- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.561
bende bu gidişle mart annesi olamıyacağım sanırım
39+6 dayım bizimkinden tık yok
bu gün doktora kontrole gittim muayene oldum tahlil yaptırdım ultrason derken tüm günümüz hastanede geçti
çok şükür herşey normal
fakat hiiiiiiç gelmeye niyeti yok
doktorumuz eğer cumartesiye kadar hareket yooksa yine gel alalım dedi
mart annesi olcakken nisan annesi olcam galiba
selam güzeller,********a Zeynonun epey fotoğrafını koydum
doğurmayan kaldı mı bu arada
Doktor ve bir çok kişi bebeği yan yatırın kusar çünkü dediler bizde hep yan yatırıyoruz zaten düz çevirsek kızım tekrar yana çeviriyor başını.Fakat böyle yan yatıra yatıra kafası sivrileşirmi bebişimizin?
canım bende aaynı durumdayım.benim 40+2 oldu,dün değil önceki gece nişan geldi ama hala tık yok bizde 1 nisana kadar bekliycez olmazsa 2 nisanda artık müdahale edicek doktorum.hepimiz için hayırlısı olsun canım.
ben varım canım hala doğmadı benim kızım çok üzülüyorum artık.bende sağlıkla kucağıma almak,koklamak istiyorum kızımı
Doktor ve bir çok kişi bebeği yan yatırın kusar çünkü dediler bizde hep yan yatırıyoruz zaten düz çevirsek kızım tekrar yana çeviriyor başını.Fakat böyle yan yatıra yatıra kafası sivrileşirmi bebişimizin?
tatlım sen niye üzülüyon herşeyin bi zamanı var,boşver ne kaldı şurda Allahın izni ile alıcan yakında kucağına ve inşallah doya doya koklayıp öpücen tatlım
inşallah canım ama işte zaman geçince insanın sabrı kalmıyor o yüzden.yinede tabiki en önemlisi onun sağlıkla doğması.
Hastanedeki ikinci günümden beri humana stıll tee ve rezene içiyorum.Bol su içiyorum.Zaten emzirince ağzım dilim kuruyor resmen bir şişe suyu bitiriyorum susuzluktan.Bazen uykuya öncelik veriyorum yemek yemeye zaman olmuyor hemen bir kaç tane bisküvi atıyorum ağzıma beni ayakta tutsun diye.Uyanıncada bir şeyler hazırlayıp yiyorum tabii kızımdan fırsat olursa :)
Bu arada kızlar bu hafta sonu sınavım var (aöf) kızımla beraber gideceğiz mecburen beni arabada babasıyla ve teyzesiyle bekleyecek.İlk defa süt sağma durumlarını yaşayacağım bu nedenle.İnşAllah sınavlarım güzel geçerde Rabbimin izniyle bu yıl diplomayı alırım.Bize dua edin kızlar sınavımız güzel geçsin inş. Hamileyken biraz çalışmıştım ama 1 aydır kızımla ilgilenmekten zaman bulamadım şu bir kaç günde kızım uyuduğu zamanlarda biraz bir şeyler çalışayım bari inş. işe yarar...
başarılar meg...umarım alırsın diplomanı bu yıl eline...Hastanedeki ikinci günümden beri humana stıll tee ve rezene içiyorum.Bol su içiyorum.Zaten emzirince ağzım dilim kuruyor resmen bir şişe suyu bitiriyorum susuzluktan.Bazen uykuya öncelik veriyorum yemek yemeye zaman olmuyor hemen bir kaç tane bisküvi atıyorum ağzıma beni ayakta tutsun diye.Uyanıncada bir şeyler hazırlayıp yiyorum tabii kızımdan fırsat olursa :)
Bu arada kızlar bu hafta sonu sınavım var (aöf) kızımla beraber gideceğiz mecburen beni arabada babasıyla ve teyzesiyle bekleyecek.İlk defa süt sağma durumlarını yaşayacağım bu nedenle.İnşAllah sınavlarım güzel geçerde Rabbimin izniyle bu yıl diplomayı alırım.Bize dua edin kızlar sınavımız güzel geçsin inş. Hamileyken biraz çalışmıştım ama 1 aydır kızımla ilgilenmekten zaman bulamadım şu bir kaç günde kızım uyuduğu zamanlarda biraz bir şeyler çalışayım bari inş. işe yarar...
