- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.841
EWT CNM O EW CENGİZİN AMA RİYAKAR AİLESİ ÇÖREKLENDİ ONLAR OTURUYODU AMA CENGİZ BOMBOŞ DEDİ KÖYDE OLDUKLARINI SANMIYORUM EĞER O EWDELERSE HAYATTA KABUL ETMEM ZATENalsanaalsanasmile cengizde konuşmuyor onlarla ama belli olmaz kocam dengesiz biraz:gitme: we korkuyorum o ewe taşınırız cengiz der ohh hazır ew war kocaman 4 oda oturalım sonra anası babasıda duygu sömürüsü yapar bi şekilde üstümüze çöreklenirler die tırsıyorumeyvahedigeldismile
annişler benim kızım ilk dogdugu an bana gösterdikleri an kapkaraydı yavrum hatta hemşire ye bu benim bebegimmi esmer bu amaaaaa dediimm..cünki babada bende sütbeyazdır tenlerimiz..şimdi şimdi rengi biraz daha acılır gibi ama tam degil..bi de kulaklarında bile yavrumun siyah tüyler var..hayır ALLAH şükürler olsun sapasaglam yavrum ama dökülür deniyo bu tüyler..var mı sizin bıdıklarda bunlar???????
hasret üzüldüm şimdi hakkınızda hayırlısı olsun canım.ama sen kayınvalide ve pederle yapamazsın.başına tünerlerse huzurun bozulur bence önce eşinle bunları detaylıca konuş yeni işi falanda katki sadece bunu taktığını sanmasın.sonra da sakince konuşup kararınızı verirsiniz.inşaallah gitmişlerdirde sana dert olmazlar.ay ewet kararlı kızlar şimdi gelip konuşt benimle sende emek werdin bnde dedi ne diosun dedi 115 iyimi ona göre isteyenler war aricam dedieyvahedigeldismile bnde bekleyelim biraz daha kampanya başlattık biraz para yapalım dedim bn çok yoruldum artık dayanacak sabrımda gücümde kalmadı dedi yapamıyorum dedi parayı atarız faize yada altın alırız karşıda otururuz şimdilik o sırda para işler bizde ew bakarız kendimize rahat rahat tururuz ben bi cafe açarım kendime dedi we çok kararlı kızlar satıyoruz dükkanı off bana bakın aylardır satılsında kurtuliim die bekleyen ben ağlamk üzereyim etraflıca düşündüğümde korkular sardı içimi(((
sakın eğer kanıyorsa emzirme çünkü bana doktorum koliğin bundanda olabileceğini söyledi.önce biraz sık veya sağ baka baklaım canancım kan yoksa emzirirsin.Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz? Sol göğsüm çatladı ve çok sıkınca kanıyor. Muhtemelen oğlum emince de kanayacak. Sizce emzireyim mi? Göğsüm çok doldu? diğeri de boş...
annişler benim kızım ilk dogdugu an bana gösterdikleri an kapkaraydı yavrum hatta hemşire ye bu benim bebegimmi esmer bu amaaaaa dediimm..cünki babada bende sütbeyazdır tenlerimiz..şimdi şimdi rengi biraz daha acılır gibi ama tam degil..bi de kulaklarında bile yavrumun siyah tüyler var..hayır ALLAH şükürler olsun sapasaglam yavrum ama dökülür deniyo bu tüyler..var mı sizin bıdıklarda bunlar???????
Benm kızın alnı yanakları vucudu hep kıl esmerlıgıde gun gectıkce acılır takma
hasret üzüldüm şimdi hakkınızda hayırlısı olsun canım.ama sen kayınvalide ve pederle yapamazsın.başına tünerlerse huzurun bozulur bence önce eşinle bunları detaylıca konuş yeni işi falanda katki sadece bunu taktığını sanmasın.sonra da sakince konuşup kararınızı verirsiniz.inşaallah gitmişlerdirde sana dert olmazlar.
sakın eğer kanıyorsa emzirme çünkü bana doktorum koliğin bundanda olabileceğini söyledi.önce biraz sık veya sağ baka baklaım canancım kan yoksa emzirirsin.
var hayatım benimkinin kulaklarındada siyah tüyler var zamanla dökülürler onlar.
