2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
başka bi doktor dene derim ben böyle durumlarda hemen hiç uğraşamam walla bakarım bi başka drda aynı kanıdaysa tamam derim ma bi doktora körü körüne bağlanıp ne derse yapmadım yapmam da bnce sende öyle yap. haftda kaç kg alıor bilmiorum doğum kilosu3180di 1 ay sonra 4300 olmuşu çok iyi dediler e buda haftada 250gr falan oluyor ortalama bence az değil.. herkesinde aynı yani ortalama ayda 1kilo bnece sen doktoru değiştir
off canım yaa üzme kendini merdiwen in çık bol bol bence 40+ yıda bitir hemen sezaryeni kabullenme 41. olduğun gün hala tık yoksa suni sancıyı dene zaten ilk 2,3 saat çok dayanılmaz sancın olmuyor 2 saattede belli olur açılıp açılmadığına.svereliniortakasıl sancı 6cm açıklıktan itibaren başlıyor o yüzden korkma istikrarla ilerle normal doğuma doğru

kaçmasss bendennnnnsengözlerimebaksanab

canım geçmiş olsun benimkilerde geçmedi doktorum bana bepanteni lansınohu kullandım fayda etmedi dedim en iyi ilaç anne sütüdür emzirmeden önce sık ıslat dedi. birde evicap diye e vitamin kapsülünü önerdi. iğne ile patlatıp sıvıyı göğüs ucuna sürüyorsun iyi geliyo ama en iyi krem bepanten vazgeçme devamlı bolca sür göğüs pedinede sür. bebeğe dokunmuyo hatta ağzında pamukçuk olmasını engelliyo. iyide geldi bana

birşey sorucam kızlar.biliyosunuz benim bebeğimdede gaz problemi fazlasıyla var.milupanın rezenesini aldım üstünde günde 100 cc yazıyor ama ben korkumdan 6-7 çay kaşığı veriyorum.50 cc versem bişey olurmuki birde biberonla versem mi acaba?ben emzikte kullanmıyorum.

canım hiç üzülme...bebeğin gelecek bence sezaryandan önce...ben de senin gibi umutsuzdum ve kızım doktorun bana son mühlet olarak verdiği gün geldi...hiç canını sıkma eğer kısmette sezaryan varsa kaçış yok.önemli olan bebişinin sağlıkla gelmesi.düşünmemeye çalış ve hayırlısını iste canım...

valla vildancım ne yapcaz bu bebişlerle bilmem...bu emzik olayı canımı sıkıyo....bebeğinin kilosu normal değil mi .zaten ilk üç ay 15-25 gr alıyorlarmış günde bebişler.6 günde 200 gr bana ideal gibi geldi...nasıl az demiş doktor hayret..

beknurcum üzme kendini vardır herşeyde bir hayır belki böylesi daha iyi olacak belkide gerek kalmayacak bebeğin o güne kadar kendiliğinden gelecek.sen sıkıntı yapma.Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin.

garmastan diye bir merhem var tavsiye ederim,ama emmeden önce silmek gerekiyor arkadaşlar birde düzelene kadar silikon meme başlığı kullanın..

Canım kendini hiç sıkma, beklemek çok zor biliyorum ama artık az kalmış hayırlısıyla. Sezeryan için de çok karamsar olma, çoğumuz normal beklerken sezeryan olduk, ilk günler zor olsa da sonra geöiyor hepsi. Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm

Kızlar peki birşey sorucam fikirlerinize çok ihtiyacım var
internette ve doktorum da aynı zamanda 42 haftaya kadar doğumun gerçekleşmemesinin normal olduğunu söylüyor...Yani 38-42 normal bir süreçmiş...Yani yakından takip edilip bebekte problem olmadığı sürece beklesem mi yoksa pazartesi günü karar mı versem sizceee?

kızlar ya bişey soracağım benim canı koltukta uyuyor. iki tane beşik olmasına rağmen. koltukta daha uzun ve huzurlu uyuyor. ne yapacağımı şaşırdım. gecede biz zaten onun odasında yatıyorduk spor bi takım varda. yatak odası soğuk oluyo diye bizde çekyata alıştık kızıda tekli koltuğa yatırıp yanıbaşıma çekiyorum. bazen gece zorla uyandırıp emziriyorum memede uyuyo. yatağına yatırsam yarım saatte bir kalkar. ama nasıl alıştıracağım yatağına bilmiyorum. sizce koltukta uyuması normal mi

pazartesiye kalmazsın gibime geliyor yani içime öyle doğdu ama olaki pzt ye gelmezse burda doktorun kararı önemli.bebişinin durumu iyi olursa birkaç gün daha bekleyebilirsin bence doktorun da onay verirse...

Canım seninkini hatırlıyamadim normal sancın mı olmuştu??nişan gelmişmiydi peki???
Doğru diyosun canımcım...Ama benim hamileliğim o kadar rahattıki yani şuana kadar normal doğum olmaması için hiçbir neden olmadı..Plesenta iyiydi suyum iyi bebeğim baş geliş pozisyonunda, çatım müsait tüm bunlar iyi olupta sezeryan olmayı pek kabullenemiyorum işte ne biliyim

Saol canım desteğin için sen de normal istiyodun yanlış hatırlamıyosam..Neden ssezeryan olmuştu canım??

canım ben 40+5 te doğum yaptım.gece sancılarım başladı oysaki sabah tık yoktu.belli olmuyo yani ben de çok kötüydüm o zamanlar normal olmayacak diye...kendi sancılarımla normal oldu canımnişan falan da gelmedi..inşallah darısı sana...

tabii ki normal 42 hafta geç döllenme olmuş olabilir ben de sandım ki 41'i doldurdun 42'desin niye sıkıyosun canını bebek sağlıklı olduktan sonra hiç bir şeyi sorun etme geç olsun da güç olmasın şahsen ben 41'i doldur derim yani ben olsam öyle yapardım

pazartesiye kalmazsın gibime geliyor yani içime öyle doğdu ama olaki pzt ye gelmezse burda doktorun kararı önemli.bebişinin durumu iyi olursa birkaç gün daha bekleyebilirsin bence doktorun da onay verirse...

Ayyy inşallah canım Allah söyletti heralde okadar çok istiyorum ki normal doğumu hiçbir anormallik yokken bebeğin sezeryan olma ihtimali canımı sıkıyo ve çevremdekilerin de buna çok etkisi var yok bebek riskte olabilir yok kakasını yapıp yiyebilir filan deyip korkutuyolar...
Allah razı olsun içim rahatladı biraz şuan ağrı sızı hissetmiyorum yaa zannediyorm ki hiiiç ağrım olmıcakta normal yollardan gelmiycek sanıyorum ((

yani 41 i doldur derken 41+6 ya kadar bekliyim mi????

hiç üzülme kalbini ferah tutmaya çalış.bu sitede kaçıncı haftada doğum yaptınız diye bir bölüm var ben oradan baya moral almıştım.büyük çoğunluk 40+...41+...larda doğum yapmış...normal doğum olanlar tabi..

yani 41 i doldur derken 41+6 ya kadar bekliyim mi????

yok 40+6'yı ama bana da o zamana kalmazsın gibi geliyor benim de hiç bir belirti yoktu öncesinde ne nişan ne de su gelmesi sancım da yoktu hiç, hatta bir gün öncesi misafirim vardı "aaa senin karnın inmemiş hala" diye şaşırmışlardı sabahına sancılandım (38+2' de) öğlene doğurdum delikafadulden :dance: inşallah normal doğum yaparsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…