2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende aaynı durumdayım.benim 40+2 oldu,dün değil önceki gece nişan geldi ama hala tık yok bizde 1 nisana kadar bekliycez olmazsa 2 nisanda artık müdahale edicek doktorum.hepimiz için hayırlısı olsun canım.

selam güzeller,********a Zeynonun epey fotoğrafını koydum
doğurmayan kaldı mı bu arada

ben varım canım hala doğmadı benim kızım çok üzülüyorum artık.bende sağlıkla kucağıma almak,koklamak istiyorum kızımı

tatlım öncelik ile sana sınavda başaılar dilerim inşallah geçer de alırsın diplomayı,bu arada yazını okuyunca hemen aklıma geldi(kaç gündür kusunca Allah korusun boğulmayı engelleyici yastık almıştım,Zeyno hep kafayı yan çevirip yatıyor bem de sivrileşmesin diye kaç gündür onda yatırıcam diyorum ama hep unututorum tabi bunu gündüzleri biz başında iken yapmak kayı ile,Zeynoyu sırt
üstü yatırdım şimdi o yastığa hep yan yatmasın diye)

tatlım sen niye üzülüyon herşeyin bi zamanı var,boşver ne kaldı şurda Allahın izni ile alıcan yakında kucağına ve inşallah doya doya koklayıp öpücen tatlım

bu arada senin gibi ben de Zeynoyu emzirmeye başladığım an da hemen su istiyorum ve her emzirmede 500 mm bitiriyorum

tatlım sen niye üzülüyon herşeyin bi zamanı var,boşver ne kaldı şurda Allahın izni ile alıcan yakında kucağına ve inşallah doya doya koklayıp öpücen tatlım

inşallah canım ama işte zaman geçince insanın sabrı kalmıyor o yüzden.yinede tabiki en önemlisi onun sağlıkla doğması.

bende o çayı içiyorum ama dediğim gibi iştahım pek iyi değil buaralar su içme dışında ...Bunun dışında neler yiyip içiyoruz .....Sınavda başarılar sana canım

başarılar meg...umarım alırsın diplomanı bu yıl eline...

nurse harvey i denedin mi yaz...? biz de anlattıklarının aynısını yaşadık 5 gün boyunca nurse harvey rahatlattı bizi biraz.en azından ağlayarak uyanmıyor acı çekmiyor yavrum...o da kekik suyu zaten...
Selam hatunlar, herkes iyidir umarım, bizi sorarsanız idare ediyoruz işte, kızımın yarın kırkı çıkıyor, yavaş yavaş düzene girmeye başladı sanki

çok tatlı olmuş annesi bu ya... maşallah

bu arada evde çok bunaldım kızlar ben ya...zaten hamileliğimin son 2 haftası da nerdeyse hiç çıkmadım dışarı ha doğdu ha doğacak suyum falan gelir ortalıklarda diye....kırkımız bir çıksın havalar da iyi olur o zamana atıcaz kızımla dışarı kendimizi inşallah...

Ben 40+5'im. hndn82'nin en azından nişanı gelmiş, hani bir gelişme var. Bende hiçbir şey yok. 31 Mart sabahı gideceğiz ama bu seferde ablamın doğumu 12 saatten fazla sürmüştü suni sancıyla bu takıldı aklıma. Doktor 8-16 saat arasında sürebilir dedi. Benim tembel kızım 16 saat gelmeyip 1 Nisan şakası olurmuş.
Ah kızım ah sen 31 Mart'ta tıpış tıpış doğ olur mu!

4 kişi varmış. Beknur, ben, hndn82, summerarabian. Nisan'da doğursam bile kendimi mart annesi sayıyorum.

inşallah canım ama işte zaman geçince insanın sabrı kalmıyor o yüzden.yinede tabiki en önemlisi onun sağlıkla doğması.

Sabır mı, o ne?. Rabbim benim nasıl sabırsız olduğumu bildiğinden beni hep sabır konusunda test ediyor. 31'inde 41. haftaya giriyorum düşünün. Bu kadar ağırdan alınır mı ya... Bu kız aynı babasına benziyor. Babası da beni evlenmek için 7 yıl bekletmişti.

