2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun canım ne diyeyim. Bunları söyle eşine, taşınmadan önce... Şartlarını kabul etsin ona göre taşının

annişler benim kızım ilk dogdugu an bana gösterdikleri an kapkaraydı yavrum hatta hemşire ye bu benim bebegimmi esmer bu amaaaaa dediimm..cünki babada bende sütbeyazdır tenlerimiz..şimdi şimdi rengi biraz daha acılır gibi ama tam degil..bi de kulaklarında bile yavrumun siyah tüyler var..hayır ALLAH şükürler olsun sapasaglam yavrum ama dökülür deniyo bu tüyler..var mı sizin bıdıklarda bunlar???????

Benm kızın alnı yanakları vucudu hep kıl esmerlıgıde gun gectıkce acılır takma

hasret üzüldüm şimdi hakkınızda hayırlısı olsun canım.ama sen kayınvalide ve pederle yapamazsın.başına tünerlerse huzurun bozulur bence önce eşinle bunları detaylıca konuş yeni işi falanda katki sadece bunu taktığını sanmasın.sonra da sakince konuşup kararınızı verirsiniz.inşaallah gitmişlerdirde sana dert olmazlar.
Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz? Sol göğsüm çatladı ve çok sıkınca kanıyor. Muhtemelen oğlum emince de kanayacak. Sizce emzireyim mi? Göğsüm çok doldu? diğeri de boş...
sakın eğer kanıyorsa emzirme çünkü bana doktorum koliğin bundanda olabileceğini söyledi.önce biraz sık veya sağ baka baklaım canancım kan yoksa emzirirsin.

var hayatım benimkinin kulaklarındada siyah tüyler var zamanla dökülürler onlar.

yalnız değilmişiz::) benim kızımın da kulaklarında siyah tüyler var...dökülmeye başladılar...gün geçtikçe azalıyorlar...benim kızımda doğduğunda kapkara hatta mordu....ben de eşim de esmer tenli değiliz...saçımz kaşmız gözümüz kara ama...
o da gün geçtikçe açılıyor....inşallah daha da açılır:)küçük görümcem esmer ona bnzesin istemiyorum...zaten kızım aynı babası halaları...bari rengi benzemesin aslında esmer severim ama :)

bu haftasonu kaynanam glecekti....sağlık sorunlarını bahane edip bilinmeyen bir tarihe erteledi gelişini...sevinsem mi üzülsem mi.....ilk torunun doğumuna gelmedi kadın...eee 40ı da çıktıktan sonra daha niye gelecek......:umursamaz:

Benm kızın alnı yanakları vucudu hep kıl esmerlıgıde gun gectıkce acılır takma

ewet benimkide ilk dogdugunda morarmış gibiydi hatta..benim bi görümce de esmer..bende kendilerini sewmwdigimden degil ama bana benzesin istiorum işte ne kıskanc manyak bişi oldum ben yaa.:kedi:.kendimi tanıyamıorumbilmiyorumkismile..annelik demekki..herseyirini herseyini sahiplenmek istiorum..opuyorumnanaktan

hehe bacakları bile agdalık olmuş yavrumun kıllı bişey işte..bi de cok posurufcu.kaydirigubbakcemile3.yattıgı yerden güm pat pıt pıt atıyo valla..sempatiksalakcinniatmasa kötü benim için gerçii:lepi:

desene bizim kızlar aynı model....ama doktor benim kız için kanı fazla demişti:):):) galiba seninki de öyle...hala ağlayınca sıkışınca kararıp morarıyo....banyo sonrası ve drin uykudayken daha beyaz görünüyo ama:)

selam annisler.benim kızımında var biraz alnında biraz kulaklarında tüyler ama evet dökülür diyolar o tüyleri.

edebiyatcı
bence o gögsünü emzirme. benimde ilk zamanlar kötü olmustu kanamak üzereydi doktor dediki biraz mola ver en az 24 saat emzirmeyip sagarak ver sonra duruma göre emzirirsin dedi. ben 3 gün falan sagark verdim sonra düzeldi cok sükür simdi sorunumuz kalmadı. o durumdayken emzirirsen dahada kötü olurmus iyilesmezmis.

