2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet güya bizim oğlan gelecem diyordu şimdi soruyorum vazgeçmiş sanırım
ses vermiyor...
Aynen ses seda yok boshayallersmile
Ayy hadi çok sevindim, inşaallah rahatça kurtulmuşsundur şimdi
Aynennnnn aklinialirimsmile
normal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?

açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?
Evet güzel bir soru sempatiksalakcinni

ben normal doğurdum ama sunı sancıyla canım bilemedim sorunun cevabıbını
canan kendi goğsünden 15 dk doğuyor her mamadan önce uğraş bak sonuçlarına çok sevineceksin mamayıda enjektörle ver yada tahta kaşıkla

selam kızlar çok uykusuzum ama başım çok ağrıyor uyuyamadım size bakayım dedim hala doğuramayn anneler var sabredin ben gibi olmayın bak iki damla kanı gördüm gittim sonunda saezeryana mahkum oldum...

sabah 5 e akdar uyuymadı bizim zilloş .... eşimin teyzesi var bizde o bakıyor hastaneden geldiğim günden beri ama sadece ev işlerini yapıyor birde bebkle ilgileniyor da biizm zilli uyanmıyorki gece 5 e kadar tek başına ben baktım daha 9 günlük lohusayım ama ilk geceden beri hep ben ilgileniyrum kızımla .. karnımda acıkınca kendim hazırlayıp yiyorum...

merhaba kızlar, nasılsınız kimseden ses yok doguranda yok,
ben bugün biraz daha iyi olmaya çalışıyorum yatmadım kalktım,
yattıkça çok kötü oldum, birazda ayakta geçireyim dedim,
oyyhh benim kader arkadaşım, sanada geçmiş olsun.
dogumu çapadamı yapıcaksın? açıkcası ben şimdi dogurmak istemiyorum sıramı sana verebilirim:)ama bir yandanda korkuyorum anne karnında bebegime geçerse diye.
Alah'ım hayırlısını versin diyelim..

cnm hayırlı olsun .inşallah sağlıklı şekilde bebegini kucagına alırsın..
çok geçmiş olsun, hiç bişeyi takma kafana bebeğin sana ihtiyacı var,
atlatırsın biran önce inşallah
normal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?

açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?

bendede aynı sorunnnnn..

[QUOTE=SEYYALTANER;12208339]selam kızlar çok uykusuzum ama başım çok ağrıyor uyuyamadım size bakayım dedim hala doğuramayn anneler var sabredin ben gibi olmayın bak iki damla kanı gördüm gittim sonunda saezeryana mahkum oldum...

sabah 5 e akdar uyuymadı bizim zilloş .... eşimin teyzesi var bizde o bakıyor hastaneden geldiğim günden beri ama sadece ev işlerini yapıyor birde bebkle ilgileniyor da biizm zilli uyanmıyorki gece 5 e kadar tek başına ben baktım daha 9 günlük lohusayım ama ilk geceden beri hep ben ilgileniyrum kızımla .. karnımda acıkınca kendim hazırlayıp yiyorum...[/QUOTE]

kanaman olunca neden sezeryana aldılarki cnm suni sancıyı istemedinmi?
annenler felan neden gelmedilerki,yanına allah yardımcın olsun cnm uykusuz bide sancılıysan çok zor ..
gerçi benim annem gelicek kayınvalidem yanımda ama yine ben bakarım heralde bebege,
onlar odadan duymazlar bile,

Teşekkürler canım
Evet Çapa da olacak kısmetse, peki senin? Sen de gel çapa ya :))
Gribi kastediyorsan atlatırsın 1-2 güne korkma
Ben limonata falan yapıyorum sık sık, portakal ve su tüketiyorum bol bol, çok işe yarıyor, sende dene kaydirigubbakcemile5

ben şimdilik esenlerde hayat has. gidiyorum,
ama kayınvalidem, bakırköy d. git diyo
bende korkuyorum öyle yerlerden başıma geldi birkere asistanlar çok oluyo
oralarda deneme tahtası gibi oldum. bakalım hayırlısı
cnm denemedigim ot kalmadı portakal hergün yiyorum,
inşallah geçer..

of kızlar,bugünler de geçecek bizim minnoşlar büyüyecek ama çok zor yaw.

kızım 2820gr dogdu,ememiş hastanedeyken,sarılık oldu 11.8 çıktı..hastaneden çıkarken 200gr vermiş..mama verin dediler.sütümü sağıyorum,mama takviyesi yapıyoruz,kah kaşıkla kah biberonla.göğüslerim gergin,ucunu tutamıyor..ama sürekli uyuyor bebeğim.2 saatte bir uyandır diyor doktor,ne mümkün.yapmadıgımız şebeklik kalmadı.altını açıyoruz,şarkılar söylüyoruz.uyanmıyor.sürekli yiyerek atarmış sarılıgını.bir günde 12.4'e çıktı.

