- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.461
canım ben doktoru aramadım bile suyum geldıgınde hastaneyı aradım durumu anlattım sız doktora haber verırsınız dedım kalktım hastaneye gıttım.hastaneyı arayıp acıl ebe ıle konus bıtanem.
gecmıs olsun canım ne enfeksıyonu bu ?cnm aynen bende sabahlıyorum ve benim prenses hasta oldu enfeksiyon kapmış 1 haftadır ilaç kullanıyoruz düzen yok bazen gündüz uyuyo gece uyumuyo bazen ne gece ne gündüz uyuyo sorma bende zombi gibi 1 2 saat uykuyla geziyorum
du ust kata cıkıp alcam cıcımocd cnm bana drun bilgilerini verirmisin?
eee kayınvalde olmasın kaydirigubbakcemile3Herkese merhaba,
Ben geldim...
Doğumdan sonra evimde bana bakan kimse olmadığı için bir hafta kayınvalideme gittim. Yürümeye başlayınca evime döndüm... Zor günlerdi...
Bu arada yoğun lohusalık psikolojisi, görümcemin lohusalığı ile kıyaslamalar, baya zor günler bitti...
Şimdi ise kızım uyumuyor, durmadan emmek istiyor ve durmadan ağlıyor, 2 saat uyusa diye gözüne bakıyorum. Bu gece eşim 3 saat baktı, ben de uyudum. Normalde yapmazdı, şu halimle bana saydırıyordu; yok sen sinirlisin, annemlerde durmadın diye; ama ayakta uyuduğumu gördü... Ondan dolayı acıdı galiba... Ama kalbimi çok kırdı... Şu halimle bana, sen böylesin, değiştiremem, diye asık yüzle saydı durdu... Kim ona bu gazı verdiyse, şu halimde Allah o kişiye merhamet versin...
Umarım bebeğim uyumaya da başlar...
allah analı babalı buyutsun uzun omurlu olsun ınsallahmerhabalar herkese a.s.
dimplehawk arkadaşımızla dün konuştum normal doğumla bebeğini kucağına almış
canım cevabın için teşekkürler ama benim suyum daha gelmedi sancı da yok.sadece nişan geldi dün gece.biraz internette araştırdım nişan gelmesinden sonra doğum 1 haftayı bile bulabilir yazıyor.o yüzden bende sancı yada suyun gelmesini bekliyorum şimdi hastaneye girsem belki geri gönderirler diye.
ohh gamzecimde kurtuldu şükür.. hayırlı uğurlu olur inşallahmerhabalar herkese a.s.
dimplehawk arkadaşımızla dün konuştum normal doğumla bebeğini kucağına almış
hepimiz farklı depresif dönemler geçiriyoruzcnm emin ol yalnız değilsin hepimiz aynıyız ben bağıra bağıra ağlıyorum her gece ceren huysuzluk edip uyku uyumayınca ama şükürler olsun 2 gündür geceleri o kadar huysuzlaşmıyor sabah 6,7 g,ibi uyanıop uyumuyo bi kaç saat ama onada çok şükür hiç değilse 4,5 saat uyuyabilioruz düzenli emip uyuyo seninkide girer düzene inşallah. sütün yeterli mi belki doymadığı için sık uyanıyordur? sıcak duşta masaj kanallarını açar.Herkese merhaba,
Ben geldim...
Doğumdan sonra evimde bana bakan kimse olmadığı için bir hafta kayınvalideme gittim. Yürümeye başlayınca evime döndüm... Zor günlerdi...
Bu arada yoğun lohusalık psikolojisi, görümcemin lohusalığı ile kıyaslamalar, baya zor günler bitti...
Şimdi ise kızım uyumuyor, durmadan emmek istiyor ve durmadan ağlıyor, 2 saat uyusa diye gözüne bakıyorum. Bu gece eşim 3 saat baktı, ben de uyudum. Normalde yapmazdı, şu halimle bana saydırıyordu; yok sen sinirlisin, annemlerde durmadın diye; ama ayakta uyuduğumu gördü... Ondan dolayı acıdı galiba... Ama kalbimi çok kırdı... Şu halimle bana, sen böylesin, değiştiremem, diye asık yüzle saydı durdu... Kim ona bu gazı verdiyse, şu halimde Allah o kişiye merhamet versin...
