- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.901
He valla yaa, ne güzel demişsin, insan anne olduğunu anlıyor evet, biraz daha büyüdüklerinde ne yapacaz bilmem, ben şimdiden çıldırıyorum, yanından ayrılamıyorum, uyurken bile, iş yapmayıp onu seyrediyorum, Allahım hepimize güzel günler, neşeli gülücükler tattırsın, acılarını göstermesin.. Bugun cuma biraz dua okuyayım bebişlerimize, aklıma gelmişken :)
kızlar şunu belirteyim,dinimizde 40 çıkmadan ilişkiye girilmez.
kızlar şunu belirteyim,dinimizde 40 çıkmadan ilişkiye girilmez.
hap we iğne kullanamıyomuşuz süte geçtiği için tek çözüm spiralmiş kızlar...ya hakkaten bu korunma işini ne yapcaz...??
sümüksü kaka benim oğlumda da var açıkcası endişelenmek aklıma bile gelmedi normal olduğunu düşünüyorum
bizim aşımız da pzt canancım çıkmadan ateş düşürücü vermeyi düşünüyorum ben ateş yapsa bile hafif atlatıyorlar o zaman ya da hiç olmuyor
Cidden mi?Ama arada 1 kaç damla kan geliyor.Haftaya da bekleyelim bari.Yazık koçişim duvarları geçti binanın tepesine tırmanacak.:kedi:
Hasret sen bebek telsizinden memnun musun?Bana hangi modeli aldın tekrar gönderir misin linki.
kızlar nasılsınız? şöle bir baktım da cici konulara gelinmiş:) dr bana 40 gün ilişki yok dedi.doğumdan itibaren 3 ay korunmana gerek yok 3 ay sonra gel nasıl korunacağını konuşalım dedi..yine de şüpheliyim ben tedbir olarak korunuruz sankim..bir kaza olsun istemeyrum:)
JALE cim bazen cok zor durumda kalıyorum zaten kendi kendine akıyor süt hatta birden cekilince sıpacık fışkırıyor..çok uzun vadede saklamayı da cok sağlıklı bulmuyorum..
kızlar emziği nasıl tutturdunuz ya benimkine vremedim.kusacakmış gibi yapıyor almıyor..her türlü emzik aldım olmadı
canım bu aşı ateş falan yapmıyo bizde olduk geçen hafta hiç bi rahatsızlık yaşamadık boşuna ateş düşürücü falan wermeyin hemşire dedi bu aşı ateş yapmaz dedi
nasıl yani 3 ay gerek yokmuş:1rolleyes: açıklaması ne canım benim bildiğim kanallar açıkken daha kolay kalınabileceği... ne dedi?
benim kızda almıyordu baya bi uğraştım alışması 1 haftayı buldu o da kusacak gibi yapıyodu ama korkma kusmuyolarsüprizzzzz istikrarlı şeklde dewam:jeyyar: şimdi alıyo walla en azından huysuzluk yapınca sakinleşmesini sağlıyo öyle her an ağzında değil bazen alıyo sonra atıyo canı istemeyincea.s
Hepatit merhaba, benim kız hiç itiraz etmeden tuttu emziği, ama arada kusacakmış gibi oluyor, fazla ısrar etme ama denemeye devam et bence.
yaw kaynatışınız geneyerimseniben..benm vakit buldugum an ew işlerine sarılıorum napim gelen giden oluyo ..kızlar hangi marka pompa kullanıosunuz..wee benimki bütün ürünleri cort cıktılmaz: biberonunuda begenmedim akıtıyodu yandan..bilmiyorumkismilepompam cok kötü sagmıyo sütümü ne önerrsniz cok ta pahalı olmasın mamalar batırdı beniiiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile
JALE, ilk aşı hepatit 2.doz canım, ağrı ateş falan yapmıyo, boş yere ateş düşürücü verme bebeğine, 2. aşı bir ay sonra verem aşısı, o ateş yapabilirmiş.
Ebru hoşgeldin. ben pompa kullanmıyorum, zaten sütümde çok fazla değil, biberon olarak avent kullanıyorum, bir tane de chicco var, memnunum, mamalar pahalı gerçekten ama sütüm artmazsa mecbur mamaya devam..
ewet bende bebedor un ürünlerinden cok memnunnum du bakalım pompasını da aldırayım eşime..Canim ben bebedorun manuel gogus pompasini aldim eczaneden masaj yapan kabarcikli yumusak kalkanli yaziyor kutunun ustunde mandalli cok memnunum tavsiye ederim eczaneden 30 ytl ye aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?