- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.521
bi ben burdayımmerhaba herkese:)eskisi gibi değil buralar ama bebişlerin düzeni bir otursun toplanırız yine değil mi anneler:):):):)
Hasretcim sağol bilgiler için...benzer şeyler okudum nette deniyorum....inşallah işe yarar....
herkese günaydın.ben hala doğurmadım kızlar ya.40+2 olduk bugün.nişan da geldi geçen gece ama hala tık yok ne sancı ne ağrı.offfffffffff artık sabrım kalmadı ya hayırlısıyla gelseydi şu kızım biran önce.valla size imreniyorum bebişlerinizden bahsedince.bende sizin sohbetlere katılmak istiyorum ama kızım gelmiyor maalesef.neyse küçük hanımın keyfini bekliycez artık napalım.
bi ben burdayım(
sensiz olmaz ki.........:)
mart bitmez cnm doğurursun 2 güne:)
helin canım çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçer anne olmak böyle birşey insan kendi çocuğunun teline zarar gelmesin istiyor moralini bozma herley Allah tan bizim eniştemiz 65 yıl yaşadı kalbinin delik olduğunu bilmeden 65te ameliyat oldu şimdi 75 yaşında he olumlu düşün bizede bebeğinizde böbrek yetmezliği olabilir demişlerdi dünya başıma yıkılmıştı çok ş,kür geçti erken sünnet ettireceğiz bizdeteşekkürler cnm evimede çok yakın eşimede söylüyeyim götürelim diye
morarması kötü arkadaşlar muhakkak sorun drunuza benim prensesimde bebek üfürümü var yani kalbinde bir kaç yerinde delik var eko çekildimi sizin bebeklerin biz hastaneden çıkacağımız gün öğrendik çok üzüldüm sütüm kesildi şimdi istanbuldaki en iyi prof olan levent saltığa götürüyoruz çocuk doktoru kadın doğum drum kapanır dedi levent beyde kapanadabilir kapanmayadabilir kalbi normal çalışıyo bir sorun yok doğuştan kalp hastalığı dedi takip edicez dedi bu hastalığın bir belirtiside çocuğun morarması kızlar allah kimseye vermesin .
bende sınava giricem son senem inş kalmadan veririm henüz 2 . derse geçtim ama sadece soru çözüyorum aynı şekilde benimde halim kalmıyo gözüm kapanıyo
benim prensesiminde kalçasında morluk var dr doğum lekesi geçer dedi
mutlu dikişlerin nasıl oldu iyimisin 40a 1 hafta kaldı
ewt cnm sütü artıran we sütün kaliteli olmasını sağlayan gıdalar.. süt içilmez diyenler oluyo ama kaliesini we miktarını en çok artıran süt we süt ürünleri bnde günde 2 bardk içiyorum artık daha fazla içicemaklinialirimsmile
canan bebek emiyormu ısrarla dene bak pes etme bizimki biberonu unuttuSıkıldım... Oğlum 2 saattir derin uykuda uyandırmak istemedim, biraz daha bekleyeceğim.
Deliksiz 10-12 saat uyumak istiyorum. Çok ihtiyacım var...
evet canım daha doğurmadım.dediğin doğru böyle giderse nisan annesi olcaz senle ben.dün gece nişan geldi bende sevindim heveslendim doğacak diye ama nerde.bugün 1 de hastaneye gittik daha 1 cm açılma varmış bende ne ağrı ne sancı.2 buçuk saat nst ye bağlı kaldım ama doğru düzgün sancı çıkmadı.o yüzden geri eve gönderdiler.doktorumun verdiği sontarih 1 nisan bakalım nolcak.eger 1 nisana kadar olmazsa 2 sinde müdahale ederiz artık dedi.
bence de canım..hayırlısıyla gelsin de isterse nisanda gelsin:)
evet canım daha doğurmadım.dediğin doğru böyle giderse nisan annesi olcaz senle ben.dün gece nişan geldi bende sevindim heveslendim doğacak diye ama nerde.bugün 1 de hastaneye gittik daha 1 cm açılma varmış bende ne ağrı ne sancı.2 buçuk saat nst ye bağlı kaldım ama doğru düzgün sancı çıkmadı.o yüzden geri eve gönderdiler.doktorumun verdiği sontarih 1 nisan bakalım nolcak.eger 1 nisana kadar olmazsa 2 sinde müdahale ederiz artık dedi.
canan bende öyle yapıodum karnına ayaklarına sıcak havlular falan ama evde yalnız olunca elim ayagım dolaşıytp napıcagımı sasırıorum ama nasıl aglıyo yırtıyo kendini..neysekji annem gelcek birazdan..inanki bi kişinin yardımı muhakkak gerekiyo..bu arada memeye alışmış senin küçük bey maşallahEbru, benimki de bu sabah gazdan uyuyamıyordu, emzirdim, göğsüme yatırıp gazını çıkardım ve üzerine battaniyesini örtüp sırtını ovaladım. Karnı da sırtı da sıcaktı. ALttan da gazını çıkardı 1 saattir mışıl mışıl uyuyor. Bu yöntemi iki gündür kullanıyorum, göğsümde uyumak oğlumun çok hoşuna gitti. Hemen uykuya dalıyor.
