2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun inşallah doğurmuşsundur canım...

Günaydın
Bütün gece çatı kemiklerim ağrıdı ve müthiş bir baskı hissettim döndükçe kalktıkça...
Ama sabah kalkınca hepsi geçiyor...

Abim sabah aramış
Sen yarın doğuracaksın içime doğdu diyor
Milletin de kabusu oldum artık...

kızlar dogumdan sonra bazı şikayetlerim başladı panik atak vardı bende dahja öncesnde ama hamileligim boyunca hiç bi sıkıntı yasamadım..bi dönem ilac kullandım bikaç sene öncesnde..panik atak tedavisiiçin..ama artık zamanla ilaçsız kendi kendime atlatabiliodum ..biraz mewsimsel bilirsiniz..dogumdan sonra iki gün gözümü kırpmadım hastanede uyku uyumadım toplasam 3 saat anacdr..ewe geldik annem gripti yardıma gelemedi bana bebek için ..bende baska kimseyi aramadım yalnız kalmak istedim acıkcası ve 5 gün boyunca esimnle baktık bebegimizi ..tab,ii benim uykusuzlugum yorgunlugum tavan yaptı..kanama bi yandan..tansiyonum indi cıktı bas dönmeleri artı panikatagım geri geldi huzursuzluk falan..bi akşam üstü hersey bi anda patladı..bi titreme geldi sinir krizi gibi..hemen psikologuma götrdüler beni..küçük bi sakinleştrici ilaçla kendime gelebildim..uyku ilacıda verdi..tabii bu arada emzirmem yasak..okadar üzülüorumki anlatamam.ilk 5 gün ben baktım yavruma su an milupa süt kullanıorum mecburen..nasıl meme arıyo nası üzülüorum içim gidio ona..ama 1 hafta müddet verdi bana dr..kendine gelrsen iyi hissedersen emzr dedi..carsamba kontrolüm var..nolur dua edin bana ilacı kessin emzireyim yavrumu..sütümüsagıyorum süreki..kesilecek diye ödüm kopuyo..nolur dua edin annelerin duasdı kabul olur..senağlama

cnm üzülme iyi olacaksın inşallah
tabii zor bir süreç hem lohusalık başlı başına yeterli bir durum...
Atlatacaksın moralini yüksek tut..
Meleğin sağ salim yanında sen anne oldun var mı daha güzel bir şey bu dünyada...
Allah yardımcın olsun...

canım benim dogru söylüosun aslında annelik cok güzel onun yanımda olması cok güzel sadece emzirirkenk,i aradaki o bag dahada güçleniyo beni anlıycaksın bebegini kollarına aldıggında..bi an önce kendimi kafamı toplamaya calışıorum..bu olaydan sonra dr um yalnız kalmama yorulmamam izin vermedi..anneminde gribi gecti..4 5 gündür yanımda annem..geceleri ben ilaç aldıgım için uyuyorum annem ilgileniyo mamasını yediriyo falan..ben biraz dinlendim kafam rahatladı..lohusalıksa en tepe noktasını yasıyorum..biraz kendi elimde az kaldı carsamba günü ilacı kesebilir bende emzirebilirim inşallah..bu arada ALLAH IM inşallah sizide saglıkla kurtarr:Saruboceq:

amin cnm sağ ol...

bak çarşamba günü doktorun sana diyecek süper atlatmaşsın ilaçları bırakıp
bebeğini emzirebilirsin diye...

Allah yardımcın olsun...

merhaba kızlar nasılsınız
yeni doğu yapanlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebeklerinizi

asinaz bizim kontrolde var aşımızıda olacağız ogün idrar yollarımız enfeksiyon kapmıştı dün tahlil yaptırdık temiz çıktı kilomuzda 4500 olmuş doğumdan sonra 3400e düşmüştü sarılık oldu dr iyi dedi mama ve süt sağıp vermiorum dedim yeterli sütün dedi
kızlar bende chiccoyla denedim bebek susuz kalmış ememiş onunla boşverin onları ısrarla göğsünüzü verin bende çok üzülmüştüm almaz diye şimdi 2 saatte bir uyanıp alıyor
canan maşallah kilo almış oğlun biz mamayı kestik sen veriyormusun göğüs ucunu bırak bana önermediler bende ısrarla denedim artık sağmayada gerek kalmıyor sütümü sarılığımızda 10günde geçti merak etme
biz 3 güne bir yıkıyoruz çünkü üşütünce ishal oluyoruz

merhaba benim bebegim 15 matta dogdu
17 martti beklenen dogum tarihi
gece suyum geldi suni sanci ile normal dogum oldu
kilosu 3190 boy 52 santim tabloya islerseniz sevinirim
bu arada gecmisi her yenidogum yapan gibi okuyamadim:)
gogus uclarim cok hassas ve aciyor lasinoh krem kullaniyrdm hamilelikden beri ve simdi ama ise yaramadi
baska tavsiyesi olan ozele yazarsa sevinirum cunku aradan cevplari bulamam
tesekkurlr

Canım tebrik ederim sende kavuşmuşsun minişine maaşallah... Hastamı oldun canım ? Bu arada doğum normal istiyordun inş. istediğin gibi olmuştur...

