2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sinava girecegim.hic calismadim ne olur bilmem.mafoldumben

benim oglanin da kalcasinin yanlari mor.bazande yuzu gozume mor gibi geliyor.yarin doktorunu arayip sorayim bende.:bbo:

teşekkürler cnm evimede çok yakın eşimede söylüyeyim götürelim diye
morarması kötü arkadaşlar muhakkak sorun drunuza benim prensesimde bebek üfürümü var yani kalbinde bir kaç yerinde delik var eko çekildimi sizin bebeklerin biz hastaneden çıkacağımız gün öğrendik çok üzüldüm sütüm kesildi şimdi istanbuldaki en iyi prof olan levent saltığa götürüyoruz çocuk doktoru kadın doğum drum kapanır dedi levent beyde kapanadabilir kapanmayadabilir kalbi normal çalışıyo bir sorun yok doğuştan kalp hastalığı dedi takip edicez dedi bu hastalığın bir belirtiside çocuğun morarması kızlar allah kimseye vermesin .
bende sınava giricem son senem inş kalmadan veririm henüz 2 . derse geçtim ama sadece soru çözüyorum aynı şekilde benimde halim kalmıyo gözüm kapanıyo
benim prensesiminde kalçasında morluk var dr doğum lekesi geçer dedi

biz galiba ayni yerde oturuyoruz seninle.
canim cok uzuldum bebeginin rahatsizligi dolayisiyla cok cok gecmis olsun allahim acil sifalar versin kizimiza.
benim oglusumun her iki bacaginin yaninda yani tam kalcada degil.surekli ya saga ya sola yatiriyorum ondan olabilir mi acaba ?zaten sinirlerim bozuk gozumun onune gelip gelip duruyor bacaklari aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

sen nerede oturuyorsun ben lunaparkın orda oturuyorum.hamilelikte gizli bir şeylermi yedin?
doğum lekesidir bir sürü bebekte vardır telaş etme
bunlar geçicek bir süreç bu kim canını sıkıyorsa karşılığını ver senin değil onun canı sıkılsın ben öyle yapıyorum .ama görüyorumki herkes aynı şeyi yaşıyo bende eşimle tartışıyorum siteye bakıyorum herkes kavga ediyo demekki lousalıkta kocaların anlayışlı olması gerek ama malesef anlamıyorlar bizi tabii onların vücutları deforme olmuyo hormonları değişmiyo göğüsleri acımıyo ve evde bütün gün 7 24 onlara bağımlı bir canlı yok onlar bize göre normal hayatlarına devam ediyorlar bu yüzden de anlaşamıyoruz bende bunaldım 1 aydan fazla evdeyim hep aynı insanlar her gün aynı şey birde çalışan faal insan için evde oturmak çok zor valla ama geçicek böyle düşünüyorum canımı sıkarsam sütüm kesilir diye korkuyorum allah korusun o yüzden takmıyorum

canım çokkk geçmiş olsun çok üzüldüm ama her zaman iyi düşün bak gör hiçbişi olmıcak bebeğine,kendiliğinden düzelicek bebeğin ile konuş hep iyileşiceksin annem de olumlu düşünmek çok önemli

off be cnm ya kaynanatörleri boğasım gelio walla allah yardımcın olsun cnm neyse çıksın bakalım 40ınız:) zayıf kadın moduna girmeme gerek yok zaten başım dönüp duruyo sürekli patlak wercem yakında az kaldı beklesin o
mutlu dikişlerin nasıl oldu iyimisin 40a 1 hafta kaldı
geçmiş olsun pınarcım üzüldüm ama geçer bnce benim teyzemin oğlunda doğduğunda bi kaç delik warmış üfürme mi ne diolar işte we büyüdükçe kapandı şuan 1.sınıfa gidiyo we turp gibi maşallah helininkide kapanır kesin... sonuçta kalp çalışmasını etkilemicek kadar küçüklermiş dediine göre o zamn korkulcak bişide yokturolumunekankayizsmile
hasretcim bunlar ne sütü arttıran gıdalarmı ?

ewt cnm sütü artıran we sütün kaliteli olmasını sağlayan gıdalar.. süt içilmez diyenler oluyo ama kaliesini we miktarını en çok artıran süt we süt ürünleri bnde günde 2 bardk içiyorum artık daha fazla içicemaklinialirimsmile

Sıkıldım... Oğlum 2 saattir derin uykuda uyandırmak istemedim, biraz daha bekleyeceğim.

Deliksiz 10-12 saat uyumak istiyorum. Çok ihtiyacım var...

kızlar sütü arttırmak için incir ve havuç karışımı bişiler söylemişti kızlardan biri bileninizin var mı bana burda olmasamda özelden msj atarmısınz

canım onu ben söylemiştim ben daha doğum yapamadığım için denemedim ama amcamın kızı denemiş gerçekten işe yarıyor dedi.kuru incir ve havucu ayrı ayrı kaynatıp biraz ılındıktan sonra sularını karıştırıp içiyormuşsun.amcamın kız da tv de bi doktordan duymuş bunu.

