2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten tosuncuk 3.700 gr
bi de uzun boylu olsun kocaman bir bebek aldığım kıyafetler bile olmayacak alsanaalsanasmile

sağlıklı olsunlar da gerisi boş
kaydirigubbakcemile2

canım zaten tosuncuk 3.700 gr
bi de uzun boylu olsun kocaman bir bebek aldığım kıyafetler bile olmayacak alsanaalsanasmile

sağlıklı olsunlar da gerisi boş
kaydirigubbakcemile2

Amin, sağlıkları yerinde olsun inş. dediğin gibi gerisi pek mühim değil. Benimki de seninkinin tersine biraz ufak tefek olucak,hayırlısı. Yaaa walla ben bugün doymak bilmiyorum. Yemek yiyorum yarım saat sonra yine midem kazınıyor, acaba diyorum bebk gelmeye niyetlendi de enerji mi topluyoruz yoksa acaba ben herşeyi doğuma yorduğuma göre tırlattım mı iyiceguclubacismilesempatiksalakcinni

ne yapalım cnm evde otur otur sıkıldıkça yiyoruz ben de öyleyim gidiyorum geliyorum
yiyorum çatlayacağım artık...

cnm gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah,maşşallah meleğine annesi

nmeyse ben kaçar gidim bi denim tekrar pantolonları en son iki hafta önce denemiştimkaydirigubbakcemile3
bnde denedim bi kaçı oldu ama çok dar oldu hiiç rahat edemedim eşofmanlarla takılıyorum halamafoldumben
ben o 1 cmle 3.hafta falan takıldım canım o önemsenecek bişi değil incelme warmıymış 100de bilmem kaç falan yazdımı kağıda o önemli we nstde sancılarrrrbayanssulusmile
olduda bitti maşallah zaten belliydi seni sezaryen yapacağı cnm biz tahminm ettik olsun epidural yapmışsın en azından anı yaşadın iyi oldu..
Yaa kızlar bi de bebiklerinizin FL boyu ne çıkıyo? gerçekten fl ölçümünü 7 ile çarpınca boyunu mu buluyoruz?

benimki tuttu canım 51,4 çıkıyodu 51küsür oldu gerçekten

hijyenim 54 falan doğarsa 0 tulumları at gitsin:))) ben bi kaçını kaldırdım sinir oldum kızım gerildikçe bacaklarını uzatamıyodu tam bacak boyu uzun bizim kızın

inan bana ben de o an ki şaşkınlığı hayatım boyunca unutamam,bbeğim çıktı,ağladığını duydum hemen yeşil örtüye sardılar içeri götürüp yıkadıklar kısacık süre sonra getirip ben masadayken bana gösterdiler ama o an bi aptallaşıyor insan ben ağlamak gülmek,bağırmak haykırmak herşey birbirine girdi resmen aptallaştım,bişeyler oluyordu etrafımda ne kadar farkındaydım acaba ama çok güzel şeylerdi bunlar

mrb annişler nasılsınız hamişler nasıl ve bebişerini kucaklarına almış olan annelr nasıl biz iyiyiz sadece uykusuzluk var benim oğlmda gece kuşlarından gece pek uykumuz yok ama olsun zaman çok çabuk geçiyo rabbim bebişlerimize sağlık versinde

Çok şükür canım sağolasın
Başı tam oturdu mu bilmiyorum ben de, dr.un yazısından onu anladım sadece :uhm:
Hayırlısı hepimiz için inşaallah
Bu arada yarım 19 u ve cuma sempatiksalakcinni
ben o 1 cmle 3.hafta falan takıldım canım o önemsenecek bişi değil incelme warmıymış 100de bilmem kaç falan yazdımı kağıda o önemli we nstde sancılarrrrbayanssulusmile

Hımmm dr.da pek önemsemedi zaten canım açılmayı
Kağıtta başka şeylerde yazıyordu ama dr.un yazısını okuyamadım, başka bişeyde demediler
Neyse pazartesi anlarız artık bilmiyorumkismile

nasılsın "mervemir"? bebekin de sen de iyisinizdir inş. Walla senin durumu okuduktan sonra ben de her gün suyum gelsin diye bekliyorum ama nerdeeee? ip falan atlasam ağır eşya kaldırsam işe yarar mı i acepCADIARZU

sağol canım iyiyim şükürler olsun.dikişlerde iyileşmeye başladı.şimdi güzelliğini yaşamaya başladım.doğurduğuma hala inanamıyorum.çok muhteşem bi duygu.benim suyum koltukta uzanmışken birden geldi.bi hareket halinde olsaydım sana da söylerdim:)ama bol bol sıcak suyla yıkanıyodum.belki bi faydası olmuştur.inşallah sende en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına.bende seninle heyecanlanıyorum.satlar aynı diye belki.güzel haberlerini bekliyorum...:ecrin_bebek:

canım çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
tşk ederim cnm,
hayırlısı olsun cnm, hangi ssk ya gidiyosun sen?
ebrucum senin zaten sonun belliydi,sezeryan olucağı gözün aydın tekrar, bakalım bizimki ne olucak
..

FL sayısını bende 7 ile çarpıyodum hep.en son 51 küsur çıkmıştı.bebeğim son kontrolden 4 gün sonra 52 doğdu.yani muhtemelen doğru...

tşk ederim cnm,

hayırlısı olsun cnm, hangi ssk ya gidiyosun sen?
..
Eftelcim Çapa Tıp Fakt.Hast.ne gidiyorum
Bugün yazacaktım unutmuşum
Sabah yazını okuyunca dedim ki tevafuka bak :))
Bebişlerimizin kilosu 3 :lepi:
S.a.t.lerimiz aynı :lepi:
Ben de grip oldum akannehir
Bakalım hangimiz önce doğuracağız sempatiksalakcinni

FL sayısını bende 7 ile çarpıyodum hep.en son 51 küsur çıkmıştı.bebeğim son kontrolden 4 gün sonra 52 doğdu.yani muhtemelen doğru...

Sağol cnm iyi temennilerin ve yanıtın için. Kendine de bebişe de çok iyi bak tatlım. Ben aşkı memnuya bakayım,iyi geceler hanımlar

iyi akşamlar hepinize kızlar
biz yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşallah doğum için.tabi eğer bu gece bi sürpriz olmazsa.şimdiden yazıyım da sonra fırsat olmaz belki.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepinize de hayırlı doğumlar...
hayırlı akşamlar

Hayırlı bir doğum diliyorum arkadaşım, ianşallah sağlıkla alırsın yavrunu kollarına... opuyorumnanaktan

hijyenim 54 falan doğarsa 0 tulumları at gitsin:))) ben bi kaçını kaldırdım sinir oldum kızım gerildikçe bacaklarını uzatamıyodu tam bacak boyu uzun bizim kızın

bilmiyorumkismile

ben de varım canım benim:teytey:

he ya unutuyorum hamilelik mazur gör

Çok şükür canım sağolasın
Başı tam oturdu mu bilmiyorum ben de, dr.un yazısından onu anladım sadece :uhm:
Hayırlısı hepimiz için inşaallah
Bu arada yarım 19 u ve cuma sempatiksalakcinni

evet güya bizim oğlan gelecem diyordu şimdi soruyorum vazgeçmiş sanırım
ses vermiyor...

Sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…