2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OCD gözümden kaçmış, bende kutlayayım doğum gününü, nice yıllara canım..

SNOW, bende sezeryan oldum, doğumdan sonra 5. gün ve 15. gün kontrolüm oldu, kesi yerine baktı doktorum, gayet iyi dedi ama birde kırkımdan sonra gitmemi ve rahim toparlanmış mı toparlanmamış mı diye bakacağını söyledi, bende nasıl bakacaksınız diye soramadım işte :)

O arı ve ayı da olmasa, beşikte tutamayacağım oğlumu. Arıyı seviyor da ayıya dövecek gibi bakıyor bizim Yiğit oğlan... Burnu tıkanıyor canım, bugün serum fizyolojik alacaktım ben de. Doktor, oda sıcaklığı hep aynı derecede olursa tıkanmaz dedi. Nasıl ayarlayacaksam. Kaloriferli ev, gündüz yakmıyorlar artık, gece yanıyor. Altını değiştirirken, banyo yaarken, altını yıkarken ufoyu açıyorum, doğal olarak sürekli değişiyor sıcaklık.

Ben de bugün anakucağı için oyuncak sipariş edeceğim. Yanımdayken oyalanır en azından. İş yaparken yatak odasına git gel zor oluyor.

Teşekkür ederim kızlar, yorumlarınız için. Daha önce bebek tecrübem olmadı, evde yalnızım, evhamlı bir yapım var, her şeyi kafama takıyorum. İyi ki varsınız...:lepi:

Özlemcim doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar diliyorum...

öznürcum doğumgünün kutlu olsun canım...nice yıllara
kızlar benim ilk hamileliğimde 40 ım çıkınca alttan muayene etmişti..evet insan doğumdan sonra bıkıyo ama öyle.ama şimdi teknoloji iklerledi ultrasondanda görülebiliyorsa bilemem tabii...
bu arada kkızlar d vitamini günde 3 damlaya üç damlayı aynı anda mı veriyoruz öğünlere mi bölüyoruz?

Kızlar merhaba.Nasılsınız?Şurda 1 ay 40 gün önce doğum nasıl olacak muhabbetleri bebiklerle ilgili muhabbetlere dönmüş.Ne kadar güzel.
Lohusa depresyonundan bahsetmişsiniz benim de arada keçiler kaçıyor ama sonra topluyorum kendimi.Zira ben huzursuz olduğumda kızımda çok huzursuz oluyor.
Özellikle sezeryan olanlar Size bir kaç sorum olacak.
1- Yarın 40 günlük olacağız benim arada damla damlada olsa kanamam oluyor.Bu sizde de oluyor mu?
2- Dr. ilişkiye ne zaman izin verdi?
Hepinizi çok öptüm.

Üçünü de aynı anda veriyoruz ama ben unutuyorum hep, akşam eşim soruyor, Deyvid içildi mi diye :))

Ben de kanama hala devam ediyor, çoğunlukla kahverengi ve az. Ara ara kan şeklinde oluyor ve yine az...

Selam herkese

Benım sezaryen ıle dogum yapan arkadaslara sorum olacak
dun gece ıc camasırım dısımın ustune kaymıs ve sabah degıstırırken ıntıhaplı kan gordum camasırımda baktım kı 3 tane delık olmus dıkıste cok tırsıyorum acaba bısı olur mu ama agrım sancım falan yok kapanır mı yaaa eyvahedigeldismile

beni sadece 15 gün sonra çağırdı kesi yerine baktı ultrasonla ramime baktı ama karnımdan...gayet iyi dedi...tekrar çağırmadı...sordum hatta tekrar gelecek miyim diye hayır gerek yok dedi....

ne demek canım birbirimiz için burdayız:)

tek seferde 3 damla canım...

aynen damla daml kanamam var,2 ay ilişki yok demişti doktorum....

selam kızlar naber nasılsınız biz iyiyizz lohusalık sendromu bitti sanırım eve yanlızlığa alıştım gibi. ana kucağı oto koltuğu almak isteyenlere önerim ben anakucağı-sallanan sandalye olarak fisher-price aldık daha doğrusu amcamız aldı. 175tl galiba. titreşimli şimdi kız yatıyo çok kullanışlı tavsiye ederim 18 kiloya kadar kullanıyorsunuz. oto koltuğu bizim bebek arabamıza takılandan aldık bebeconfortun puset ile beraber 673 tü oda çok güzel tavsiye ederim.

benim yaklaşık 1 hafta önce kesildi kanamam ilişkiye de 40 gün yasak demişti dr ama sanırım ben bu süreyi biraz uzatacağım eyvahedigeldismile

TOPRAK, merhaba, benim doktorum ilişki 6 hafta yasak dedi, sonra görüşelim ona göre karar vericem dedi, sanırım muayene edip ona göre söyleyecek. Benim kanamam doğumdan 3 hafta sonra tamamen kesildi, doktorum azalarak devam edicek sonra kesilecek demişti.

BıR-NOKTA, bence çamaşırına çok dikkat et, dikişlerin üstüne gelmemesine özen göster, doktoruna da haber ver derim ben, mikrop kapma durumu falan olur sonra, iltihap geldi demişsin çünkü.

kız sezaryen olmuşsun neyi beklion ilişki için geç bile kalmışsınkaydirigubbakcemile3 normal doğum için süre 6 hafta ama sen sezaryensen kısıtlama yok bildiğim kadarıyla hazır hissettiğin an olabilir ben bile 10 gün önce çıkardım kırkısositososito ama çok cnm yandı daha yapmadık beklemedeyim spiralden sonra:icecream:

Simenay benim kızımda 3-4 günden beri çok değişti.Beni babasını anneannesini tanıyor etrafı inceliyor.Gülücükler atıyor.İnsan anne olduğunu anlıyor...

Cidden mi?Ama arada 1 kaç damla kan geliyor.Haftaya da bekleyelim bari.Yazık koçişim duvarları geçti binanın tepesine tırmanacak.:kedi:
Hasret sen bebek telsizinden memnun musun?Bana hangi modeli aldın tekrar gönderir misin linki.

Simenay benim kızımda 3-4 günden beri çok değişti.Beni babasını anneannesini tanıyor etrafı inceliyor.Gülücükler atıyor.İnsan anne olduğunu anlıyor...

He valla yaa, ne güzel demişsin, insan anne olduğunu anlıyor evet, biraz daha büyüdüklerinde ne yapacaz bilmem, ben şimdiden çıldırıyorum, yanından ayrılamıyorum, uyurken bile, iş yapmayıp onu seyrediyorum, Allahım hepimize güzel günler, neşeli gülücükler tattırsın, acılarını göstermesin.. Bugun cuma biraz dua okuyayım bebişlerimize, aklıma gelmişken :)

Kızlar Sanırım ben de korkuyorum ilişkiden , bir haftaya kontrole gideyim dr. ne diyecek bakalım ilişki konusunda.
Bir Nokta bir dr. ara bence ; iltihap olmasın sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…