- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.941
kıss bir nokta nerelerdesin sen..senle doguramadık doguramadık deyip dururduk ahanda dogurduk iştee guclubacismile..şimdide gazıydı mamasıydı kakasıydı .sempatiksalakcinni.benimkine humana rezene kimyon karışık bitki çayı aldım eczaneden ç..rahatlık varmış arkadaş o neydi ya kıvranıyodu yavrum sancılardan..dr um daha cok küçük dedi ilaç falan vermek istemiorum dedi..milupanın rezenesini tavsiye etti ama ben humana nınkini aldım..memnunum ..surup olayına giremiorum kullananlar bilir..sorsaydınya eczaneyeKızlar ben bugun gaz surupu aldırdım om-x dıye bir cay kasıgı 3 defa dıyor ustunde gunde 3 kere mı werıcem acaba yoksa gazı olunca mı werım yaaa off bıde surubun ustunde acıldıktan sonra 4 haftada tuketılmelıdır dıyor aaaaa kafayı yıyıcem ben bebege bırsey wermeye cok korkuyorum sankı bısı olcak sanıyorum mafoldumben
Kızlar ben bugun gaz surupu aldırdım om-x dıye bir cay kasıgı 3 defa dıyor ustunde gunde 3 kere mı werıcem acaba yoksa gazı olunca mı werım yaaa off bıde surubun ustunde acıldıktan sonra 4 haftada tuketılmelıdır dıyor aaaaa kafayı yıyıcem ben bebege bırsey wermeye cok korkuyorum sankı bısı olcak sanıyorum mafoldumben
cano başka emzik dene damaklı emzik verdin dimi??beniimki cok manyak bişi yaa ne verirsen alıo hiç itirazı yok ne biberona ne memeye vakumluyo resmen..ama biraz ugraş emzrdikten hemen sonra agzına ver yabancılık cekmesin ..yoksa rehin alcak seni gece gündüzkızlar ya ben ne yaptıysam bebeğim emziği almıyo.beni emzik niyetine kullanıyo.gece gündüz göğsümde uyumak istiyo.veriyorum emziği kucacak gibi çıkarıyo ağzından.ben ittiriyorum o diliyle geri itiyo...siz nasıl başardınız bunu..???
kıss bir nokta nerelerdesin sen..senle doguramadık doguramadık deyip dururduk ahanda dogurduk iştee guclubacismile..şimdide gazıydı mamasıydı kakasıydı .sempatiksalakcinni.benimkine humana rezene kimyon karışık bitki çayı aldım eczaneden ç..rahatlık varmış arkadaş o neydi ya kıvranıyodu yavrum sancılardan..dr um daha cok küçük dedi ilaç falan vermek istemiorum dedi..milupanın rezenesini tavsiye etti ama ben humana nınkini aldım..memnunum ..surup olayına giremiorum kullananlar bilir..sorsaydınya eczaneye
cano başka emzik dene damaklı emzik verdin dimi??beniimki cok manyak bişi yaa ne verirsen alıo hiç itirazı yok ne biberona ne memeye vakumluyo resmen..ama biraz ugraş emzrdikten hemen sonra agzına ver yabancılık cekmesin ..yoksa rehin alcak seni gece gündüz
cano başka emzik dene damaklı emzik verdin dimi??beniimki cok manyak bişi yaa ne verirsen alıo hiç itirazı yok ne biberona ne memeye vakumluyo resmen..ama biraz ugraş emzrdikten hemen sonra agzına ver yabancılık cekmesin ..yoksa rehin alcak seni gece gündüz
Canım herkes bebeklerden yakınıyor aglamasıydı uyumamasıydı gazıydı mısafırdı benm hıc bole dertlerım olmadı ama ne olur ne olmaz gaz ıcın doktorun yazdıgı bıtkısel surupu kayananma aldırdım ben gıtmedım bıtkısel oldugu ıcın sorun olmaz dıye dusunuyorum ama bıde kullanan warsa emın olmak ıstedım
Aslında ewde tek basıma oturuyorum canı sıkıntısı sızı okuyorum bı sıkayetımde olmayınca yazamıyorum bu arada gecmıs olsun canım doktora gıttın mı ne dedı ılacı ne zaman kescek cok uzuldum ya
Bir nokta, günde 3 kere 1 çay kaşığı vereceksin, bende ona benzer bir şurup kullandım 2 hafta falan önce, şu an kullanmıyorum, çok gazı olmadığı zaman boş yere içirmeye gerek yok bence, doktoroda sordum, o da gazı olmadığı zamanlar vermesende olur, verirsende bir yan etkisi yok dedi.
ne kadar şanslısın kaşı bir taraflarını valla.anamız ağlıyo sabaha kadar bizim gaz kıvranmalarından.....gazı falan yoksa verme çocuğa boşyere....
kızlar ya ben ne yaptıysam bebeğim emziği almıyo.beni emzik niyetine kullanıyo.gece gündüz göğsümde uyumak istiyo.veriyorum emziği kucacak gibi çıkarıyo ağzından.ben ittiriyorum o diliyle geri itiyo...siz nasıl başardınız bunu..???