Merhaba kızlar
bende hala doğurmadım ve bu gidişle mart aanesi değil nisan annesi olucam
Birkaç gündür giremiyordum...
BUgün temizlik ile geçti günüm...
Kendimi yorayım dedim üzerine de hurma yedim ama bizim kızın halen daha geliceği yok
Hndn82 sende doğurmadın heralde daha???

evet canım daha doğurmadım.dediğin doğru böyle giderse nisan annesi olcaz senle ben.dün gece nişan geldi bende sevindim heveslendim doğacak diye ama nerde.bugün 1 de hastaneye gittik daha 1 cm açılma varmış bende ne ağrı ne sancı.2 buçuk saat nst ye bağlı kaldım ama doğru düzgün sancı çıkmadı.o yüzden geri eve gönderdiler.doktorumun verdiği sontarih 1 nisan bakalım nolcak.eger 1 nisana kadar olmazsa 2 sinde müdahale ederiz artık dedi.

benimde biraz önce foruma bakarken sen geldin aklıma dedim acaba doğum yaptı mı?zaten yanılmıyorsam bi sen bi ben kaldık

helinzor canım bu arada geçmiş olsun bebeğine.ama kendini çok yıpratma benim bi arkadaşıma da öyle söylemişlerdi daha sonra kendiliğinden geçti.o yeni doğan bebeklerde olabiliyormuş.hatta geçen bana sanada öyle derlerse hemen telaş yapma bak bizimki geçti dedi.

cnm süt gaz yapıyo dr bana peynir yiyorsan süt içme 1 porsiyon gibi düşün dedi peynir yiyorsan yoğurt ve süt içme dedi mesela meyveleri de karıştırma dedi portakal suyu yasak bulgur baklagiller yasak gaz yapıyo ben yemiyorum cnm ilk hafta çok sıkıntı çektim şimdi günde 4 kere düzenli gaz ilacı veriyorum.sab simplex bitkisel gaz ilacı çok iyi geldi metsil ve zincoda aldım şimdi metsil veriyorum .

size iyi geceler kızlar ben çıkıyorum malum bugün hastaneye falan gittim yorucu bi gündü.bakalım biraz uyumaya çalışayım.

evet ben varııımmm

Kızlar, bizim başlığı açan minik cadım da hamile kalmış, 9 martta öğrenmiş. İnşallah sağlıkla alır yavrusunu kucağına. Bizi burada buluşturdu, dua edelim onun için de...
ayyy ne güzel yeni mi kalmışşş?
bende geçen gün merak ediyordum onu bu açtı toiği gitti acaba noldu filan diyeee

bencede sen tecrübelisin diye yapmıştır..Bizim akrabanın annesi 2.bebeğinde hastanede yanında bile kalmamıştı kardeşi kalmıştı

ayy ne güsel en azından senin nişan gelmiş yani herhangi bir belirti var..Benim oda yok valla ne sancı var ne bişi

benimde biraz önce foruma bakarken sen geldin aklıma dedim acaba doğum yaptı mı?zaten yanılmıyorsam bi sen bi ben kaldık
canım bende birkaç gündür giremiyordum ama girer girmez seni merak ettim evet bi sen bi ben kaldıkkkk..sanırım sen benden önce doğurursun ben kapanışı yaparımeyvahedigeldismile
Nisan bebekleri bile geliyor vallaaa...Ya bu kadar beklemeye sabrım sırf normal doğum yaparım diye katlanıyorum bir de bekle bekle sonra sezeryan olursam üzülürüm valla yaaa

Bu arada kızlar geçmişi okudum ve yaşadığınız o lohusalık sıkıntılarını okudukça ben doğurmaktan tırstım...Ztn bende daha şimdiden yaşamıyorum değil o sıkıntıları..KOcama sıkı sıkı tembih ediyorum diyorum ki annene bile haber verme benim sancılarım başlarsa hastaneye gidelim beni doğuma alsınlar ondan sonra haber ver diyorum ama ne mümkün kaynanam hergün arıyo zaten..Dün evi aramış ulaşamamış, beni aramış ulaşamadı sonra eşimi aramış çok telaşlandım noldu diyeeee....
Dedim telaş yapma zaten öle bişi olsa haberin olur dedim..yok ben haber vermeyi unutursunuz o telaşla diye aradım durdum diyor guclubacismile(çok lazım gibi)..Sürekli her telefon açışında yokmu daha bişi diyo bigün dicemki yok aslında ben doğurdum eve geldik uyuyo şimdi evde dicem töbe töbe yaaaa

bende çıkıyorum arkadaşlar herkese bebişleri ile sıcacık bir gece diliyorum...
Benim daha kucuğum bomboş maalesef
bende kocama sarılır yatarım artık napıyımmmm :)

Son düzenleme:
yağmurlu ir istanbul sabahından günaydın herkese.. 40ımın çıkmasına 1 hafta kaldı umarım şu çocuğun uykuları düzene girer tam düzeldi 2 gündür dedim bu gece yine başladı uykum war off yine dükkandayım kocam biyere kadar gitti gelsin kahwaltısını werip yatmayı planlıyorum bebiş uyuyoken 1 saat bile uyusam toparlarım tabi fırsat bulursam bu karmaşada..

merhaba herkese:)eskisi gibi değil buralar ama bebişlerin düzeni bir otursun toplanırız yine değil mi anneler:):):):)
Hasretcim sağol bilgiler için...benzer şeyler okudum nette deniyorum....inşallah işe yarar....

herkese günaydın.ben hala doğurmadım kızlar ya.40+2 olduk bugün.nişan da geldi geçen gece ama hala tık yok ne sancı ne ağrı.offfffffffff artık sabrım kalmadı ya hayırlısıyla gelseydi şu kızım biran önce.valla size imreniyorum bebişlerinizden bahsedince.bende sizin sohbetlere katılmak istiyorum ama kızım gelmiyor maalesef.neyse küçük hanımın keyfini bekliycez artık napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…