[B 40+10 kadar doktorlar bekletiyor ama en önemlisi bebeğinin hareketlerini hissediyor olman eğer hissediyorsan sorun yok...Bekle NST de sancıların var mı?Benim sağ bacağım ödem oluştuğundan 40+3 DE sezeryan oldum normal doğum yapamazdım acayip şişmişti ve sağ kalçama baskı yapıyordu. Sabret güzelim ozaman sağlıkla gelsin bebeğin[/B]

slm kızlar bizim o yoğun gaz sancılarımız azaldı kolik sancımızda azaldı var ama eskiye göre az arada bebeğe rezene çayı veriyorum muskat rendeliyorum 1-2 damla anne sütüyle veriyorum birde gaz damlamız var onlarla yoluna dokuyoruz

ama bugün bir sabah 5 te uyandı hala uyumadı ruh gibiyiz annemle memede emerken uyuyo tam daldı diyorum yatırıyorum 10 dakika sonra uyanıyo bir ara bıraktım 1 saate yakın memede uyudu benimher tarafım tutuldu dalmıştır diye yatırdım yine kalktı arada mama takviyesi yaptım yine çare olmuyor uyumuyor bir türlü .......

ya sabır evet arkadaşlar ama gelmedi kuşum bi türlü
hayır hiçbir belirti de yok
bu gün nst de sıra beklerken hanımlarla sohpet ediyorduk hepsi 36 yada 37. haftalarındaydı ben yarın 40. dolduruyorum dediğimde gözleri yuvalarından çıkacaktı aaaaaaaaa epey olmuş sizinki neden gelmiyo, doktor onu bu gün alır vs. bi sürü şey sölediler.
en son doktora tüm sonuçları gösterdiğimde herşey normal olduğu için cumartesiye kadar beklememi söledi
olmadı artık dış güçler tarafından itilecek kendileri dışarıya
çok keyfine düşkün kızımız babası kılıklı diyorum ben ona.
suni sancı almak istemiyorum artık gelmezse direk sezaryana almasını isticem.

Merhaba arkadaşlar,
Benim zilli bgn de gelmedi,
yarın 40+0 olucaz yarında gelmesse çarşamba gel dedi doktor bi bakacak artık ya bekletecek yada doğumu başlatacak

bu arada merhaba seni ilk defa görüyorum sona 2 kişi kaldık sanıyodum Hndn82 ile... 2 kişi daha çıktı ne güzel :)
aynı kaderi paylaşıyoruz benim kızda yarın 40 haftayı dolduruyo ve sanırım bizimkide babasına benzicek..Babası da 15 gün geç gelmiş bende 6 gün geç gelmişim...
Sen 36, 37 haftalık olanları boşver bunların oluru 40 hafta..Benim doktorum diyorki civcivlerde bile bi oluşum süresi var hadi bu olmuştur diye yumurtanın tepesini kırıp çıkarmıolar diyor :)

benim 8 saat sürdü süyılır ama aktif sancı son 1-2 saat sürüyor

canım emziğe alışsın çünkü memede 45dk fazla kalınca çok hava yutarmış gaz olurmuş

simenay iklime maşallah kırkladınızmı

İnşallah uslu olur brbişlerimiz canım
o kitabın adını yazarmısın

benim ablamında suni sancı ile 5-6 saat sürmüştü

beknur az kalmış sabret yok nisan ayına kalmazsın sen merak etme sağlıklı doğumlar nasip etsin yorma fazla kendini canım
evet canım sabretmeye çalışıyorum aslında sakinim ama ne biliyim burda sizi görünce artık sabırsızlanıyourm

kalmazmııı 4-5 kişi vaaar

Kızlar bu arada benim sütüm geldi yaa ilk defa geldi dün akşam hemde koyu sarı baya gelmişşş..Sabah bi kalktım portakal suyu lekesi gibi atletimde bebişim gelmedi ama ilk ağız sütüm bile geliyooo yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…