- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.881
aynı yaaa...emzik de olmasa ne olurdu bilmiyorum benim kız çok sevdi emziğini öyle bir asılıyor ki...uykus geldiğinde ne meme ne biberon almıyor emziği verince öyle şiddetle emiyor ki...bayılıyorum...hemen uyuyor sonra:)umarım bırakması zor olmaz.....ama bir yerde mecburum emziğe....hadi ben çekerim nazını katlanırım ama yarın bakıcıya verdiğim de nasılş sabredecek ağlamasına....ya yanlış bir şey yaparsa diye korktum...en azından ben yokken bir susturucusu olsun:)
Canancım bu şurup tamamen biktisel...ilaç sayılmaz....bir de eviniz kaloriferli ise burnu tıkanıyor olabilir...buhar mak. yetmiyor maalesef. çocuk doktorumuzun tavsiyesi : serum fizyolojik damlatmak ama sprey olmayacak burun mukozasına zarar veriyormuş bu tür ürünler...damla olacak..
oto koltuğunu benim kız da çok sevdi çok güzel uyuyor içinde ama yan yatıramadığım için orda tutamıyorum uzun süre...bir iki kez kustu orda korktum geri yutacak diye...ben de yastık koydum içine rahat oldu...tutma kısmına da bizim park yatakların oyuncaklarını kesip bağladım...arıya bakmaya bayılıyor:):):):):)
öznürcum doğumgünün kutlu olsun canım...nice yıllara
kızlar benim ilk hamileliğimde 40 ım çıkınca alttan muayene etmişti..evet insan doğumdan sonra bıkıyo ama öyle.ama şimdi teknoloji iklerledi ultrasondanda görülebiliyorsa bilemem tabii...
bu arada kkızlar d vitamini günde 3 damlaya üç damlayı aynı anda mı veriyoruz öğünlere mi bölüyoruz?
Kızlar merhaba.Nasılsınız?Şurda 1 ay 40 gün önce doğum nasıl olacak muhabbetleri bebiklerle ilgili muhabbetlere dönmüş.Ne kadar güzel.
Lohusa depresyonundan bahsetmişsiniz benim de arada keçiler kaçıyor ama sonra topluyorum kendimi.Zira ben huzursuz olduğumda kızımda çok huzursuz oluyor.
Özellikle sezeryan olanlar Size bir kaç sorum olacak.
1- Yarın 40 günlük olacağız benim arada damla damlada olsa kanamam oluyor.Bu sizde de oluyor mu?
2- Dr. ilişkiye ne zaman izin verdi?
Hepinizi çok öptüm.
OCD gözümden kaçmış, bende kutlayayım doğum gününü, nice yıllara canım..
SNOW, bende sezeryan oldum, doğumdan sonra 5. gün ve 15. gün kontrolüm oldu, kesi yerine baktı doktorum, gayet iyi dedi ama birde kırkımdan sonra gitmemi ve rahim toparlanmış mı toparlanmamış mı diye bakacağını söyledi, bende nasıl bakacaksınız diye soramadım işte :)
O arı ve ayı da olmasa, beşikte tutamayacağım oğlumu. Arıyı seviyor da ayıya dövecek gibi bakıyor bizim Yiğit oğlan... Burnu tıkanıyor canım, bugün serum fizyolojik alacaktım ben de. Doktor, oda sıcaklığı hep aynı derecede olursa tıkanmaz dedi. Nasıl ayarlayacaksam. Kaloriferli ev, gündüz yakmıyorlar artık, gece yanıyor. Altını değiştirirken, banyo yaarken, altını yıkarken ufoyu açıyorum, doğal olarak sürekli değişiyor sıcaklık.
Ben de bugün anakucağı için oyuncak sipariş edeceğim. Yanımdayken oyalanır en azından. İş yaparken yatak odasına git gel zor oluyor.
Teşekkür ederim kızlar, yorumlarınız için. Daha önce bebek tecrübem olmadı, evde yalnızım, evhamlı bir yapım var, her şeyi kafama takıyorum. İyi ki varsınız...:lepi:
Özlemcim doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar diliyorum...
öznürcum doğumgünün kutlu olsun canım...nice yıllara
kızlar benim ilk hamileliğimde 40 ım çıkınca alttan muayene etmişti..evet insan doğumdan sonra bıkıyo ama öyle.ama şimdi teknoloji iklerledi ultrasondanda görülebiliyorsa bilemem tabii...
bu arada kkızlar d vitamini günde 3 damlaya üç damlayı aynı anda mı veriyoruz öğünlere mi bölüyoruz?
Kızlar merhaba.Nasılsınız?Şurda 1 ay 40 gün önce doğum nasıl olacak muhabbetleri bebiklerle ilgili muhabbetlere dönmüş.Ne kadar güzel.
Lohusa depresyonundan bahsetmişsiniz benim de arada keçiler kaçıyor ama sonra topluyorum kendimi.Zira ben huzursuz olduğumda kızımda çok huzursuz oluyor.
1- Yarın 40 günlük olacağız benim arada damla damlada olsa kanamam oluyor.Bu sizde de oluyor mu?
Hepinizi çok öptüm.
Hepinizi çok öptüm.
Hepinizi çok öptüm.
Canancım, benim kızda anakucağı-oto koltuğunda 2 büklüm oldu ve ağladı, bende içini minderle destekleyip yükselttim, ama yinede sevmiyor, yatağını seviyor ama en çok oturma odasında koltukta uyumaya bayılıyor, ve odada birileri olacak konuşacak onunla o uyurken, uykusunun içinde sürekli ses çıkarıyor, ıkınıyor, gaz çıkarınca ağlıyor, hatta şu an uykusunda gülüyor sesli bir şekilde :)) ama uykuya devam ediyor yani..
Kaka olayını sor bakalım doktora ama bence normal bir durum.
Benim kız, artık gözleriyle beni takip etmeye, ben onunla konuşunca gülmeye başladı, çok güzel bir duygu yaa..
kız sezaryen olmuşsun neyi beklion ilişki için geç bile kalmışsınkaydirigubbakcemile3 normal doğum için süre 6 hafta ama sen sezaryensen kısıtlama yok bildiğim kadarıyla hazır hissettiğin an olabilir ben bile 10 gün önce çıkardım kırkısositososito ama çok cnm yandı daha yapmadık beklemedeyim spiralden sonra:icecream:
Simenay benim kızımda 3-4 günden beri çok değişti.Beni babasını anneannesini tanıyor etrafı inceliyor.Gülücükler atıyor.İnsan anne olduğunu anlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?