- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.961
başka bi doktor dene derim ben böyle durumlarda hemen hiç uğraşamam walla bakarım bi başka drda aynı kanıdaysa tamam derim ma bi doktora körü körüne bağlanıp ne derse yapmadım yapmam da bnce sende öyle yap. haftda kaç kg alıor bilmiorum doğum kilosu3180di 1 ay sonra 4300 olmuşu çok iyi dediler e buda haftada 250gr falan oluyor ortalama bence az değil.. herkesinde aynı yani ortalama ayda 1kilo bnece sen doktoru değiştirmerhaba kızlar ne zamandır girip bişiler yazayım diorum ama fırsatım olmuyor..çok yorgunum ya,silver'cım benimkide senin ki gibi ağzından düşürmüyo memeyi ya yoruldum artık ne el kaldı ne kol tutmaktan,bi de dikişleri düşün baskı yapıyor kucağımda..
bu arada doktor kontrolumüz vardı kilo için kızım 6 günde 200 gr almış,doktor çok az dedi ve bana ilk günden beri ısrarlar mama ver diyor,ben mama verdim ama kızım sevmiyor kusuyor mamayı iştahla emmiyor..sütüm iyi geliyor iyide emiyor,aç kalmıyor sadece çok kilo almıyor..ne yapacağımı şaşırdım,doktorun de mama sevdasını anlamadım tabi..
sizinkiler hafta ne kadar kilo alıyorlar,mama veriyor musunuz?
off canım yaa üzme kendini merdiwen in çık bol bol bence 40+ yıda bitir hemen sezaryeni kabullenme 41. olduğun gün hala tık yoksa suni sancıyı dene zaten ilk 2,3 saat çok dayanılmaz sancın olmuyor 2 saattede belli olur açılıp açılmadığına.svereliniortakasıl sancı 6cm açıklıktan itibaren başlıyor o yüzden korkma istikrarla ilerle normal doğuma doğruMerhaba anneler bende çok kötüyümmm( ama sizinki gibi değil benim bebiş daha gelmedi...
Biri bişey söylese hemen ağlıyorum..Bugün kontrole gittik benim 3 günüm geçti yaaa...Bebek iyi ama geleceği yok..Dokror ile konuştum pazar günü hastaneye gel burda nöbetçi dokotr baksın dedi olmassa ptesi gel konuşalım karar verelim dedi..Bana sezeryan yolları görünüyor çünkü doktor dedi ki günü geçen gebelerde suni sancıda olsa %95 açılma olmuyor maalesef dedi((
Ben sezeryan olmak istemiyoruuuummm gözlerim şişti ağlamaktan yaaaamafoldumben
artık kimseye tahammül edemiyorum...Çünkü uykusuzum moralim bozuk ve millet sürekli arıyor özellikle kaynanam..Allahtan kocam evde ben çıkmıyorum telefona....Birde ben canım sıkkın olunca kapatırım kendimi çekilirim kabuğuma kimse ile görüşmeyi istemem..Bana gereksiz tesellilerde bulunucak çünkü..Bazı insanlar tam tersi teselli bulmayı isterler ama ben öyle değilim teselli istediğim kişiler vardır diğerleri boş sözler üzülme sıkma canını stres yapma bozma moralini filan bana çok yapmacık geliyo...Kocam yanımda ama sürekli telefon edip geliyim bişiler yapıp yardım ediyim diyor ama istemiyorum ihtiyacım yok kimsenin yardımına..Burada başımda hiç çekemem yani...şimdide eşime diymuş ki beni istemiyo mu diyomuş...Annem bile telefonda ona demişki rahat etmek istiyo kendi evinde kendi başına kalıp ıuyumak istiyodur kafasına göre yatıp kalkmak istiyodur bana bile gelmedi diyomuş..Yok kadın yapıştı anlamıyo...manyak mı ne..zaten şuan sancılarım gelmiyosa eğer sırf kaynanama sinirimden gelmiyo valla heee...şuan dokunsalar ağlıyorum zaten annemi aramak istiyorum ama sürekli ağladığım için arıyamıyorum...Gerçekten beni şuan sıkmasalar belki de olacak ama çok fena bu insanlar yaaa.
:ecrin_bebek:kıss hasret n sendende bişe kacmıo hee vereliniortak..evet şşimdi degiştrdim o emzigi en küçükünü aldım o bilem büyük -tatlicadiarzu-..zavallım anasının memesi sanıyo emzigi nası aranıyo uyurken bi emzrmeye başlasam atacam emzigi falan diyorum ama.....uyurken pıt atıyo agzından ben sokuorum o atuyo ben tıkıom öyle öyle uyuyosss iştee:ecrin_bebek:
canım herşeyin hayırlısı belki sezeryan daha ii olacak senin için bilemeyiz.bi arkadaşımın 10 gün gecmişti doğumu üzülme sen.senin yaşadığın doğum öncesi stres .sen ne kadar rahat olursan herşey kolaylaşır sakin ol .Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın[/QUOTE
Saol arkadaşım verdiğin destek için..Ben şuan durumu şu şekilde değerlendiriyorum...
