- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.821
Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz? Sol göğsüm çatladı ve çok sıkınca kanıyor. Muhtemelen oğlum emince de kanayacak. Sizce emzireyim mi? Göğsüm çok doldu? diğeri de boş...
kızlar merhaba,
bir süredir okuyorum. Allah bebeklerinize uzun ömür ve sağlık versin inşallah.
Benim bi konuda kafam çok karışık.
Ben de hamileyim 24 haftalık. doktorum özel ve ssk geçen hiçbir hastane ile anlaşması yok.
çok memnunum ama onunla doğum yaparsam herşey cebimden çıkacak.
onu göze aldım fakat ya çocuk Allah korusun erken doğar da küveze filan giderse
hepten batarım. acaba kötü düşünmeyip duruma ve kontrole göre istediğim hastaneyi seçmeli iyim
yoksa ne olur ne olmaz diye hastane değiştirip hiç tanımadığım bir doktora mı gitmeliyim.
ssk geçen hastanelerdeki anlaşmalı özel doktorlara.
aklımda incirli eticada ali paşa oksay ya da tülin kocatepe var.
tülin kocatepenin muayenehanesine gidip doğumu eticada yapabilirim diye düşünüyorum.
siz nasıl yaptınız? bana yardımcı olur musunuz? bu doktorlarla doğum yapan var mı?
Merhabalar ben hala doğuramadım ve nisan annesi olucammm
Dün kontrolümüz vardı Nst ye girdim sancım ara ara vardı ama bgn kasılmalarım daha fazla ama ağrı yok yarın gel dedi doktor kasılmalar var ama nasıl yapsam bilmiyorum
Bu arada Hndn'dan ve Taburcu'dan hbr var mı
Canım ben 40+2 yim Ali Paşa Bey takip ediyo beni...Çok memnunum yarın da gidicem kontrole bakalım nolucak...Sana Ali Paşa Bey' kim tavsiye etti..
kızlar merhaba,
bir süredir okuyorum. Allah bebeklerinize uzun ömür ve sağlık versin inşallah.
Benim bi konuda kafam çok karışık.
Ben de hamileyim 24 haftalık. doktorum özel ve ssk geçen hiçbir hastane ile anlaşması yok.
çok memnunum ama onunla doğum yaparsam herşey cebimden çıkacak.
onu göze aldım fakat ya çocuk Allah korusun erken doğar da küveze filan giderse
hepten batarım. acaba kötü düşünmeyip duruma ve kontrole göre istediğim hastaneyi seçmeli iyim
yoksa ne olur ne olmaz diye hastane değiştirip hiç tanımadığım bir doktora mı gitmeliyim.
ssk geçen hastanelerdeki anlaşmalı özel doktorlara.
aklımda incirli eticada ali paşa oksay ya da tülin kocatepe var.
tülin kocatepenin muayenehanesine gidip doğumu eticada yapabilirim diye düşünüyorum.
siz nasıl yaptınız? bana yardımcı olur musunuz? bu doktorlarla doğum yapan var mı?
Merhabalar ben hala doğuramadım ve nisan annesi olucammm
Dün kontrolümüz vardı Nst ye girdim sancım ara ara vardı ama bgn kasılmalarım daha fazla ama ağrı yok yarın gel dedi doktor kasılmalar var ama nasıl yapsam bilmiyorum
Bu arada Hndn'dan ve Taburcu'dan hbr var mı
Canım ben 40+2 yim Ali Paşa Bey takip ediyo beni...Çok memnunum yarın da gidicem kontrole bakalım nolucak...Sana Ali Paşa Bey' kim tavsiye etti..
evet canım sırf normal doğumu bekliyorum ama sürekli stresteyim canım yaaaKardeş, en güzelini sen yapıyorsun...
Normal doğum için beklemelisin bence de...
