- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.501
kızlar selam bebekler doğmaya devam ediyor tüm doğuranların bebekleri hayırlı olsun doğum yapmayan kaldımı benimde haftaya aof sınavım var ders çalışmam gerek ama bebiki emzir uyut tüm gün bitip gidiyor
kızlar bebekleriniz hiç morarıyo mu?evelsi gün bi baktım yüzü mosmor kızımın,boğazına bişi kaçtı sandım,uyuyodu hemen kaldırdım aldım kucagıma..acaba ıkınmaktan filan mı anlayamadım..yarn kontrolumuz var sorucam doktora.google'dan aratınca acaip şeyler çıktı canım çok sıkıldı.Allah korusun.
teşekkürler cnm evimede çok yakın eşimede söylüyeyim götürelim diye
morarması kötü arkadaşlar muhakkak sorun drunuza benim prensesimde bebek üfürümü var yani kalbinde bir kaç yerinde delik var eko çekildimi sizin bebeklerin biz hastaneden çıkacağımız gün öğrendik çok üzüldüm sütüm kesildi şimdi istanbuldaki en iyi prof olan levent saltığa götürüyoruz çocuk doktoru kadın doğum drum kapanır dedi levent beyde kapanadabilir kapanmayadabilir kalbi normal çalışıyo bir sorun yok doğuştan kalp hastalığı dedi takip edicez dedi bu hastalığın bir belirtiside çocuğun morarması kızlar allah kimseye vermesin .
bende sınava giricem son senem inş kalmadan veririm henüz 2 . derse geçtim ama sadece soru çözüyorum aynı şekilde benimde halim kalmıyo gözüm kapanıyo
benim prensesiminde kalçasında morluk var dr doğum lekesi geçer dedi
sen nerede oturuyorsun ben lunaparkın orda oturuyorum.hamilelikte gizli bir şeylermi yedin?
doğum lekesidir bir sürü bebekte vardır telaş etme
bunlar geçicek bir süreç bu kim canını sıkıyorsa karşılığını ver senin değil onun canı sıkılsın ben öyle yapıyorum .ama görüyorumki herkes aynı şeyi yaşıyo bende eşimle tartışıyorum siteye bakıyorum herkes kavga ediyo demekki lousalıkta kocaların anlayışlı olması gerek ama malesef anlamıyorlar bizi tabii onların vücutları deforme olmuyo hormonları değişmiyo göğüsleri acımıyo ve evde bütün gün 7 24 onlara bağımlı bir canlı yok onlar bize göre normal hayatlarına devam ediyorlar bu yüzden de anlaşamıyoruz bende bunaldım 1 aydan fazla evdeyim hep aynı insanlar her gün aynı şey birde çalışan faal insan için evde oturmak çok zor valla ama geçicek böyle düşünüyorum canımı sıkarsam sütüm kesilir diye korkuyorum allah korusun o yüzden takmıyorum
off be cnm ya kaynanatörleri boğasım gelio walla allah yardımcın olsun cnm neyse çıksın bakalım 40ınız:) zayıf kadın moduna girmeme gerek yok zaten başım dönüp duruyo sürekli patlak wercem yakında az kaldı beklesin obizde kamerali bi telsiz aldik ama parazit yapiyor.kocama dedim onu burda degil yatak odasinda dene bana orada lazim olacak gerci ona bile karisirlar dedim bana sacmalama oznur dedi.canim askim bilmiyorki annesi 4 gun once bana 40 cikmadan birlikte olmayin dediginiklava: ondan sonrada ben de at kostu torba dustu.
sinirden agla agla basim agriyor simdi.ama kimse gormedi agladigimi kasaba gittim yemek falan yaptim.gozumun sisi indi.onlarla oturup yemek falanda yemedim.
yani hasretcigim benimki birseyden haberdar olmadigi icin bisey istemiyor ne oldugunu bilmiyorki askim benim.hee ama 40 cikana kadarda disari cikmayacakmisiz oyle dedi beyim.bilseler bu zamana kadar durmamin sebebi bas donmelerim.hele bi gecsin bas donmelerim sanki onlari dinleyecegim.
