- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.921
Aynen ses seda yok boshayallersmile
evet güya bizim oğlan gelecem diyordu şimdi soruyorum vazgeçmiş sanırım
ses vermiyor...
Ayy hadi çok sevindim, inşaallah rahatça kurtulmuşsundur şimdikızlar sanırım benim sancılar başladı ama 10 dk da bir geliyor 3 saattir.sıklaşmadı bir türlü.hastaneye gittik 4 cm açılma varmış ama doktorum eve gönderdi sıklaşınca sancılar gel dedi.dua edin kızlar ne olur doğurayım artık bugün...
Aynennnnn aklinialirimsmileAllah yardımcın olsun inşallah doğurmuşsundur canım...
Günaydın
Bütün gece çatı kemiklerim ağrıdı ve müthiş bir baskı hissettim döndükçe kalktıkça...
Ama sabah kalkınca hepsi geçiyor...
Abim sabah aramış
Sen yarın doğuracaksın içime doğdu diyor
Milletin de kabusu oldum artık...
Evet güzel bir soru sempatiksalakcinninormal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?
açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?
Aynen ses seda yok boshayallersmile
Ayy hadi çok sevindim, inşaallah rahatça kurtulmuşsundur şimdi
Aynennnnn aklinialirimsmile
Evet güzel bir soru sempatiksalakcinni
oyyhh benim kader arkadaşım, sanada geçmiş olsun.
Eftelcim Çapa Tıp Fakt.Hast.ne gidiyorum
Bugün yazacaktım unutmuşum
Sabah yazını okuyunca dedim ki tevafuka bak :))
Bebişlerimizin kilosu 3 :lepi:
S.a.t.lerimiz aynı :lepi:
Ben de grip oldum akannehir
Bakalım hangimiz önce doğuracağız sempatiksalakcinni
cnm hayırlı olsun .inşallah sağlıklı şekilde bebegini kucagına alırsın..kızlar sanırım benim sancılar başladı ama 10 dk da bir geliyor 3 saattir.sıklaşmadı bir türlü.hastaneye gittik 4 cm açılma varmış ama doktorum eve gönderdi sıklaşınca sancılar gel dedi.dua edin kızlar ne olur doğurayım artık bugün...
çok geçmiş olsun, hiç bişeyi takma kafana bebeğin sana ihtiyacı var,kızlar dogumdan sonra bazı şikayetlerim başladı panik atak vardı bende dahja öncesnde ama hamileligim boyunca hiç bi sıkıntı yasamadım..bi dönem ilac kullandım bikaç sene öncesnde..panik atak tedavisiiçin..ama artık zamanla ilaçsız kendi kendime atlatabiliodum ..biraz mewsimsel bilirsiniz..dogumdan sonra iki gün gözümü kırpmadım hastanede uyku uyumadım toplasam 3 saat anacdr..ewe geldik annem gripti yardıma gelemedi bana bebek için ..bende baska kimseyi aramadım yalnız kalmak istedim acıkcası ve 5 gün boyunca esimnle baktık bebegimizi ..tab,ii benim uykusuzlugum yorgunlugum tavan yaptı..kanama bi yandan..tansiyonum indi cıktı bas dönmeleri artı panikatagım geri geldi huzursuzluk falan..bi akşam üstü hersey bi anda patladı..bi titreme geldi sinir krizi gibi..hemen psikologuma götrdüler beni..küçük bi sakinleştrici ilaçla kendime gelebildim..uyku ilacıda verdi..tabii bu arada emzirmem yasak..okadar üzülüorumki anlatamam.ilk 5 gün ben baktım yavruma su an milupa süt kullanıorum mecburen..nasıl meme arıyo nası üzülüorum içim gidio ona..ama 1 hafta müddet verdi bana dr..kendine gelrsen iyi hissedersen emzr dedi..carsamba kontrolüm var..nolur dua edin bana ilacı kessin emzireyim yavrumu..sütümüsagıyorum süreki..kesilecek diye ödüm kopuyo..nolur dua edin annelerin duasdı kabul olur..senağlama
normal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?
açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?
Teşekkürler canımoyyhh benim kader arkadaşım, sanada geçmiş olsun.
dogumu çapadamı yapıcaksın? açıkcası ben şimdi dogurmak istemiyorum sıramı sana verebilirim:)ama bir yandanda korkuyorum anne karnında bebegime geçerse diye.
