2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hicbir belirtim yoktu hatta aksam makina kiralayıp halı yıkadık esimle sabah tuvalete kalktım sonra tekrar yatıyodum biseyler geldigini hissettim bi baktım suyum geliyo hemen hastaneye gittik.tabi malesef benim kızım ters oldugu ve boynuna kordon dolandıgı icin sezeryan olmak zorunda kaldım. bence sende bu kadar kafana takma hayırlısı ile saglıkla gelsin insallah bebegin. bu arada sezeryandan da bu kadar korkma bende cok korktum ve doktor sezeryan deyince agladım Allah a sükür sonrasında hicbir sorun yasamadım ve suanda cok rahatım. eger seninde sezeryan olma durumu olursa bence spinal sezeryanı tercih et kesinlikle.

Valla acaip iyi geldi paylaşmak dur o siteyede bir bakııym ben saol canım benim.

sana nazar değdirmişler göbeğin inmemiş filan diyerektenama iyi olmuş sanırım
dualarınız esirgemeyyiin :)

Canım epidural ile spinal arasında ne fark var cahallığımdan soruyorum da :)

Ya bişi dicem günü geçenlere cinsel ilişki öneriyolar acaba denersek kötü bişi olmaz dimiii bu saatten sonraaa :kedi:

Saol canım desteğin için sen de normal istiyodun yanlış hatırlamıyosam..Neden ssezeryan olmuştu canım??[/QUOTE]

Evet cnm ben de normal doğum istiyordum, sancı da çektim, 6cm açılma da oldu ama bebeğimin kalp atışları zayıflayınca acil sezeryana alındım. İlk zamanlar çok üzüldüm ama şimdi geçti herşey, 13 günlük olduk. geçmişi okurken karnım kalır mı diye sorduğunu gördüm, ilk gün şok yaşamıştım, hala hamile gibiydim ama şimdi neredeyse hiçbişi kalmadı,görenler şaşırıyo. elbette pörsüme oluyo ama o normal doğumda da oluyo zaten, sporla toparlarız onu da inş.

Canım epidural ile spinal arasında ne fark var cahallığımdan soruyorum da :)

vall abende bilmiyorum canım ya ama ben spinal oldum ve cok rahattı sonrasındada 2. gün ayaga kalktım agrım falan olmadı. epidural olan arkadaslar nasıl oldugunu yazabilirler mi acaba? benim belimden igne yapıldı sag bacagımda elektrik verilmiş gibi birsey hissettim sonrasındada gögsüme kadar uyustum. acı hissetmedim ama cekitirdiklerini bastırdıklarını falan hissettim. zaten genel anestezi ile bebegi ne kadar cabuk cıkarırlarsa cıkarsınlar yinede bebek anestezi alıyormus.

birde benim dikisim falan yok yapıstırmıslar benimkini sadece bi cizgi var oda pek belli olmuyor. bendede birazcık göbek kaldı oda gider insallah bikac aya kadar.

iyi akşamlar kızlar geçmişe bakamıyom bebegim çok huysuz emmiyo sarılık var biraz yüzünde, dün dr bol bol emzir dedi ama test yapmadı.göbegindede intihap var biraz oda kurumazsa dr götür dedi,bugünde kaynana çocugu banyo yaptıralım dedi bende anne göbegi kurumadı daha dedim oda bişey olmaz çocuk açılır dedi bende sinirlendim al hadi yaptır dedim, yıkadık şimdi korku içinde onu bekliyorum kurumazsa diye ne yapmalıyım yaa bir akıll verinn..

cnm bende kuaföre sordum sezeryandan sonra 3 ay buraya ugrama dedi ..bende ne yapacam onu düşünüyom,jilet vurmak istemiyorum..

evet canım çok bunaldım yaaa..saol Allah razı olsun esirgeme dualarını canımcım

Valla sana zaten gıpta ediyorum maşallah çatır çatır doğurdun ozaman sen doğurunca nayağı cesaretlendim şuanda cesaretliyim inşallah bizim bıdık kötü şakalar yapmazzz

Saol canım desteğin için sen de normal istiyodun yanlış hatırlamıyosam..Neden ssezeryan olmuştu canım??