Hani doğumdan önce rutin olarak rahim kasılması ile ve sancı ile adet kanamalarının dışarı atılmasını yaşıyorduk stresli olduğumuzda adet kanamamız gecikiyor ya geciktikçe stres oluyoruz, stres oldukça gecikiyor bende bu şekilde değerlendiriyorum ama stres olmaktan kendimi alamıyorum....
slm arkadaşlar konuya bırdewn dalıyorum ama cok kotuyum ağlıyorum suan acıdan kızlar sızınde goguslerınızde yara oldumu olduysa ne yaptınız ben lansınoh kullandım ama ıse yaramadı ya 1tup bıttı ama hıç sankı kullanmamısım kızımda sureklı memede olmak ıstıyo uyanacak dıye odum kopuyo bazen aglıyorum emzırırken benım huzursuzlugum bebegımede gecıyo damaklarıyla sıkıyo goguslerımı dahada kotuoluyo ne olur bısey soyleyın caresız kaldım
Merhaba anneler bende çok kötüyümmm( ama sizinki gibi değil benim bebiş daha gelmedi...
Biri bişey söylese hemen ağlıyorum..Bugün kontrole gittik benim 3 günüm geçti yaaa...Bebek iyi ama geleceği yok..Dokror ile konuştum pazar günü hastaneye gel burda nöbetçi dokotr baksın dedi olmassa ptesi gel konuşalım karar verelim dedi..Bana sezeryan yolları görünüyor çünkü doktor dedi ki günü geçen gebelerde suni sancıda olsa %95 açılma olmuyor maalesef dedi((
artık kimseye tahammül edemiyorum...Çünkü uykusuzum moralim bozuk ve millet sürekli arıyor özellikle kaynanam..Allahtan kocam evde ben çıkmıyorum telefona....Birde ben canım sıkkın olunca kapatırım kendimi çekilirim kabuğuma kimse ile görüşmeyi istemem..Bana gereksiz tesellilerde bulunucak çünkü..Bazı insanlar tam tersi teselli bulmayı isterler ama ben öyle değilim teselli istediğim kişiler vardır diğerleri boş sözler üzülme sıkma canını stres yapma bozma moralini filan bana çok yapmacık geliyo...Kocam yanımda ama sürekli telefon edip geliyim bişiler yapıp yardım ediyim diyor ama istemiyorum ihtiyacım yok kimsenin yardımına..Burada başımda hiç çekemem yani...şimdide eşime diymuş ki beni istemiyo mu diyomuş...Annem bile telefonda ona demişki rahat etmek istiyo kendi evinde kendi başına kalıp ıuyumak istiyodur kafasına göre yatıp kalkmak istiyodur bana bile gelmedi diyomuş..Yok kadın yapıştı anlamıyo...manyak mı ne..zaten şuan sancılarım gelmiyosa eğer sırf kaynanama sinirimden gelmiyo valla heee...şuan dokunsalar ağlıyorum zaten annemi aramak istiyorum ama sürekli ağladığım için arıyamıyorum...Gerçekten beni şuan sıkmasalar belki de olacak ama çok fena bu insanlar yaaa.
merhaba kızlar ne zamandır girip bişiler yazayım diorum ama fırsatım olmuyor..çok yorgunum ya,silver'cım benimkide senin ki gibi ağzından düşürmüyo memeyi ya yoruldum artık ne el kaldı ne kol tutmaktan,bi de dikişleri düşün baskı yapıyor kucağımda..
bu arada doktor kontrolumüz vardı kilo için kızım 6 günde 200 gr almış,doktor çok az dedi ve bana ilk günden beri ısrarlar mama ver diyor,ben mama verdim ama kızım sevmiyor kusuyor mamayı iştahla emmiyor..sütüm iyi geliyor iyide emiyor,aç kalmıyor sadece çok kilo almıyor..ne yapacağımı şaşırdım,doktorun de mama sevdasını anlamadım tabi..
sizinkiler hafta ne kadar kilo alıyorlar,mama veriyor musunuz?
canım geçmiş olsun benimkilerde geçmedi doktorum bana bepanteni lansınohu kullandım fayda etmedi dedim en iyi ilaç anne sütüdür emzirmeden önce sık ıslat dedi. birde evicap diye e vitamin kapsülünü önerdi. iğne ile patlatıp sıvıyı göğüs ucuna sürüyorsun iyi geliyo ama en iyi krem bepanten vazgeçme devamlı bolca sür göğüs pedinede sür. bebeğe dokunmuyo hatta ağzında pamukçuk olmasını engelliyo. iyide geldi bana
Merhaba anneler bende çok kötüyümmm( ama sizinki gibi değil benim bebiş daha gelmedi...
Neden emzik weriyorsunuz anlamadım ben aldım ama hıc wermedım bilmiyorumkismile
Kızlar peki birşey sorucam fikirlerinize çok ihtiyacım var
internette ve doktorum da aynı zamanda 42 haftaya kadar doğumun gerçekleşmemesinin normal olduğunu söylüyor...Yani 38-42 normal bir süreçmiş...Yani yakından takip edilip bebekte problem olmadığı sürece beklesem mi yoksa pazartesi günü karar mı versem sizceee?
