- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.921
slm kızlar nasılsınız 5 dk vakit buldum hemen size koştum valla çok özledim hepinizi ve paylaşımlarımızı çok doluyum çok
neyse canlarım öncelikle doğum yapan herkesin gözü aydın yapacak olan kaldıysa eğer onlarında Rabbim yanında olsun inşallahh
kızlar ben oğlumu emziremiyorum doğumum sezeryanla olunca bütün dengem altüst oldu iki gün sütüm gelmedi bizde mama vermek zorunda kaldık zaten 3 gün hastanede yattım doğumum biraz olaylı oldu şimdi vaktim yok daha sonra uzun uzun anlatıcam herşeyi
çok üzülüyorum oğlum emmiyo annesini bende sağıp vermek zorunda kalıyorum ama emmediği için sütüm çok az geliyo bazı günler hiç veremediğim oldu psikolojim çok bozuluyo bu yüzden evde herkes beni tesselli etmeye çalıyo ama ben içten içe çok üzülüyorummafoldumben
sizden isteğim sütümü nasıl arttırırım önerilerinize çok ihtiyacım var deneyip olumlu etkisini gördüğünüz şeyleri yazarsanız sevinirim şimdi okuyamasamda gece yatmadan tekrar bakarım şimdiden teşekkür ederim haftaya kavuşuyorum sizlere Aallahın izni ile hepinizi çok çok öpüyorum Rabbim bol bol sütler versin hepimize inşallahh:Saruboceq:
seyhan nooldu ya sendemi..herkes alt üst bunları da atlatıcaz..bak benimkini ilk 5 gün emzrebildim nası kanatıyodu gögsümü nası cekiyodu ama sonrasında yorgunluk ve uykusuzluktan eski panık ataklarım geldi ve şu anda emziremiorum ilaç kullandıgım için..o yuzden hiçbişeye takılma önce senin saglıgın..ilkin benimkide emmiyodu hemşire yarım ssat ugraştı gögsümde bebegimle..cenesini ayaklarını burnunu falan sıkıodu özellikle cenesini uyar alttan pıt pıtlar yap yavaşça nası emmiyo kızlar ben bunu anlamıorum ..onlar içgüdüsel emme refleksiyle geliolar dünyaya..ya ben yaşamadımda bilmiorum..zorla sokun memeyi agzına cenesinide ittirin memeye..ama emmiyosada napalım bişeki,lde büyüyecekler mamalarla ..slm kızlar nasılsınız 5 dk vakit buldum hemen size koştum valla çok özledim hepinizi ve paylaşımlarımızı çok doluyum çok
neyse canlarım öncelikle doğum yapan herkesin gözü aydın yapacak olan kaldıysa eğer onlarında Rabbim yanında olsun inşallahh
kızlar ben oğlumu emziremiyorum doğumum sezeryanla olunca bütün dengem altüst oldu iki gün sütüm gelmedi bizde mama vermek zorunda kaldık zaten 3 gün hastanede yattım doğumum biraz olaylı oldu şimdi vaktim yok daha sonra uzun uzun anlatıcam herşeyi
çok üzülüyorum oğlum emmiyo annesini bende sağıp vermek zorunda kalıyorum ama emmediği için sütüm çok az geliyo bazı günler hiç veremediğim oldu psikolojim çok bozuluyo bu yüzden evde herkes beni tesselli etmeye çalıyo ama ben içten içe çok üzülüyorummafoldumben
sizden isteğim sütümü nasıl arttırırım önerilerinize çok ihtiyacım var deneyip olumlu etkisini gördüğünüz şeyleri yazarsanız sevinirim şimdi okuyamasamda gece yatmadan tekrar bakarım şimdiden teşekkür ederim haftaya kavuşuyorum sizlere Aallahın izni ile hepinizi çok çok öpüyorum Rabbim bol bol sütler versin hepimize inşallahh:Saruboceq:
slm arkadaşlar konuya bırdewn dalıyorum ama cok kotuyum ağlıyorum suan acıdan kızlar sızınde goguslerınızde yara oldumu olduysa ne yaptınız ben lansınoh kullandım ama ıse yaramadı ya 1tup bıttı ama hıç sankı kullanmamısım kızımda sureklı memede olmak ıstıyo uyanacak dıye odum kopuyo bazen aglıyorum emzırırken benım huzursuzlugum bebegımede gecıyo damaklarıyla sıkıyo goguslerımı dahada kotuoluyo ne olur bısey soyleyın caresız kaldım
slm kızlar nasılsınız 5 dk vakit buldum hemen size koştum valla çok özledim hepinizi ve paylaşımlarımızı çok doluyum çok
walla süt gelmedi mi gelmiyor..yapmadıgım şey kalmadı,yemem dediğim şeyleri yedim..tahin pekmez,bulgur pilavı,dereotu,bir sürü çay,ayva kompostosu,meyve,nohut,bol su,süt,kefir,meyve suyu,humana..yok anacım yok iki memeden toplam 60cc geliyo sağınca.ee benim kuzu 120-130cc ile anca doyuyo..
