediğim oldu üç gün sonra gelecek bebeğim.

Beni de korku sardı. Normal doğum sürecine girmemelisin dedi ya doktor, ya suyum gelirse, ya bebeğime bir şey olursa diye çok korkuyorum. Doğal olarak ağrım da oluyor. Ah bu psikoloji ahhh!!

AAAA sende isyankar olma yaaa ben açık bıraktım da yemek yedik işte anca güzel şeyler düşün yarın için güzel şeyler düşün

Gercekten cok sıkıldım ya ewde tek basıma kımseyı gordugum yok kendı aılem uzak 2 aracla gıdebılırım onceden tek basıma gıdıyordum sımdı ızın wermıyolar bıde babam annem gelme dıyor dogum olur burda sonra esımın aılesıne ayıp olur dıye

Bakala bıle cıkmıyorum bunaldım ya esımde yogun calıısyor 10 da gelıyor dırek pc basına oturuyor hafta sonu ıse yıne pc pc pc delırıyorum sadece dedelere gıdıp gelıyoruz offf

Kızım olsa onunla ılgılenırım o zaman kızımı gormeye gelen olur 3 5 ınsan yuzu gorurum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…