- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.901
16 mart gözüküyor SAT tarihine göre ve uyumlu gidiyoruz perşembe günü kontrolüm var doktorum tabii perşembeye kadar bisey olmazsa dedi ama şuan gayet iyiyim NST de 1-2 sancım çıkmıştı ama oda bebeğimin rahime baskı yaptığı için olabilir demişti.. Gayet normal yani bakalım 1 hafta daha sıksın dişini yawrum 37+5 günlüğüz daha
16 mart gözüküyor SAT tarihine göre ve uyumlu gidiyoruz perşembe günü kontrolüm var doktorum tabii perşembeye kadar bisey olmazsa dedi ama şuan gayet iyiyim NST de 1-2 sancım çıkmıştı ama oda bebeğimin rahime baskı yaptığı için olabilir demişti.. Gayet normal yani bakalım 1 hafta daha sıksın dişini yawrum 37+5 günlüğüz daha
cnm nstde sancın yüzde kaçlarda görünüyodu? ben de yarın nstye giricemde, hangi değerler sancı olarak kabul ediliyor acaba?
normal doğum istiyorsun değil mi?
canım NST deki değerler 60-180 değerleri arasındakiler normal demişti ben ilk girdiğimde 170leri bile bulmuştu. 190-220 arası sancı kabul ediliyor demişti ebe hemşire.... ama benim bebek çok hareketliydi geçen hafta perşembe 195-200 çıkmış 2 tane oda dediğim gibi rahime baskı yapmasından da olabiliyor çünkü ebe hemşire bana söylediğinde ben hissetmedim sancıyı demiştim oda doktorun daha iyi bilir diyip ona sorarsın demişti
herkese slm öncelikle,ya arkadaşlar bişi sorucam,bugün bende bi gariplik var,adet olacakmışım gibi bi doluluk hissediyorum alt tarafımda,sanki bişi birikmişde heran patlayacakmış gibi,bebek inanılmaz ittiriyor kendini bugün,o ittikçe sanki biri alt taraftan bıçak gibi bişi saplıo,karnımın ortasında bi sertlik anlamadım..
uzun zamandır kasılmalarım yalancı sancılarım oluyordu ama bugün ilk defa bu kadar yoğun oluyor..
sizlerde de var mı aynı şikayetler,günümüz yaklaşıyor ondan sanırım,telaş yapmayayım diyorum yinede..
bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin,inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar,iyi haberlerinizi bekliyoruz...
iyigeceler canım iyi gezmeler .bebeğin doğum kanalında yaaa canım ee hareketleri orda hissetmen normal ben mesela kalp atıgşı gibi hızlı hızlı hareketlenmeler hissediyorum yada hıçkırık gibi diyeyim rahimimde sonra geçiyor dolaşınca eğer oturuyor gibiysen bence kalk dolaş ozaman bebeğin yerleşmesi daha iyi olur....
herkese iyi geceler yarın eşimle dolaşıcağız akşam eve gelince haberleri alırım artık....
Hersey gönlünüzce olsun iyi geceler ve iyi haftalar şimiden
ARTIK BEBEK KENDİNİ DOĞUMA HAZIRLIYOR CANIM HAZIR OL ANNE BEN GELİYORUM DİYOR SANA.bENİMKİDE ŞUAN KIPIR KIPIR MAŞALLAH.herkese slm öncelikle,ya arkadaşlar bişi sorucam,bugün bende bi gariplik var,adet olacakmışım gibi bi doluluk hissediyorum alt tarafımda,sanki bişi birikmişde heran patlayacakmış gibi,bebek inanılmaz ittiriyor kendini bugün,o ittikçe sanki biri alt taraftan bıçak gibi bişi saplıo,karnımın ortasında bi sertlik anlamadım..
uzun zamandır kasılmalarım yalancı sancılarım oluyordu ama bugün ilk defa bu kadar yoğun oluyor..
sizlerde de var mı aynı şikayetler,günümüz yaklaşıyor ondan sanırım,telaş yapmayayım diyorum yinede..
bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin,inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar,iyi haberlerinizi bekliyoruz...
silver çok teşekkür ederim ben uzun zamandır forumda yazılanları okuyordum ama yazmıyordum ortam çok güzel allah hepimize hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almak nasip etsin.
Yarın gelmezse bebişim salı hayırlısıyla kucağımda artık ...
yarın kimler doğuracak?
bebeğin doğum kanalında yaaa canım ee hareketleri orda hissetmen normal ben mesela kalp atışı gibi hızlı hızlı hareketlenmeler hissediyorum yada hıçkırık gibi diyeyim rahimimde sonra geçiyor dolaşınca eğer oturuyor gibiysen bence kalk dolaş ozaman bebeğin yerleşmesi daha iyi olur....
herkese iyi geceler yarın eşimle dolaşıcağız akşam eve gelince haberleri alırım artık....
Hersey gönlünüzce olsun iyi geceler ve iyi haftalar şimiden
SİNCAP DİYOSUNYA SAĞA SOLA DÖNMEKTEN UYUYAMIYORUM DİYE AYNI DERT BENDEDE VAR CANIM BİDE TUVALETE GİTMEK CABASI.tAM UYUYOSUN TUVALETİN GELİYO UYKU GİDİYO HAYDİ DÖN DUR BAKALIM NE YAPALIM SIPALAR İÇİN KATLANICEZ ARTIKIN
ARTIK BEBEK KENDİNİ DOĞUMA HAZIRLIYOR CANIM HAZIR OL ANNE BEN GELİYORUM DİYOR SANA.bENİMKİDE ŞUAN KIPIR KIPIR MAŞALLAH.
canım benim ilki sezeryan olduğu için bua sezeryan olcek.38 haftama girince herhangi bir gün alıcak.önce 15 mart demişti geçen kontrolde herşey yolunda 19 marttada alabilirimdedi.yani iki hafta sonra herhangi birgün doğum.tamamen aynısını hissediyorum..
Senin ne kadar kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?