- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.881
Kardeşim işe girdi, eğitime giderken benim laptopu da götürdü...
İşten ayrıldım... Bekliyorum...
Geceleri uykusuzum...
Karnım ve bacaklarım çok çatladı... Hala da kaşınıyorlar...
Bakalım ne zaman gelecek....
yaaa ben bi sordummaloo kimse nie bana cvp vermiorrrr
Kızlar benım karnımda 1 tane catlak yok ama bacaklarım bastan basa catlak neden acaba
Sızın karnınızda catlak var mı
kızlar çok garip bir şey var benim göbeğim bir de şeyimin üstü çatladı yaa :kedi:
Kızlar benım karnımda 1 tane catlak yok ama bacaklarım bastan basa catlak neden acaba
Sızın karnınızda catlak var mı
bence bekle derim canım ama sana kalmış bisey doktorun alalım demişse sana kalmış bisey ama sancın yok açılman yok ise neden sancı çekesin ki zamanı var demek ki meleğinin gelmesine
kaydirigubbakcemile3 ben de zaten aynada görüyorum :kedi:alaala orasını nasıl görüyorsun yaaa ben aynada bile zor görüyorum :kedi::kedi:
kontrolün ne zman senin doğum tarihi için bisey diyor mu doktorun?
Benim çatlaklıklarım yok bir ara göbeğimin üstü çok kaşındı ama gecti bacaklarımda kilo alıp vermekten var çatlaklıklarım
on gün yoktum, baya değişmiş herşey...
doğuranlar artmış...
Kaygılar büyümüş...
güzelim tabi zamanımız varda suyu bittiği için alalım fazla beletmeye gerek yok dior ama ben tek 1 günden bahsediyorum yarınmı gitsem salıyımı beklesem guzumun hareketleride gayet iyi bana kalırsa 1 hafatada dayanırda salı olsun dedik gerci ama
Doktor daha birşey demiyor...
Ama ben eğilememekten,
Yatakta dönememekten,
Kaşınmaktan (çatlaklar)
Bel eğrısından
Uykusuzluktan bıktım...:a015:
bittimi suyun bence yarın git ama bebeğinin hareketleri varsa bekle diyeceğim ama haaa bu gün haa yarın walla çok zor bir durum doktorun gel diyorsa git canım kasılman sancın var mı peki?
kasılma sancılar var ama nst de kayda değer bişey çıkmıyor kasığıma bi arı giriyor sanki kalacak öle kütük gibi işte korkuyorum guzumun suyu az bişey olmasın die ama hareketler sanki dışarı fırlıcak kadar iyi c.tesiden beri şimdide öle maşallah 1 günün bebeğe ne faydası olcakki diom git yarın kıurtul diom ama yavrumda sanki anne bak ben iyiyim daha vaktim var die bukadar haretlendi gibide geliyor
eğilirken yavaş eğiliyorum ben yataktayken eşimden destek alarak dönüyorum walla uykusuzluğum ezelden beri hep saat 3 gibi yatarım bir işim yoksa ama bende doğum iznindeyim yaaa öğleden sonra 1 saat muhakkak uyurum bebeğimin hareketsiz zamanlarında birde benim ayaklarım çok şişti heraksam masaj yapsamda şiş tuzu da az atıyorum vücud ağırlaştı artık
bence doktorun versin kararını zaten 39 haftadasın zaten hamileliğin tamamlanmış haaa bir gün haa 1 hafta ama sunu da düşün bebeğin suyunun azaldığı içinde belki hareketleride çoğladı sen bir kontrole git yarın ve yüreğinin sesini dinle
Senin doğum ne zaman?
Doktorun ne dedi?
ama doktorum bebeğin suyu azalınca hareketleride azalır demişti :sm_confused: saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?