Merhaba arkadaşım 14 gün önce Ethicada doğum yaptım. Doktorum ali paşaydı.. Ben hastaneden ve doktorumuzdan çok memnun kaldım.. Normal doğum diye başlayan doğumum gece saat 03.08 de Bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması nedeniyle sezeryanla sonuçlandı.. 12 saat süreç içerisinde sık sık yanıma geldi....Hemşireler çok iyiydi.. Tüm personel işin seven ve iyi yapmaya çalışıyor.. Ethica küçük butik bir hastane.. Tülin kocatepe ethicaya geldiği için extra para alacak.. Sen bilirsin tabiki ama hastanenin kendi doktorunun herzaman diğer çalışanlarla daha iyi iletişim kurar diye düşünmüşümdür.. Yardımcdı olabildiysem ne mutlu.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
evet canım sırf normal doğumu bekliyorum ama sürekli stresteyim canım yaaa
çünkü günü geçmiş gebeler oldukça riskli heran tetikteyim uyku uyuyamıyorum
senin ufaklık nasıl maşşallah yarı kırkı olmuş bileee :)
Canım senin daha çok var benim ggünüm geçti ama bu çocuk hiiç doğmıcak hep içerde kalcak gibi gelio banadainternetten kkdan okudum tavsiye yazılarını. yoksa tanımıyorum hiç kendisini. ama biz bütün kontrollerimizi yaptırdık. hatta ayrıntılı ultrason için prof. recep hasa gittik. bu haftasonu şeker yükleme yapılıcak. ama doğum için doktorum florance nightingale gayrettepe metropolitan hastanesini öneriyor. sanırım ordan başka yerde de doğum yaptırmamış. orası evi gibi adamın. ama sadece epidural sezeryan doğum doktor ücretiyle birlikte 6 buçuk mikyara çıkıyor. bu da bana çok geliyor. bir de sonuçta Allah korusun küvez durumu olsa günlüğü 2 buçuk milyar. doktorum rahim ağzı iyi erken doğum olmaz diyor ama belli olmaz. bilmiyorum. kafam çok karıştı. acaba diyorum teşekkür etsem bu saatten sonra doktor değiştirsem ve enazından maddi olarak kafam rahat olsa. zaten muayene ücretlerinde ve tahlillerde göçtük. özel sağlık sigortamız da yok. bana en iyi siz yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm bu forumdaki arkadaşlar.
sana da hayırlı doğumlar dilerim canım. Allah bize de bugünleri göstersin inşallah:)) bazen hiç doğurmuıcakmışım gibi geliyor.
Canım yaa bozma moralini..Eğer sezeryan olursa birde şöle düşün, sen tüm elinden geleni yaptın aklında soru işareti kalmadı..Son çare zezeryan oldun diye düşün..canım hastane odasından yazıyorum. Dün sabah 9 dan beri sancı için ilaç alıyorum. 2. gün de bitti bende tık yok. Sancı çok az çıkıyor. Açılma yok. Yarın istersen sezeryen olabilir yada bir kez daha suni sancıyı deneyebiliriz dedi. Ben bir kez daha denemek istediğimi söyleyeceğim. Moralimiz bozuk biraz, ne vucüt varmış bende sancı için verilen ilaca ltepki vermiyor.
Saol canım bende kendisine çok güveniyorum...Ablamın riskli bir gebeliği vardı ona rağmen suni sancı ile normal doğurtmayı başardı...Allah gönlüme göre verir inşallah..Senin bebiş nasıl? :)Beknur merhaba canım...Bende 40+5 te doğum yaptım.. Ali paşa gerçekten çok iyi bir doktormuş.. Yüreğin rahat olsun. Normal doğuma öncülük eden nadir doktorlardan..Allah yardımcın olsun ..Allah kucağına lamayı nasip etsin..
canım hastane odasından yazıyorum. Dün sabah 9 dan beri sancı için ilaç alıyorum. 2. gün de bitti bende tık yok. Sancı çok az çıkıyor. Açılma yok. Yarın istersen sezeryen olabilir yada bir kez daha suni sancıyı deneyebiliriz dedi. Ben bir kez daha denemek istediğimi söyleyeceğim. Moralimiz bozuk biraz, ne vucüt varmış bende sancı için verilen ilaca ltepki vermiyor.
Hasret, geleceğiniz için hangisi iyiyse onu yapın, özellikle de Ceren için. Belki bir süre sıkıntı çekersiniz ama sonra rahatlarsınız.Hem kayınvalidenler gelmez belki, Cengiz'le küs değil mi ve o ev sizin değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ve yine belki kayınvalidenler köyden dönene kadar siz yeni evi alıp taşınırsınız bile... İnşallah güzel şeylerle karşılaşırsınız ki Ceren talihiyle gelmiştir, güzel şeyler yaşar yavrum...
Hasret cim hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah kararınızdan pişman olmazsınız
Çok istediğin birşeyden pişmaklık duymassın inşallah canım senin stresin bebeğe geciyor sanırım senin kız ondan huyursuz kendini çok sıkma yaaa yaşadıkların kolay kolay aman deyip oluruana bırakılacak şeyler değil ama Ceren için annesi stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?