ooo senin cengiz efendi azitmis ama canim benim sen ne yapacaksin peki.butun bu kosturmacada senin hawai de olman gerekir daha neler yaklava:
iste boyle guclu bi karakter olunca tepene cikip yukleyebildikleri tum sorumluluklari yukluyorlar.bence sen bi an once zayif kadin moduna gir yoksa daha cokkkk yorulursun
mutlu dikişlerin nasıl oldu iyimisin 40a 1 hafta kaldıkızlar selam bebekler doğmaya devam ediyor tüm doğuranların bebekleri hayırlı olsun doğum yapmayan kaldımı benimde haftaya aof sınavım var ders çalışmam gerek ama bebiki emzir uyut tüm gün bitip gidiyor
geçmiş olsun pınarcım üzüldüm ama geçer bnce benim teyzemin oğlunda doğduğunda bi kaç delik warmış üfürme mi ne diolar işte we büyüdükçe kapandı şuan 1.sınıfa gidiyo we turp gibi maşallah helininkide kapanır kesin... sonuçta kalp çalışmasını etkilemicek kadar küçüklermiş dediine göre o zamn korkulcak bişide yokturolumunekankayizsmileteşekkürler cnm evimede çok yakın eşimede söylüyeyim götürelim diye
morarması kötü arkadaşlar muhakkak sorun drunuza benim prensesimde bebek üfürümü var yani kalbinde bir kaç yerinde delik var eko çekildimi sizin bebeklerin biz hastaneden çıkacağımız gün öğrendik çok üzüldüm sütüm kesildi şimdi istanbuldaki en iyi prof olan levent saltığa götürüyoruz çocuk doktoru kadın doğum drum kapanır dedi levent beyde kapanadabilir kapanmayadabilir kalbi normal çalışıyo bir sorun yok doğuştan kalp hastalığı dedi takip edicez dedi bu hastalığın bir belirtiside çocuğun morarması kızlar allah kimseye vermesin .
bende sınava giricem son senem inş kalmadan veririm henüz 2 . derse geçtim ama sadece soru çözüyorum aynı şekilde benimde halim kalmıyo gözüm kapanıyo
benim prensesiminde kalçasında morluk var dr doğum lekesi geçer dedi
hasretcim bunlar ne sütü arttıran gıdalarmı ?
kızlar sütü arttırmak için incir ve havuç karışımı bişiler söylemişti kızlardan biri bileninizin var mı bana burda olmasamda özelden msj atarmısınz
Merhaba kızlar
bende hala doğurmadım ve bu gidişle mart aanesi değil nisan annesi olucam
Birkaç gündür giremiyordum...
BUgün temizlik ile geçti günüm...
Kendimi yorayım dedim üzerine de hurma yedim ama bizim kızın halen daha geliceği yok
Hndn82 sende doğurmadın heralde daha???
evet ben varııımmmkızlar selam bebekler doğmaya devam ediyor tüm doğuranların bebekleri hayırlı olsun doğum yapmayan kaldımı benimde haftaya aof sınavım var ders çalışmam gerek ama bebiki emzir uyut tüm gün bitip gidiyor
ayyy ne güzel yeni mi kalmışşş?Kızlar, bizim başlığı açan minik cadım da hamile kalmış, 9 martta öğrenmiş. İnşallah sağlıkla alır yavrusunu kucağına. Bizi burada buluşturdu, dua edelim onun için de...
bencede sen tecrübelisin diye yapmıştır..Bizim akrabanın annesi 2.bebeğinde hastanede yanında bile kalmamıştı kardeşi kalmıştıcanım biliyorum çok zor ama sabredeceksin.he de geç her dediğine...nasıl olsa gidecekler birgün yanından..lohusalık psikolojisin de etkisi var tabi...ben de de tam tersi durum söz konusu.ilk doğumumda annem ayrılamıştı yanımdan.bunda hiç iplemiyorlar beni ya.daha 3.günümde herkes terk etti gitti beni.sinir oldum annem ki asla kıyamaz bana niye böyle yaptı anlamadım.Allahtan eşim yanımda...
ayy ne güsel en azından senin nişan gelmiş yani herhangi bir belirti var..Benim oda yok vallaevet canım daha doğurmadım.dediğin doğru böyle giderse nisan annesi olcaz senle ben.dün gece nişan geldi bende sevindim heveslendim doğacak diye ama nerde.bugün 1 de hastaneye gittik daha 1 cm açılma varmış bende ne ağrı ne sancı.2 buçuk saat nst ye bağlı kaldım ama doğru düzgün sancı çıkmadı.o yüzden geri eve gönderdiler.doktorumun verdiği sontarih 1 nisan bakalım nolcak.eger 1 nisana kadar olmazsa 2 sinde müdahale ederiz artık dedi.
canım bende birkaç gündür giremiyordum ama girer girmez seni merak ettim evet bi sen bi ben kaldıkkkk..sanırım sen benden önce doğurursun ben kapanışı yaparımeyvahedigeldismilebenimde biraz önce foruma bakarken sen geldin aklıma dedim acaba doğum yaptı mı?zaten yanılmıyorsam bi sen bi ben kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?