2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyleyim ya sorma.Biraz önce uykudan uyandırdım emzircem bahanesiyle , kızım biraz emdi yüz vermedi bana yine uyuya kaldı.Benim sevme planlarım suya düştü.

ya hakkaten bu korunma işini ne yapcaz...??
hap we iğne kullanamıyomuşuz süte geçtiği için tek çözüm spiralmiş kızlar...

canım bu aşı ateş falan yapmıyo bizde olduk geçen hafta hiç bi rahatsızlık yaşamadık boşuna ateş düşürücü falan wermeyin hemşire dedi bu aşı ateş yapmaz dedi

kızlar nasılsınız? şöle bir baktım da cici konulara gelinmiş:) dr bana 40 gün ilişki yok dedi.doğumdan itibaren 3 ay korunmana gerek yok 3 ay sonra gel nasıl korunacağını konuşalım dedi..yine de şüpheliyim ben tedbir olarak korunuruz sankim..bir kaza olsun istemeyrum:)
JALE cim bazen cok zor durumda kalıyorum zaten kendi kendine akıyor süt hatta birden cekilince sıpacık fışkırıyor..çok uzun vadede saklamayı da cok sağlıklı bulmuyorum..
kızlar emziği nasıl tutturdunuz ya benimkine vremedim.kusacakmış gibi yapıyor almıyor..her türlü emzik aldım olmadı

arzum bebbe canım we çooook memnunum telszi dükkanda duruyor ben ewdeyken kocim bişiler soruyo falan karşılıklı konuşuyoruzda çok fonksiyonlu yaz arzum bebbe çıkar.

bu dini boyutuda tabiiki kadınlar düşünülerek çıkarılmıştır 40 günde rahim kendini toparlayacağı için 40 gün olmadan girilmez demişlerdir yoksa ne sakıncası olacak hak helal kocalarımız yani..

nasıl yani 3 ay gerek yokmuş:1rolleyes: açıklaması ne canım benim bildiğim kanallar açıkken daha kolay kalınabileceği... ne dedi?

benim kızda almıyordu baya bi uğraştım alışması 1 haftayı buldu o da kusacak gibi yapıyodu ama korkma kusmuyolarsüprizzzzz istikrarlı şeklde dewam:jeyyar: şimdi alıyo walla en azından huysuzluk yapınca sakinleşmesini sağlıyo öyle her an ağzında değil bazen alıyo sonra atıyo canı istemeyincea.s

Hepatit merhaba, benim kız hiç itiraz etmeden tuttu emziği, ama arada kusacakmış gibi oluyor, fazla ısrar etme ama denemeye devam et bence.

canım bu aşı ateş falan yapmıyo bizde olduk geçen hafta hiç bi rahatsızlık yaşamadık boşuna ateş düşürücü falan wermeyin hemşire dedi bu aşı ateş yapmaz dedi

ayy bilmiyorum da kk'da aşı bölümüne baktım yapabilir diyolar yaa sonrakiler yapıyo onu biliyorum da bu ilk aşıdan çok da emin değilim yine de vereyim diyodum ateş düşürücü :uhm:
sonraki aşı ne zaman peki??

yaw kaynatışınız geneyerimseniben..benm vakit buldugum an ew işlerine sarılıorum napim gelen giden oluyo ..kızlar hangi marka pompa kullanıosunuz..wee benimki bütün ürünleri cort cıktılmaz: biberonunuda begenmedim akıtıyodu yandan..bilmiyorumkismilepompam cok kötü sagmıyo sütümü ne önerrsniz cok ta pahalı olmasın mamalar batırdı beniiiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile

JALE, ilk aşı hepatit 2.doz canım, ağrı ateş falan yapmıyo, boş yere ateş düşürücü verme bebeğine, 2. aşı bir ay sonra verem aşısı, o ateş yapabilirmiş.

Ebru hoşgeldin. ben pompa kullanmıyorum, zaten sütümde çok fazla değil, biberon olarak avent kullanıyorum, bir tane de chicco var, memnunum, mamalar pahalı gerçekten ama sütüm artmazsa mecbur mamaya devam..

evet canım doğumdan itibaren 3 ay süt korur gerek yok rahatol dedi. ben de şaşırdım valla.tırstım bi de :) ama dr um çok iyi olduğunu düşününce de kafam karıştı
veremedim emziği sıpa almıyor hergün deniyorum inatla:))beni kullanıyor hala emzik gibi..bazen yalıyo falan dondurma yiyo sankilülülülülülü meme fetişti olcek benim oğlan diye korkuyom-tatlicadiarzu-

Hepatit merhaba, benim kız hiç itiraz etmeden tuttu emziği, ama arada kusacakmış gibi oluyor, fazla ısrar etme ama denemeye devam et bence.

yılmadan devam ediyorum canım:)) o da yılmıyor ama...

Canim ben bebedorun manuel gogus pompasini aldim eczaneden masaj yapan kabarcikli yumusak kalkanli yaziyor kutunun ustunde mandalli cok memnunum tavsiye ederim eczaneden 30 ytl ye aldim

JALE, ilk aşı hepatit 2.doz canım, ağrı ateş falan yapmıyo, boş yere ateş düşürücü verme bebeğine, 2. aşı bir ay sonra verem aşısı, o ateş yapabilirmiş.

çok sağol canım vermeyim o zaman zaten komşudan ödünç almıştım ateş düşürücüyü gittiğimde yazdırırım diye geri vereyim barii

Ebru hoşgeldin. ben pompa kullanmıyorum, zaten sütümde çok fazla değil, biberon olarak avent kullanıyorum, bir tane de chicco var, memnunum, mamalar pahalı gerçekten ama sütüm artmazsa mecbur mamaya devam..

hosbuldummmm canımm valla biö giriorum bi cıkıorum bi koşusturmaca ..bol su içmeye calışıorum süt için..biberonu degiştrdim wee den menunkalmadım bebedor aldım ..şimdiyse pompayı degiştrmem gerek..mamalarla baş edilmio kızlar söyliiim napın ne edin boool sıvı tüketin sütünüz azalmasın..biz artık tbezini mamasını toptancılarla halledioruz napalım battık ama o na deger

slm kızlar nasılsınız 5 dk vakit buldum hemen size koştum valla çok özledim hepinizi ve paylaşımlarımızı çok doluyum çok
neyse canlarım öncelikle doğum yapan herkesin gözü aydın yapacak olan kaldıysa eğer onlarında Rabbim yanında olsun inşallahh
kızlar ben oğlumu emziremiyorum doğumum sezeryanla olunca bütün dengem altüst oldu iki gün sütüm gelmedi bizde mama vermek zorunda kaldık zaten 3 gün hastanede yattım doğumum biraz olaylı oldu şimdi vaktim yok daha sonra uzun uzun anlatıcam herşeyi
çok üzülüyorum oğlum emmiyo annesini bende sağıp vermek zorunda kalıyorum ama emmediği için sütüm çok az geliyo bazı günler hiç veremediğim oldu psikolojim çok bozuluyo bu yüzden evde herkes beni tesselli etmeye çalıyo ama ben içten içe çok üzülüyorummafoldumben
sizden isteğim sütümü nasıl arttırırım önerilerinize çok ihtiyacım var deneyip olumlu etkisini gördüğünüz şeyleri yazarsanız sevinirim şimdi okuyamasamda gece yatmadan tekrar bakarım şimdiden teşekkür ederim haftaya kavuşuyorum sizlere Aallahın izni ile hepinizi çok çok öpüyorum Rabbim bol bol sütler versin hepimize inşallahh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…