- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.861
öyle diyorlar ama ben inanmıyorum pek benimkini ölçünce şu an 53.5 çıkıyor :bbo:
canım zaten tosuncuk 3.700 gr
bi de uzun boylu olsun kocaman bir bebek aldığım kıyafetler bile olmayacak alsanaalsanasmile
sağlıklı olsunlar da gerisi boş kaydirigubbakcemile2
Amin, sağlıkları yerinde olsun inş. dediğin gibi gerisi pek mühim değil. Benimki de seninkinin tersine biraz ufak tefek olucak,hayırlısı. Yaaa walla ben bugün doymak bilmiyorum. Yemek yiyorum yarım saat sonra yine midem kazınıyor, acaba diyorum bebk gelmeye niyetlendi de enerji mi topluyoruz yoksa acaba ben herşeyi doğuma yorduğuma göre tırlattım mı iyiceguclubacismilesempatiksalakcinni
canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..
bnde denedim bi kaçı oldu ama çok dar oldu hiiç rahat edemedim eşofmanlarla takılıyorum halamafoldumbennmeyse ben kaçar gidim bi denim tekrar pantolonları en son iki hafta önce denemiştimkaydirigubbakcemile3
ben o 1 cmle 3.hafta falan takıldım canım o önemsenecek bişi değil incelme warmıymış 100de bilmem kaç falan yazdımı kağıda o önemli we nstde sancılarrrrbayanssulusmileMerhaba kızzlaaarrr aklinialirimsmile
Dün kontroldeydik
Arada sancılarım çok kısa ve nadir de olsa başladı deyince dr. nst, ultrason ve alttan muayene istedi şükür
Devlet hastanesi olduğu için öyle her seferinde bazı şeyleri yapmıyorlar işte bilmiyorumkismile
Pek sancım çıkmadı nst de
Bebeğim çok tosuncuk değilmiş tahmin ettiğim gibi, 3 kg mış
Olsun doğum kolay olur inş. dimi guclubacismile
Çatı muayenesinde canım yandı benim yaa ohaoldumsmile
Muayeneyi yapan dr. bişey demedi ama yazdığı rapordan okuyabildiğim kadarıyla başı gelmiş, uygun gibi şeyler yazıyordu, acaba başı gelmiş demekle bebeğin kafasının kanala girdiğini mi kastetti :uhm:
Sonuçları gösterdiğim dr. ise açılman başlamış ama kayda değer bişey değil 1 cm dedi
Bu seni 10 gün de götürür yarına kadar da, belli olmaz dedi
Pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Bakalım ne zamana kısmett
olduda bitti maşallah zaten belliydi seni sezaryen yapacağı cnm biz tahminm ettik olsun epidural yapmışsın en azından anı yaşadın iyi oldu..canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..
Yaa kızlar bi de bebiklerinizin FL boyu ne çıkıyo? gerçekten fl ölçümünü 7 ile çarpınca boyunu mu buluyoruz?
:Saruboceq:
hayıre bitanem okadar rahattıki belden assagısında sadece bi ısınma ve felç olmuş gibi uyuşma oldu.hemşireler benimn m stresimi anlayınca vsürekli konuştrmaya muhabbet etmeye ugrastılar benle..hiçbişey bhişssetmedim..BEBEGİ CIKARDIKLARI AN O ilk aglamasını DUYDUM VE 2 DAMLA YAS AKTI GÖZÜMDEN..BÖYLE BİŞAŞKINLIK YASAMAMIŞTIM..BENİM BEBEGİMDİ ONUN SESYDİİİ..senağlama
SAGL TATLMM..darısı sizlerin basına..dogurmayan kğimler kaldı???
doğurmayanlar
ben
kuju_25 -dimplehawk -EFTEL --cerenora-beknur - hndn-mrl-Baharım-silver5
hafızamda kalanlar bunlar
Çok şükür canım sağolasınmaşallah Ensar paşaya tam doğum kıvamında bence...
benimkinin başının henüz oturmadığını söylemişti doktorum demek seninki oturtmuş kafayı1 cm açılmanda var aklinialirimsmile
hasretin dediği gibi sen benden önce gideceksin sanırım
hadi bakalım hayırlısı...
ben o 1 cmle 3.hafta falan takıldım canım o önemsenecek bişi değil incelme warmıymış 100de bilmem kaç falan yazdımı kağıda o önemli we nstde sancılarrrrbayanssulusmile
nasılsın "mervemir"? bebekin de sen de iyisinizdir inş. Walla senin durumu okuduktan sonra ben de her gün suyum gelsin diye bekliyorum ama nerdeeee? ip falan atlasam ağır eşya kaldırsam işe yarar mı i acepCADIARZU
tşk ederim cnm,canım çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
hayırlısı olsun cnm, hangi ssk ya gidiyosun sen?Merhaba kızzlaaarrr aklinialirimsmile
Dün kontroldeydik
Arada sancılarım çok kısa ve nadir de olsa başladı deyince dr. nst, ultrason ve alttan muayene istedi şükür
Devlet hastanesi olduğu için öyle her seferinde bazı şeyleri yapmıyorlar işte bilmiyorumkismile
Pek sancım çıkmadı nst de
Bebeğim çok tosuncuk değilmiş tahmin ettiğim gibi, 3 kg mış
Olsun doğum kolay olur inş. dimi guclubacismile
Çatı muayenesinde canım yandı benim yaa ohaoldumsmile
Muayeneyi yapan dr. bişey demedi ama yazdığı rapordan okuyabildiğim kadarıyla başı gelmiş, uygun gibi şeyler yazıyordu, acaba başı gelmiş demekle bebeğin kafasının kanala girdiğini mi kastetti :uhm:
Sonuçları gösterdiğim dr. ise açılman başlamış ama kayda değer bişey değil 1 cm dedi
Bu seni 10 gün de götürür yarına kadar da, belli olmaz dedi
Pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Bakalım ne zamana kısmett
ebrucum senin zaten sonun belliydi,sezeryan olucağı gözün aydın tekrar, bakalım bizimki ne olucak ..canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..
Eftelcim Çapa Tıp Fakt.Hast.ne gidiyorum
tşk ederim cnm,
hayırlısı olsun cnm, hangi ssk ya gidiyosun sen?
..
FL sayısını bende 7 ile çarpıyodum hep.en son 51 küsur çıkmıştı.bebeğim son kontrolden 4 gün sonra 52 doğdu.yani muhtemelen doğru...
iyi akşamlar hepinize kızlar
biz yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşallah doğum için.tabi eğer bu gece bi sürpriz olmazsa.şimdiden yazıyım da sonra fırsat olmaz belki.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepinize de hayırlı doğumlar...
hayırlı akşamlar
Hayırlı bir doğum diliyorum arkadaşım, ianşallah sağlıkla alırsın yavrunu kollarına... opuyorumnanaktan
hijyenim 54 falan doğarsa 0 tulumları at gitsin:))) ben bi kaçını kaldırdım sinir oldum kızım gerildikçe bacaklarını uzatamıyodu tam bacak boyu uzun bizim kızın
ben de varım canım benim:teytey:
Çok şükür canım sağolasın
Başı tam oturdu mu bilmiyorum ben de, dr.un yazısından onu anladım sadece :uhm:
Hayırlısı hepimiz için inşaallah
Bu arada yarım 19 u ve cuma sempatiksalakcinni
iyi akşamlar hepinize kızlar
biz yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşallah doğum için.tabi eğer bu gece bi sürpriz olmazsa.şimdiden yazıyım da sonra fırsat olmaz belki.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepinize de hayırlı doğumlar...
hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?