Evet cnm ben de normal doğum istiyordum, sancı da çektim, 6cm açılma da oldu ama bebeğimin kalp atışları zayıflayınca acil sezeryana alındım. İlk zamanlar çok üzüldüm ama şimdi geçti herşey, 13 günlük olduk. geçmişi okurken karnım kalır mı diye sorduğunu gördüm, ilk gün şok yaşamıştım, hala hamile gibiydim ama şimdi neredeyse hiçbişi kalmadı,görenler şaşırıyo. elbette pörsüme oluyo ama o normal doğumda da oluyo zaten, sporla toparlarız onu da inş.[/QUOTE]
Anladım cnmmm saol verdiğin bilgiler için..Evet internetten araştırdım diyet ve sıkılaşma hareketleri bayağı iyi geliyomuşşş :)

evet onu bende duydum o yüzden istemiyorum bende genel anesteziyi..Neyse internetten araştırıyım fark neymişşş bakalımmm

cnm bende kuaföre sordum sezeryandan sonra 3 ay buraya ugrama dedi ..bende ne yapacam onu düşünüyom,jilet vurmak istemiyorum..[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

sezeryandan sonra yapmak iyi degilmi acaba bende yapmayı düsünüyordum iice uzamadan. uzayınca daha zor olur alması ama yapmasammı acaba?kafamçokkarıştı

Merhaba güzel anneler,

Yine çok uzun süre ara vermek zorunda kaldım, çok özledim hepinizi...

Doruk kuzum tam 1 aylık oldu bugün, biraz olsun düzene girmeye başladık. En azından sürekli memede kalmaktan vazgeçer gibi oldu, tabi bu konuda emziğin yardımını inkar edemem :)

Uykularımız hiiçç düzenli değil, bazen 8-9 saat uyumadığı oluyor. Uyumadıkça iyice huysuzlaşıyor tabi. Bir de benim ya da babasının göğsünde uyumaya bayılıyor, yatağına koyunca cin gibi açıyor gözlerini sıpa. ılk günden beri böyle, doktorumuz kendini güvende hissediyor dedi.

Geçmişi okuyayacak vakit yok maalesef ama Kuju'mun mesajı dikkatimi çekti. Kujum benim sütümün artmasına Vitamalt çok etki etti, tavsiye ederim. Her gün bir şişe içiyorum düzenli olarak. Biraz pahalı, şişesi 4-5 lira civarında, ama kuzum için alıyorum valla napimm.. Eczanelerde satılıyor. Allah kolaylık versin, inşallah artar sütün...

ben ilk haftadan itibaren kullanıyorum 20 cc -30 cc arası biberonla veriyoum bebeği rahatlatıyo ve sakinleştiriyo

kız 3,5 kşık ne etki etcek ben 50cc weriorum akşamları bizim pek gaz sorunumuz yok allah tan dün 2 tabak kuru fasulye yedim 1 baş soğanlasırnaşık şey bizimkinin bütün sorunu huysuzluk

kıızlar ebbek arabası alcam sizler ne aldınız ben şu oto koltuğu monta edilenlerden istiyorum bana önerirmisiniz hemde çift yön olması çok önemli tabi

slm kızlar nasılsınız ben aslında nisan annesi olucam sanıyodum ama mart annesi oldum sizin gibi arada bu topiğede giriodum zaten.bugün bebişim 15 günlük oldu allahıma şükür.kızlar bebişim ii ama benim psikolojim çok kötü kendimi çok mutsuz hissediyorum lohusalık psikolojisimiki herşeye kızıyorum sinirlrniyorum buyüzden geçen ailecek bi kavga yaşadık sonra ortalık düzeldi ama bu olay beni çok kötü etkiledi çok morlaim bozuluyo hep aklıma geliyo.kızlar bana bi akıl verin çok kötüyüm ben.nasıl düzelirim.

aynen bizimkide babasının göğsünde uyuyor yatağa koyunca o mışıl mışıl uyuyan melek cingözleri pörtletiweriyo:1no2: inşallah düzene girer şu uykuları yaa yoksa çok kötü böyle insanında gecesi gündüzü birbirine karışıyo böyle olunca allah yardımcımız olsun hepimiizn
cnm bende kuaföre sordum sezeryandan sonra 3 ay buraya ugrama dedi ..bende ne yapacam onu düşünüyom,jilet vurmak istemiyorum..[/B][/SIZE][/COLOR]

sezeryandan sonra yapmak iyi degilmi acaba bende yapmayı düsünüyordum iice uzamadan. uzayınca daha zor olur alması ama yapmasammı acaba?kafamçokkarıştı[/QUOTE]
e ameliyat yerine ağda yapıştrmasın oda.. ne olcakki ağdadan anlmadım
Anladım cnmmm saol verdiğin bilgiler için..Evet internetten araştırdım diyet ve sıkılaşma hareketleri bayağı iyi geliyomuşşş :)