Teşekkür ederim kızlar ama emzirmek zorunda kaldım. Kıpkırmızı kanamıyor, biraz su çıkar gibi oldu. Pompa yüzünden oldu zaten, sağmaya çalıştım daha da açıldı. O göğsümden daha çok süt geliyor, bugün de az zaten ikisinde de... Bir şey olmaz inşallah...

dükkana bakmaya geldiler bile bu gün 110,000fiyat çektik en son bakalım düşüneceklermiş eğer olursa gidiyoruz taaa cehennemin dibi kartala((( benim için sorun değil zaten sıkıldım bu beşiktaşın kalabalığı pisliğinden oralar tertemiz parklar yeşil alanlar bol kızım için iyi olacak ama tek tereddütüm o insanların da orda olması yada bizim yerleşeceğimizi duyunca ibibik kuşları gibi başımıza üşüşecek olmaları bunu öğrenmem lazım konuşacağım eşimle tabi fırsatını bulursam adam yerinde durmuyo ordan oraya

canım Allah sabır versin tez zamanda kurtarsın inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...

Kızlar 2 saat önce sancım oldu geçti bir daha olmadı ama bugün karnımda sürekli bir kasılma var yarın kontrole gidicez bakalım inşallah doğururum
Bu arada sezeryan olan arkadaşlar göbişleriniz ne durumda normale dönüyor mu varmı daha???
ben en çokta göbek kalmasın diye istemiyorum sezeryanı:kedi:

hadi hayırlısı...sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına...kilolu bir anne olarak sezaryen sonrası göbeğime çok güldüm...az kilo alanlar mutlaka daha iyidir ama öğrendiğime göre şekil hep aynı...kesi yapılan yer dümdüz gergin kalıyor ve göbek onun üstüne sarkıyor...görüntü çooook komik ve üzücü maalesef ama dengeli kilo verince normale dönüyormuş...
bana doktorum göbeğini tülbentle bağla demişti....öyle yapıyorum ben de ama zor oluyor...korse kullanıyor musunuz bari arkadaşlar...ben de kullanayım artık?????????????

Doktorum geldi konuştuk suni sancıyı yarın tüm gün veremem onunda fazlası zarar dedi. Yarın 2 saat verip bir gelişme var mı bakacaklar olmadı saat 10 da sezeryene alacaklar. Bende sezeryenden korkuyorum ne olursa olsun normal olsun demiştim ama 41+2 olduk 2 gün boyunca ilaç aldık ise yaramadı.

Düzenli sancı, kasılma vardı, hala da var ama 40'dan yukarı çıkmıyor. Açılma da olmuyor.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın...

Sağol canım.

canım Allah sabır versin tez zamanda kurtarsın inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...

Çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleme:
hadi bakalım hayılrlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz...
Sezeryan ile doğum yaptım ama şunu söyleyeyim bünyeden bünyeye değişiyor canım benim göbeğim normale döndü az kaldı bugün tam 15 günlük olduk biz lohusalıkta da o yüzden fazla kilolu isen vermen biraz daha zorlaşıyormuş öyle konuşuyorlar hep gelen gidenler [/B

olsun bebeğin sağlıklı olsunda başka ne istersin biz seni mart annesi biliyoruz ve öyle tanıdık ......

Ağlama boşver diyeceğim ama olmuyor ister istemez gözyaşlar akıyor ve insan rahatlıyor göğsün için bence bir süre dinlendir sonra sağ derim en çok hata sanırım devamlı sağman dan oldu yara sanırım. yada doktoruna sor ne yapabiliriz diye....Pişik konusunda da walla benim kızım altını açtırmayı sevse bir süre açık tutup hava almasını sağlayacağım ama maalesef çok ağlıyor altını değiştirirken ....
Bizde de aynı sorun var hep birileriyle kıyaslama bide kg normal olsa da anne sütü yaramış diyorlar yaaa evden kovmamak için zor tutuyorum.Ama senin arkadaşlarının bebeği 38 günlük ve çok kilolu obez olur bu gidişle boşver takmayacağız kafamıza benim kızım gayet iyi seninde oğluşunda iyi kilosu ....

ASİNAZ canım ana yüreği işte dayanamıyor değil mi ama olsun bak güzel çıkmış sonuçlar kg 'suna da maşallah annesini cop cop coopppppp emsin de büyüsün

hep uyutma uyusa bile 3 saatte bir kaldırda emzir canım hem senin için hemde bebeğin için senin sütün artmış olur bebeğin de aç kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…