yalnız değilmişiz::) benim kızımın da kulaklarında siyah tüyler var...dökülmeye başladılar...gün geçtikçe azalıyorlar...benim kızımda doğduğunda kapkara hatta mordu....ben de eşim de esmer tenli değiliz...saçımz kaşmız gözümüz kara ama...
o da gün geçtikçe açılıyor....inşallah daha da açılır:)küçük görümcem esmer ona bnzesin istemiyorum...zaten kızım aynı babası halaları...bari rengi benzemesin aslında esmer severim ama :)
bu haftasonu kaynanam glecekti....sağlık sorunlarını bahane edip bilinmeyen bir tarihe erteledi gelişini...sevinsem mi üzülsem mi.....ilk torunun doğumuna gelmedi kadın...eee 40ı da çıktıktan sonra daha niye gelecek......:umursamaz:
canım hastane odasından yazıyorum. Dün sabah 9 dan beri sancı için ilaç alıyorum. 2. gün de bitti bende tık yok. Sancı çok az çıkıyor. Açılma yok. Yarın istersen sezeryen olabilir yada bir kez daha suni sancıyı deneyebiliriz dedi. Ben bir kez daha denemek istediğimi söyleyeceğim. Moralimiz bozuk biraz, ne vucüt varmış bende sancı için verilen ilaca ltepki vermiyor.
Kızlar 2 saat önce sancım oldu geçti bir daha olmadı ama bugün karnımda sürekli bir kasılma var yarın kontrole gidicez bakalım inşallah doğururum
Bu arada sezeryan olan arkadaşlar göbişleriniz ne durumda normale dönüyor mu varmı daha???
ben en çokta göbek kalmasın diye istemiyorum sezeryanı:kedi:
Canım yaa bozma moralini..Eğer sezeryan olursa birde şöle düşün, sen tüm elinden geleni yaptın aklında soru işareti kalmadı..Son çare zezeryan oldun diye düşün..
Peki suni sancıdan önce kasılmalar varmıydı rahimde benim şuan sürekli bir kasılma var karnım futbol topu gibi semsert
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın...
canım Allah sabır versin tez zamanda kurtarsın inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...
hadi bakalım hayılrlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar 2 saat önce sancım oldu geçti bir daha olmadı ama bugün karnımda sürekli bir kasılma var yarın kontrole gidicez bakalım inşallah doğururum
Bu arada sezeryan olan arkadaşlar göbişleriniz ne durumda normale dönüyor mu varmı daha???
ben en çokta göbek kalmasın diye istemiyorum sezeryanı:kedi:
olsun bebeğin sağlıklı olsunda başka ne istersin biz seni mart annesi biliyoruz ve öyle tanıdık ......Merhabalar ben hala doğuramadım ve nisan annesi olucammm
Dün kontrolümüz vardı Nst ye girdim sancım ara ara vardı ama bgn kasılmalarım daha fazla ama ağrı yok yarın gel dedi doktor kasılmalar var ama nasıl yapsam bilmiyorum
Bu arada Hndn'dan ve Taburcu'dan hbr var mı
Günaydın kızlar, benim canım sıkkın. Benden bir hafta önce bir arkadaşımızın eşi doğum yapmıştı. 4.100 gr. Dün eşim telefonla konuştu. 5.750 gr. olmuş 38 günlük. Telefonda sürekli oğlumla onunkini karşılaştırıyor, bizimkinin haline üzülür gibi konuşuyor, tepkiler veriyor. Oğlum 3,350 gr.'dı bir hafta önce. Yok sürekli emziriyorlarmış, saat başı emiyormuş, biz de mi öyle yapsak falan filan.. Bir de o sırada Yiğit'in altını değiştiriyordum, "oğlum çabuk büyü bak Esk.e gidince Zafer döver seni..." dedi, çok bozuldum. Keşke Habibe ile evlenseeydin tosun gibi bir oğlun olurdu dedim, hiçbir şey demedi, bozuldu o da... Zaten üzülüyorum, oğluma bakamadığımı düşünüyorum bir de bu böyle yapınca iyice kötü oluyorum. Şunun oğlu bu kadar doğmuş, bunun oğlu bu kadar kilo almış...
Dün sinirden sık sık emzirdim ve uzun süre memede tuttum, gece melek gibi uyuyan oğlum, bütün gece gaz sancısından uyuyamadı, sabaha kadr oturduk, ben de inadına eşimi kaldırdım, kalk gezdir biraz diye. Sabah 8'de uyandı, az önce uykuya zor daldı.
