2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı ve kolay bir doğum olur inş. cnm, sağlıcakla güzel haberlerle gel

selam kıslar ,
yaw ben tam bı psıkopat oldum.oglumun odasından cıkamıyorum.offfmafoldumben napıo uyanıkmı nefes alıyormu yok battanıye yuzunu kapatmasın ama ses mı geldı.zaten kocamda gıttı.
mafoldumben cumartesı gelecek.

herkese iyi geceler.sizi de benim gibi uyku tutmadı galiba.iyice gece kuşu oldum valla.ölüyorum uykusuzluktan ama nafile uyumak ne mümkün.

Merhaba kızlar benim bilgisayara virüs bulaşmış internete giremiyordum şimdi bi deniyim dedim izin verdi virüs kardeş saolsun :)
Ben hala bekliyorum doğurmayı...ctesi kontrol var bakalım ne dicek doktor
bgn varmı doğuran??
Egk dualarımız seninle canım inşallah bi nefeste kurtulursun

herkese iyi geceler.sizi de benim gibi uyku tutmadı galiba.iyice gece kuşu oldum valla.ölüyorum uykusuzluktan ama nafile uyumak ne mümkün.

benide tutmuyor ne kadar uykum olursa olsun 1 den önce uyuyamıyorum ve sabah 8:00-8:30 da da dikiliyorum

kızlar sanırım benim sancılar başladı ama 10 dk da bir geliyor 3 saattir.sıklaşmadı bir türlü.hastaneye gittik 4 cm açılma varmış ama doktorum eve gönderdi sıklaşınca sancılar gel dedi.dua edin kızlar ne olur doğurayım artık bugün...

benide tutmuyor ne kadar uykum olursa olsun 1 den önce uyuyamıyorum ve sabah 8:00-8:30 da da dikiliyorum

canım senin yine iyi 1 de uyuyabiliyormuşsun.ben sabah 4_5 ten önce kesinlikle uyuyamıyorum.hayır ne sancım var ne ağrım niye uyuyamıyorum anlamıyorum ki deliricem valla.

canım dualarım seninle.inş en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebişini kucağına.hadi bize güzel haberler ver inş

Hadi bakalım canım yaa sanırım 4 cm açılma olunca sonrası zaten çook uzun sürmüyormuşşş..İnşallah gelir bgn senin yaramaz
canım senin yine iyi 1 de uyuyabiliyormuşsun.ben sabah 4_5 ten önce kesinlikle uyuyamıyorum.hayır ne sancım var ne ağrım niye uyuyamıyorum anlamıyorum ki deliricem valla.
Allah allah peki gündüzleri geç mi kalkıyosun sabah 4-5 te uyuynca???
birde burnun filan tıkanıyorsa ve sürekli mesanende tuvaletin olmasa bile sanki varmış gibi hissediyosan psikolojik olarak rahatsızlık veriyor maalesef

Herkese ii geceler kızlar...
Bakalım yarın kimlerden haber alacazzzzz
Ya ben hem doğurmak istiyorum hemde doğurmamaaakk
Hamileliğimin biticeğine üzülüyorum çünkü çoook güzel bi duygu benim için aslındaaa :)
Kafayı yediiim:)

Ayy cnm benim, inan ben de şimdi bi bakayım silvere varsa sorayım bişiler var mı diye geldim. Bende de bu gece kasılmlar ar bayağı bi, acaba dediğim oluyomu ki,bu sabaha karşı cidden doğuracaz mı? Senin 4cm açılma olduğuna göre kesin doğurursun Allah'ın izniyle cnm. Bi duş falan al,kolay bidoğum geçir inş.:Saruboceq:

yaa ne tür bi sancı geliyo cnm, biraz açıklar mısın? Çok can yakan bişeymiki? Ben henüz can yakan bişi hissetmiyorum, sadece karnım sertleşiyor ve kasıklarım ile belimde hafif ağrı oluyor. Dur bi de süre tutayım bari

4cm açılma ve 10 dakikada bir gelen ağrı ile seni nasıl gönderdiler şaşırdım doğrusu. Sonuçta ikinci doğumların daha hızlı ilerlediğini biliyoruz. Yaa bişi daha soracam oralardaysan, karnın düştü mü?

yok canım ya hiç bi şikayetim yok çok şükür.gündüzde 9 yada9.30 gibi kalkıyorum.ben anlamadım neden uyuyamadığımı inan.ama doktorum normal olur diyor.herhalde benim kızım şimdiden antreman yaptıryor bana.doğunca uykusuzluğa alışmak kolay olsun diye mafoldumben

canım ya inşallah doğum olur bugün ve meleğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun.

cnm gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah,maşşallah meleğine annesi

tşk ederim cnm,

hayırlısı olsun cnm, hangi ssk ya gidiyosun sen?

ebrucum senin zaten sonun belliydi,sezeryan olucağı gözün aydın tekrar, bakalım bizimki ne olucak
..
canlarııım sagolun sonunda yagmuruma kavuştum..o benim hiç dinmeyecek yagmuruum ..huzuruuum..EFTEL cim az kaldı canımm..sende kavuscaksın bebişinre..boshayallersmile
günaydın ebrucum nasılsın?bebiş nasıl?hersey yolunda mı canım
canm bnim ben iyiyim kızım su anda uyuyo elimden geldigince size takılmaya calısıorum..sende nasdıl durumlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…