- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.881
iyi akşamlar hepinize kızlar
biz yarın sabah 7 de hastanede olucaz inşallah doğum için.tabi eğer bu gece bi sürpriz olmazsa.şimdiden yazıyım da sonra fırsat olmaz belki.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepinize de hayırlı doğumlar...
hayırlı akşamlar
herkese iyi geceler.sizi de benim gibi uyku tutmadı galiba.iyice gece kuşu oldum valla.ölüyorum uykusuzluktan ama nafile uyumak ne mümkün.
benide tutmuyor ne kadar uykum olursa olsun 1 den önce uyuyamıyorum ve sabah 8:00-8:30 da da dikiliyorum
kızlar sanırım benim sancılar başladı ama 10 dk da bir geliyor 3 saattir.sıklaşmadı bir türlü.hastaneye gittik 4 cm açılma varmış ama doktorum eve gönderdi sıklaşınca sancılar gel dedi.dua edin kızlar ne olur doğurayım artık bugün...
Hadi bakalım canım yaa sanırım 4 cm açılma olunca sonrası zaten çook uzun sürmüyormuşşş..İnşallah gelir bgn senin yaramazkızlar sanırım benim sancılar başladı ama 10 dk da bir geliyor 3 saattir.sıklaşmadı bir türlü.hastaneye gittik 4 cm açılma varmış ama doktorum eve gönderdi sıklaşınca sancılar gel dedi.dua edin kızlar ne olur doğurayım artık bugün...
Allah allah peki gündüzleri geç mi kalkıyosun sabah 4-5 te uyuynca???canım senin yine iyi 1 de uyuyabiliyormuşsun.ben sabah 4_5 ten önce kesinlikle uyuyamıyorum.hayır ne sancım var ne ağrım niye uyuyamıyorum anlamıyorum ki deliricem valla.
kızlar sanırım benim sancılar başladı ama 10 dk da bir geliyor 3 saattir.sıklaşmadı bir türlü.hastaneye gittik 4 cm açılma varmış ama doktorum eve gönderdi sıklaşınca sancılar gel dedi.dua edin kızlar ne olur doğurayım artık bugün...
Hadi bakalım canım yaa sanırım 4 cm açılma olunca sonrası zaten çook uzun sürmüyormuşşş..İnşallah gelir bgn senin yaramaz
Allah allah peki gündüzleri geç mi kalkıyosun sabah 4-5 te uyuynca???
birde burnun filan tıkanıyorsa ve sürekli mesanende tuvaletin olmasa bile sanki varmış gibi hissediyosan psikolojik olarak rahatsızlık veriyor maalesef
cnm gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah,maşşallah meleğine annesi
bnde denedim bi kaçı oldu ama çok dar oldu hiiç rahat edemedim eşofmanlarla takılıyorum halamafoldumben
ben o 1 cmle 3.hafta falan takıldım canım o önemsenecek bişi değil incelme warmıymış 100de bilmem kaç falan yazdımı kağıda o önemli we nstde sancılarrrrbayanssulusmile
olduda bitti maşallah zaten belliydi seni sezaryen yapacağı cnm biz tahminm ettik olsun epidural yapmışsın en azından anı yaşadın iyi oldu..
benimki tuttu canım 51,4 çıkıyodu 51küsür oldu gerçekten
hijyenim 54 falan doğarsa 0 tulumları at gitsin:))) ben bi kaçını kaldırdım sinir oldum kızım gerildikçe bacaklarını uzatamıyodu tam bacak boyu uzun bizim kızın
inan bana ben de o an ki şaşkınlığı hayatım boyunca unutamam,bbeğim çıktı,ağladığını duydum hemen yeşil örtüye sardılar içeri götürüp yıkadıklar kısacık süre sonra getirip ben masadayken bana gösterdiler ama o an bi aptallaşıyor insan ben ağlamak gülmek,bağırmak haykırmak herşey birbirine girdi resmen aptallaştım,bişeyler oluyordu etrafımda ne kadar farkındaydım acaba ama çok güzel şeylerdi bunlar
canlarııım sagolun sonunda yagmuruma kavuştum..o benim hiç dinmeyecek yagmuruum ..huzuruuum.
tşk ederim cnm,
hayırlısı olsun cnm, hangi ssk ya gidiyosun sen?
ebrucum senin zaten sonun belliydi,sezeryan olucağı gözün aydın tekrar, bakalım bizimki ne olucak ..
canm bnim ben iyiyim kızım su anda uyuyo elimden geldigince size takılmaya calısıorum..sende nasdıl durumlar??günaydın ebrucum nasılsın?bebiş nasıl?hersey yolunda mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?