- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.481
ya kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var.dün gece 3 te nişan geldi.ama ağrım sancım falan yok doktoruma da ulaşamıyorum.acaba hastaneye gitsem mi sancı gelmesini beklesem mi karar veremedim ya.siz ne yaptınız söyler misiniz lütfen.çok telaşlandım
hahahayyyt benim şıllık kaynanamda geçen sene anneme dedikodumu yapmıştı senin kızın şeytan, yok bilmem ne gibi kelimelr etmişti cezasını ewime barkıma basamayarak buldu...
abart söylediklerini anlat eşine ağla zırlaolumunekankayizsmile oğullarının kelime yapması çok öenmli bu gibi durumlarda
amin insallah hayirlisi ile yawrusunu alir kucagina.Kızlar, bizim başlığı açan minik cadım da hamile kalmış, 9 martta öğrenmiş. İnşallah sağlıkla alır yavrusunu kucağına. Bizi burada buluşturdu, dua edelim onun için de...
slm mart anneleri...bebeklerinize kavuştunuz ne güzel darısı başımıza inş..çok sık giremiyorsunuzdur ama bi sorum olucak..35+3 günlükken rahimde 1 cm açılma ve yumuşama olduğunu öğrendim..ciğer geliştirici iğnemi oldum şimdi evde istiratteyim..bi aksilik olmazsa normal olucak doğumum catı muaynesinden sonra sızlama hala devam ediyo..sabahta bir süre oğlum kendini aşağı doğru itip durdu..nst de sancı çıkmıyo çok hafif yani acaba bu itmeler kasılma olabilirmi bilen varsa ve yardımcıolursa sevinirim..
slm mart anneleri...bebeklerinize kavuştunuz ne güzel darısı başımıza inş..çok sık giremiyorsunuzdur ama bi sorum olucak..35+3 günlükken rahimde 1 cm açılma ve yumuşama olduğunu öğrendim..ciğer geliştirici iğnemi oldum şimdi evde istiratteyim..bi aksilik olmazsa normal olucak doğumum catı muaynesinden sonra sızlama hala devam ediyo..sabahta bir süre oğlum kendini aşağı doğru itip durdu..nst de sancı çıkmıyo çok hafif yani acaba bu itmeler kasılma olabilirmi bilen varsa ve yardımcıolursa sevinirim..
ya kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var.dün gece 3 te nişan geldi.ama ağrım sancım falan yok doktoruma da ulaşamıyorum.acaba hastaneye gitsem mi sancı gelmesini beklesem mi karar veremedim ya.siz ne yaptınız söyler misiniz lütfen.çok telaşlandım
anlattım cnm o yaşlı diyoahh cnm sende benim gibi yalnızmı kaldın:gitme: bişi olmaz cnm alışıyosun sen bi de tecrübelisin ondan bırakmıştır annende.
eftelcim sıkma canını konuş eşinle güzellikle anlat bi ewin mahremi olur de anan sayesinde yoldan geçenler bile bilio yok biberon wermişim yok koynumda yatırmışımlmaz: çok zoruma gidiyo de ters biişeyde sölemek istemiyorum ama sabrım taşmak üzere dealsanaalsanasmile
gözün aydın cnm çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar
17 mart da sezeryan ile doğum yaptım.Daha geçmişe bakamadım.hatırlayan herkese çook teşekkürler.
çok kötü şeyler yaşadım.çberbat 2 gün geçti hastanede.
sezeryandan mutu mutlu çıktım. herşey güzeldi. kızlar sonra bir kanamam oldu anlatamam.çarşaflar yetmedi kanamama
kan verildi.......... 4-5 serum takıldı........... ateşler içinde yandmm............. kızıma süt veremedim kucağıma alamadım çünkü heryanım şişmişti avuçlarım ı hissetmiyordum. bebeğime sarılıp emziremedim. bebeğimde emmedi zaten sütüm yoktu halende yok..... 30 dakka sağsam 10ml süt çıkıyor. düşünün...........bende her an önce sağıyom sonra ama ile takviye ile yapıyorum. hala kanamam ar. ağdet gibi. şişliklerim inmedi daha.
Şimdi sizelre sorularım var
Sezeryan olanlar kanamanız nekadar devam etti ve şişlikler nezaman geçti? Ell parmaklarda uyuşukluklar nezaman geçti? yada oldumu? Offffffffffffffffff şunlar bi geçse.
bu arada ev ana baba gnü.gelen giden........... bazen o sessiz ve toplu düzenli evimin hallerini özlüyorum.
annem ve kaynvaldem kalıy.
kızım geceleri uyutmuyo.
ben dayanamıyoorum.
yarın yanlız kaldığımda nası yapcam çok merak ediyom ve korkuyom. hai mamasını altını yapıcam ama uyutamazsam onu - ağlarsa derdini anlamazsam gece duymazsam diye çok korkuyom. stresdeyim. gerginim-galiba depresyonada girdim..................
ağlıyom he. annem ok yoruluyor .ona ayrı üzülüyom zaten.
şimdilik böle.
yine yazıcam firsat bulursam. 3 saatte bir emziriyom zaten 1 saati sağ emzie mama yap altını aç gaz çıkar ..uykular untuldu.ama kızım çok tatlı bi görseniz herşeye değer. meleğim benim.
Kızlar kimler doğum yaptı şu bir haftada ve doğurmayan kimler kaldı?
Hepinizi çok özledim.
benim dogumdan sonra acaip istahim kapandi.hicbisey yemek gelmiyor icimden.ilk baslarda sadece su sut humanin cayini iciyordum.simdi zorla corba falan iciyorum.sabahlari kahvalti bile yapmak gelmiyor icimden.sizin istahlariniz nasil?
birde ben korse alacagim aranizda korse kullanan varmi ?
CNM KIZARIYODA IKINIRKEN MORARMIYO:uhm: bi sor bncede doktorunakızlar bebekleriniz hiç morarıyo mu?evelsi gün bi baktım yüzü mosmor kızımın,boğazına bişi kaçtı sandım,uyuyodu hemen kaldırdım aldım kucagıma..acaba ıkınmaktan filan mı anlayamadım..yarn kontrolumuz var sorucam doktora.google'dan aratınca acaip şeyler çıktı canım çok sıkıldı.Allah korusun.
kocamla kustum konusmuyorum.bu arada 1 saat once cıleden cıkardılar benı.yarı 40 yok tam 40 yapmıyorum bu konuda burada kapanmıstır bı dahada kımse sormasın dedım.ondan oncede sınırden kudurup lap topu fırlattım.
bı yalnız kalalım su annemler aksam bı gıtsın evde esımle fıght club var.bakalım ya allah dıyorum.hakkımda hakkımızda hayırlısı.kurt damarı nasıl oluyormus gorecegız.
dimplecim de doğurmuş.darısı kalanların başına.....dimplecim gözün aydın olsun.....
CNM KIZARIYODA IKINIRKEN MORARMIYO:uhm: bi sor bncede doktoruna
bu kocalar ne istiyolar acaba bizden biz söleslerde bilsek az önce gelmiş benimkide yoruldum artık dükkana gel ben bi beşiktaşa iniym bi oturiim hıhh sabahta beri ben de dükkandayım oysa ki ben nereye gitsem acaba yorulunca alıp başımıalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?