Canım seninkini hatırlıyamadim normal sancın mı olmuştu??nişan gelmişmiydi peki???canım hiç üzülme...bebeğin gelecek bence sezaryandan önce...ben de senin gibi umutsuzdum ve kızım doktorun bana son mühlet olarak verdiği gün geldi...hiç canını sıkma eğer kısmette sezaryan varsa kaçış yok.önemli olan bebişinin sağlıkla gelmesi.düşünmemeye çalış ve hayırlısını iste canım...
valla vildancım ne yapcaz bu bebişlerle bilmem...bu emzik olayı canımı sıkıyo....bebeğinin kilosu normal değil mi .zaten ilk üç ay 15-25 gr alıyorlarmış günde bebişler.6 günde 200 gr bana ideal gibi geldi...nasıl az demiş doktor hayret..
Doğru diyosun canımcım...Ama benim hamileliğim o kadar rahattıki yani şuana kadar normal doğum olmaması için hiçbir neden olmadı..Plesenta iyiydi suyum iyi bebeğim baş geliş pozisyonunda, çatım müsait tüm bunlar iyi olupta sezeryan olmayı pek kabullenemiyorum işte ne biliyimbeknurcum üzme kendini vardır herşeyde bir hayır belki böylesi daha iyi olacak belkide gerek kalmayacak bebeğin o güne kadar kendiliğinden gelecek.sen sıkıntı yapma.Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin.
Saol canım desteğin için sen de normal istiyodun yanlış hatırlamıyosam..Neden ssezeryan olmuştu canım??Canım kendini hiç sıkma, beklemek çok zor biliyorum ama artık az kalmış hayırlısıyla. Sezeryan için de çok karamsar olma, çoğumuz normal beklerken sezeryan olduk, ilk günler zor olsa da sonra geöiyor hepsi. Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm
Canım seninkini hatırlıyamadim normal sancın mı olmuştu??nişan gelmişmiydi peki???
Doğru diyosun canımcım...Ama benim hamileliğim o kadar rahattıki yani şuana kadar normal doğum olmaması için hiçbir neden olmadı..Plesenta iyiydi suyum iyi bebeğim baş geliş pozisyonunda, çatım müsait tüm bunlar iyi olupta sezeryan olmayı pek kabullenemiyorum işte ne biliyim
Saol canım desteğin için sen de normal istiyodun yanlış hatırlamıyosam..Neden ssezeryan olmuştu canım??
Kızlar peki birşey sorucam fikirlerinize çok ihtiyacım var
internette ve doktorum da aynı zamanda 42 haftaya kadar doğumun gerçekleşmemesinin normal olduğunu söylüyor...Yani 38-42 normal bir süreçmiş...Yani yakından takip edilip bebekte problem olmadığı sürece beklesem mi yoksa pazartesi günü karar mı versem sizceee?
pazartesiye kalmazsın gibime geliyor yani içime öyle doğdu ama olaki pzt ye gelmezse burda doktorun kararı önemli.bebişinin durumu iyi olursa birkaç gün daha bekleyebilirsin bence doktorun da onay verirse...
Ayyy inşallah canım Allah söyletti heralde okadar çok istiyorum ki normal doğumu hiçbir anormallik yokken bebeğin sezeryan olma ihtimali canımı sıkıyo ve çevremdekilerin de buna çok etkisi var yok bebek riskte olabilir yok kakasını yapıp yiyebilir filan deyip korkutuyolar...canım ben 40+5 te doğum yaptım.gece sancılarım başladı oysaki sabah tık yoktu.belli olmuyo yani ben de çok kötüydüm o zamanlar normal olmayacak diye...kendi sancılarımla normal oldu canımnişan falan da gelmedi..inşallah darısı sana...
tabii ki normal 42 hafta geç döllenme olmuş olabilir ben de sandım ki 41'i doldurdun 42'desin niye sıkıyosun canını bebek sağlıklı olduktan sonra hiç bir şeyi sorun etme geç olsun da güç olmasın şahsen ben 41'i doldur derim yani ben olsam öyle yapardım
hiç üzülme kalbini ferah tutmaya çalış.bu sitede kaçıncı haftada doğum yaptınız diye bir bölüm var ben oradan baya moral almıştım.büyük çoğunluk 40+...41+...larda doğum yapmış...normal doğum olanlar tabi..Ayyy inşallah canım Allah söyletti heralde okadar çok istiyorum ki normal doğumu hiçbir anormallik yokken bebeğin sezeryan olma ihtimali canımı sıkıyo ve çevremdekilerin de buna çok etkisi var yok bebek riskte olabilir yok kakasını yapıp yiyebilir filan deyip korkutuyolar...
Allah razı olsun içim rahatladı biraz şuan ağrı sızı hissetmiyorum yaa zannediyorm ki hiiiç ağrım olmıcakta normal yollardan gelmiycek sanıyorum((
yani 41 i doldur derken 41+6 ya kadar bekliyim mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?