sezeryan iğrenç bişi,bebeğimi 15 gün önceden dogurttular.daha sütüm şakır şakır gelmiyo,tek başına yetmiyo beslenmesi için.tüm gün tahin-pekmez,komposto,bitki çayları..

herkese merhabalar.nasılsınız arkadaşlar.ben sabah bi ara foruma baktım kimse yoktu ondan sonra bian çok halsizleştim çok uykusuz kalıyorum ondan herhalde.biraz uzandım.kendimi iyi hissedince de kuaföre gittim ağda ve kaş için nolur nolmaz belki doğum falan olur diye.gerçi benim zilli kızımın hiç gelmeye niyeti yok da.ya ben biseyi çok merak ediyorum doğum yapanlardan benim gibi 39.haftaya kadar hiç ağrı ve sancı olmadan geçiren var mı?böyle olması normal mi?artık kendimden şüphe ediyorum.görenler doğuma son bir hafta kaldığına inanamıyor valla.herhalde benim ki yalancı sancı falan olmadan bi kereden gercek sancı gelecek.yinede maşallah diyeyim kendime çok şükür.ama böylede kendimi tuhaf hissediyorum ya.sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor.

laviniaebru
cnm inan çok üzüldüm,ama aslında farkında isen bişiler senin elinde yapma lütfen böyle,benim annemde ben bildim bileli hep ilaçlar alır,o kadar kötü bişiki,şimdilerde çok pişman keşke genç iken dinç iken bıraksaydım mücadele etseydim diye,lütfen ilaçlara sığınma onlara güvenme
beyninen kend,ne söz geçir
sen değil ben kazanıcam ben yenicem sen beni yenemiceksin de,o ilaçlar insanın ömürünü yer bitiriri,ve evet dua edicez senin için ama en büyük rol sen de unutma bunu canımmm

çok geçmiş olsun cnm umarım yakın zamanda atlatır annesi melegin..

kimi insanda olmuyomuş yalancı sancılar, benim son haftalarda çok oluyo,bir yere oturmaya gidemiyorum korkumdan. bizede dogumun kolay olur diyolar ama görücez bakalım zormu olucak kolaymı, allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin..

canım valla bende ondan korkuyorum şimdi böyle sancı falan yok acaba doğum zor mu olur diye.inş öyle bişey olmaz çünkü normal doğum yapmayı çok istiyorum ya

canım valla bende ondan korkuyorum şimdi böyle sancı falan yok acaba doğum zor mu olur diye.inş öyle bişey olmaz çünkü normal doğum yapmayı çok istiyorum ya

orasını bilemeyizki cnm bana teselli veriyolarmış gibi geliyor,hiç belli olmaz.
bol bol dua edelim Allah yardımcımız olsun..

Canım benim, bizim de aynı durum biliyorsun. yavaş yavaş düşüyor. Bir şekilde en geç 2 saatte bir karnını doyur, ne kadar çok çiş kaka yaparsa o kadar çabuk iyileşir bebişin. Benimki de baygın gibi uyudu bir hafta 10 gün, zorla besledik.

İki gündür meme ucuyla emziriyorum diye seviniyordum ama bebeğim çok huysuzdu, emememiş, aç kalmış, bugün yüzü sararmaya başladı. Başlarım bu işe dedim ve biberonu dayadım yine. Bundan sonra da emzirmek için uğraşmayacağım. Sütüm çabuk bitermiş, bitsin, mama veririm ama bebeğim böyle hastayken onu aç bırakamam. Suçluluk duygusu var üstümde bugün. Çok üzgünüm. Bugün sık sık veriyorum sütümü.

Sen de emzirmek için uğraş ama kaşıkla falan besle mutlaka, hiç aç kalmasın. Ayağının altını çimdikle, yanakları ile oyna uyandır... Atlatacaktır merak etme. Bizim şu an 3300 gr. 2850 doğmuştu. Sarılığı da 5 günlükken 12,9 du 10 günlükkn 12,6 oldu. 17 günlükken doktora gittik kan tahliline gerek yok sarılığı az dedi ve 10 gün sonra için tekrar çağırdı. Ama bebeğini aç bırak bırak memeye alıştır dediği için o doktora da gitmeyeceğim...

selam kızlar hepinizeopuyorumnanaktan.
öyle bir gece geçirdim ki kafam dönüyor şimdi.oğlum gaz sancıları içinde kıvrandı durdu uyumadı.gece kesik kesik uyudu tabi bende öyle sürekli elim sepette salladım durdum sabah altıdan beri ayaktayım uykusuzum başım ağrıyor.ve hala sancılarımız oluyor.offf yaa kendimden geçtim o rahatlasın da.gerçi şimdi baygın vaziyette uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…