Umarım bebeğim uyumaya da başlar...
geçmiş olsun cnm umarım düzleirler yoksa biz biteceğiz bu gidişle:gitme:cnm aynen bende sabahlıyorum ve benim prenses hasta oldu enfeksiyon kapmış 1 haftadır ilaç kullanıyoruz düzen yok bazen gündüz uyuyo gece uyumuyo bazen ne gece ne gündüz uyuyo sorma bende zombi gibi 1 2 saat uykuyla geziyorum
aaaaaaaaaaaaaaaşşşşkk kokusu waarrrropuyorumnanaktan noluyo lan yanlış yerde arıyon lan kocanı delüaklinialirimsmileaşkım sen yoksan ben neyleyim hayatı,ben sana huzurumsun,denizimsin,HUZURDENİZİMSİN demişim,ben senin ile çay bardağındaki dudak payı kadar bile uzak kalamam,ben seni çok başka sevmişim,hiçbir şeye benzemez bu sana olan sevgim,hiçbir şey de bitiremez bu tutkuyu Allah'tan başka,Rabbim bizi öyle bir yazmışki birbirimize,silinenler geri yazılmış...
Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin(amin amin amin)
Seni Çok Seviyorum Huzurdenizim,Herşeyim,aldığım huzur dolu nefes,yaşadığım heyecan,tattığım aşk,su gibi berrak ve temizsin,adıma Nehir dedim, bundan gayrı Nehir gibi bir ömrüm olsun dedim,karşıma Çağlayan çıktı var mı bunun daha ötesi,biz senin ile Çağlayan bir Nehir olmuşuz,aramıza da balık burçlu kızımız katılmış:)))seni seviyorum Huzurdenizim...
benim dogumdan sonra acaip istahim kapandi.hicbisey yemek gelmiyor icimden.ilk baslarda sadece su sut humanin cayini iciyordum.simdi zorla corba falan iciyorum.sabahlari kahvalti bile yapmak gelmiyor icimden.sizin istahlariniz nasil?
birde ben korse alacagim aranizda korse kullanan varmi ?
bacılarrrrrrrr kayınvaldem annemle hakkımda konusmus olmadık seyler soylemıs.ben sımdı ne yapsamkı ?
ay ne gözel uyumuş yiğit paşa bizim kızda 2 gündür öyle canan walla mutluluıkktan ölcem ama akşam 3,4 saat uyutmuyorum ben yatana kdar bilerek.. e tbi akşam ne iş yapabiliorum ne yemek ama olsun gecemiz düzene girsinde koştur koştur üstesinden gelirim artık işlerin.. bende primanın 2 numarasını kullanıyoum doğduğunda safdece huggies yeni doğan kullandım 5 gün sonrası hep prima 2 numara bnce huggies te çok güzel bi bez şimdi bitsin huggies 2 numara alıcam.. ewde 7 paket 80li prima 3 numara war eğer önceden stoklamasaydım huggies alırdım. pişik bezdende olmuş olabilir canancım molfix bana numune göndermişti ordan biliorum biraz kalın gibi geldi bana beğenmedim.. yoksa bnde hep ıslak mendille siliyorum altını hiç bişicikte olmuyor ama her açışta mutlaka pişik kremi sürüyorum hiç es geçmedim. hadi sarılığıda atlatıyo maşallah bebişine öpüyoruz ikinizideİyi pazarlar kızlar, biz de annem gittiğinden beri ilk defa kahvaltı keyfi yaptık bugün. Bebik uyuyor. Gece 1.30 da sağdım verdim. 4.30'da uayndı, biraz süt vardı onu verdim, biraz emdi uyudu. Sabah 8.30da uayndırdı bizi. Altını havalandırdık, yıkadık, karnını doyurduk 10 gibi uyudu, hala uyuyor şimdi gidip emzirip altını değiştireceğim uyansın oynaşalım biraz.
Pişiği çok kötü olmuştu ama geçmeye başladı. Sebamed sabunla yıkayıp kremliyoruz. Bundan sonra sadece sebamed ürünlerini kullanacağız. Sık sık açıp havalandırıyoruz altını. Bezini değiştirip molfix almıştık ama tekrar primaya geçtik. 2 numara bez takmaya başladım sıkmasın diye.
Sarılığımız da düşmeye başlamış ve hızlanmış. Sık sık emzir geçer dedi doktor. İnşallah...
