2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada dün eve geldikten sonra kızım o kadar korkmuş ve canı o kadar yanmışki durup durup içli içli ağlıyor kısa kısa
içini çekiyor bir görseniz ciğerlerim parçalandı resmen,ve sürekli memede jklamak istedi benden ayrıldığı anda basıyordu yaygarayı
çok şükür bugün normale döndü ama aklına geldikçe hafiften dudağımız büzüşüyor

ay yazık çocuğa bu yaşta obez etişler çok şükür hiçbirimizin bebeği böyle değil şükür valla ... hiç üzülme sen eskişehire gittiğinde senin yiğit bak neler yapar ona nasıl yerden yere serer o şişkoyu :)::)):: )))

eşine böyle bir tepki vermek yerine neden oturup dertlendin anlamadım canım yaaa :))))))))) üzme kendini caım benim maşşalah sağlıkalrı yerinde olsunda kilo nedir yaaa eşin gerikafalılık etmesinnnnn...........

noluyomuş la içincebilmiyorumkismile afiyet olsun bu aradasempatiksalakcinni

ahh canım ya kıyamam neyse ki bitti gitti off ya minicik bebişe ettiklerine bak hele kendini memnde güwende hissedio demekki

herkese merhaba herkeste gaz sorunundan şikayetçi benimkide gazı geldikçe memeye sarıyo oyalamaya çalışıyorum olmuyo paronayak olduk iyice hepimiz.CANAN takma kafana canım bir doktora götür tarttır doyuyomu doymuyomu için rahat olur bende 10 gün sonra bir aylık olunca götürücem .
ASıNAZ ay geçmiş olsun canımya en azından sonuçlar iyi çıkmış.Valla şu bebekler dünyaya geldiklerine bin pişmanlar doğar doğmaz topuk kanı aşı bitakım kontroller bide gaz karnımızda kalsalardı rahattılar valla.Maşallah benimkinin saatleri standart öğlen 2-3 saat uyur.akşam üstü mızıklamaya başlar akşam sekizden sonra gene üç dört saat uyur.sonra kalkar emer 2 saat daha sonra gece bir kalkar 4-5 veya 3 güneşi doğururuz.bir uyumaz illah 11 i bulur şimdi yine gazlı uyuyuyo kaçtane gazl çıkartacağımı şaşırdım havalar az daha ısınsın hergece yıkıycam.Emzik olayınada kanmıyo valla.

mrb kızlar ben nısan annesıyım topıgımızın dısında sızlerıde takıp edıyorum bılgılenmek ıcın oğlum 10 gunluk daha ve gaz sancımız oluyo.sızlere bı sorum olucak cvp alabılırsem cok sevınırım kekık suyundan bahsetmıssınız normal evde kullanılan kekıgı kaynatsakta olur demı yoksa eczanaden yada aktardanmı alıncak.ben zınko kullanıyorum ama bun uda denemk ıstedım..bırde kılo alımı ılk haftalarda nasıl olur.sonradanmı hızlanır yoksa hemen alırlarmı.sımdıden sağ olun

yok canım yaa ben inanmıyorum öyle şeylere dua korur bence nazar boncuğu takmak gibi bişey onlar da batıl inanç yani, sarılık konusunda da anneanneme de söyledim aynı şeyi geçen gün; "sarı yazma ört yüzüne ve emzirme bakalım geçecek mi sarılık" kaydirigubbakcemile3

çok sağol hemen indiriyorum (inşallah virüslü değildir =)) )
hasret sendekini de alayım özelden atıyorum mail adresimi ikisi de bulunsun belki onu beğenir minik yerimseniben

kırkı çıkmadan gece yıkanmaz mış doğrumu ? bana kalsa hergece yıkarım yıkadıktan sonra çok güzel uyuyor çünki ?

canım bebeğin hayırlı olsun kekik konusunda bir bilgim yok ama bol bol rezene iç kendin ben bebek içinde aldım milupanın rezene çayını çok sıkısınca biraz veriyorum.Bebekler ilk on gün kilo kaybederler çünkü şiş doğuyolar.daha sonra doğum kilosuna gelir ve 10.günden sonra kilo almaya başlarlar bir aylıkken çektirt belli olur alıp almadığı.