slm arkadaşlar konuya bırdewn dalıyorum ama cok kotuyum ağlıyorum suan acıdan kızlar sızınde goguslerınızde yara oldumu olduysa ne yaptınız ben lansınoh kullandım ama ıse yaramadı ya 1tup bıttı ama hıç sankı kullanmamısım kızımda sureklı memede olmak ıstıyo uyanacak dıye odum kopuyo bazen aglıyorum emzırırken benım huzursuzlugum bebegımede gecıyo damaklarıyla sıkıyo goguslerımı dahada kotuoluyo ne olur bısey soyleyın caresız kaldım
canım gecmiş olsun..ben de aynı senin gibi olmuştummaalesef ilaclar pek faydalı deil..silikon göğüs ucu kullanmanı öneririm.hem kanarsa falan yaran bebeğin kan yutar çok kusar. onu da önlersin...acil şifalardilerim..
pompa soranlara tavsiyem medela mini..çok memnunum..ayrıca süt saklama kaplarını da aldım medelanın,10lu paketti sanırım.gerçi süt yok depolayamıyorum amakaydirigubbakcemile3 mama hazırlarken,süt sağarken çok işe yarıyor bol bol biberon olmuş oldu elimde.
göğüs ucu kremi emzirirken bi netice vermez,sürüyosunuz beklemesi lazım iyileşmesi için.e bebek emecegi için o da mümkün değil.göğüs kalkanı yada göğüs ucu almanızı öneririm.ayrıca sağarken de bi acı olmuyo,sağıp da verebilirsiniz..
Olcay_Nesli, çok geçmiş olsun, bozma moralini, benimde ilk başlarda çok sızlıyor ağrıyordu, emzirirken dişlerimi sıkıyordum, ama emzirdikçe geçti benimki, lansinohu bende kullandım bana iyi geldi, her emzirmeden sonra sürdüm ben, göğüslerinin ıslak kalmamasına dikkat et, emzirince bir süre açık kalsın kurusun, kendi sütünlede silebilirsin, inşallah bir an evvel düzelir.
şu lansınoh mudur nedir okadar para verdik hiçbiişe yaramadı damagıyla nası acıtrdı gögsümü ne kullandıysam fayda etmedi canım..en son silikon gögüs ucu aldım işe yaradı en azından eskisi kadar acıtmıodu..illede krem süreyim dersen be pantene on numara bikrem..dr um hamileligimin 5.ayından beri be pantene kulland:lepi:rttı bana..
süpersin:lepi: kızlar dinleyinde örnek alın pes etmeyin we nolur çok mecbur kalmadıkça mamaya yönelmeyin:umursamaz:kızlar bakalım mart ayı beblerine dedim yazamadan edemedim hepinizin bebğine uzun ömürler versin inş. kızlar benim kuzum 4,5 aylık bende yeni anne sayılırım ve normal doğum yapmam rağmen sütüm tam 3 gün gelmedi mama verdik hastane dahil 3 gğn aç kalamzdı çünkü ve sütüm geldiği andan itibaren tutuum göğsüme ama uçlarım yoktu ve kesinlikle kabul etmiyordu hemen bende pompa temin ettim ve tamı tamına 20 gün sağdım ama inanılmaz zordu ama her seferşnde ağlasada bağırsada bıkmadan bende ağladım ama göğsüme tutuum denemediğim şekil kalmadı ayakta yatarak yeterki emsin diye ve 20 gün sonra pes etti ve düzenli sağıp hep onu tutuuğum moralimide yüksek tuttuğum için sütümde değişiklik olmadı ama çokkk azdı ama mama takviyesiyle idare ettim önce memyi verdim ardımdan biberon verdim asla önce biberon vermeyin anneler hemen hazıra alışıyolar ve innanılmaz zekiler biberonun geleceğini biliyorlar ama 4,5 aydır hep zorla emzirdim yani sütümde ona yetecek kadar değişti allaha şükür sizinde öyle olucak o azıcık süt onlara yetiyor bana drum ilk ay 30 cc onu en az 2 saat idare eder diyordu düşünün yani ama her seferinde ttuun memenizeki beyin uyarılsın emiyor hissi, verip süt salgılanması olsun tabi düzenli beslenmekte gerek sıvı tüketmek
4,5 ayda 15 günde 3-4 gün sürekli beni bırakma eğilimine girer şuanda öelbir dönemdeyim mesela pazartesiden beri kesinlikle emmedi uyku arasında emzirdim bugün pesetti gibi nasipse 6 ay bari emzirsem başka bişey istemiyrum ben 40 emse yeter derdim kızlar düşünün hiç umut yoktu benimkinde biz bile başardıysak kesinlikle başarırsınız çok yazdım ama size bunları söylemem gerektiğini düşündüm