Alah'ım hayırlısını versin diyelim..
Teşekkürler canım
Evet Çapa da olacak kısmetse, peki senin? Sen de gel çapa ya :))
Gribi kastediyorsan atlatırsın 1-2 güne korkma
Ben limonata falan yapıyorum sık sık, portakal ve su tüketiyorum bol bol, çok işe yarıyor, sende dene kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun cnm umarım yakın zamanda atlatır annesi melegin..of kızlar,bugünler de geçecek bizim minnoşlar büyüyecek ama çok zor yaw.
kızım 2820gr dogdu,ememiş hastanedeyken,sarılık oldu 11.8 çıktı..hastaneden çıkarken 200gr vermiş..mama verin dediler.sütümü sağıyorum,mama takviyesi yapıyoruz,kah kaşıkla kah biberonla.göğüslerim gergin,ucunu tutamıyor..ama sürekli uyuyor bebeğim.2 saatte bir uyandır diyor doktor,ne mümkün.yapmadıgımız şebeklik kalmadı.altını açıyoruz,şarkılar söylüyoruz.uyanmıyor.sürekli yiyerek atarmış sarılıgını.bir günde 12.4'e çıktı.
sezeryan iğrenç bişi,bebeğimi 15 gün önceden dogurttular.daha sütüm şakır şakır gelmiyo,tek başına yetmiyo beslenmesi için.tüm gün tahin-pekmez,komposto,bitki çayları..
herkese merhabalar.nasılsınız arkadaşlar.ben sabah bi ara foruma baktım kimse yoktu ondan sonra bian çok halsizleştim çok uykusuz kalıyorum ondan herhalde.biraz uzandım.kendimi iyi hissedince de kuaföre gittim ağda ve kaş için nolur nolmaz belki doğum falan olur diye.gerçi benim zilli kızımın hiç gelmeye niyeti yok da.ya ben biseyi çok merak ediyorum doğum yapanlardan benim gibi 39.haftaya kadar hiç ağrı ve sancı olmadan geçiren var mı?böyle olması normal mi?artık kendimden şüphe ediyorum.görenler doğuma son bir hafta kaldığına inanamıyor valla.herhalde benim ki yalancı sancı falan olmadan bi kereden gercek sancı gelecek.yinede maşallah diyeyim kendime çok şükür.ama böylede kendimi tuhaf hissediyorum ya.sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor.
çok geçmiş olsun cnm umarım yakın zamanda atlatır annesi melegin..
kimi insanda olmuyomuş yalancı sancılar, benim son haftalarda çok oluyo,bir yere oturmaya gidemiyorum korkumdan. bizede dogumun kolay olur diyolar ama görücez bakalım zormu olucak kolaymı, allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin..
canım valla bende ondan korkuyorum şimdi böyle sancı falan yok acaba doğum zor mu olur diye.inş öyle bişey olmaz çünkü normal doğum yapmayı çok istiyorum ya
orasını bilemeyizki cnm bana teselli veriyolarmış gibi geliyor,hiç belli olmaz.
bol bol dua edelim Allah yardımcımız olsun..
ben bir markete dogru gideyim
meyve bitmiş evde alıp geleyim...
of kızlar,bugünler de geçecek bizim minnoşlar büyüyecek ama çok zor yaw.
kızım 2820gr dogdu,ememiş hastanedeyken,sarılık oldu 11.8 çıktı..hastaneden çıkarken 200gr vermiş..mama verin dediler.sütümü sağıyorum,mama takviyesi yapıyoruz,kah kaşıkla kah biberonla.göğüslerim gergin,ucunu tutamıyor..ama sürekli uyuyor bebeğim.2 saatte bir uyandır diyor doktor,ne mümkün.yapmadıgımız şebeklik kalmadı.altını açıyoruz,şarkılar söylüyoruz.uyanmıyor.sürekli yiyerek atarmış sarılıgını.bir günde 12.4'e çıktı.
sezeryan iğrenç bişi,bebeğimi 15 gün önceden dogurttular.daha sütüm şakır şakır gelmiyo,tek başına yetmiyo beslenmesi için.tüm gün tahin-pekmez,komposto,bitki çayları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?