evet onu bende duydum o yüzden istemiyorum bende genel anesteziyi..Neyse internetten araştırıyım fark neymişşş bakalımmm[/QUOTE]
cnm sende doğurursun zor bişi değil sonuçta hiç bir acı sürmüyo yani geçiyo bitiyo 3,4 saatte ağrı acı çek değmezmi sence:1rolleyes: hijyenimden bekliyodum kesin normal doğurur die ama daha 2.saatte kendi istemiş sezaryen yapın die bak sanada sölüyorum o an sezaryene bi kurtuluş gibi bakıosun hemen kabul ediosun yada sen istiyosun ben de yalwardım sezaryen yapın die doktor dedi ne diosun 6cm olmuşsun az kaldı dayan falan iyikid e yapmamışlar çok pişman olurdumsenağlama o yüzden önceden temb,ihle doktorunuda yanındakileride o can hawliyle sezaryen istersem yapmayın de sonra çok pişman olurum de.. doktorunada söyle lütfen çok çok gerekmedikçe benim isteğimle falan almayın sezaryene normal doğumu yaşamak istiyorum die söle öncedensüprizzzzz
aynen bnde öle diorum cnm 41+0ı beklesin suni sancı için de inşallah normal sancısı gelirde gerek kalmaz suniyede normalini yaşaması daha iyi olur bence
slm herkese emzikden konu acılmısken benim kız alıyo ama ilk once kusacak gibi yapıyo bende önce ucunu sokuyorum yavas yavas alıyo.

dewam et yılma wer atarken elini hafiften emziğin üstünde tut bir iki itiyo diliyle sonra alışıyo ata ata kabullenio 1 haftayı bulur alışması ama sonrası iyi oluyo en azından ağlarken sesini kesiyo geçici süreyerimseniben

opuyorumnanaktan
canım düzelmen zaman alır hepimiz neler yaşıyoruz birr bilsen benim doğumumda annemler we eşimin ailesi birbirine girmiş we ben bunun stresini sinirini hala unutamıyorum karşıma çıksalarda s.çsam onlara die bekliorum düşün 37gün oldu ama işte normal zamnnda o kadar takmayacağı şeylere iki katı takıyor insan bu dönemde inşallah geçer:)))

aynı benimde öyle oldu hasretcim önce biz eşimle kavga ettik sonra aileler birbirinr girdi okdar üzüldümki sütlerim gidicek diye korktum onun için toparlanmaya çalışıyorum dediin gibi canım insan bu dönemde daha çok takıyo.yeni bi hayat uykusuz gecler ee 40ımız çıkana kadar ewden çıkamamak sürekli yanında durması gereken kişiler lohusa olduum için hepsi sıkıyo insanı işte.negüzel senin bayağı olmuş 40ın çıkıcak artık.

hasretcim cevabın ve desteğin için çok saol canım yaa demkki çoğu insanda oluyo bu stres bana moral oldun canım.

bi hafta daha müddet dr um..bakalım bu hafta kontrolüm ne diyecek..azaltacakmş önce pat diye bıraktramam demişti..

ebru sen ne için ilaç alıyosun ne zamandır okuyorum doğumdan beri ilaç aldığını da biliyorum de neden aldığını bilmiyorum
canım bende panik atak vardı bi kaç sene önce..yorgunluk uykusuzluk bi de lohusalık eklenince geldiler gene bana..depresyon ilacı alıorum özellikle gece ilacım var acayip uyuuyo beni beynimi dinlendiriyo..gece annem ve ya eşim idare ediyo bakıo bebegimi gündüz ben ilgileniorum..3 haftadr kullanıorum..bakalım kontrolüm var bu hafta..azaltabilirim dedi..bi haftada öyle sallar beni sonra emzrmeye başlıycam inşallah..ilk 5 gün emzrebildinm sadece ben..oda müthiş bi duygu.. canım ya sen şimdiden sinirlerini bozmuşsun kız dur daha lohusalık var onada sakla bişiler..:)..saka bi yana sakın kimsenin seni üzmesine izin verme içine atma pat pat ne geliosa konuş boşver onlar senin su döneminde alttan almak zorundalar kullan bunu daha ele gecmez bu fırsat..vallahi baK kimseye laf bagışlamıycam artık..bu arada bende npormalş cok istiodum ama sezeryan oldum epidural tercih et olcaksanda..hem ne var turp gibiyim maşallah..bi hafta da ayaktayım her işimi kendim yapıorum..sen hayırlısıla saglıkl a alda kucagına
[

kıızlar ebbek arabası alcam sizler ne aldınız ben şu oto koltuğu monta edilenlerden istiyorum bana önerirmisiniz hemde çift yön olması çok önemli tabi

cano bende oto koltugu aldım daha dogrusu hediye geldi özellikle 3.aydan sonra cook kullanışlı..biraz kuytak kalıyo i.ini yastıkla desteklers,in

hasretcim biz pierre cardin enigma aldık.çift yönlü,dört tekeri döner....oldukça kullanışlı görünüyo daha kullanmadık tabi....0 yaştan başlıyo binmeye...burda çok araştırdık biz her 10 çocuklu aileden 8 de bu arabadan vardı.biz de önümüze gelene sorduk memnunmusunuz diye çok memnun olduklarını söylemişlerdi...ana kucağıyla takım olanları da var

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin de bebişinde emer seni bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…