Dün oğlum bana gülmeye başladı, ısırasım geliyor güldüğünde. :)) Bu arada pişiğimiz çok kötü olmuştu, Sebamed Healing Cream 2 günde geçirdi. Allah yaşatmasın ama böyle bir şey olursa aklınızda bulunsun. Bir de ben oğlum üşüyecek diye, hemen altını silip kurulayıp kapatıyordum aksine bir süre havalandırılması lazımmış. Bundan sonra hep Sebamed kullanacağım.
Şimdi de yüzünde kızarıklıklar var, onlar da bir geçse. Ikındıkça artıyor. Sürekli suyla siliyorum.
Her şeyi kafaya takar oldum, sürekli aşında bekliyorum ne yapıyor diye... Paranoyak oldum iyice..Birde dün sütümün azaldığını fark ettim. Şimdi de bunu taktım kafaya.
Neyse, oğlum uyumuşken ben de kahvaltı yapayım.
Ağlama duvarı gibi yaptım burayı da. Çok rahatlıyorum ama...
merhaba canlart,nasılsınız,valla ben hem iyiyiyim hem de hiç iyi değilim,evlat gerçekten çok zor bişeymiş,bugün göz kontrolümüz vardı roc mu ne diyorlar
erken doğan bebeklerde bakıyorlar göz damarları gelişmiş mi diye,ama o kadara berbat ve can yakan bir yöntem i varki anlatamama,ağlaya ağlaya mahvoldum sabahtan beri,hastaneye gittikk herkes konuşuyor bu muayene çok zor anneleri almıyorlar zaten annelere dayanamıyor bebeklerin canı çok yanıyor diye sonra öğrendim nasıl bi işlem olduğunu,bebeklerinin gözlerini zorla maşa gibi bişi ile aöçıp içine bişi sokuyorlalar sanırım sonra gözü yerinden biraz çıkartıyorlarmış zaten,neyse ben bunu öğrendim ya biz de sıra bekliyor muyuz annem eşim ben ve meleğimiz var
ben bir başladım ağlamaya benim kızıma nasıl yapıcaklar bunu bu küçücük canı ile nasıl dayanıcak diye
cıyak cıyak sesler geliyor içerden çıldırdım resmen geçmedi orada bekler iken zaman
sonra eşim ve annem girdiler ben girmedim
daha girmeden böle olduysam düşünün artık neyse
ben dışarda bekler iken ağla ağla öldüm valla yine ömrümden ömür gitti,bi yandan da eşim inşallah çok üzülmez kötü olmaz bi yandan annem inşallah kötü olmaz Allahım inşallah kızımın canı çok yanmaz der iken çıktılar kızımı bir gördüm,göz kapaklraı kıpkırmızı,masumlaşmış ses yok hiç Zeynoda mahvolmuş kızım bi de o zaman başladım ağlamaya,elimin annemin rengi solmuş,abartmıyorum gerçekten bu roc denilen şey berbat birşey
dışarda bekileyenler korkan korkana
kızım 2-3 saat açamadı gözlerini sanki korkmuş gibi,neyse sonra kendi drumuza gittik,Zeynonun göbeğinde hafif iltihaplanma vardı,bi ilaç sürdü üç gün yıkamayın dedi,kilomuza baktık veeeeeeeeeeeeeee artık biz de 3 kilonun üzerindeyiz,3180 olmuşuz bir haftada 300 gr çok iyi dedi bu bugün bize moral oldu,bu arada göz sonucumuz temiz çıktı çok şükür
burnundan geliyor süt dedim gaz basıncı çokk noral dedi
anne olmak çok zor evladına yapılanlardan dolayı
hep uyutma uyusa bile 3 saatte bir kaldırda emzir canım hem senin için hemde bebeğin için senin sütün artmış olur bebeğin de aç kalmazohhhhhh sefası olsun pelinimin totsuna sağlık :):):):
canım ben evde tekim ne bileyim ne yapsam yarım kalıyor sanki hala bi düzen oturtaamdım bide bebişin uyku düzeni yokya oda çok etkiliyor tabi.... bugün hep uyudu mesela o yüzden rahat girdim nete...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?