ebru ne güzel yaşamışsın doğumu benim biraz hızlı oldu ben ne olduğumu bilemdim
bebeği emzirdikten sonra bi göğüs bitince göğsüne yatır alttan üste doğru omuragasını ykarı kafasına doğru sıvazla vurma ama sonrada poposuna vur çıkartıyor
canan çok sevndim senin adına insan yılmayınca bebek mecburen alışıyor artık soğuk biberon alırmı sıcacık annesi varken ,
benim bebiş uyanıyor kızlar by
kesinlikle mükemmeliyetci olmamak lazım canım..herseyde bu böyle..annelikte de..yani herseyi kuralı kuralına yanlışsız hatasız yapmaya calışmak bunun yükünü taşımak cok daha zor..hickimse mükemmel anne baba olamaz hepimizin yanlışları hataları olacak .asıl mükemmel olmaya calışmakla hata yapmış oluruz ..işi hastralık derecesine getrmemek lazım..ben kendimihep böyle telkin ediorum..hatasıyla dogrusuyla bizde başarıcaz bu işi..ALLAH gücünü veriyo..hani derlerya kucagına alıştrma bebegi diye aslında gecenlerde bi arastrmada dr söyledi kucaga alınan bebkler kendilerine dahja cok güven duyarlarmış..hem bu tarafı hemde dedigin gibi sallamak gazını alıyo..bosuna bebekler arabalarda susmuyoaklinialirimsmileBenim göğüs uçlarım da yara içinde. Sürekli kremliyorum. Ağzından çıkarmak için nasıl uğraşıyoruz. :)) Çok mu dua etmişim ne?!
ınşallah sen de emzirebilirsin artık. Dediğin gibi yalnız olunca çok zor. Ben de eşimin geleceği saati iple çekiyorum. Her şeyi yapabiliyorm aslında ama çok tedirgin oluyorum.
Az önce bir doktorun yazısını okudum, hareketsiz bebeğin gazı olur. Bebeğinizi kucağınıza alın, hafifçe sallayın falan yazıyordu.
Merhaba kızlar
bende hala doğurmadım ve bu gidişle mart aanesi değil nisan annesi olucam
Birkaç gündür giremiyordum...
BUgün temizlik ile geçti günüm...
Kendimi yorayım dedim üzerine de hurma yedim ama bizim kızın halen daha geliceği yok
Hndn82 sende doğurmadın heralde daha???
Merhaba kızlar
bende hala doğurmadım ve bu gidişle mart aanesi değil nisan annesi olucam
Birkaç gündür giremiyordum...
BUgün temizlik ile geçti günüm...
Kendimi yorayım dedim üzerine de hurma yedim ama bizim kızın halen daha geliceği yok
Hndn82 sende doğurmadın heralde daha???
günaydın kızlarr..yaw benim zilli, durmuyo gaz sancısından kac saattr aglama nöbetleri gecirioruz uyuyo yarım saat tekrar kalkjıo aglıyo offfff hep bu mamadan..sinbirlerim bozuluyo o aglarken..rezene cayı varmış milupanın bunu önerdi dr um..daha 20 günlük ilaç vermekten yana degilim şuan dedi..anlaşılan herkeste uykusuzluk bunlarıda atlatıcaz canlar..bu arada HANDAN nişanında gelmiş canım hadi gözünaydın 2 3 güne dogururrsun hayırlısıyla.alkisalkisalkis.benim nişanla beraber sancılar ve kasılmalarımda sıklaşmıştı 5 dk da bire düşmüştü ve dogum başladı ve bebek pozisyona uygun olmadıgı için hemen sezeryana almışlardı..süperdi ya benim dogumum normal degildi tama bunu yaşayamadım ama epidural oldugu için herkesin herşeyin farkındaydım..ve bebegimin o ilk aglama sesini duyunca......senağlama.......başımda erkekl,i bayanli 9 10 hemşire ve kahramanım canım dr umm..hepsi başımda hummalı bi koşustrmaca hepsi benim ve bebegim için ugraşıyo okadar özeldi ki dogumum..senağlama..iyiki dewlet hastanesinde yapmamışım diorum cünki bambaşka bişeydi benim için..sezeryan olursam normali yaşayamadım diye vicdan azabı duyarım sanıodum ama hiçte öyle olmadı maşallah turp gibiyim.. ...prenses gibi dogum yaptım valla..minik prensesimide kollarıma aldım saglıcakla..herkese nasip etsin ALLAH..
öyle mi dersin ??yaw ewet milupa cok gaz yapıo seda cım belki denerim söyledigin cok iyi oldu ??ebrucum mama aptamil kullanıyorsan evet o çok gaz yapıyor benimkinede çok gaz yaptı şimdi SMA kullanıyorum.. o mamayı verdiğin sürece malesef prenses çok gaz sancısı çekicek başka mamaları denesen sonuçta hepsinin içeriği aynı biz eşimle hepsini karşılaştırdık
Bence yazabilirsin :) Ama istersen yanına ıslak mendil falan koy, dokunmak isteyen olursa önce ellerini silmelerini iste.
eftel benim dikiş yerimdede biraz şişlik var canım hemde hiç oturmadıgım halde pire gibiyim valla ew işi bi yandan..dr un damla vermedimi vitamin damlası..merhaba anneler,
handan hadi gözün aydın nişanın gelmiş fazla sürmez bebegini kucagına alırsın..
bizim kontrolümüz vardı bugün,herşeyi normal dedi bende sarı gibi yüzü dedim dr.da
br haftada bu kadarsa artık bişey olmaz korkma dedi bende muayene oldum biraz dikiş yerim şişmiş,
oda çok oturmaktan dedi gündüz fazla oturmuyorum ama gece bebegim durmuyo sabaha kadar
oturaak emziriyorum sanırım ondan oldu ya yanıma alıyorum emsin diye her gelen eşime söylüyo aman almasın diye oda kızıyo ne yapayım,oturarakta dikişlerim şişti..uykusuzluk beni mahfetti sersem gibiyim,bide bişey sorucam kızlar ben artık bişey yiyemiyorum sebze meyve yiyomusunuz dr bana yeme dedi hastaneden çıkarken acaba kaç gün daha yemiyecem unuttum sormayı yaa bebegim nasıl vitamin alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?