yok ebrucum emzik hiç vermedim ve direniyorum.doktor nurse harveys diye bitkisel bir gaz ilacı verdi ben milupanın rezenesini aldım ama yok canım etki etmeyince etmiyor işte.ayağında üç kat çorap var.sorma sinirlerim harap oldu.çocuğumun canı yanıyor ama ben bişey yapamıyorum ve sinirleniyorum ona kızıyorum.onun ne suçu var sanki ama işte çok gerginim engel olamıyorum sonrada kendime kızıyorum.çok kötü bir durum.korkuyorum sütüm falan yetmeyecek yorguluk uykusuzluk etkileyecek diye bunun stresini yaşıyorum:gitme:
çok tatlı olmuş annesi bu ya... maşallah
bende bu gidişle mart annesi olamıyacağım sanırım
39+6 dayım bizimkinden tık yok
bu gün doktora kontrole gittim muayene oldum tahlil yaptırdım ultrason derken tüm günümüz hastanede geçti
çok şükür herşey normal
fakat hiiiiiiç gelmeye niyeti yok
doktorumuz eğer cumartesiye kadar hareket yooksa yine gel alalım dedi
mart annesi olcakken nisan annesi olcam galiba
selam güzeller,********a Zeynonun epey fotoğrafını koydum
inşallah canım ama işte zaman geçince insanın sabrı kalmıyor o yüzden.yinede tabiki en önemlisi onun sağlıkla doğması.
Ben 40+5'im. hndn82'nin en azından nişanı gelmiş, hani bir gelişme var. Bende hiçbir şey yok. 31 Mart sabahı gideceğiz ama bu seferde ablamın doğumu 12 saatten fazla sürmüştü suni sancıyla bu takıldı aklıma. Doktor 8-16 saat arasında sürebilir dedi. Benim tembel kızım 16 saat gelmeyip 1 Nisan şakası olurmuş.
Ah kızım ah sen 31 Mart'ta tıpış tıpış doğ olur mu!
4 kişi varmış. Beknur, ben, hndn82, summerarabian. Nisan'da doğursam bile kendimi mart annesi sayıyorum.
Sabır mı, o ne?. Rabbim benim nasıl sabırsız olduğumu bildiğinden beni hep sabır konusunda test ediyor. 31'inde 41. haftaya giriyorum düşünün. Bu kadar ağırdan alınır mı ya... Bu kız aynı babasına benziyor. Babası da beni evlenmek için 7 yıl bekletmişti.
ya sabır evet arkadaşlar ama gelmedi kuşum bi türlü
hayır hiçbir belirti de yok
bu gün nst de sıra beklerken hanımlarla sohpet ediyorduk hepsi 36 yada 37. haftalarındaydı ben yarın 40. dolduruyorum dediğimde gözleri yuvalarından çıkacaktı aaaaaaaaa epey olmuş sizinki neden gelmiyo, doktor onu bu gün alır vs. bi sürü şey sölediler.
en son doktora tüm sonuçları gösterdiğimde herşey normal olduğu için cumartesiye kadar beklememi söledi
olmadı artık dış güçler tarafından itilecek kendileri dışarıya
çok keyfine düşkün kızımız babası kılıklı diyorum ben ona.
suni sancı almak istemiyorum artık gelmezse direk sezaryana almasını isticem.
benim 8 saat sürdü süyılır ama aktif sancı son 1-2 saat sürüyorBir de ben varımmmm. Bu kız hiç doğmayacak herhalde, Nisana kaldık sanırım deyip duruyorum. Doktorum Çarşamba sabah erkenden gel dedi. Suni sancı verelim dedi. Acaba suni sancı verince kaç saat sürer ki bu doğum işi?