Hadi Canan kaçar... :) Gazsız sütlü günler diliyorum... Bu arada tahin helvası da çok süt yapıyormuş. İçebildiğiniz kadar çok su için. Süt gaz yapıyormuş, ben içmiyorum. Bir de maltana içiyorum üç gündür. Göğüslerim hemen doluyor emdikten sonra, hangisi işe yaradı bilmem...
kızlar bebeklerınızın camasırlarını neyle yıkıyorsunuz.ben dalın sıvı kullanıyordum ama alerjı yapmıs doktor dedı.hacısakır kullan dedı ama pıyasada bır tane hacısakır granulmatık lavanta var.yanı ben bulamadım sadesını.uretıcı fırmanın sıtesıne gırdım baktım ordada sadece lavanlatalı granulmatık vardı.
ben yanlıs yerleremı bakıyorum.bılgısı olan varmı kızlar.oglusumun tenı benek benek bende normal sanıyordum saf gıbı((((
bende dalin kullanıyorum ama yapmadı bişi belki makinan iyi durulamıyo olmasın cnm??? dalin granül kullanıyorum bitti sıwıya geçicem aldım 2 şişe.. tamam işte hacışakir bebek için olan zaten granül we lawantalı başka yok bildiğim kadarıylakızlar bebeklerınızın camasırlarını neyle yıkıyorsunuz.ben dalın sıvı kullanıyordum ama alerjı yapmıs doktor dedı.hacısakır kullan dedı ama pıyasada bır tane hacısakır granulmatık lavanta var.yanı ben bulamadım sadesını.uretıcı fırmanın sıtesıne gırdım baktım ordada sadece lavanlatalı granulmatık vardı.
ben yanlıs yerleremı bakıyorum.bılgısı olan varmı kızlar.oglusumun tenı benek benek bende normal sanıyordum saf gıbı((((
hadi ya uslu çocuk azıttı yani canım günleri günlerine uymuyor ki bizim kide 2 gündür duruldu hafiften bakalım nasıl olacak.. hahayt demekki biz karıların hepsi uykusuz kalınca kocişlere sarıyozsempatiksalakcinni yaw düşünüyom şincik acaba suç bendemi ki:kedi:mrb kızlar nasılsınız benim oğlum akşamdan beridir uyumu habire ağladı ya memeden alınca bağırıyo sancılanıyo göğsümde süt kalmadı ya hiç bişi yiyemedim hemen bulgur yaptım şimdi onu yiyorum ya uykusuzzzummmm sinir krizi geçiriyorum offf son 3 gündür delirdim ben ya habire kocişkoma sarıyorum yazık adam ya biraz uyuyo ben hemen bağırıyom uyu uyu bu çocuğu ben tek başıma yaptım dimi allahım delirttim adamı :))) oğlum şimdide ağzında emzik pusetinde uyudu
Bizim gündüz srunumuz vvar. Dün hep uyanıktı bugün uyuyor. Bir gün iyi bir gün kötü, böyle gidecek sanırım. Bende de huggies numunesi vardı ama 2 tane olduğundan belli olmuyor. Onu da denesek mi?
Pişik genelde idrardaki asitten oluyormuş. Bizimki bol asitli herhalde :)) Cildi de çok hassas yavrumun, hemen kızarıyor sıcakta falan. Ben de öyleyim gerçi, her sabunu kullanamıyorum mesela.
Doktor çocuklarında zeytinyağı+jojoba yağı+buğday yağı karışımı kullanıyormuş. Biz de onu yaptıracağız yarın. Islak mendil kullanmıyorum artık hiç. Islak pamukla siliyoruz ve yıkıyoruz. Islak mendil kullansanız da altını kurulayın mutlaka. vs... Sarılık ve pişik konusunda uzman oldum. Allah yaşatmasın bir daha.
Bizim oğlan altını her açtığımız da işiyor. Öyle bööyle değil hem de. Hem kendi üstü batıyor hem bizimki. Bezden tasarruf yapmaya çalışıyor sanırım. :))
Yiğit de Hasret teyzesine öpücük gönderiyor, süt kokulu dudaklarıyla :))
gecmıs olsun canım ne enfeksıyonu bu ?
du ust kata cıkıp alcam cıcım
eee kayınvalde olmasın kaydirigubbakcemile3
allah analı babalı buyutsun uzun omurlu olsun ınsallah
yawrukusum ben ızledıgım yolu anlatmaya calıstım hanı demıstın ya doktora ulasamıyorum dıye.ben ebeyı arayıp konusmustum suyum geldıgınde.senın nısanın geldıgını bılıom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?