Merhaba yeni anneler ben 2009 mayıs annesiyim bir çoğunuz gazla ilgili sıkıntıları var sanırım ben kızımda muskat kullandım şiddetle tavsiye ediyorum muskatı aktarlarda bulabilirsiniz bir çay kaşığına az miktarda muskatı bıçağın sırtıyla kazıyın biraz sütünüzden sağın ve bebişinize sabah ve gece verin mutlaka faydasını göreceksiniz güle güle büyütün kuzucuklarınızı

cok tes.ederım sağ ol arkadasım

sağolasın canım maşallah bebeğine pek tatlı allah uzun ömürler versin.

şifa veririmiş vucuda canlılıktazelik verirmiş :):) hani nisan bahar yağmuru .... kar yemek gibi olsa gerek :))))))))))

naber bu arada nasılsın bebişle işlerle aran ansıl gidiyor hasretcim....

bnde bir sor bin ah işit canım eşim çok morali bozuk benimde elemanın biri taxiciyi döwmüş, camını kırmış 500tl oraya karakola gitmişler 300de orya sabah sabah 800 parçalanmak cengize fena koydu zaten bu araklar çok sıkkın ben de destek olamıyorum çıkıp müşteri yapamıyorum yalnız kaldı iyice kimsemiz yok gelip işin ucundan tutacak dükkanı satıyor eğer caymazsamafoldumben şimdi neden üzülüyosun işte ohh rahatlican diceksiniz ama planı hiç hoşuma gitmedi karşıdaki uğur mumcudaki ewe taşırız eşyaları bi süre orda kalırız dedi ew bomboş dedi (ama annesi we babası orda) nasıl bom boş oluyosa acaba gittilermi bi yere ama emninim gitselerde biz gidecek olursak hemen üşüşürler bedawa ekmek bulmuşlar bırakırlar mı hiç:gitme: oralardan yada buralardan 80,90a bi ew bulur alırız dio bn kendime ufak bi iş yine kurarım zaten belediyede de çalışıyorum gece diyor... ben şimdi şöle bi etraflıca düşündümde internetim olmayacak sizlerden de ayrı kalacağım bu kadar iyi maddi imkanlarım olmayacak.. we kaynana we pederin tepemize üşüşeceği korkusu fena bastı bana şuan napıcam ben yaaaÇok üzgünüm çoook

ay ewet kararlı kızlar şimdi gelip konuşt benimle sende emek werdin bnde dedi ne diosun dedi 115 iyimi ona göre isteyenler war aricam dedieyvahedigeldismile bnde bekleyelim biraz daha kampanya başlattık biraz para yapalım dedim bn çok yoruldum artık dayanacak sabrımda gücümde kalmadı dedi yapamıyorum dedi parayı atarız faize yada altın alırız karşıda otururuz şimdilik o sırda para işler bizde ew bakarız kendimize rahat rahat tururuz ben bi cafe açarım kendime dedi we çok kararlı kızlar satıyoruz dükkanı off bana bakın aylardır satılsında kurtuliim die bekleyen ben ağlamk üzereyim etraflıca düşündüğümde korkular sardı içimi(((

Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz? Sol göğsüm çatladı ve çok sıkınca kanıyor. Muhtemelen oğlum emince de kanayacak. Sizce emzireyim mi? Göğsüm çok doldu? diğeri de boş...

Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz? Sol göğsüm çatladı ve çok sıkınca kanıyor. Muhtemelen oğlum emince de kanayacak. Sizce emzireyim mi? Göğsüm çok doldu? diğeri de boş...

caan sıkınca sen baskı yaptığından kanıyordur emince kanarmı senin gözlemlerin önemli istersen sağ sütünü rahatlasın göğsün hem bakarsın kan war mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…