canım tek çaren bephanten aynı gün etki edio emzirdikten hemen sonra sür we göğüs pediyle kapat benimde öyleydi kabuk bağladı yara oldu onu sürdüm ertesi gün yumuşadı açıldı we bi dahada olmadı artık ne krem n başka bişi kullanıyorum sonrasında emzirdikten sonra sütünü bi parça sık onla o kahwerengi bölümü we ucunu ıslat sütünle hiç sorun yaşamazsın inşallahhihoyyytslm arkadaşlar konuya bırdewn dalıyorum ama cok kotuyum ağlıyorum suan acıdan kızlar sızınde goguslerınızde yara oldumu olduysa ne yaptınız ben lansınoh kullandım ama ıse yaramadı ya 1tup bıttı ama hıç sankı kullanmamısım kızımda sureklı memede olmak ıstıyo uyanacak dıye odum kopuyo bazen aglıyorum emzırırken benım huzursuzlugum bebegımede gecıyo damaklarıyla sıkıyo goguslerımı dahada kotuoluyo ne olur bısey soyleyın caresız kaldım
bende lansinoh un manuel pompasını aldım yedek biberon saklama poşeti falanda war içinde 40tl aldım we çok rahat modeli bebedorun kine benzio memnnumewet bende bebedor un ürünlerinden cok memnunnum du bakalım pompasını da aldırayım eşime..
yaw kimide dio 40 tan sonra hemen hamile kalınır off yaa kafam karıştı ben spiral taktırcam başka da bi çözüm yok zaten doğum yaptığım hastanede kendi dr.uma taktırcam sağlık ocaklarına güwenememevet canım doğumdan itibaren 3 ay süt korur gerek yok rahatol dedi. ben de şaşırdım valla.tırstım bi de :) ama dr um çok iyi olduğunu düşününce de kafam karıştı
veremedim emziği sıpa almıyor hergün deniyorum inatla:))beni kullanıyor hala emzik gibi..bazen yalıyo falan dondurma yiyo sankilülülülülülü meme fetişti olcek benim oğlan diye korkuyom-tatlicadiarzu-
yılmadan devam ediyorum canım:)) o da yılmıyor ama...
biberon chicco kullanıyorum kolik önleyici we başı anne mememsine benzio onu kullanıorum ama ben süt yada mama wermiorum sağıp falan hep memeden emiyo biberonla humana rezene çayı faln weriorum mememden ayırt etmiyo bi kere başka biberon denedim bebedorun onu hiç sewmedi çok gelio onlardan ama chiccodan çekince gelio denedimolumunekankayizsmileyaw kaynatışınız geneyerimseniben..benm vakit buldugum an ew işlerine sarılıorum napim gelen giden oluyo ..kızlar hangi marka pompa kullanıosunuz..wee benimki bütün ürünleri cort cıktılmaz: biberonunuda begenmedim akıtıyodu yandan..bilmiyorumkismilepompam cok kötü sagmıyo sütümü ne önerrsniz cok ta pahalı olmasın mamalar batırdı beniiiiiiiiiiiiiiiohaoldumsmile
ayy bilmiyorum da kk'da aşı bölümüne baktım yapabilir diyolar yaa sonrakiler yapıyo onu biliyorum da bu ilk aşıdan çok da emin değilim yine de vereyim diyodum ateş düşürücü :uhm:
sonraki aşı ne zaman peki??
canımm bu arada bence emzik kullan..çünki daha yeni dogum yaptım dr uma sordum hiç emzige alıştrmaktan yana degilim ne dersiniz diye sordum..bi süre sonra senin memeni oyuncak halıne getirecek onla yatıp kalkmak isteyecek dedi emmesede onunla uyumak isteyecek dedi..ben bile kendi kızımda kullandım dedi..bende şimdi emzigi veriorum cok aglarsa kendine kendine eme eme uyuyo kızım ..rahatım yani..
:ecrin_bebek:kıss hasret n sendende bişe kacmıo hee vereliniortak..evet şşimdi degiştrdim o emzigi en küçükünü aldım o bilem büyük -tatlicadiarzu-..zavallım anasının memesi sanıyo emzigi nası aranıyo uyurken bi emzrmeye başlasam atacam emzigi falan diyorum ama.....uyurken pıt atıyo agzından ben sokuorum o atuyo ben tıkıom öyle öyle uyuyosss iştee:ecrin_bebek:ebru emziği bi kaç boy büyük almışsın sanırım o ne öle suratını kapatmışsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?