Kızlar sezeryanla doğum yapıpta hala büyük idrarını yaparken benim gibi zorlanan varmı?Kabız değilim ama buna rağmen yaparken tırsıyorum ve her seferindede canım yanıyor kaç gün geçti ne zaman rahatça yapabilcem bunu? Birde göğüsleri hala acıyan varmı?ılk çektiğinde acıyor ama sonra düzeliyor...

çok geçmiş olsun cnm,bizim kızda kilo kaybetmişti ama en son ki kontrolde geri yakalamıştı kilosunu,yalnız biraz önce çok gülgüm benim zeyno sizin bebelerin yarısı yer cücesi benim kızçemkaydirigubbakcemile3
evet bizim de aşımız var sağlık ocağında 1 aylık olunca vurulan ikin hepatit var ya o işte

Ben de aynı durumdayım 19 gün geçti, hala çok korkuyorum ve canım acıyor benim de. Öncesinde zaten kabızlık vardı. Kayısı kaynatıp içiyorum sürekli, biraz işe yarıyor.

iki hafta mı oldu cnm doğum yapalı ve normal mi yoksa spinal sezeryan mı?

ben spinal sezeryan oldum ben ilk üç gün çok fazla zorlandım,ama biliyorsunuzki sezeryanda iki gün hastanede kalınıyor,o iki gün içinde büyük abdestinizi yapmadan taburcu edilemiyorsunuz ben ikinci günü o sorundan kurtulmuştum,korkarakta olsa oldu,evet idarar yaparken can yanıyor ve korkuluyor,ama en fazla bir hafta zorlandım ben,ama rahat hareket edebilmem bir haftadır iyi

canan benim bebek hep reddetti 1 saat emmesi için uğraşıyordum sadece 5 dk emebiliyordu ağlayasım geliyordu mama vermememk için bi taraftan kaynanm bir taraftan annem bakıp duruyordu mama yapalımmı diye bende hayır diye bağırıyırdum ama nafile üstüne 60cc mama veriorduk sonra 40a düşürdük 10 günlük olunca alıştı bazen kaşıkla bazen enjektörle çoğu zamanda biberonla verdik mamayı yapan kucağımdan alıyordu kaynanam gazını çıkartayım diye kapıyordu aman çok sinir oldum o günler bir hafta hastanede yatacaksınız dediler kontrolde enfeksiyon kapmış bebeğim kaynanamı eşim gönderdi şimdi istediğim gibi emior altını annem alıyor çoğu zaman kaynanam geleek yakında bende hiç istemiyorum kucağından indirmiyor bebeği nerdeyse benden kaçırıyor
kızlar sezeryanden sonra dahamı zor tuvalete gitmek bende geçen hafta ishaldim günde 10 kere gittim yeni geçti benimde dikişler iyileşmedi ama sorunum yok doğumdan hemen sonra idrarımı yaptım sonda takmasınlar diye

Bizimki chicco ile alıştı 30-45 dk. emiyor, uyuyakalıp çıkarıyor memeyi ama 10 dk.ya kalmadan uaynıp ağlıyor. Tekrar emzirmek için uğraşıyoruz... Yine aynı süreç... Doymadığı belli. Bugün dayanamadım ben de verdim biberonla, aç kalması üzüyor beni. Bugün göğsümden emzirmek için uğraşacağız annemle.

Benim annemin de yarın gitmesi gerekiyor, sonra kaynanam gelecek. O saatten sonra hiç emziremem ben. Annemle ne güzel uğraşıyorduk. Artık mama vermeye bile razıyım ben, çok yıpratıcı oldu bu 19 gün... Bebeğim de değişti, çok huysuz artık.

Canım tebrik ederim sende kavuşmuşsun minişine maaşallah... Hastamı oldun canım ? Bu arada doğum normal istiyordun inş. istediğin gibi olmuştur...
canım benim cok sagol sende aldın bebişini kollarına sennde gözünaydın..bu arada kızlar idrar sorunu bendede var cok acıyo yaparken ama yavas yavas düzelkiyo gibiyim..bugün daha iyiyim.

Ebru, geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşup emzirmeye başlarsın Yağmur bebeği... Çok güzel maaşallah...

normal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?

açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…