Allah yardımcın olsun valla emzik büyük kolaylık benim oğlum da zor tutuyo baya bi bekliyorum başında ağzına hepsini sokunca bulanıyo falan ama önce ucunu ağzında bekletince yavaş yavaş kabulleniyo geri de uyuyunca ağzından düşüyo artık
biraz daha büyüyünce normal tutar heralde
sen vazgeçme denemeye devamm :dance:
Merhaba anneler bende çok kötüyümmm( ama sizinki gibi değil benim bebiş daha gelmedi...
Biri bişey söylese hemen ağlıyorum..Bugün kontrole gittik benim 3 günüm geçti yaaa...Bebek iyi ama geleceği yok..Dokror ile konuştum pazar günü hastaneye gel burda nöbetçi dokotr baksın dedi olmassa ptesi gel konuşalım karar verelim dedi..Bana sezeryan yolları görünüyor çünkü doktor dedi ki günü geçen gebelerde suni sancıda olsa %95 açılma olmuyor maalesef dedi((
Ben sezeryan olmak istemiyoruuuummm gözlerim şişti ağlamaktan yaaaamafoldumben
artık kimseye tahammül edemiyorum...Çünkü uykusuzum moralim bozuk ve millet sürekli arıyor özellikle kaynanam..Allahtan kocam evde ben çıkmıyorum telefona....Birde ben canım sıkkın olunca kapatırım kendimi çekilirim kabuğuma kimse ile görüşmeyi istemem..Bana gereksiz tesellilerde bulunucak çünkü..Bazı insanlar tam tersi teselli bulmayı isterler ama ben öyle değilim teselli istediğim kişiler vardır diğerleri boş sözler üzülme sıkma canını stres yapma bozma moralini filan bana çok yapmacık geliyo...Kocam yanımda ama sürekli telefon edip geliyim bişiler yapıp yardım ediyim diyor ama istemiyorum ihtiyacım yok kimsenin yardımına..Burada başımda hiç çekemem yani...şimdide eşime diymuş ki beni istemiyo mu diyomuş...Annem bile telefonda ona demişki rahat etmek istiyo kendi evinde kendi başına kalıp ıuyumak istiyodur kafasına göre yatıp kalkmak istiyodur bana bile gelmedi diyomuş..Yok kadın yapıştı anlamıyo...manyak mı ne..zaten şuan sancılarım gelmiyosa eğer sırf kaynanama sinirimden gelmiyo valla heee...şuan dokunsalar ağlıyorum zaten annemi aramak istiyorum ama sürekli ağladığım için arıyamıyorum...Gerçekten beni şuan sıkmasalar belki de olacak ama çok fena bu insanlar yaaa.
Merhaba anneler bende çok kötüyümmm( ama sizinki gibi değil benim bebiş daha gelmedi...
Biri bişey söylese hemen ağlıyorum..Bugün kontrole gittik benim 3 günüm geçti yaaa...Bebek iyi ama geleceği yok..Dokror ile konuştum pazar günü hastaneye gel burda nöbetçi dokotr baksın dedi olmassa ptesi gel konuşalım karar verelim dedi..Bana sezeryan yolları görünüyor çünkü doktor dedi ki günü geçen gebelerde suni sancıda olsa %95 açılma olmuyor maalesef dedi((
Ben sezeryan olmak istemiyoruuuummm gözlerim şişti ağlamaktan yaaaamafoldumben
artık kimseye tahammül edemiyorum...Çünkü uykusuzum moralim bozuk ve millet sürekli arıyor özellikle kaynanam..Allahtan kocam evde ben çıkmıyorum telefona....Birde ben canım sıkkın olunca kapatırım kendimi çekilirim kabuğuma kimse ile görüşmeyi istemem..Bana gereksiz tesellilerde bulunucak çünkü..Bazı insanlar tam tersi teselli bulmayı isterler ama ben öyle değilim teselli istediğim kişiler vardır diğerleri boş sözler üzülme sıkma canını stres yapma bozma moralini filan bana çok yapmacık geliyo...Kocam yanımda ama sürekli telefon edip geliyim bişiler yapıp yardım ediyim diyor ama istemiyorum ihtiyacım yok kimsenin yardımına..Burada başımda hiç çekemem yani...şimdide eşime diymuş ki beni istemiyo mu diyomuş...Annem bile telefonda ona demişki rahat etmek istiyo kendi evinde kendi başına kalıp ıuyumak istiyodur kafasına göre yatıp kalkmak istiyodur bana bile gelmedi diyomuş..Yok kadın yapıştı anlamıyo...manyak mı ne..zaten şuan sancılarım gelmiyosa eğer sırf kaynanama sinirimden gelmiyo valla heee...şuan dokunsalar ağlıyorum zaten annemi aramak istiyorum ama sürekli ağladığım için arıyamıyorum...Gerçekten beni şuan sıkmasalar belki de olacak ama çok fena bu insanlar yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?