canım emziğe alışsın çünkü memede 45dk fazla kalınca çok hava yutarmış gaz olurmuşİlk gün emziği denedik hop geri attı dışarı ağzından.Geçenlerde yine denedim belki geceleri biraz daha uzun uyur bu sayede bende uyurum diye niyetliydim emziği tutturmaya ama ağladı yine attı dışarı birde bana kızdı bayağı ağlaması bile değişti.Onun derdi benimle :) Yanımdan gitme isteyincede memeyi ver diyor.Bazen uyuyor hala emmeye devam ediyor öyle acıyorki göğüs uçlarım o zaman.Resmen yanıyor birileri ısırıyor gibi hissediyorum.Yinede o bırakana kadar ben çekmiyorum.Wc sorunu yaşadığım günlerde gece emzirirken birden wc ihtiyacım olurdu tutsam dikiş ağrısından duramayacağım kızı memeden çeksem ağlayacak resmen sallana sallana emzirirdim.Eşim bırak git derdi kıyamazdım ağzından almaya.
Annelik inanılmaz fedakarlıklar yaptırıyor insana ...
İnşallah uslu olur brbişlerimiz canımselam herkese
kızlar bende bebek bakım sorunlarına mucize çözüm kitabını aldım
bebeği yeterince emzirip memede uyuya kalmadadn kendine kendine uyumasını ve zamanla gündüz yeterince emdiği için geceleri uyanmadan sabahın 7 sine kadar nasıl uyutulur gaz probleminden tutunda her soruna çözim olan kitabı aldım sizlerde alın
bebek gündüz ne kadar iyi beslenip düzenli uyursa gece o kadar sakşn ve uyuyarak geçirirmiş 3 saate bir emzirip bunun 45 dk emzirme yarımsaati altını alma konuşma 15 dk kundaklayıp kendi kendine uykuya dalmasını sağlama 1 buöuk saatte uyumasına izin veren bir sistem gece 22-23te uyandırmadan gaznı bile almadan emzirip uyutacaksınız iki haftada bebek düzene girecekmiş bakalım ben deniyrum geç olmadan sizde alın okuyun kitabı bizim bebek şimdilik kendisi baka baka uyuyup kalıyor tabi emziğiyle
helin canım çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçer anne olmak böyle birşey insan kendi çocuğunun teline zarar gelmesin istiyor moralini bozma herley Allah tan bizim eniştemiz 65 yıl yaşadı kalbinin delik olduğunu bilmeden 65te ameliyat oldu şimdi 75 yaşında he olumlu düşün bizede bebeğinizde böbrek yetmezliği olabilir demişlerdi dünya başıma yıkılmıştı çok ş,kür geçti erken sünnet ettireceğiz bizde
hasret dikişler 5 gündür iyi fitil kullandım biraz iltihaplı gibiydi bende ctesi kontrole gideceğim bende geceleri bebeği yatarak emzirip yatağına atıveriyorum fitil çıkmasın diye
süt içilmez diye biliyorum yoğurt yiyin süğt çok gaz yaparmış
bizim bebeğinde altı pişip duruyor pamukla silip zyağı sürüyoru sizdede oldumu
canan bebek emiyormu ısrarla dene bak pes etme bizimki biberonu unuttu
handan snov beknur hayırlısıyla sizde doğum yapın bebeklerinizi öpe koklaya uykusuz kaldıınız günleride görün inşallah sizlerin bebekleri uslu olur
benim ablamında suni sancı ile 5-6 saat sürmüştüBir de ben varımmmm. Bu kız hiç doğmayacak herhalde, Nisana kaldık sanırım deyip duruyorum. Doktorum Çarşamba sabah erkenden gel dedi. Suni sancı verelim dedi. Acaba suni sancı verince kaç saat sürer ki bu doğum işi?
evet canım sabretmeye çalışıyorum aslında sakinim ama ne biliyim burda sizi görünce artık sabırsızlanıyourmbeknur az kalmış sabret yok nisan ayına kalmazsın sen merak etme sağlıklı doğumlar nasip etsin yorma fazla kendini canım
kalmazmııı 4-5 kişi vaaarselam güzeller,********a Zeynonun epey fotoğrafını koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?