2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm nstde sancın yüzde kaçlarda görünüyodu? ben de yarın nstye giricemde, hangi değerler sancı olarak kabul ediliyor acaba?

normal doğum istiyorsun değil mi?

cnm nstde sancın yüzde kaçlarda görünüyodu? ben de yarın nstye giricemde, hangi değerler sancı olarak kabul ediliyor acaba?

canım NST deki değerler 60-180 değerleri arasındakiler normal demişti ben ilk girdiğimde 170leri bile bulmuştu. 190-220 arası sancı kabul ediliyor demişti ebe hemşire.... ama benim bebek çok hareketliydi geçen hafta perşembe 195-200 çıkmış 2 tane oda dediğim gibi rahime baskı yapmasından da olabiliyor çünkü ebe hemşire bana söylediğinde ben hissetmedim sancıyı demiştim oda doktorun daha iyi bilir diyip ona sorarsın demişti

peri, sen konya merkezde misin cnm? eşim de konyalı da, sık sık gidiyoruz oraya. Bana kalırsa hafta olarak gayet iyi bir haftadasın, yarın git de kurtul artık. Benim elimde olsa hemen yarın giderdim sanırım

normal doğum istiyorsun değil mi?

evet canım inşallah o gücü bulurumda burda çok etkileniyor insan ama ablamda dedi doğum zamanı geldiğinde psikolojik olarak etkileniyorsun diye burda bir yazı okudum rüyamda etkilendim bir kere nefes alamıyordum resmen rüyamda ....O gücü verir Rabbim ve normal doğum en iyisi herzaman

anladım cnm, teşekkürler

herkese slm öncelikle,ya arkadaşlar bişi sorucam,bugün bende bi gariplik var,adet olacakmışım gibi bi doluluk hissediyorum alt tarafımda,sanki bişi birikmişde heran patlayacakmış gibi,bebek inanılmaz ittiriyor kendini bugün,o ittikçe sanki biri alt taraftan bıçak gibi bişi saplıo,karnımın ortasında bi sertlik anlamadım..
uzun zamandır kasılmalarım yalancı sancılarım oluyordu ama bugün ilk defa bu kadar yoğun oluyor..
sizlerde de var mı aynı şikayetler,günümüz yaklaşıyor ondan sanırım,telaş yapmayayım diyorum yinede..

bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin,inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar,iyi haberlerinizi bekliyoruz...

silver çok teşekkür ederim ben uzun zamandır forumda yazılanları okuyordum ama yazmıyordum ortam çok güzel allah hepimize hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almak nasip etsin.
yarın gelmezse bebişim salı hayırlısıyla kucağımda artık ...

bebeğin doğum kanalında yaaa canım ee hareketleri orda hissetmen normal ben mesela kalp atışı gibi hızlı hızlı hareketlenmeler hissediyorum yada hıçkırık gibi diyeyim rahimimde sonra geçiyor dolaşınca eğer oturuyor gibiysen bence kalk dolaş ozaman bebeğin yerleşmesi daha iyi olur....

herkese iyi geceler yarın eşimle dolaşıcağız akşam eve gelince haberleri alırım artık....
Hersey gönlünüzce olsun iyi geceler ve iyi haftalar şimiden

uykusuz mart anneleri bugün giremedim canım etmedi yatmadan bir bakayım dedim.Şuan 1 marttayız.YARIN ıLK MART BEBEKLERıMıZ DÜNYAYA GELıCEKLER.BUGÜN DOĞUM YAPACAK TÜM ANNELERE ALLAH KOLAYLIK VERSıN SAĞSALıM BEBEKLERıNı KUCAKLARINA ALIRLAR ıNŞALLAH.
POLENSSS BUGÜN DOĞUM GÜNÜNMÜŞ MUTLU YILLAR CANIM.Eşin ve bebeğinle sana uzun bir ömür diliyorum.
ASELıMMM doğum yapmışsın canım hayırlı olsun rabbim tez zamand kuvezden kurtarsın bebeğini kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü olsun analı babalı büyüsün inşallah.

iyigeceler canım iyi gezmeler .

ARTIK BEBEK KENDİNİ DOĞUMA HAZIRLIYOR CANIM HAZIR OL ANNE BEN GELİYORUM DİYOR SANA.bENİMKİDE ŞUAN KIPIR KIPIR MAŞALLAH.

amin canım hoşgeldin buarada.inşallah sende bir avazda kurtulursun bebeğine sağsalim kavuşursun.

SıNCAP DıYOSUNYA SAĞA SOLA DÖNMEKTEN UYUYAMIYORUM DıYE AYNI DERT BENDEDE VAR CANIM BıDE TUVALETE GıTMEK CABASI.tAM UYUYOSUN TUVALETıN GELıYO UYKU GıDıYO HAYDı DÖN DUR BAKALIM NE YAPALIM SIPALAR ıÇıN KATLANICEZ ARTIKIN

evet canım haklısın :)

sanada iyigeceler...

tamamen aynısını hissediyorum..
Senin ne kadar kaldı?
canım benim ilki sezeryan olduğu için bua sezeryan olcek.38 haftama girince herhangi bir gün alıcak.önce 15 mart demişti geçen kontrolde herşey yolunda 19 marttada alabilirimdedi.yani iki hafta sonra herhangi birgün doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…